jpcupra Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=846913 Εδώ είναι όλα τα επίσημα firmwares, αφού έχει πρόβλημα η οθόνη απλά φλάσαρε μια επίσημη και μην ασχοληθείς άλλο αφού θα το πας πίσω. Το τηλέφωνο τι προέλευση είχε ; Αν είναι από αγγλία σου αντιστοιχεί η JPX, για τις άλλες χώρες δεν ξέρω.:rolleyes: δεν ξερω απο που ηταν. μπορω να το δω απο καπου??? πεταω την jpx και τους το παω?? δεν θα παρουν γραμμη κατι ετσι???:( sorry για τις noob ερωτησεις απλα εχω φοβηθει... Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 δεν ξερω απο που ηταν. μπορω να το δω απο καπου??? πεταω την jpx και τους το παω?? δεν θα παρουν γραμμη κατι ετσι???:( sorry για τις noob ερωτησεις απλα εχω φοβηθει... Απο που το αγορασες το κινητο? Μεταχειρισμενο ηταν? Αποδειξη εχεις ετσι? Για κανε και αυτο να τσεκαρουμε το product code σου: - Into the DIALER write *#272*XXXXXXXXXXXX# where X series is your IMEI (show the IMEI with *#06#) Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 Απο που το αγορασες το κινητο? Μεταχειρισμενο ηταν? Αποδειξη εχεις ετσι? Για κανε και αυτο να τσεκαρουμε το product code σου: - Into the DIALER write *#272*XXXXXXXXXXXX# where X series is your IMEI (show the IMEI with *#06#) απο επιδοτηση wind το πηρα... και βεβαια εχω την αποδειξη, πριν 2 εβδομαδες πηρα Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 sales code μου λεει XEN επανω και απο κατω εχει καποιες επιλογες με τρια γραμματα Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 (edited) απο επιδοτηση wind το πηρα... και βεβαια εχω την αποδειξη, πριν 2 εβδομαδες πηρα Το πηρες απο wind και ειχε μεσα στην 2.2.1? Μηπως ειχε την 2.2? Για κανε λιγο και αυτο που σου ειπα να δουμε product code. edit - Α οκ τωρα το ειδα. Προφανως αφου φλασαρες την ολλανδικη. Τωρα το ειδα τι συζητουσατε πριν. Edited April 22, 2011 by red_herring Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 Το πηρες απο wind και ειχε μεσα στην 2.2.1? Μηπως ειχε την 2.2? Για κανε λιγο και αυτο που σου ειπα να δουμε product code. edit - Α οκ τωρα το ειδα. ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ειχε την 2.2.1 .... με εχει πιασει πανικος και δεν ξερω γμτ εχω μπερδευτει...:(:(:( τι πρεπει να κανω για να τους το παω οκ και να μην παρουν γραμμη? ποιο jp* πρεπει να κατεβασω και να περασω? αυτο το xen τελικα τι ειναι που εβγαλε?καταλαβαμε απο που ειναι? γιατι μεσα στα files μου εχει φακελο voodoo?? εχω πελαγωσει.... Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 (edited) ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ειχε την 2.2.1 .... με εχει πιασει πανικος και δεν ξερω γμτ εχω μπερδευτει...:(:(:( τι πρεπει να κανω για να τους το παω οκ και να μην παρουν γραμμη? ποιο jp* πρεπει να κατεβασω και να περασω? αυτο το xen τελικα τι ειναι που εβγαλε?καταλαβαμε απο που ειναι? γιατι μεσα στα files μου εχει φακελο voodoo?? εχω πελαγωσει.... Λοιπον χωρις πανικο καταρχας:) Το κινητο σου αφου το πηρες απο την wind κατα 99% ειχε μεσα την 2.2 αφου ειναι η τελευταια ελληνικη που δοθηκε (ΧWJPΗ). Για να μην το παρουν γραμμη που λες κι εσυ πρεπει να εχεις αυτην μεσα. Voodoo σου εχει γιατι καποια στιγμη φλασαρες τον voodoo kernel. Το XEN στο εβγαλε γιατι φλασαρες την ολλανδικη JS8. Τωρα εσυ πρεπει να ξαναπας στην 2.2 αρα πας εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=283153 και κοιτας στο - Επίσημο Ελληνικό Froyo firmware για το Galaxy S (ΧWJPΗ) και κανεις τον τροπο που λεει με odin. Φανταζομαι ξερεις τις διαδικασιες. Κανε κι ενα hard reset και εισαι ετοιμος. Απλα μετα πρεπει να πας και να τσεκαρεις παλι το product code σου και να μου πεις. Edited April 22, 2011 by red_herring Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 Λοιπον χωρις πανικο καταρχας:) Το κινητο σου αφου το πηρες απο την wind κατα 99% ειχε μεσα την 2.2 αφου ειναι η τελευταια ελληνικη που δοθηκε (ΧWJPΗ). Για να μην το παρουν γραμμη που λες κι εσυ πρεπει να εχεις αυτην μεσα. Voodoo σου εχει γιατι καποια στιγμη φλασαρες τον voodoo kernel. Το XEN στο εβγαλε γιατι φλασαρες την ολλανδικη JS8. Τωρα εσυ πρεπει να ξαναπας στην 2.2 αρα πας εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=283153 και κοιτας στο - Επίσημο Ελληνικό Froyo firmware για το Galaxy S (ΧWJPΗ) και κανεις τον τροπο που λεει με odin. Φανταζομαι ξερεις τις διαδικασιες. Κανε κι ενα hard reset και εισαι ετοιμος. Απλα μετα πρεπει να πας και να τσεκαρεις παλι το product code σου και να μου πεις. παναγιωτη σ'ευχαριστω... εχω πελαγωσει και δυστυχως δεν μπορω να θυμηθω σωστα τα πραγματα... δοκιμαζω και σε κανα 5' ενημερωνω... Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 παναγιωτη σ'ευχαριστω... εχω πελαγωσει και δυστυχως δεν μπορω να θυμηθω σωστα τα πραγματα... δοκιμαζω και σε κανα 5' ενημερωνω... Mε ηρεμια, δεν χρειαζεται πανικος, κανε τη διαδικασια ηρεμος μην γινει καμια στραβη. Μολις τελειωσεις πληκτρολογησε *2767*4387264636# εκει που παιρνεις τηλεφωνο για να δεις ποιο product code εχει. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 το sales code εξακολουθει και ειναι XEN. :(:(:( πριν που φλασαρα σε 2.2.1 φλασαρα με 3 αρχεια pda-phone-csc... μηπως γιαυτο?στις ρυθμισεις στην "εκδοση βασικου φασματος" στο "πληροφοριες σχετικα με το τηλεφωνο" μου βγαζει Ι9000ΧΧJPP το οποιο φανταζομαι ειναι για την ολλανδια...τι να κανω? product code Ι9000ΗΚΥΧΕΝ Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 το sales code εξακολουθει και ειναι XEN. :(:(:( πριν που φλασαρα σε 2.2.1 φλασαρα με 3 αρχεια pda-phone-csc... μηπως γιαυτο?στις ρυθμισεις στην "εκδοση βασικου φασματος" στο "πληροφοριες σχετικα με το τηλεφωνο" μου βγαζει Ι9000ΧΧJPP το οποιο φανταζομαι ειναι για την ολλανδια...τι να κανω? Κανε πρωτα τη διαδικασια και φλασαρε την 2.2 οπως σου ειπα πριν. Μετα και οταν ολοκληρωθει η διαδικασια πληκτρολογησε *2767*4387264636# Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_vz Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 Μπορει να φανταστει καποιος ενα λογο που εδω και ενα μηνα το κινητο μπορει να συνδεθει σε ολα τα ασυρματα δικτυα εκτος απο το δικο μου?Εχω το ρουτερ ZTE της Wind...Και εχω επισης την σοβαρη υποψια οτι δεν μπορει να συνδεθει απο τοτε που περασα την 2.2.1...με την 2.2 μαλλον συνδεοταν κανονικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 Κανε πρωτα τη διαδικασια και φλασαρε την 2.2 οπως σου ειπα πριν. Μετα και οταν ολοκληρωθει η διαδικασια πληκτρολογησε *2767*4387264636# product code Ι9000ΗΚΥΧΕΝ Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 product code Ι9000ΗΚΥΧΕΝ Περαστηκε η 2.2 κανονικα? Eκανε reboot ολα οκ? Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 Περαστηκε η 2.2 κανονικα? Eκανε reboot ολα οκ? κανονικα παναγιωτη:(:(:( ειλικρινα νιωθω πολυ ασχημα... δεν μπορω να εγκαταστησω καποιο αλλο sales code??? να ξαναρωτησω και ας γινω γραφικος... μηπως δεν αρκει μονο το οτι φλασαρω ως pda? μηπως θελει και το αρχειο για phone κ csc??? Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 κανονικα παναγιωτη:(:(:( ειλικρινα νιωθω πολυ ασχημα... δεν μπορω να εγκαταστησω καποιο αλλο sales code??? να ξαναρωτησω και ας γινω γραφικος... μηπως δεν αρκει μονο το οτι φλασαρω ως pda? μηπως θελει και το αρχειο για phone κ csc??? Καταρχας να νιωθεις ασχημα δεν χρειαζεται. Λοιπον για να ανακεφαλαιωσουμε πληκτρολόγησε *2767*4387264636# εκεί που παίρνεις τηλέφωνο για να δείς ποιό product code έχεις (2η γραμμή), καθώς και *#1234# και δες τι λεει στο CSC για να μην μπερδευομαστε. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 Καταρχας να νιωθεις ασχημα δεν χρειαζεται. Λοιπον για να ανακεφαλαιωσουμε πληκτρολόγησε *2767*4387264636# εκεί που παίρνεις τηλέφωνο για να δείς ποιό product code έχεις (2η γραμμή), καθώς και *#1234# και δες τι λεει στο CSC για να μην μπερδευομαστε. σχετικα με το *2767*4387264636#: SELLOUTSMS [1]Sellout SMS: OFF [2]PCode: GT-19000HKYXEN [3]Mode: Prod σχετικα με το *#1234#: PDA: I9000XWJPH PHONE: I9000XXJPP CSC: I9000OXXJP9 Build Info: 2010,12 Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 σχετικα με το *2767*4387264636#: SELLOUTSMS [1]Sellout SMS: OFF [2]PCode: GT-19000HKYXEN [3]Mode: Prod σχετικα με το *#1234#: PDA: I9000XWJPH PHONE: I9000XXJPP CSC: I9000OXXJP9 Build Info: 2010,12 Ωραια, η επισημη ελληνικη σου περαστηκε κανονικα. Τωρα απο κει και περα για να εισαι πεντακαθαρος πρεπει να εχεις και το αντιστοιχο product code, το οποιο βεβαια αλλος μπορει να το κοιταξει, αλλος οχι ειναι θεμα σε ποιον τεχνικο θα πεσεις. H διαδικασια για να το αλλαξεις παντως ειναι δυσκολη και μπερδεμενη. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 Ωραια, η επισημη ελληνικη σου περαστηκε κανονικα. Τωρα απο κει και περα για να εισαι πεντακαθαρος πρεπει να εχεις και το αντιστοιχο product code, το οποιο βεβαια αλλος μπορει να το κοιταξει, αλλος οχι ειναι θεμα σε ποιον τεχνικο θα πεσεις. H διαδικασια για να το αλλαξεις παντως ειναι δυσκολη και μπερδεμενη. μπορω να το δοκιμασω??? εχω αγχωθει απιστευτα...:(:(:( εχεις καποιο guide ? με τον φακελο voodoo τι κανω??απλα τον σβηνω? Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 μπορω να το δοκιμασω??? εχω αγχωθει απιστευτα...:(:(:( εχεις καποιο guide ? με τον φακελο voodoo τι κανω??απλα τον σβηνω? Κοιταξε μπορεις να κανεις την διαδικασια που περιγραφεται εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=787163 στο σημειο που λεει "AUTOMATIC" METHOD (firmwares dated to september (or newer)). Αν προσεξεις κατω εχει και τον φακελο για Ελλαδα. Το θεμα ειναι οτι για να το κανεις αυτο πρεπει να εισαι rooted και το root ακυρωνει την εγγυηση σου, αρα πρεπει μετα να ξε-rootαρεις. Μπερδεμα δηλαδη...Τι να σου πω, μπορεις να το στειλεις με την ελληνικη μεσα ελπιζοντας να δουν απλα την 2.2 και να στο διορθωσουν, δεν ξερω ποσο τα ψυρριζουν τα πραγματα. Οσο για τον φακελο voodoo, δεν εκανες hard reset? Θα επρεπε να σβηστει αν εκανες. Αν δεν εκανες κανε. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 Κοιταξε μπορεις να κανεις την διαδικασια που περιγραφεται εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=787163 στο σημειο που λεει "AUTOMATIC" METHOD (firmwares dated to september (or newer)). Αν προσεξεις κατω εχει και τον φακελο για Ελλαδα. Το θεμα ειναι οτι για να το κανεις αυτο πρεπει να εισαι rooted και το root ακυρωνει την εγγυηση σου, αρα πρεπει μετα να ξε-rootαρεις. Μπερδεμα δηλαδη...Τι να σου πω, μπορεις να το στειλεις με την ελληνικη μεσα ελπιζοντας να δουν απλα την 2.2 και να στο διορθωσουν, δεν ξερω ποσο τα ψυρριζουν τα πραγματα. Οσο για τον φακελο voodoo, δεν εκανες hard reset? Θα επρεπε να σβηστει αν εκανες. Αν δεν εκανες κανε. εκανα hard reset... δεν εφυγε ομως... Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 εκανα hard reset... δεν εφυγε ομως... Σβηστον εσυ τοτε. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 Σβηστον εσυ τοτε. οκ για να γινω root απλα ακολουθω τον οδηγω του τυχερακια, σωστα? Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 οκ για να γινω root απλα ακολουθω τον οδηγω του τυχερακια, σωστα? Ναι, αλλα και παλι σου λεω οτι μπορει να μπεις σε πολυ μεγαλη και ζορικη διαδικασια και στο τελος τελος να μην κοιταξουν το product code. Επισης μετα πρεπει να ξερουταρεις η να ξαναφλασαρεις την JPH. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 Ναι, αλλα και παλι σου λεω οτι μπορει να μπεις σε πολυ μεγαλη και ζορικη διαδικασια και στο τελος τελος να μην κοιταξουν το product code. Επισης μετα πρεπει να ξερουταρεις η να ξαναφλασαρεις την JPH. αποτι διαβαζω δεν φαινεται να ειναι δυσκολο μιας και αναφερει για 3 αρχεια τα οποια αν δεν θελω να ειμαι ροοτ τα βγαζω... οποτε γινομαι ροοτ περναω το eur πακετο και ξερουταρω σβηνοντας τα... λαθος? αν το κοιταξουν με βγαζουν αυτοματα off? το κινητο δεν μπορει να ηρθε εισαγωγη απο ολλανδια? Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts