v1zisis Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Ναι τίποτα αλλο δεν πείραξα φίλε μου. Δεν ξέρω αν μπορει να γινει κάτι σαν ρεσταρτ με κάποιο τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Ναι τίποτα αλλο δεν πείραξα φίλε μου. Δεν ξέρω αν μπορει να γινει κάτι σαν ρεσταρτ με κάποιο τρόπο. Βαλτου την παλια τοτε μηπως και ξαναανοιξει:rolleyes: Ποια ρομ φορας θυμασαι..;Πατα ταυτοχρονα volume up+power button+κεντρικο κουμπι και δες εαν μπαινει σε recovery. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Ναι τίποτα αλλο δεν πείραξα φίλε μου. Δεν ξέρω αν μπορει να γινει κάτι σαν ρεσταρτ με κάποιο τρόπο. Εχεις κάτι που δε θέλεις να χάσεις; πχ επαφες ή μηνύματα στο κινητό; Είσαι rooted? δοκίμασε να μπεις σε download και recovery με το γνωστό συνδιασμό. edit: μας προλάβανε Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v1zisis Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Του έβαλα και την παλιά αλλα τα ιδια. Εχω την κυπριακή 2.2.1 js8 επίσημη μέσω odin.Root δεν είμαι, σε download μπαίνει, οχι σε recovery. Τις περισότερες επαφες τις έχω στο outlook. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Του έβαλα και την παλιά αλλα τα ιδια. Εχω την κυπριακή 2.2.1 js8 επίσημη μέσω odin.Root δεν είμαι, σε download μπαίνει, οχι σε recovery. Τις περισότερες επαφες τις έχω στο outlook. Δε μπαίνει σε recovery? :blink: Ξαναπροσπάθησε για να κάνεις ένα wipe cache και dalvik για αρχή και μετά αν δεν ανοίγει να δοκιμάσεις factory reset. Αλλά αν δεν μπαίνει recovery μάλλον θα πρέπει να ξαναφλασάρεις από Odin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v1zisis Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Δεν μπαινει σε recovery λόγο rom και γιατι δεν ειμαι root.Και εγω νομίζω οτι πάει για φλασάρισμα. Το θέμα είναι οτι δεν θα εχω κάνει ρεσετ κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Δεν μπαινει σε recovery λόγο rom και γιατι δεν ειμαι root.Και εγω νομίζω οτι πάει για φλασάρισμα. Το θέμα είναι οτι δεν θα εχω κάνει ρεσετ κτλ. Recovery έχει και η samsung χωρίς καν να είσαι root. Δεν πειράζει που δε θα έχεις κάνει ρεσετ. Αν θες φλάσαρε, κάνε ρεσετ και ξαναφλάσαρε για να είσαι σίγουρος για ένα καθαρό σύστημα, αν και δε νομίζω πως χρειάζεται δεύτερο φλασάρισμα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Δεν μπαινει σε recovery λόγο rom και γιατι δεν ειμαι root.Και εγω νομίζω οτι πάει για φλασάρισμα. Το θέμα είναι οτι δεν θα εχω κάνει ρεσετ κτλ. Δεν φταιει η ρομ που δεν μπαινει σε recovery. Anyway, μην σε νοιαζει που δεν θα εχεις κανεις reset, φλασαρε μεσω odin και κανε μετα (λογικα θα εχει recovery) wipe data factory reset,wipe cache-dalvik cache και μετα παλι ξαναφλασαρε για clean install. Δεν εχει παντως σχεση η μπαταρια με το ολο θεμα. Καπου αλλου οφειλεται...:wacko: Edit: Με προλαβαν Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v1zisis Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Υπάρχει περιπτωση να μην αναβει και μετά το φλασάρισμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Υπάρχει περιπτωση να μην αναβει και μετά το φλασάρισμα? Ποτε δεν μπορει να εισαι σιγουρος, αλλα πιστευω πως ναι θα αναβει :D εαν ακολουθησεις πιστα τα βηματα της εγκαταστασης !! Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v1zisis Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 (edited) Μολις μπηκε σε recovery κανω wipe cache partition? Οι επιλογες που έχω ειναι reboot system now apply sdcard: update.zip wipe data/factory reset wipe cache partition format internal sd-card κανω κατι αλλο απο αυτά? :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited May 3, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 (edited) Μολις μπηκε σε recovery κανω wipe cache partition? Ναι κανε wipe data reset,wipe cache partition και απο το advanced κανε wipe dalvik cache, μετα μπες παλι σε download mode και ξαναφλασαρε μεσω odin. Btw, ποια ρομ φλασαρεις..; Edit: Μην γραφεις συνεχομενα μυνηματα, για αυτο υπαρχει η τροποποιηση. Edited May 3, 2012 by hraklhs57 Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v1zisis Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 (edited) Α.. το φλασάρισμα πρέπει να γίνει έτσι κι αλλιώς? Που είναι το advanced? τι κουμπι παταω για να γίνουν? το κεντρικό? Λέω να βάλω ξανα την 2.2.1 επισημη Κυπρου. Νομίζω είναι η πιο καλή για το sgs. Sorry για τα συνεχομενα μηνύματα. Edited May 3, 2012 by v1zisis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Α.. το φλασάρισμα πρέπει να γίνει έτσι κι αλλιώς? Που είναι το advanced? τι κουμπι παταω για να γίνουν? το κεντρικό? Λέω να βάλω ξανα την 2.2.1 επισημη Κυπρου. Νομίζω είναι η πιο καλή για το sgs. Ναι το κεντρικο πατας. Κανε αυτα που σου ειπα χωρις το dalvik cache (πρεπει να εχεις cwm recovery, σορρυ). Τωρα θα ξαναφλασαρεις την ρομ για να γινει καθαρη εγκατασταση, διοτι πριν οπως ειπες δεν μπορουσες να μπεις σε recovery οποτε τωρα που μπαινει κανε τα wipes αυτα για να κατσει καλα η ρομ. Καλη επιτυχια ! Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Πιθανότατα να μην έχει advanced επιλογή γιατί δεν έχει cwm recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v1zisis Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Ναι το κεντρικο πατας. Κανε αυτα που σου ειπα χωρις το dalvik cache (πρεπει να εχεις cwm recovery, σορρυ). Τωρα θα ξαναφλασαρεις την ρομ για να γινει καθαρη εγκατασταση, διοτι πριν οπως ειπες δεν μπορουσες να μπεις σε recovery οποτε τωρα που μπαινει κανε τα wipes αυτα για να κατσει καλα η ρομ. Καλη επιτυχια ! Οκ το τηλ αναβει και παλι. Φυσικά τα έχασα όλα οσα ειχε μεσα επαφες, φωτο κτλ. Πρεπει να φλασάρω και ας την εχει ηδη την ρομ αυτή ετσι ? με αυτη δουλευει τωρα. Δεν έκανες καποιο σχόλιο για το οτι είναι η πιο καλη ρομ η 2.2.1!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Οκ το τηλ αναβει και παλι. Φυσικά τα έχασα όλα οσα ειχε μεσα επαφες, φωτο κτλ. Πρεπει να φλασάρω και ας την εχει ηδη την ρομ αυτή ετσι ? με αυτη δουλευει τωρα. Δεν έκανες καποιο σχόλιο για το οτι είναι η πιο καλη ρομ η 2.2.1!! Ναι πρεπει να ξαναφλασαρεις για να εχεις οπως σου ειπα μια καθαρη εγκατασταση για βελτιστα αποτελεσματα !! Η js8 ειναι οντως παλαια, αλλα και η πιο καλη στοκ ρομ που εχει βγαλει η samsung για τον γαλαξια μας ;) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v1zisis Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Ναι πρεπει να ξαναφλασαρεις για να εχεις οπως σου ειπα μια καθαρη εγκατασταση για βελτιστα αποτελεσματα !! Η js8 ειναι οντως παλαια, αλλα και η πιο καλη στοκ ρομ που εχει βγαλει η samsung για τον γαλαξια μας ;) Φιλε Ηρακλή ευχαριστώ για ολα. Λεω να δοκιμάσω καμιά καινουρια μιας και δεν έχω τιποτα στο τηλ. για backup, την xwjw1 Ολλανδιας για παράδειγμα με 3 αρχεία, μπορω απο froyo που είμαι τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Φιλε Ηρακλή ευχαριστώ για ολα. Λεω να δοκιμάσω καμιά καινουρια μιας και δεν έχω τιποτα στο τηλ. για backup, την xwjw1 Ολλανδιας για παράδειγμα με 3 αρχεία, μπορω απο froyo που είμαι τωρα? Να εισαι καλα φιλε :) Ναι και βεβαια μπορεις, αλλα εγω θα σου προτεινα να εβαζες την jw5 Ελβετιας, ειναι κι αυτη στην πρωτη σελιδα και η διαδικασια ειναι ιδια με εκεινη της jw1. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v1zisis Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 (edited) Να εισαι καλα φιλε :) Ναι και βεβαια μπορεις, αλλα εγω θα σου προτεινα να εβαζες την jw5 Ελβετιας, ειναι κι αυτη στην πρωτη σελιδα και η διαδικασια ειναι ιδια με εκεινη της jw1. Γιατι οχι λοιπον την jw5. Μονο μην μου πεις για σεμαρφον κτλ γιατι δεν το εχω το θέμα τους 100% αν και ενα ροοτ το χρειάζεται για περιπτωσεις σαν την σημερινη που τα έχασα όλα. edit Γιατι την πιανει το αντιβαιρους την jw5?? Edited May 3, 2012 by v1zisis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 (edited) Γιατι οχι λοιπον την jw5. Μονο μην μου πεις για σεμαρφον κτλ γιατι δεν το εχω το θέμα τους 100% αν και ενα ροοτ το χρειάζεται για περιπτωσεις σαν την σημερινη που τα έχασα όλα. Θα στο προτεινα αλλα αφου δεν θελεις...:rolleyes: Παντως, δεν ειναι τιποτα, ειναι υποθεση 10 δευτερολεπτων μεσω odin και εχεις root, παραπανω ακομη διαθεσιμη ραμ αλλα και ομαλοτερη λειτουργεια του συστηματος. Δεν χρειαζεται να τον βαλεις αμεσως, ασε την ρομ με τον δικο της κερνελ να δεις εαν σε ικανοποιει και το πολυ πολυ στο μελλον αφιερωσε 10 sec να τον περασεις :D Απο εδω την κατεβαζεις ετσι..; Δεν πειραζει, μην δινεις σημασια στο antivirus. Edited May 3, 2012 by hraklhs57 Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v1zisis Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Θα στο προτεινα αλλα αφου δεν θελεις...:rolleyes: Παντως, δεν ειναι τιποτα, ειναι υποθεση 10 δευτερολεπτων μεσω odin και εχεις root, παραπανω ακομη διαθεσιμη ραμ αλλα και ομαλοτερη λειτουργεια του συστηματος. Δεν χρειαζεται να τον βαλεις αμεσως, ασε την ρομ με τον δικο της κερνελ να δεις εαν σε ικανοποιει και το πολυ πολυ στο μελλον αφιερωσε 10 sec να τον περασεις :D Αυτο θα κάνω προς το παρων. Χωρις να κάνω τιποτα άλλο οταν θέλω να τον περάσω? clear data, cache κτλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 (edited) Αυτο θα κάνω προς το παρων. Χωρις να κάνω τιποτα άλλο οταν θέλω να τον περάσω? clear data, cache κτλ? Οταν θελησεις να τον περασεις κανε απλα καλου κακου wipe cache και τιποτα αλλο, οχι wipe data !!! :) Edit: Μην ξεχασεις να ριξεις μια ματια ομως πρωτα εδω, ετσι..; [Kernel] Εγκατάσταση Semaphore και συχνές ερωτήσεις. Edited May 3, 2012 by hraklhs57 Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v1zisis Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 (edited) Θα στο προτεινα αλλα αφου δεν θελεις...:rolleyes: Παντως, δεν ειναι τιποτα, ειναι υποθεση 10 δευτερολεπτων μεσω odin και εχεις root, παραπανω ακομη διαθεσιμη ραμ αλλα και ομαλοτερη λειτουργεια του συστηματος. Δεν χρειαζεται να τον βαλεις αμεσως, ασε την ρομ με τον δικο της κερνελ να δεις εαν σε ικανοποιει και το πολυ πολυ στο μελλον αφιερωσε 10 sec να τον περασεις :D Απο εδω την κατεβαζεις ετσι..; Δεν πειραζει, μην δινεις σημασια στο antivirus. Ναι αυτη κατεβάζω, εσβησα το μηνυμα του αντιβαιρους και κατεβαίνει κανονικα. Ευχαριστώ και πάλι φίλε. Θα ξαναγράψω για εντυπώσεις!! Ελπίζω οχι για προβλημα.! Οταν θελησεις να τον περασεις κανε απλα καλου κακου wipe cache και τιποτα αλλο, οχι wipe data !!! :) Edit: Μην ξεχασεις να ριξεις μια ματια ομως πρωτα εδω, ετσι..; [Kernel] Εγκατάσταση Semaphore και συχνές ερωτήσεις. Φυσικά, τους οδηγους τους πάω λεξη-λεξη. Τελικά εβαλα την jw1 γιατι η jw5 ηθελε και προγραμμα για unzip και το antivirus μου έκανε κολπα. Ωραια αισθηση φρεσκια, μονο που μου φαινεται λιγο αργη η αποκριση της αφης. :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited May 3, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Τελικά ανακάλυψα τι φταίει για τα παράσιτα της οθόνης. Όταν στέλνει η λαμβάνει πια το τηλέφωνο όταν πχ κάνει κλήση η στην αρχή πού κάνει αναζήτηση σήματος κανει κάτι γραμμές η οθόνη. Δοκίμασα και σε μαμίσια rom και το κάνει επίσης. Άντε τώρα να πείσω τη Samsung ότι έχει έχει πρόβλημα η οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts