nikospot Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 (edited) καλησπερα παιδια. εδω και λιγο καιρο εχω ενα θεμα με τον γαλαξια μου βγαζει συχνα ενα μυνημα. network error check network. καθως επισης ανοιγη μονη της η οθονη ετσι οταν θελει. του βγαζω εφαρμογες για να δω αν φτεει κατι τετοιο αλλα ακρη δεν εχω βρει.:mad: λεω να του κανω κανα reset. πως να κανω κατι τετοιο να καθαρισει και να ειναι οπως οταν το πηρα? οπωσ καταλαβατε ειμαι απλος user. ευχαριστω εκ τον πρωτερον Για το ότι ανάβει η οθόνη μόνη της έχω ακούσει διάφορα περιστατικά και όχι μόνο στον γαλαξία. Η πιο ορθή άποψη που είχα διαβάσει ήταν πως ίσως φταίει το google maps, οπότε αν θες δοκίμασε να πας να το βρεις στις ρυθμίσεις> εφαρμογές> διαχείριση εφαρμογών και να του κάνεις καθαρισμό δεδομένων. Για επαναφορά κλείσε το κινητό (περίμενε να κάνει και την μικρή δόνηση να κλείσει εντελώς), και μετά πάτα τα εξής πλήκτρα: πάνω ένταση + κεντρικό home + power button για λίγα δευτερόλεπτα. Τότε θα μπει σε ένα recovery, επέλεξε το Wipe Data/Factory reset και μετά Yes και θα γίνει η επαναφορά. (ανεβοκατεβαίνεις με τα πλήκτρα έντασης, και επιλέγεις με το home ή το power κουμπί) Edited June 11, 2012 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 ευχαριστώ θα το δοκιμάσω και ελπίζω να μην του κάνω και reset αν το μύνημα που βγάζει οφείλεται από αυτο. Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Για το ότι ανάβει η οθόνη μόνη της έχω ακούσει διάφορα περιστατικά και όχι μόνο στον γαλαξία. Η πιο ορθή άποψη που είχα διαβάσει ήταν πως ίσως φταίει το google maps, οπότε αν θες δοκίμασε να πας να το βρεις στις ρυθμίσεις> εφαρμογές> διαχείριση εφαρμογών και να του κάνεις καθαρισμό δεδομένων. Για επαναφορά κλείσε το κινητό (περίμενε να κάνει και την μικρή δόνηση να κλείσει εντελώς), και μετά πάτα τα εξής πλήκτρα: πάνω ένταση + κεντρικό home + power button για λίγα δευτερόλεπτα. Τότε θα μπει σε ένα recovery, επέλεξε το Wipe Data/Factory reset και μετά Yes και θα γίνει η επαναφορά. (ανεβοκατεβαίνεις με τα πλήκτρα έντασης, και επιλέγεις με το home ή το power κουμπί) Επειδή και εμένα αναβοσβήνει η οθόνη κάποιες στιγμές χωρίς λόγο, ο καθαρισμός των δεδομένων του google maps σε τι θα επηρεάσει την εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Επειδή και εμένα αναβοσβήνει η οθόνη κάποιες στιγμές χωρίς λόγο, ο καθαρισμός των δεδομένων του google maps σε τι θα επηρεάσει την εφαρμογή; Θα σβήσει όλες τις ρυθμίσεις τις εφαρμογές, σα να την εγκατέστησες εκείνη τη στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theovav Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Γεια χαρά, θέλω να κάνω αναβάθμιση στην 2.3.6 ics με semaphore, από την επίσημη 2.3.3, στην οποία έχω κάνει root. Τι πρέπει να κάνω; Διαβάζοντας τους οδηγούς κάνω ένα backup & hard reset του κινητού και ακολουθώ τα βήματα για εγκατάσταση της semaphore 2.7.4 όπως φαίνεται εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3863624#post3863624. Επιβεβαιώνετε ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο πριν από τη semaphore; Χρειάζεται δηλαδή να περάσω πρώτα την επίσημη ή κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Γεια χαρά, θέλω να κάνω αναβάθμιση στην 2.3.6 ics με semaphore, από την επίσημη 2.3.3, στην οποία έχω κάνει root. Τι πρέπει να κάνω; Διαβάζοντας τους οδηγούς κάνω ένα backup & hard reset του κινητού και ακολουθώ τα βήματα για εγκατάσταση της semaphore 2.7.4 όπως φαίνεται εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3863624#post3863624. Επιβεβαιώνετε ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο πριν από τη semaphore; Χρειάζεται δηλαδή να περάσω πρώτα την επίσημη ή κάτι άλλο; Διευκρινισε σε ποια θελεις να αναβαθμιστεις, στην 2.3.6 ή στην ics..;:rolleyes: Διοτι 2.3.6 ics δεν υπαρχει :happy: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theovav Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Διευκρινισε σε ποια θελεις να αναβαθμιστεις, στην 2.3.6 ή στην ics..;:rolleyes: Διοτι 2.3.6 ics δεν υπαρχει :happy: Αυτή εννοώ Gingerbread 2.3.6 "ics value pack" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis2 Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 παιδες εχω την 2.3.3 εκδοση φασματος XXJVQ και εκδοση kernel 2.6.35.7-I9000XWJVN ποιον οδηγο να χρησιμοποιεισω για Root? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 (edited) Αυτή εννοώ Gingerbread 2.3.6 "ics value pack" Αφού είσαι ήδη root λογικά θα έχεις κάνει backups. Οπότε φλασάρεις μέσω Odin την 2.3.6 και μετά για να ξαναγίνεις root (γιατί θα φύγει το root) περνάς τον semaphore 2.7.4. παιδες εχω την 2.3.3 εκδοση φασματος XXJVQ και εκδοση kernel 2.6.35.7-I9000XWJVN ποιον οδηγο να χρησιμοποιεισω για Root? :confused: Semaphore Οι εκδόσεις έως την 2,5 κάνουν για αυτή που φοράς. Edited June 12, 2012 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Εδώ και καιρό έχει αρχίσει να μαζεύει αρκετή σκόνη μέσα η κάμερα και έχει αρχίσει να μου τη δίνει!! Το βρίσκω λίγο απαράδεκτο για τηλέφωνο που δεν έχει κλείσει καν χρόνο ακόμα! Φαίνεται στη φωτό με λίγο zoom... Υπάρχει κανένας εύκολος τρόπος για ενα mini ξεσκόνισμα, ώστε να αποφύγω το service; Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakhss Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Γεια σας παιδια! Εχω ενα θεματακι με την οθονη μου λογω χαρακιων οι οποιες εγιναν ολες απο 1 μοναδικο πεσιμο την 2η μερα:-P και προκαλουν το "αγαπημενο" rainbow effect:-/ Σκεφτηκα να παραγγειλω digitizer και χρειαζομαι 2 πραγματα: Ειναι αξιοπιστοι αυτοι του ebay και αν ναι προτεινευε καποιον? και αν ξερετε καποιο καταστημα στη θεσσαλονικη να κανει την αλλαγη γιατι δεν με εμπιστευομαι για κατι που δεν ξερω:-( Καλη σας ημερα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Εδώ και καιρό έχει αρχίσει να μαζεύει αρκετή σκόνη μέσα η κάμερα και έχει αρχίσει να μου τη δίνει!! Το βρίσκω λίγο απαράδεκτο για τηλέφωνο που δεν έχει κλείσει καν χρόνο ακόμα! Φαίνεται στη φωτό με λίγο zoom... Υπάρχει κανένας εύκολος τρόπος για ενα mini ξεσκόνισμα, ώστε να αποφύγω το service; Περιεργο μου φαινεται , εμενα μετα απο 2 χρονια δεν εχει σκονη και το μεταφερω χωρις θηκη! Νομιζω δεν γλυτωνεις το σερβις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Εδώ και καιρό έχει αρχίσει να μαζεύει αρκετή σκόνη μέσα η κάμερα και έχει αρχίσει να μου τη δίνει!! Το βρίσκω λίγο απαράδεκτο για τηλέφωνο που δεν έχει κλείσει καν χρόνο ακόμα! Φαίνεται στη φωτό με λίγο zoom... Υπάρχει κανένας εύκολος τρόπος για ενα mini ξεσκόνισμα, ώστε να αποφύγω το service; Δεν ειναι φυσιολογικο, αλλα μην ανησυχεις, πηγαινε το στο σερβις να στο καθαρισουν δεν θα πληρωσεις κατι.Παλαιοτερα, σε ενα omnia 2 που ειχα ειχε παρει σκονη η οθονη και το εστειλα για σερβις και την ιδια μερα κιολας ηταν ετοιμο. Παντως, μια καλη θηκη σιγουρα θα σε γλιτωνε απο κατι τετοιο :cool: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 (edited) Περιεργο μου φαινεται , εμενα μετα απο 2 χρονια δεν εχει σκονη και το μεταφερω χωρις θηκη! Νομιζω δεν γλυτωνεις το σερβις. Δεν ειναι φυσιολογικο, αλλα μην ανησυχεις, πηγαινε το στο σερβις να στο καθαρισουν δεν θα πληρωσεις κατι.Παλαιοτερα, σε ενα omnia 2 που ειχα ειχε παρει σκονη η οθονη και το εστειλα για σερβις και την ιδια μερα κιολας ηταν ετοιμο. Παντως, μια καλη θηκη σιγουρα θα σε γλιτωνε απο κατι τετοιο :cool: Thanks για τις απαντήσεις! Αν βρω χρόνο ίσως το πάω μετά την εξεταστική. Χρειάζεται άραγε να το ξε rootαρω;; Επίσης η συσκευή είναι Γερμανική! :worry: Θήκη έχω μεν μια σιλικόνης (αυτή συγκεκριμένα) αλλά σπάνια τη βάζω, μου τη σπάνε γενικά οι θήκες! Περισσότερο την εχω για καλοκαίρι ή περιπτώσεις που ξέρω οτι θα είμαι εξω και θα κινδυνεύει το τηλέφωνο :p Να πω οτι μου χει πέσει και πολλές φορές...2 όλες κι ολες, δεν μπορω να καταλάβω πως μπήκε ολη αυτή η σκόνη!! Edited June 14, 2012 by and64 Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Thanks για τις απαντήσεις! Αν βρω χρόνο ίσως το πάω μετά την εξεταστική. Χρειάζεται άραξε να το ξε rootαρω;; Επίσης η συσκευή είναι Γερμανική! :worry: Θήκη έχω μεν μια σιλικόνης (αυτή συγκεκριμένα) αλλά σπάνια τη βάζω, μου τη σπάνε γενικά οι θήκες! Περισσότερο την εχω για καλοκαίρι ή περιπτώσεις που ξέρω οτι θα είμαι εξω και θα κινδυνεύει το τηλέφωνο :p Να πω οτι μου χει πέσει και πολλές φορές...2 όλες κι ολες, δεν μπορω να καταλάβω πως μπήκε ολη αυτή η σκόνη!! Πρεπει να ξερουταρεις για να εισαι εντος της εγγυησης. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Πρεπει να ξερουταρεις για να εισαι εντος της εγγυησης. Καλά το φαντάστηκα! Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να μείνει με τη σκόνη :lol::lol::lol::lol::lol::lol: :p Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Καλά το φαντάστηκα! Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να μείνει με τη σκόνη :lol::lol::lol::lol::lol::lol: :p Γιατι, ειναι δυσκολο να ξερουταρεις..;:rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakhss Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Γεια σας παιδια! Εχω ενα θεματακι με την οθονη μου λογω χαρακιων οι οποιες εγιναν ολες απο 1 μοναδικο πεσιμο την 2η μερα:-P και προκαλουν το "αγαπημενο" rainbow effect:-/ Σκεφτηκα να παραγγειλω digitizer και χρειαζομαι 2 πραγματα: Ειναι αξιοπιστοι αυτοι του ebay και αν ναι προτεινευε καποιον? και αν ξερετε καποιο καταστημα στη θεσσαλονικη να κανει την αλλαγη γιατι δεν με εμπιστευομαι για κατι που δεν ξερω:-( Καλη σας ημερα!! εχετε να προτεινετε κατι για αυτο??:O Εστω για ενα αξιοπιστο μαγαζι. Ευχαριστω:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Γιατι, ειναι δυσκολο να ξερουταρεις..;:rolleyes: Νο, αλλά στη σκέψη με πιάνει μια βαρεμάρα. Ασε που δεν χρησιμοποιώ σχεδόν ποτέ την κάμερα. Τεσπα, θα το σκεφτώ σοβαρά και θα πράξω αναλόγως:p:p:p:lol::lol: Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Νο, αλλά στη σκέψη με πιάνει μια βαρεμάρα. Ασε που δεν χρησιμοποιώ σχεδόν ποτέ την κάμερα. Τεσπα, θα το σκεφτώ σοβαρά και θα πράξω αναλόγως:p:p:p:lol::lol: Σιγα την βαρεμαρα βρε, ειναι υποθεση 9 δευτερολεπτων, μεχρι να το σκεφτεις εχει φυγει το ροοτ κιολας :D Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Σιγα την βαρεμαρα βρε, ειναι υποθεση 9 δευτερολεπτων, μεχρι να το σκεφτεις εχει φυγει το ροοτ κιολας :D Μπα δεν είναι τόσο απλό! Με το desktop μου και το laptop που έχω σπίτι με win 7 64bit το odin δεν βλέπει το τηλέφωνο. Πρέπει να το κάνω στο παλιό laptop με τα 32bit που όμως το χει ο πατέρας μου στη δουλειά!!:rolleyes: τεσπα, είμαι offtopic:ninja: Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Μπα δεν είναι τόσο απλό! Με το desktop μου και το laptop που έχω σπίτι με win 7 64bit το odin δεν βλέπει το τηλέφωνο. Πρέπει να το κάνω στο παλιό laptop με τα 32bit που όμως το χει ο πατέρας μου στη δουλειά!!:rolleyes: τεσπα, είμαι offtopic:ninja: Μια χαρά το βλέπει σε win 7 64 bit. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Μια χαρά το βλέπει σε win 7 64 bit. Δεν μιλάω γενικώς, για τα δικά μου μηχανήματα μιλάω! Το εχω δοκιμάσει πολλές φορές και στο desktop και στο laptop με uninstall τα πάντα και ξανά εγκατάσταση κλπ χωρίς όμως αποτέλεσμα... Τι μπορεί να του φταίει δεν καταλαβαίνω, αλλά εφόσον δούλεψε με τη μία στο άλλο laptop που χει 32bit δεν ξανασχολήθηκα και κάνω εκεί ότι χρειάζεται Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 εχετε να προτεινετε κατι για αυτο??:O Εστω για ενα αξιοπιστο μαγαζι. Ευχαριστω:D Δε νομίζω πως σαν ποιότητα θα αξίζει το digitizer από ebay :worry: Επίσης το original ανταλλακτικο της samsung έρχεται ως οθόνη μαζί με το digitizer οπότε το κόστος αν το πας σε samsung είναι απλησίαστο. Πάντως αν αγοράσεις digitizer η αλλαγή θα θέλει πολύ μεγάλη προσοχή διότι έχω την εντύπωση πως η οθόνη είναι κολλημένη πάνω σε αυτό. Δε γνωρίζω κάποιο κατάστημα απλά είπα να αναφέρω την άποψη μου :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zouz Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Mια βοήθεια, ως πολύ άσχετη. Έχω το galaxy s με τα ακόλουθα στοιχεία: έκδοση firmware 2.1 - update 1 I9000XXJPP έκδοση Kernel 2.6.29 root@SE-S603#2 ECLAIR.XMJM2 Στο KIES μου βγάζει μήνυμα πως δεν μπορώ να κάνω αναβάθμιση. Υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος για να ξεπεράσω αυτό το πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts