Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν είναι απείραχτο και δε βαριέσαι άντε στο σέρβις αλλά αν θέλεις δοκίμασε να φλασάρεις άλλη ρομ να δεις αν το κάνει. Γιατί αν είναι πρόβλημα λογισμικού και το σέρβις δε θα κάνει κάτι... Απλά θα σου το ξανα περάσουν και μπορεί να λυθεί το πρόβλημα προσωρινά.

Απλά αν περάσεις εσύ άλλο λογισμικό και μετά θέλεις να το πας σέρβις πρέπει να ξαναβάλεις αυτό που είχε για να έχεις εγγύηση.

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά.Θα το στείλω στο σέρβις γιατί από αλλαγές rom δεν σκαμπάζω και μάλλον θα τα κάνω χειρότερα τα πράγματα.

παιδια το κινητο ειναι απο γερμανια το εκανα ολικη επαναφορα και τωρα οταν βαζω τιν καρτα σιμ και εκτος απο το πιν μου ζηταει και εναν αλλο κωδικο ποιο αναλιτικα μου λεει κωδικος δικτυου σιμ αν ξερεται καποιον κωδικο πειτε μου

Τις τελευταίες 2 ημέρες έπεσα επάνω σε άλλα 2-3 μηνύματα αυτού του τύπου. Φίλε μου, με όλη την καλή διάθεση, πώς μπορώ να είμαι σίγουρος ότι το κινητό προέρχεται από Γερμανία και δεν είναι κλεμμένο; Στην τελική επειδή, μάλλον, πρόκειται για κινητό με κλειδωμένη sim από την εταιρία μπορείς να επικοινωνήσεις με την εταιρία και να σου δώσουν λύση...

1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763

2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312.

Παιδια, εχω καιρο να ασχοληθω κι εχω μεινει λιγο πισω. Ποια εκδοση ειναι η καλυτερη αυτη τη στιγμη;

Αν θελεις στοκ ρομ βαλε την jw9 αλλιως αν προτιμας μια 4.2.1 custom βαλε slim bean ή cm 10.1 :)

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Παιδια εχει ο γιος μου ενα τετοιο και δεν ανοιγει η οθονη και φαινεται σαν να εχει μια αμυδρη χαρακια απο μεσα χωρις να ειμαι σιγουρος...

Η samsung ζηταει 130 ευρω για την οθονη...Εναλακτικη λυση υπαρχει ?

Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Αν πιάνουν τα χέρια σου μπορείς να βρεις φτηνά ένα ανταλλακτικό στο eBay ώστε να αντικαταστήσεις μόνος σου την οθόνη.

Στο Youtube θα βρεις αρκετά βίντεο με οδηγίες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Αν πιάνουν τα χέρια σου μπορείς να βρεις φτηνά ένα ανταλλακτικό στο eBay ώστε να αντικαταστήσεις μόνος σου την οθόνη.

Στο Youtube θα βρεις αρκετά βίντεο με οδηγίες.

Ευχαρισστω αλλα δυστυχως δεν πιανουν...

Φιλικά Γιάννης

Ευχαρισστω αλλα δυστυχως δεν πιανουν...

Στη θεση σου θα εδινα 199 για το s advance απο το να δωσω 130 για οθονη....Αλλα αυτο ειναι η προσωπικη μου αποψη.....

Καλημέρα σε όλους!

Το κινητό μου το οποίο το έχω 1 χρόνο και κάτι ( από την προσφορά του κωτσόβολου), μου βγάζει περίεργα κολλήματα κυρίως όταν πάω να γράψω καινούριο μήνυμα (με πετάει πίσω στην αρχική οθόνη) και άλλες φορές δεν ανταποκρίνεται καθόλου (κολλάει η οθόνη).

Δεν έχω κάνει καμμία αναβάθμιση από τότε που το πήρα (έχει τη 2.3.3 πάνω). Τι με συμβουλεύτε να κάνω??

Καλημέρα σε όλους!

Το κινητό μου το οποίο το έχω 1 χρόνο και κάτι ( από την προσφορά του κωτσόβολου), μου βγάζει περίεργα κολλήματα κυρίως όταν πάω να γράψω καινούριο μήνυμα (με πετάει πίσω στην αρχική οθόνη) και άλλες φορές δεν ανταποκρίνεται καθόλου (κολλάει η οθόνη).

Δεν έχω κάνει καμμία αναβάθμιση από τότε που το πήρα (έχει τη 2.3.3 πάνω). Τι με συμβουλεύτε να κάνω??

Παρόλο που τα προβλήματα μπορεί να λυθούν αν κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, καλό θα ήταν να το αναβαθμίσεις γιατί η 2,3,3 είναι άθλια. Βέβαια χάνεις την εγγύηση όσο έχεις κάποιο λογισμικό που δεν έχει δοθεί στην Ελλάδα, αλλά αν θέλεις μετά ξαναπερνάς την ελληνική 2,3,3 και δεν το καταλαβαίνει κανείς.

Εδώ έχει tutorial.

Αν θες μπορείς να δοκιμάσεις κάποια 2.3.6 Value Pack (είναι και λίγο διαφορετικές σε εμφάνιση) ή για εγγυημένα αποτελέσματα μπορείς να πας στην JW1. Είναι και αυτή 2,3,6 αλλά όσο καιρό την δοκιμάζαμε ήταν πάρα πολύ καλή και με πάρα πολύ καλη διάρκεια μπαταρίας.

Στη θεση σου θα εδινα 199 για το s advance απο το να δωσω 130 για οθονη....Αλλα αυτο ειναι η προσωπικη μου αποψη.....

Σωστα τα λες...Πηρα το galaxy S Duos τελικα

Με καμμενη οθονη μπορει να γινει ανακτιση δεδομενων απο το χαλασμενο ? Ο γιος μου δεν ειχε σωσει με κανενα τροπο τις επαφες του παρα μονο στο κινητο :(:(:(:(

Φιλικά Γιάννης

Σωστα τα λες...Πηρα το galaxy S Duos τελικα

Με καμμενη οθονη μπορει να γινει ανακτιση δεδομενων απο το χαλασμενο ? Ο γιος μου δεν ειχε σωσει με κανενα τροπο τις επαφες του παρα μονο στο κινητο :(:(:(:(

Το μονο που μπορεις να δοκιμασεις νομιζω οτι ειναι αυτο:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=557717

Μου φαινεται οτι χωρις οθονη δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο :(:(:(

μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ?

μου δίνουν αυτό το κινητό 100 euro

αξίζει ?

απλά έχω καπια επιφύλαξη ήξερα πως έχει 512 mb ram αλλα λέει 304 mb γιατί ?

επίσης από πια χωρα είναι μπορούμε να καταλάβουμε ? είναι ευρωπαϊκό η όχι ?

φωτογραφίες -->

http://imageshack.us/scaled/landing/825/20130227154736.jpg http://imageshack.us/scaled/landing/515/20130227154557.jpg

512 έχει. 304 διαθέσιμα διότι τα υπόλοιπα τα τρώει ο κέρνελ λόγω κάρτας γραφικών κλπ κλπ. Έχουμε φτάσει πλέον και στα 366ΜΒ με στοκ λογισμικό και στα 404ΜΒ με custom Jelly Bean αν θελήσεις να δοκιμάσεις.

Το αν είναι ευρωπαϊκό το μαθαίνεις μόνο αν ρωτήσεις την samsung δίνοντας το ΙΜΕΙ της συσκευής. Ο μόνος λόγος για να σε πειράζει αυτό όμως είναι αν έχει ακόμα εγγύηση. Αλλιώς δε νομίζω πως παίζει ρόλο από που είναι.

ευχαριστώ :happy:

και κάτι τελευταίο το επίπεδο 1 και δυο που γραφει τι είναι ?

είναι πειραγμένο ?

Δε φαίνεται πειραγμένο. Απλά έχει παλιά έκδοση android και η εφαρμογή που σου γράφει επίπεδο 1 και 2 είναι task manager της Samsung ώστε να αδειάζεις την ram. Στις πιο καινούριες εκδόσεις δεν υπάρχει αυτή η επιλογή: επίπεδο 1 και 2

512 έχει. 304 διαθέσιμα διότι τα υπόλοιπα τα τρώει ο κέρνελ λόγω κάρτας γραφικών κλπ κλπ. Έχουμε φτάσει πλέον και στα 366ΜΒ με στοκ λογισμικό και στα 404ΜΒ με custom Jelly Bean αν θελήσεις να δοκιμάσεις.

Το αν είναι ευρωπαϊκό το μαθαίνεις μόνο αν ρωτήσεις την samsung δίνοντας το ΙΜΕΙ της συσκευής. Ο μόνος λόγος για να σε πειράζει αυτό όμως είναι αν έχει ακόμα εγγύηση. Αλλιώς δε νομίζω πως παίζει ρόλο από που είναι.

Περιεργο το 304, και εγω με frοyo ειμαι και εχω 339.

Βλέπω ότι έχει 2,2. Μήπως εσύ έχεις την καλή Κυπριακή 2,2,1; :p Τι να πω ίσως είναι διαφορετικός ο κέρνελ. Δε θυμάμαι γιατί μια φορά την έβαλα.

δεν έχω ιδέα :\ αλλα δεν νομίζω (όταν μπαίνω από το play στο pc μ βγάζει cosmote i9000 )

θα κάνω ενημέρωση σε πιο πρόσφατο android να δω αν αλλάξει

όλες οι 2.2 είχαν διαθέσιμη ραμ 303

στην 2.2.1 πήγε στα 339

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

έφτιαξα ένα video που συγκρίνω την κάμερα του κινητού μας με την κάμερα του sony sola (5mp και τα δυο)και ειπα να το μοιραστώ μαζί σας :cool:

έφτιαξα ένα video που συγκρίνω την κάμερα του κινητού μας με την κάμερα του sony sola (5mp και τα δυο)και ειπα να το μοιραστώ μαζί σας :cool:

νομίζω θα προτιμούσα του sola :p

βίντεο τραβαγες?

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)