Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

απο cmw αν θυμάμαι καλά.αν έχει cwm αλλιώς κερνελ μέσω odin και modem μεσω cwm

kernel σίγουρα γίνεται και από odin. Αλλά modem εγώ νομίζω το έχω κάνει και από odin σε custom GB rom.

Ευχαριστώ! Κάτι άλλο, έκανα μετατροπή αρχείων σε ext4 (με την εφαρμογή "CF-root-ext4" του Chainfire) μπας και κερδίσω σε ταχύτητα (ανοίγει πολύ πιο γρήγορα πάντως, κατά τα άλλα το ίδιο) αλλά κάθε φορά που το ανοίγω αφού βάλω pin βγάζει το εξής μύνημα "There is not enough storage space available to complete this action. Please clear some space and try again". Πατάω OK και μετά είναι όλα κανονικά αλλά είναι σπαστικό. Γιατί το κάνει αυτό;

Δεν το έχω συναντήσει αλλά για να κάνεις την μετατροπή θέλει τουλάχιστον 5ΜΒ ελεύθερα στο /system. Είχες τόσο χώρο ελευθερο όταν έκανες την μετατροπή; Μήπως κάτι δεν πήγε καλά αν δεν είχες χώρο.

Δεν το έχω συναντήσει αλλά για να κάνεις την μετατροπή θέλει τουλάχιστον 5ΜΒ ελεύθερα στο /system. Είχες τόσο χώρο ελευθερο όταν έκανες την μετατροπή; Μήπως κάτι δεν πήγε καλά αν δεν είχες χώρο.

Εννοείς την "Rom συστήματος" όπως βλέπω στο Titanium; Τώρα έχει 2,31 MB ελεύθερα ενώ πριν αν δεν κάνω λάθος είχε περίπου 8MB ελεύθερα.

Ναι αυτή λέω. Δε ξέρω τι παίζει με το μήνυμα που βλέπεις όμως αν είχες 8ΜΒ πριν κάνεις μετατροπη δεν νομίζω να οφείλεται εκεί το πρόβλημα. :worry:

Κατά τα άλλα δεν είδα άλλο πρόβλημα, μόνο αυτό το σπαστικό μήνυμα που βγάζει όταν ανοίγω το κινητό. Τεσπα, γενικά αξίζει στις ginger μετατροπή σε ext4 ή ήταν μόνο για Froyo;

Για μένα αξίζει αν και μόνη διαφορά που έβλεπα ήταν στο bootarisma. Αλλά αυτό αρκούσε για μένα τουλάχιστον. Ο nikos523 έλεγε ότι έβλεπε διαφορές και αλλού :p

Κύριοι καλησπέρες....

έχω μία απορία και θέλω να τη μοιραστώ μαζί σας...

Τον Ιανουάριο του 2011 αγόρασα το Galaxy SI από το Πλαίσιο. Αν όχι τον ίδιο μήνα, το Φεβρουάριο ένας φίλος πήρε το ίδιο από τη Vodafone. Το δικό μου δεν έχει καταλάβει τίποτα... Το δικό του έχει πολλά προβλήματα. Ένα εξ αυτών με το GPS. Κατέβασα το GPSFix Deluxe και στα δύο... Τα έβαλα δίπλα δίπλα και το έτρεξα. Το δικό μου σε DT είχε εντοπίσει τη θέση ενώ το άλλο τίποτα... Ειλικρινά μου περνάει από το μυαλό πως πιθανά φταίνε οι εφαρμογές της Vodafone... Κι άλλα κινητά που έχω πάρει από εκεί το έχω μετανοιώσει... Δε ξέρω... Πιστεύετε πως μπορεί να φταίει αυτό?

Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC

Cube U30GT2

Κύριοι καλησπέρες....

έχω μία απορία και θέλω να τη μοιραστώ μαζί σας...

Τον Ιανουάριο του 2011 αγόρασα το Galaxy SI από το Πλαίσιο. Αν όχι τον ίδιο μήνα, το Φεβρουάριο ένας φίλος πήρε το ίδιο από τη Vodafone. Το δικό μου δεν έχει καταλάβει τίποτα... Το δικό του έχει πολλά προβλήματα. Ένα εξ αυτών με το GPS. Κατέβασα το GPSFix Deluxe και στα δύο... Τα έβαλα δίπλα δίπλα και το έτρεξα. Το δικό μου σε DT είχε εντοπίσει τη θέση ενώ το άλλο τίποτα... Ειλικρινά μου περνάει από το μυαλό πως πιθανά φταίνε οι εφαρμογές της Vodafone... Κι άλλα κινητά που έχω πάρει από εκεί το έχω μετανοιώσει... Δε ξέρω... Πιστεύετε πως μπορεί να φταίει αυτό?

