Jump to content

[Modding] Motorola DEFY

bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν εχω το +, το απλο εχω και μου το κανει απο την στιγμη που εβαλα την 2.3.2, εκανα 2 φορες calibration αλλα τιποτα...

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θέλω σε κάποια στιγμή να περάσω τη CyanogenMod 7 στο Defy μου που προς το παρόν τρέχει την εργοστασιακή ελληνική 2.2.2 και είναι rooted. Από ότι έχω διαβάσει πρέπει να εγκαταστήσω είτε το 2nd init είτε το ClockworkMod Recovery αλλά όχι και τα δύο μαζί. Ποιό από τα δύο θεωρείται η καλύτερη λύση;

Προς το παρόν αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μπορώ να πάρω ένα nandroid backup της εγκατάστασής μου. Αργότερα θα περάσω και τη CM 7.1 για το Defy αφού πρώτα πάρω με το Titanium Backup αντίγραφα των εγκατεστημένων εφαρμογών μου ώστε να μη χρειάζεται να τα ξανακατεβάζω από την αρχή (και να χάσω και τα όλα τα high scores μου :lol: ). Το σκέφτομαι σωστά;

@eastwood εγκατεστησε το 2ndInit την stable version(θα σε ρωτησει τη πρωτη φορα που θα ανοιξεις την εφαρμογη και θα κανει εγκατασταση).μετα παρε ενα nandbackup οπως πολυ σωστα ειπες!!!μετα με titanium backup παρε backup τις εφαρμογες(και τα πολυτιμα high score......xaxaxaxa) και εισαι ετοιμος.κανεις wipe τα παντα (data,cache,advanced->dalvik cache) και βαζεις οτι ρομ θελεις..εγω προτεινω αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1161110 τη stable GB εννοω!

Σημερα λοιπον μετα απο περισσοτερο απο μια βδομαδα συμβιωσης με την cm9 froyo kernel του Quarx εχω να αναφερω:

1)εξαιρετικη καταναλωση μπαταριας

http://i1236.photobucket.com/albums/ff459/saltofx_v/Screenshot_2012-03-15-21-39-20.png

http://i1236.photobucket.com/albums/ff459/saltofx_v/Screenshot_2012-03-15-18-38-14.png

2)οι εφαρμογες μου διναν την εντυπωση οτι ανοιγουν πιο γρηγορα

3)fc σε εφαρμογες δεν ειχα

4)ο trebuchet launcher λαγκαρει αρκετα..και οποιο αλλο και να δοκιμασα

5)το browsing ειναι πολυ πιο αργο

6)η ρομ ειναι πληρως λειτουργικη

7)προς το παρον δεν υπαρχει λογος να μεινει κανεις σε ics....η cm7-miui ειναι πολυ πιο δουλεμενη-ολοκληρωμενη

Edited by saltofx_v

Θέλω σε κάποια στιγμή να περάσω τη CyanogenMod 7 στο Defy μου που προς το παρόν τρέχει την εργοστασιακή ελληνική 2.2.2 και είναι rooted. Από ότι έχω διαβάσει πρέπει να εγκαταστήσω είτε το 2nd init είτε το ClockworkMod Recovery αλλά όχι και τα δύο μαζί. Ποιό από τα δύο θεωρείται η καλύτερη λύση;

Προς το παρόν αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μπορώ να πάρω ένα nandroid backup της εγκατάστασής μου. Αργότερα θα περάσω και τη CM 7.1 για το Defy αφού πρώτα πάρω με το Titanium Backup αντίγραφα των εγκατεστημένων εφαρμογών μου ώστε να μη χρειάζεται να τα ξανακατεβάζω από την αρχή (και να χάσω και τα όλα τα high scores μου :lol: ). Το σκέφτομαι σωστά;

αντί για το Titanium Backup ψάξε και βάλε το ΜyBackUp Root είναι δωρεάν και κρατάει και τα δεδομένα των προγραμάτων

2nd init είναι καλύτερο

http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg

οταν το πάρεις, περνάς το 2ndinit, το κάνεις root και μετά ρεστάρτ σε clockwordmod->restore all και επανέρχονται όλα

Παιδια ηρθε το κινητο απο service για να κανω recovery απο clockwordmod πρεπει πρωτα να βαλω την cyanogen 7.1; (install from zip) που ειχα πριν δωσω το κινητο στο service;

ή κανω κατευθειαν recovery απο την 2.1 που φοραει τωρα το κινητο και απο το recovery περναει και την cyanogen 7.1;

wifi planet

Μήπως εννοείς ότι έχει τη 2.2 Froyo? αν ναι τότε κανείς κατευθείαν restore backup.

Sent from my MB525 using Tapatalk

@eastwood εγκατεστησε το 2ndInit την stable version(θα σε ρωτησει τη πρωτη φορα που θα ανοιξεις την εφαρμογη και θα κανει εγκατασταση).

ΟΚ, εγκατέστησα το 2nd init στην έκδοση 1.4.2 αν και βρήκα και τις εκδόσεις 1.9 και 2.0. Μήπως να προτιμήσω μια από τις πιο καινούργιες;

Backup παίρνω μέσα από το Recovery -> Custom recovery -> Backup and restore -> Backup , σωστά;

Και κάτι ακόμα: Όπως έγραφε στις οδηγίες εγκατάστασης του 2nd init, απενεργοποίησα το USB debugging. Πρέπει να το διατηρήσω απενεργοποιημένο ή μπορώ να το έχω πάλι συνεχώς ενεργοποιημένο;

Edited by Eastwood

ΟΚ, εγκατέστησα το 2nd init στην έκδοση 1.4.2 αν και βρήκα και τις εκδόσεις 1.9 και 2.0. Μήπως να προτιμήσω μια από τις πιο καινούργιες;

κάνεις εγκατάσταση το 2nd init και διαλέγεις να κανεις εγκατάσταση την τελευταία stable edition

Backup παίρνω μέσα από το Recovery -> Custom recovery -> Backup and restore -> Backup , σωστά;

σωστά

Και κάτι ακόμα: Όπως έγραφε στις οδηγίες εγκατάστασης του 2nd init, απενεργοποίησα το USB debugging. Πρέπει να το διατηρήσω απενεργοποιημένο ή μπορώ να το έχω πάλι συνεχώς ενεργοποιημένο;

μπορείς να το απενεργοποιήσεις

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

@papathvas νομιζω η εκδοση 1.4.2 δεν σε ρωταει αν θελεις stale ή latest αυτο μπηκε στις μεταγενεστερες εκδοσεις.btw η 1.4.2 ειναι μια χαρα eastwood...αν βαλεις καποια αλλη ρομ ενημερωνεται αυτοματα και το bootmenu.

Δοκιμασε κανεις την 2.3.16? μπαινει πανω απο την 2.3.2 ή θελει καθαρη εγκατασταση?

Όλες οι ενημερωμένες εκδόσεις μπαίνουν μόνο με wipe cache-dalvik cache.την δοκίμασα εγώ.

μπορείς να το απενεργοποιήσεις

Μήπως εννοείς ότι μπορώ να το ενεργοποιήσω;

Ευχαριστω για την απαντηση, ρωτησα απλα γτ δεν ξερω τι παιζει με τις Hybrid...?

Μήπως εννοείς ότι μπορώ να το ενεργοποιήσω;

ναι, σόρυ να το ενεργοποιήσεις.

βασικά δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία εκτός και αν χρησιμοποιείς titanium backup ή τρώει σκαλώματα η rom σου (σε μερικές CM9 εκδόσεις νομίζω) όπου πρέπει να το αφήνεις ενεργοποιημένο.

άντε να βγει καμια stable ICS γιατι δεν αντεχω άλλο :D:p

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Ευχαριστω για την απαντηση, ρωτησα απλα γτ δεν ξερω τι παιζει με τις Hybrid...?

η Hybrid( WajkIUI_multilang_2.2.24_HybridICS_1)GB που έχει για κατέβασμα είναι πολύ καλή ένα πρόβλημα έχει στο ημερολόγιο

που λόγο τις φαρδιάς πάνω μπάρας καλύπτει σε μεγάλο βαθμό της πρώτες ημέρες

και αν έχεις άλλο πρόγραμμα διαχειρίσεις για τα SMS γύρνα το σε αγγλικά να σου στείλουν ένα sms για να σε ρωτήσει με ποια εφαρμογή και τα σχετικά και μετά ξαναγύρνα σε Ελληνικά εμένα λόγο viber μου έκανε επανεκκινήσεις όταν πήγα να δεχτώ sms

πριν κάνω αυτό που σου λέω αλλά σε όλες της ρομ του συγκεκριμένου

http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg

για να μην εχετε προβληματα με επανεκκινησεις με τις ρομ του wajkIui απενεργοποιηστε απο το superuser την διαχειριση δικαιωματων.

Να ρωτησω παλι....Με το DEFY+ εαν φορας την 2.3.6 231 ροοτ μπορεις να κανεις? ενα αυτο και ενα δευτερο downgrade γινεται να κανω τωρα και να κατεβω σε 2.3.4 ωστε να μπορω να κανω ροοτ με το superoneclick?:confused:

για να μην εχετε προβληματα με επανεκκινησεις με τις ρομ του wajkIui απενεργοποιηστε απο το superuser την διαχειριση δικαιωματων.

...σωστός ,είχα δοκιμάσει αλλα κι αλλα ,σε διαφορες miui και τιποτα δεν απετρεπε διαφορα fc.....

απο τοτε που το εφάρμοσα δεν εχω κανενα απολύτως θεμα!:thanks:

OnePlus 5t

@papanikos δοκίμασες να κανείς ροοτ; downgrade μπορείς να κάνεις εφόσον έχει ίδιο bl

Edit:Νομίζω προς το παρόν δεν μπορείς γιατί η cee έχει bl 7.πιστεύω σε λίγο καιρό θα γίνει και αυτή ροοτ

Edited by saltofx_v

@papanikos δοκίμασες να κανείς ροοτ; downgrade μπορείς να κάνεις εφόσον έχει ίδιο bl

Καλημερα...Οχι δεν τα εχω καταφερει.Το BL τι ειναι???bootloader???

προτιμησε τις nightly.τις nightly τις εχουν φτιαξοι dev που ασχολουνται ειδικα με το ντεφι και εχουν πραγματακια που δεν εχει η επισημη rc!

είχα λιγο χρόνο και δοκίμασα την ICS απο quarx σήμερα :D

νομίζω ότι πλέον σε 2-3 βδομάδες θα έχουμε κάποια σταθερή έκδοση για καθημερινή χρήση :cool:

πάντως την πρώτη φορά που έτρεξε, άρχησε να μου κατεβάζει παλιες και νέες εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει κατα καιρούς :wacko:

και το χειρότερο απολα, μου δημιουργούσε και συντομεύσεις στις homescreens!:confused:

γίνεται κάπως να μπορούμε να το αποτρέψουμε αυτο;;

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Υπάρχει μια επιλογή στον launcher για να δημιουργεί συντόμευση κάθε φορά που κατεβάζεις νέα εφαρμογή.απενεργοποίησε την