Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οντως, αποκλειεται να εσπασε μοναχα η οθονη. Παντως αν ειναι 180 ευρω το κοστος και αυτο μονο για την οθονη, θα ελεγα πως δεν αξιζει η επισκευη του. Δηλαδη αν ειναι 180 + Χ ευρω (πανω απο 50 εικαζω), θα σου βγει 250 τουλαχιστον, με τιμη νεας συσκευης 340 ευρω και μεταχειρισμενης σε αριστη κατασταση -300.... I'm just saying.

EDIT: Εκανες καμια αλχημεια να δεις αν συνδεεται με υπολογιστη οποτε να ειμαστε σιγουροι πως ειναι μονο η οθονη το προβλημα?

+100 πολυ καλα τα λεει ο Πετρος. Οταν λες οτι παει να ανοιξει το κινητο τι εννοεις? Θυμαμαι σε ενα video που ειχαν ανεβασει κατι Γιαπωνεζοι που κακομεταχειροζονταν επιτηδες το sgs, στο τελος καταφεραν να σπασουν την οθονη το κινητο ομως λειτουργουσε κανονικοτατα.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μηπως εννοεις το program monitor, το stock δηλαδη widget του galaxy για αυτη την δουλεια...;

μπορει, δεν καταλαβα ποιος λες, που το βρισκω αυτο που λες;

s7 edge 935F

LG Gpad V500

+100 πολυ καλα τα λεει ο Πετρος. Οταν λες οτι παει να ανοιξει το κινητο τι εννοεις? Θυμαμαι σε ενα video που ειχαν ανεβασει κατι Γιαπωνεζοι που κακομεταχειροζονταν επιτηδες το sgs, στο τελος καταφεραν να σπασουν την οθονη το κινητο ομως λειτουργουσε κανονικοτατα.

ακριβως ετσι Παναγιωτη, και για του λογου το αληθες:

επομενως, εχει μια ελπιδα ο φιλος μας :)

μπορει, δεν καταλαβα ποιος λες, που το βρισκω αυτο που λες;

εαν χρησιμοποιεις τον touchwiz πατα παρατεταμενα σε μια οθονη και επελεξε το widget "program monitor"...

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

ακριβως ετσι Παναγιωτη, και για του λογου το αληθες:

επομενως, εχει μια ελπιδα ο φιλος μας :)

εαν χρησιμοποιεις τον touchwiz πατα παρατεταμενα σε μια οθονη και επελεξε το widget "program monitor"...

ευχαριστω πολυ, αυτο ηταν.. :)

s7 edge 935F

LG Gpad V500

παρατηρησα οτι ενω εχω προσθεσει το εορτολογιο στο ημερολογιο του gmail, δεν μου το εμφανιζει στο ημερολογιο του κινητου ακομα και με συγχρονισμο, ενω απο τον υπολογιστη στην σελιδα του gmail φαινεται κανονικα...:wacko:εχει παρατηρησει κανενας αλλος το ιδιο;

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

παιδια για βελτιωση του gps τι κανουμε? εχω περασει το gps aids v2 αλλα δεν ξερω ακριβως τι ρυθμισεις να κανω...καμια βοηθεια?

επισης περασα το sgs tools και ειδα οτι καπου εχει gpsfix και μου δινει την δυνατοτητα να επιλεξω europe.pool.ntp.org αντι για north-america.pool.nto.org που εχει προεπιλογη...μηπως βοηθαει αυτο?

παιδια για βελτιωση του gps τι κανουμε? εχω περασει το gps aids v2 αλλα δεν ξερω ακριβως τι ρυθμισεις να κανω...καμια βοηθεια?

επισης περασα το sgs tools και ειδα οτι καπου εχει gpsfix και μου δινει την δυνατοτητα να επιλεξω europe.pool.ntp.org αντι για north-america.pool.nto.org που εχει προεπιλογη...μηπως βοηθαει αυτο?

Μην ασχολεισαι με το SGS Tools, το Gps Aids εχει την ιδια επιλογη. Επισης, μην πολυπειραζεις το SGS Tools αν δεν ξερεις τι κανεις.

Λοιπον, ανοιξε το gps aids, περιμενε να φορτωσει αυτα που πρεπει και μετα πες του να τα εφαρμοσει. Δεν εχω πια την εφαρμογη για να το δω live, αλλα ειναι θεμα 2-3 κλικ.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

To gps aids μου βελτιωσε τρομερα το gps. Σου δινει μονο του τις οδηγιες για το τι πρεπει να κανεις μολις το ανοιγεις. Εχει και την επιλογη για αλλαση απο north america σε europe. Δες και εδω αν θελεις http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=955395

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Οντως, αποκλειεται να εσπασε μοναχα η οθονη. Παντως αν ειναι 180 ευρω το κοστος και αυτο μονο για την οθονη, θα ελεγα πως δεν αξιζει η επισκευη του. Δηλαδη αν ειναι 180 + Χ ευρω (πανω απο 50 εικαζω), θα σου βγει 250 τουλαχιστον, με τιμη νεας συσκευης 340 ευρω και μεταχειρισμενης σε αριστη κατασταση -300.... I'm just saying.

EDIT: Εκανες καμια αλχημεια να δεις αν συνδεεται με υπολογιστη οποτε να ειμαστε σιγουροι πως ειναι μονο η οθονη το προβλημα?

το συνδεσα με το pc και το pc εκανε εναν ηχο οτι συνδεεται και ακουσα και τον ηχο ειδοποιησης του ημερολογιου παρτε μια φωτο για να δειτε πως εγινε http://img34.imageshack.us/i/04052011105.jpg/ Edited by dimitris15
υπογραφή εκτός ορίων

το συνδεσα με το pc και το pc εκανε εναν ηχο οτι συνδεεται και ακουσα και τον ηχο ειδοποιησης του ημερολογιου παρτε μια φωτο για να δειτε πως εγινε http://img34.imageshack.us/i/04052011105.jpg/

Wow...Ολικη καταστροφη της οθονης. Παντως ισως και να μην εχουν καταστραφει ολα μεσα, τι να πω, πρεπει να το στειλεις στο service και να ελπιζεις σε κατι καλο. Παντως, επιμενω οτι εχει πολυ δικιο ο Πετρος πιο πανω. Κοιτα και τις μεταχειρισμενες συσκευες, πολλοι εδω μεσα ενδεχομενως να σκεφτονται να πουλησουν τωρα που ερχεται to SGS II

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Wow...Ολικη καταστροφη της οθονης. Παντως ισως και να μην εχουν καταστραφει ολα μεσα, τι να πω, πρεπει να το στειλεις στο service και να ελπιζεις σε κατι καλο. Παντως, επιμενω οτι εχει πολυ δικιο ο Πετρος πιο πανω. Κοιτα και τις μεταχειρισμενες συσκευες, πολλοι εδω μεσα ενδεχομενως να σκεφτονται να πουλησουν τωρα που ερχεται to SGS II
θα περιμενω τι θα μου πουν αν ειναι πανω απο 180 ευρω παω για galaxy s II ηδη με το ζορι κρατιεμαι να μην το παραγγειλω απο amazon
υπογραφή εκτός ορίων

για το θεμα του gps (και ας το χω ξαναπει 3-4 φορες στο παρελθον) επειδη υπαρχουν εφαρμογες που το κανουν αυτο αλλα κατα βαση πιστευω πως δε χρειαζεται καντε το εξης με root explorer

το ανοιγεται και πατε

etc

καντε το mount r/w

βρειτε το αρχειο gps.conf

παρατεταμενο πατημα πανω του ανοιγει ενα μενου

μετα

open in text editor

εκει που γραφει north america πανω πανω αλλαξτε το και καντε το europe

μετα back κουμπακι ρωταει να σωσει τις αλλαγες πατατε οκ και τελος

καντε και κανα ρεμπουτ μετα αν θελετε...

εγω ετσι κανω παντα και ειμαι οκ

παιδες εχω ενα προβλημα

θελω να συνδεθω απο το δικτυο στο internet, βαζω τις ρυθμισεις apn απο το blog του tonyk, το βαζω ως ενεργο, ενεργοποιω τα δεδομενα πακετων, βαζω και λειτουργεια δικτυου αυτοματη αλλα τιποτα

ξεχναω κατι?

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

παιδες εχω ενα προβλημα

θελω να συνδεθω απο το δικτυο στο internet, βαζω τις ρυθμισεις apn απο το blog του tonyk, το βαζω ως ενεργο, ενεργοποιω τα δεδομενα πακετων, βαζω και λειτουργεια δικτυου αυτοματη αλλα τιποτα

ξεχναω κατι?

το έχεις επιλέξει το apn μπιλλ; να είναι πράσινο δηλαδή :p

το βάζεις σε europe.pool.ntp.org

και από gps aids πατάς menu --> setup --> start setup και είσαι κομπλέ

Edited by saliez

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

παιδες εχω ενα προβλημα

ξεχναω κατι?

ισως επανακινηση?

το έχεις επιλέξει το apn μπιλλ; να είναι πράσινο δηλαδή :p

ναι ρε αλλα τιποτα... :(

εχω δοκιμασει να βαλω και χειροκινητα τις ρυθμισεις αλλα παλι τιποτα

εχω μια μικρη υποψια οτι κατι τρεχει με τη ρομ (darky 9.5), αλλα ελπιζω να κανω λαθος, γιατι βαριεμαι να ξαναφλασαρω

υπαρχει κατι αλλο που μπορει να φταιει?

εχω κανει και επανεκκινηση :)

ναι ρε αλλα τιποτα... :(

εχω δοκιμασει να βαλω και χειροκινητα τις ρυθμισεις αλλα παλι τιποτα

εχω μια μικρη υποψια οτι κατι τρεχει με τη ρομ (darky 9.5), αλλα ελπιζω να κανω λαθος, γιατι βαριεμαι να ξαναφλασαρω

υπαρχει κατι αλλο που μπορει να φταιει?

εχω κανει και επανεκκινηση :)

δοκιμασες να κανεις restore τις ρυθμισεις μεσω apn back up and restore?στο μπλογκ του αντωνη πρεπει να ειναι ενα αρχειακi xml κατεβασε το βαλτο στη sd σου και μετα restore...

δοκιμασες να κανεις restore τις ρυθμισεις μεσω apn back up and restore?στο μπλογκ του αντωνη πρεπει να ειναι ενα αρχειακi xml κατεβασε το βαλτο στη sd σου και μετα restore...

εχω ακολουθησει ακριβως οπως λεει τις οδηγιες στο blog του ο Αντωνης

με το apn backup εχω φορτωσει το xml μου βγαζει να το επιλεξω απο τη λιστα με τα apn, το επιλεγω, κανω και επανεκκινηση αλλα τιποτα

εχω ακολουθησει ακριβως οπως λεει τις οδηγιες στο blog του ο Αντωνης

με το apn backup εχω φορτωσει το xml μου βγαζει να το επιλεξω απο τη λιστα με τα apn, το επιλεγω, κανω και επανεκκινηση αλλα τιποτα

εκτος αν το εχεις σε flight mode δε μου ερχεται κατι αλλο...:p

στις ρυθμισεις δικτυου αν πας τα εχει τα apn?

πηγαινε ρυθμισεις δικτυου ονοματα σημειων προσβασης μπλα μπλα μπλα

εκτος αν το εχεις σε flight mode δε μου ερχεται κατι αλλο...:p

στις ρυθμισεις δικτυου αν πας τα εχει τα apn?

πηγαινε ρυθμισεις δικτυου ονοματα σημειων προσβασης μπλα μπλα μπλα

ναι ρε τα εχει κανονικα, και το εχω ενεργοποιησει

δεν το γλυτωνω το φλασαρσιμα μου φαινεται... :(

στην επιλογή του σήματος τι το έχεις; αν δεν το έχεις auto δοκίμασε να το βάλεις..

στην επιλογή του σήματος τι το έχεις; αν δεν το έχεις auto δοκίμασε να το βάλεις..

το εχω βαλει στο auto, το εχω βαλει και στο wcdma αλλα δεν αλλαζει κατι... :(

πρεπει να περασει καποια ωρα απο την στιγμη που εβαλα τις ρυθμισεις?

ναι ρε τα εχει κανονικα, και το εχω ενεργοποιησει

δεν το γλυτωνω το φλασαρσιμα μου φαινεται... :(

Βασιλη τι operator εχεις ? μηπως εχεις cosmote what's up ? αν ναι, κοιτα παλι στο blog. πριν λιγο ανεβασα και το xml για cosmote what's up, το οποιο ειναι λιγο διαφορετικο απο cosmote συνδεση. το δοκιμασα σε κινητο με what's up και παιζει κανονικα.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

το εχω βαλει στο auto, το εχω βαλει και στο wcdma αλλα δεν αλλαζει κατι... :(

πρεπει να περασει καποια ωρα απο την στιγμη που εβαλα τις ρυθμισεις?

οχι δεν χρειάζεται.. εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως το δεν το κατάλαβες τόσο καιρό

ρομς σαν του darky έχουνε όλα τα apn και με το που ανοίγεις το κινητό συνδέεται στο data :p

εσένα δεν συνδέθηκε ποτέ;

@tonyk δεν νομίζω.. whatsup έχω και αυτά που βάζω είναι τα εξής:

name : cosmote

apn : internet

MCC : 202

MNC : 01

apn type : internet

αυτά...

Edited by saliez

Βασιλη τι operator εχεις ? μηπως εχεις cosmote what's up ? αν ναι, κοιτα παλι στο blog. πριν λιγο ανεβασα και το xml για cosmote what's up, το οποιο ειναι λιγο διαφορετικο απο cosmote συνδεση. το δοκιμασα σε κινητο με what's up και παιζει κανονικα.

ελα ρε guru του ιντερνετ που εισαι? :p

οχι Αντωνη, cosmote συνδεση εχω

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)