Όχι δε φταίει αυτό δυστυχώς...Απλά κακά τα ψέματα το gps στο κινητό μας είναι για τα κλάματα.Στον έναν μπορεί να πάει καρφί και σε άλλους να μη πιάνει μια...

Xiaomi 12 Pro

Εχει εμφανιστεί και ένα hardware προβλημα με την κεραία του GPS στο galaxy s. Σε μερικά δεν κάνει καλή επαφή το σιδεράκι από την πλακέτα με την κεραία, ενώ σε άλλα μπορεί με τον καιρό να χειροτερεύει. Δεν αποκλείεται να είναι και κάτι τέτοιο στην περίπτωση σου.

Για μένα αξίζει αν και μόνη διαφορά που έβλεπα ήταν στο bootarisma. Αλλά αυτό αρκούσε για μένα τουλάχιστον. Ο nikos523 έλεγε ότι έβλεπε διαφορές και αλλού :p

Επισης και η εγκατασταση εφαρμογων γινεται γρηγοροτερα :)

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Όχι δε φταίει αυτό δυστυχώς...Απλά κακά τα ψέματα το gps στο κινητό μας είναι για τα κλάματα.Στον έναν μπορεί να πάει καρφί και σε άλλους να μη πιάνει μια...

Εχει εμφανιστεί και ένα hardware προβλημα με την κεραία του GPS στο galaxy s. Σε μερικά δεν κάνει καλή επαφή το σιδεράκι από την πλακέτα με την κεραία, ενώ σε άλλα μπορεί με τον καιρό να χειροτερεύει. Δεν αποκλείεται να είναι και κάτι τέτοιο στην περίπτωση σου.

Chryssostomos και nikospot ευχαριστώ για την άμεση απάντηση... Υπάρχει περίπτωση να είναι και θέμα software? Αν του κάνω καμία αναβάθμιση σε sandwich (αν γίνεται) παίζει να φτιάξει?

Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC

Cube U30GT2

Chryssostomos και nikospot ευχαριστώ για την άμεση απάντηση... Υπάρχει περίπτωση να είναι και θέμα software? Αν του κάνω καμία αναβάθμιση σε sandwich (αν γίνεται) παίζει να φτιάξει?

Ή παίζει γίνει και χειρότερο....

Xiaomi 12 Pro

Ή παίζει γίνει και χειρότερο....

Αν το επαναφέρω στα εργοστασιακά του μετά?

Cube U30GT2

Αν το επαναφέρω στα εργοστασιακά του μετά?

Ε αν το επαναφέρεις όπως ηταν θα γίνει πάλι όπως ήταν αν είναι θέμα software.

Απλά σε μένα προσωπικά σε custom roms (ICS και Jelly bean) δεν έχει δουλέψει ποτέ καλά το GPS. Αν χρησιμοποιήσεις ιντερνετ για υποβοήθηση τότε κάτι γίνεται. Μια φορά μου είχε δουλέψει άψογα χωρίς καν ιντερνετ κι αυτό με stock rom αλλα δε θυμάμαι με ποια.

Ε αν το επαναφέρεις όπως ηταν θα γίνει πάλι όπως ήταν αν είναι θέμα software.

Απλά σε μένα προσωπικά σε custom roms (ICS και Jelly bean) δεν έχει δουλέψει ποτέ καλά το GPS. Αν χρησιμοποιήσεις ιντερνετ για υποβοήθηση τότε κάτι γίνεται. Μια φορά μου είχε δουλέψει άψογα χωρίς καν ιντερνετ κι αυτό με stock rom αλλα δε θυμάμαι με ποια.

Εμένα πάλι μόνο με μία custom gb μου δούλευε σχετικά καλά και από τότε κλάψτα...Με ίντερνετ κάτι παίζει βέβαια.

Xiaomi 12 Pro

Άρα καλύτερα να μην κάνω κάτι... Για να μη μπλέξω κιόλας...

Cube U30GT2

Εντάξει έτσι και πάρεις τον αέρα θα αλλάζεις ρομς κάθε 5 λεπτά :p αλλά έτσι και αρχίσεις δε θα σταματάς. Θα λες κάτσε να δοκιμάσω κι αυτό κι αυτό κι αυτό :p

Εντάξει έτσι και πάρεις τον αέρα θα αλλάζεις ρομς κάθε 5 λεπτά :p αλλά έτσι και αρχίσεις δε θα σταματάς. Θα λες κάτσε να δοκιμάσω κι αυτό κι αυτό κι αυτό :p

και μετά τις rom και τα διάφορα modάκια που κυκλοφορούν και το έτσι και το αλλιώς...Αλλά όλα αυτά κρατάνε τον γαλαξία ολοζώντανο ακόμα!

Xiaomi 12 Pro

Ρε παιδια υπαρχει κανενας οδηγος ΠΩΣ να κανω το samsung i9000 αναβαθμιση σε jelly?

Ειμαι ασχετος και το μονο που μπορεσα να κανω ειναι το Root!!

Ερχομαι απο apple iphone και αποφασισα να μπω στον κοσμο του android.

ξερω πολλα για iphone (jeilbreak κτλ) αλλα απο android ελαχιστα!

Οποτε θελω τη βοπηθεια σας αν υπαρχει αναλυτικος οδηγος!

Ρε παιδια υπαρχει κανενας οδηγος ΠΩΣ να κανω το samsung i9000 αναβαθμιση σε jelly?

Ειμαι ασχετος και το μονο που μπορεσα να κανω ειναι το Root!!

Ερχομαι απο apple iphone και αποφασισα να μπω στον κοσμο του android.

ξερω πολλα για iphone (jeilbreak κτλ) αλλα απο android ελαχιστα!

Οποτε θελω τη βοπηθεια σας αν υπαρχει αναλυτικος οδηγος!

εδώ είσαι:

http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=175

Xiaomi 12 Pro

Ναι αλλα δεν ξερω απο που να αρχισω τι ειναι το καθενα... ποιο πρεπει να βαλω!

Καποιος πιο esay τροπος!:(

Ναι αλλα δεν ξερω απο που να αρχισω τι ειναι το καθενα... ποιο πρεπει να βαλω!

Καποιος πιο esay τροπος!:(

Κάποια βασικά πράγματα για το android γνωρίζεις; Για δες το 5 κυρίως.

Οι custom roms περνιούνται μέσω cwm recovery. Αυτό μπαίνει όταν περάσεις κάποιο κέρνελ που το περιέχει (για παράδειγμα ο Semaphore) Δε ξέρω πως έγινες root αλλά αν έβαλες semaphore τότε είσαι μια χαρά και έχεις και cwm recovery.

Γενικότερα η διαδικασία για εγκατάσταση custom rom είναι:

1) custom kernel στην ρομ που είσαι ήδη ώστε να αποκτήσεις cwm recovery.

2) ακολουθείς οδηγίες της custom rom αν και όλες πάνω κάτω έχουν τον ίδιο τρόπο εγκατάστασης.

Παιδιά καλησπέρα.

Μεταξύ άλλων,έχω ένα S αγορασμένο πριν 22 μήνες με μαμα rom.Εδώ και 15 περίπου ημέρες,το τηλέφωνο κλείνει μόνο του και για να ανοίξει πρέπει να βγάλεις την μπαταρία,να την ξαναβάλεις και μετά να περιμένεις κανένα 20λεπτο για να ξανανοίξει το τηλέφωνο και αυτό όχι επιτυχημένα.Μπορεί δλδ να χρειασθεί να να κάνω αυτή τη διαδικασία 2-3 φορές.Ακόμα και με hard reset έχει την ίδια συμπεριφορά.

Αυτό που ρωτάω είναι αν έχουμε ΚΑΙ σε αυτό το Galaxy το sleep of death και αν θα βοηθήσει στο πρόβλημά μου η αποστολή στο service μιας και η εγγύηση λήγει σε 2 μήνες.

Σας ευχαριστώ.

Παιδιά καλησπέρα.

Μεταξύ άλλων,έχω ένα S αγορασμένο πριν 22 μήνες με μαμα rom.Εδώ και 15 περίπου ημέρες,το τηλέφωνο κλείνει μόνο του και για να ανοίξει πρέπει να βγάλεις την μπαταρία,να την ξαναβάλεις και μετά να περιμένεις κανένα 20λεπτο για να ξανανοίξει το τηλέφωνο και αυτό όχι επιτυχημένα.Μπορεί δλδ να χρειασθεί να να κάνω αυτή τη διαδικασία 2-3 φορές.Ακόμα και με hard reset έχει την ίδια συμπεριφορά.

Αυτό που ρωτάω είναι αν έχουμε ΚΑΙ σε αυτό το Galaxy το sleep of death και αν θα βοηθήσει στο πρόβλημά μου η αποστολή στο service μιας και η εγγύηση λήγει σε 2 μήνες.

Σας ευχαριστώ.

Αν δε με γελάει η μνήμη μου,τι θέμα είχε λυθεί με πέρασμα άλλης ρομ.τώρα official ήταν,πειραγμένη,θα σε γελάσω...

Xiaomi 12 Pro

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)