gjimmys Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Εαν εννοεις την i9000XWJW1 βαζεις semaphore 2.5.0 :) Σε ευχαριστω ηρακλη:).Και ποια ειναι η καλυτερη ROM για σενα;:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Σε ευχαριστω ηρακλη:).Και ποια ειναι η καλυτερη ROM για σενα;:) Να εισαι καλα :) Εαν εννοεις προφανως για επισημη τοτε προτιμω την jw5 Ελβετιας και φυσικα την jw8 στην οποια και ειμαι τον τελευταιο καιρο χωρις κανενα προβλημα. Υποψην, οτι αυτες μπορουν να συνδυαστουν με τον semaphore 2.7.4 ;) Σε custom, μια σλιμ 4.2 + sema 1.3.0 ειναι οτι καλυτερο :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Να εισαι καλα :) Εαν εννοεις προφανως για επισημη τοτε προτιμω την jw5 Ελβετιας και φυσικα την jw8 στην οποια και ειμαι τον τελευταιο καιρο χωρις κανενα προβλημα. Υποψην, οτι αυτες μπορουν να συνδυαστουν με τον semaphore 2.7.4 ;) Σε custom, μια σλιμ 4.2 + sema 1.3.0 ειναι οτι καλυτερο :) Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου την jw8 που την βρισκω;:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου την jw8 που την βρισκω;:O Κατεβασε την απο εδω με 3 αρχεια http://www66.zippyshare.com/v/93923149/file.html :) Εαν τελικα βαλεις αυτην, κατεβασε και την jw5 απο τους οδηγους ωστε να βαλεις το δικο της csc στην jw8. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Κατεβασε την απο εδω με 3 αρχεια http://www66.zippyshare.com/v/93923149/file.html :) Εαν τελικα βαλεις αυτην, κατεβασε και την jw5 απο τους οδηγους ωστε να βαλεις το δικο της csc στην jw8. Σε ευχαριστω πολυ ηρακλη εισαι φοβερος ποια 2.7.4 να κατεβασω γιατι εχει πολλες;:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Σε ευχαριστω πολυ ηρακλη εισαι φοβερος ποια 2.7.4 να κατεβασω γιατι εχει πολλες;:D Εγω την εχω με τον στοκ κερνελ ακομη και παει αψογα, εαν θες εσυ βαζεις και τον sema 2.7.4 Μπορεις να ριξεις μια ματια εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1112908 να δεις τι ειναι η καθε εκδοση, αν και εγω θα εβαζα την 2.7.4scbm ωστε να εχω τα φοβερα στοκ χρωματα και την μεγαλυτερη διαθεσιμη ραμ :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Εγω την εχω με τον στοκ κερνελ ακομη και παει αψογα, εαν θες εσυ βαζεις και τον sema 2.7.4 Μπορεις να ριξεις μια ματια εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1112908 να δεις τι ειναι η καθε εκδοση, αν και εγω θα εβαζα την 2.7.4scbm ωστε να εχω τα φοβερα στοκ χρωματα και την μεγαλυτερη διαθεσιμη ραμ :) Kαι παλι δεν εχω λογια να σε ευχαριστησω να εισαι καλα φιλε μου:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Kαι παλι δεν εχω λογια να σε ευχαριστησω να εισαι καλα φιλε μου:) Κι εσυ φιλε, δεν κανει τιποτα !!! Για αυτο ειμαστε αλλωστε εδω, να βοηθαμε ο ενας τον αλλον να βελτιωνει τον γαλαξια του :) Για οτιδηποτε αλλο, απλα ρωτησε ;) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Κι εσυ φιλε, δεν κανει τιποτα !!! Για αυτο ειμαστε αλλωστε εδω, να βοηθαμε ο ενας τον αλλον να βελτιωνει τον γαλαξια του :) Για οτιδηποτε αλλο, απλα ρωτησε ;) Tην εβαλα και μου βγαζει λογότυπο της vodafone .Eιναι σωστο αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 (edited) Tην εβαλα και μου βγαζει λογότυπο της vodafone .Eιναι σωστο αυτο; Εβαλες το jvc csc απο την jw5..; Εαν ναι, πρεπει να το γυρισεις σε eur πληκτρολογωντας**#272*imei num# Προσεχε ομως γιατι θα γινει φορματ. Edited August 4, 2012 by hraklhs57 Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Εβαλες το jvc csc απο την jw5..; Προσπαθησα να το βαλω αλλα δεν ξεκιναει το odin και του εβαλα το δικο του.Ενταξει δεν με χαλαει η vodafone γιατι αυτον τον παροχο εχω εκτος αν δεν λειτουργει καλα με αυτο:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Προσπαθησα να το βαλω αλλα δεν ξεκιναει το odin και του εβαλα το δικο του.Ενταξει δεν με χαλαει η vodafone γιατι αυτον τον παροχο εχω εκτος αν δεν λειτουργει καλα με αυτο:O Δεν νομιζω να φταει το csc της jw5 επειδη δεν ξεκιναει το odin :rolleyes: Ξαναπροσπαθησε... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Δεν νομιζω να φταει το csc της jw5 επειδη δεν ξεκιναει το odin :rolleyes: Ξαναπροσπαθησε... Το ξανα εκανα δεν το παιρνει.Να δοκιμασω του jw6;Και αν δεν το παρει και αυτο υπαρχει προβλημα με την vodafone; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Το ξανα εκανα δεν το παιρνει.Να δοκιμασω του jw6;Και αν δεν το παρει και αυτο υπαρχει προβλημα με την vodafone; Μα δεν γινεται αυτο! Εχεις κατεβασει την jw5 με 3αρχεια..; Δηλαδη, βαζεις στο odin pda: jw8 phone: jw1 csc: jvc (απο την jw5) και δεν ξεκιναει..;:rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 (edited) Μα δεν γινεται αυτο! Εχεις κατεβασει την jw5 με 3αρχεια..; Δηλαδη, βαζεις στο odin pda: jw8 phone: jw1 csc: jvc (απο την jw5) και δεν ξεκιναει..;:rolleyes: ΑΚΡΙΒΩΣ:lol: Μηπως δεν εχω κατεβασει την σωστη jw5; Ειχα κατεβασει της αυστραλιας δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο κατεβαζω τωρα της ελβετιας Edited August 4, 2012 by gjimmys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 ΑΚΡΙΒΩΣ:lol: Μηπως δεν εχω κατεβασει την σωστη jw5; Ειχα κατεβασει της αυστραλιας δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο κατεβαζω τωρα της ελβετιας Απο εδω δεν την κατεβασες..; http://www.mediafire.com/?pjj2x72hh2c9k3b Το λινκ αυτο βρισκεται στους οδηγους. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Απο εδω δεν την κατεβασες..; http://www.mediafire.com/?pjj2x72hh2c9k3b Το λινκ αυτο βρισκεται στους οδηγους. Ναι την κατεβαζω απο το link στους οδηγους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Ναι την κατεβαζω απο το link στους οδηγους Πολυ παραξενο τοτε, ολοι μας με jw8 αυτο το csc εχουμε ωστε να εχουμε παντου ελληνικα και τους παροχους 3g αυτοματα !! Δεν μπορω να καταλαβω τι μπορει να φταιει... Δεν πιστευω να ξεζιπαρες το csc..; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 (edited) Πολυ παραξενο τοτε, ολοι μας με jw8 αυτο το csc εχουμε ωστε να εχουμε παντου ελληνικα και τους παροχους 3g αυτοματα !! Δεν μπορω να καταλαβω τι μπορει να φταιει... Δεν πιστευω να ξεζιπαρες το csc..; Τι εννοεις να ξεζιπαρα;Ξεζιπαρα αυτο που κατεβασα και αυτο μεσα ειχε 3 αρχεια.Modem,phone,csc.Εγω βαζω το csc Tωρα το πηρε κανονικα.Πρεπει να εφταιγε που ηταν της αυστραλιας Edited August 4, 2012 by gjimmys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Τι εννοεις να ξεζιπαρα;Ξεζιπαρα αυτο που κατεβασα και αυτο μεσα ειχε 3 αρχεια.Modem,phone,csc.Εγω βαζω το csc Σωστα εκανες, εννοουσα μηπως και ξεζιπαρες και το csc. Φιλε, δεν μπορω να καταλαβω γιατι κολλαει εαν βαλεις αυτο το csc. Πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο :rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Παραξενο. Σιγουρα δεν φταινε τα αρχεια. Ολοι τα εχουμε χωρις προβλημα και με ελληνικα παντου και με ελληνικους παροχους. Κατι αλλο φταιει. Το θεμα ειναι τι; Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Κατι ασχετο που μπορει να φανει χρησιμο ! Ξεζιπαρε το αρχειο της jw5 με το 7zip κι οχι με το winrar και προσπαθησε να περασεις παλι το csc με odin :rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Σωστα εκανες, εννοουσα μηπως και ξεζιπαρες και το csc. Φιλε, δεν μπορω να καταλαβω γιατι κολλαει εαν βαλεις αυτο το csc. Πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο :rolleyes: Παραξενο. Σιγουρα δεν φταινε τα αρχεια. Ολοι τα εχουμε χωρις προβλημα και με ελληνικα παντου και με ελληνικους παροχους. Κατι αλλο φταιει. Το θεμα ειναι τι; Oλα ενταξει παιδια ευχαριστω για ολα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Oλα ενταξει παιδια ευχαριστω για ολα:) Το περασες δηλαδη..; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Το περασες δηλαδη..; Ναι ολα οκ σε ευχαριστω πολυ:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts