suspect21 Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Επίσης απο την αναβάθμιση και μετά στο youtube αίρνει πάντα error 400 δεν μπαίνει ποτέ. το error λυνεται νομιζω μολις κανεις sign in με τον youtube λογ/μο σου Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michalis_McLaren Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Εγώ έσβησα εντελώς την κάρτα με το destinator γιατί λέω μέχρι να βγάλει update η mls θα περάσει καιρός και θα βγει μετά η 2.3 αλλα τελικά έπεσα έξω και τώρα δεν έχω το application της mls και δεν μπορει να γίνει το update! θα τους πάρω να δω τι μπορώ να κάνω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Παιδιά έκανα την αναβαθμιση σε froyo και απο τότε χάθηκε έχα χρήσιμο widget που υπήρχε απο όταν το άνοιξα στην πρώτη μου οθόνη που μου έλεγε ποιά applications τρέχουν, τί έγινε μεαυτό πως μπορώ να το ξαναβάλω ? Επίσης απο την αναβάθμιση και μετά στο youtube αίρνει πάντα error 400 δεν μπαίνει ποτέ. Και τρίτο και τελευταίο, ποια εφαμοργή μου προτείνετε, είτε απο αυτές που υπάρχουν προεγκατεστημένες η να κατεβάσω που να είναι ημερολόγιο απλό και εύχρηστο με δυνατότητα να γράφω τα ραντεβού μου η δουλειές που πρέπει να κάνω και να μου πετάει κάποια ειδοποίηση ηχητική η να υπάρχει στην πρώτη οθόνη ? Ευχαριστώ πολύ και μπράβο γι ατην δουλειά, με βοήθησαν πολύ οι οδηγοί νέων χρηστών απο την πρώτη στιγμή που το πήρα στα χέρια μου. Εγώ στο 2.1 χρησιμοποιούσα το gemini calendar που είναι πόλυ βολικό. Τώρα βελτιώθηκε και το μαμά ημερολόγιο (στη 2.2.1 τουλάχιστον, φαντάζομαι κάτι στη 2.2) κάτι χρησιμοποιώ αυτή κάτι με καλύπτει απόλυτα. Για να φαίνονται οι καταχωρήσεις στην οθόνη εγώ χρησιμοποιώ το smooth calendar widget που είναι τέλειο. Όσο για το widget με τις ενεργές εφαρμογές, αν πατήσεις παρατεταμένα το κεντρικό πλήκτρο, σε βγάζει στη διαχείριση εφαρμογών και βλέπεις αυτό που θες. Παράθεση Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Εγω περασα doc rom js5 και ειναι απιστευτα ελαφρια. Πριν ειχα darky 9.2. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azor4 Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 (edited) Παιδιά έκανα την αναβαθμιση σε froyo και απο τότε χάθηκε έχα χρήσιμο widget που υπήρχε απο όταν το άνοιξα στην πρώτη μου οθόνη που μου έλεγε ποιά applications τρέχουν, τί έγινε μεαυτό πως μπορώ να το ξαναβάλω ? Επίσης απο την αναβάθμιση και μετά στο youtube αίρνει πάντα error 400 δεν μπαίνει ποτέ. Και τρίτο και τελευταίο, ποια εφαμοργή μου προτείνετε, είτε απο αυτές που υπάρχουν προεγκατεστημένες η να κατεβάσω που να είναι ημερολόγιο απλό και εύχρηστο με δυνατότητα να γράφω τα ραντεβού μου η δουλειές που πρέπει να κάνω και να μου πετάει κάποια ειδοποίηση ηχητική η να υπάρχει στην πρώτη οθόνη ? Ευχαριστώ πολύ και μπράβο γι ατην δουλειά, με βοήθησαν πολύ οι οδηγοί νέων χρηστών απο την πρώτη στιγμή που το πήρα στα χέρια μου. Ευχαριστώ για όσους απάντησαν. Επειδή τα δύο θεματάκι τα έλυσα τελικά μόνος μου θα πω και πως έγινε γιατί μπορεί να βοηθηθεί και κάποιος άλλος. Το θέμα με το youtube το έλυσα κάνωντας απλά ενημέρωση στην εφαμοργή μέσα απο το market. Το widget με τα applications που τρέχουν είναι το "program monitor" και υπάρχει μέσα στην λίστα των widget οπότε το έκανα εύκολα απο εκεί προσθήκη. Είναι πολύ χρήσιμο γιατί όταν ανοίγεις συνεχόμενα διάφορα μπορεί κάποια εφαρμογή να μην την κλείσεις κανονικά αλλα απλά να την παρακάμψεις και να σου τρώει μπαταρία. Το μόνο που μένει προς το παρόν είναι να βρώ calendar. Απ 'οτι βλέπω στις εφαρμογές μου υπάρχουν τα "Έξυπνη σημείωση", το "Ημερολόγιο", το "Μίνι Ημερολόγιο" η "Σημείωση", πιο απο αυτά είναι το καταληλότερο ? Επίσης ξέρει κανείς πως μπορώ να έχω την προβολή των εφαρμογών κατά χρονολογική σειρά εγκατάστασης ? έτσι ήταν πριν την αναβάθμιση και μου άρεσε που μπορούσα έτσι να βλέπω στις τελευταίες σελίδες αυτά που έχω κατεβάσει εγώ. Τώρα τα έχει κατά όνομα απλά και δεν βρίσκω απο κάπου να αλλάζει. Ευχαριστώ και πάλι. Edited February 13, 2011 by azor4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chenakos Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 (edited) Εντυπώσεις απ την νεα JS5 κανεις; Τι εγινε με γνωστα προβληματα οπως μπαταρια στο 98%, gallery/battery drain, wifi κλπ; Root γινεται και σε αυτην με τους γνωστους τροπους (superoneclick κλπ); Edited February 13, 2011 by chenakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Ανακοινώνουν ποτέ αναβαθμίσεις στο MWC?Θα μ' άρεσε μία 2.3 με το TouchWiz 4.0 :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexandrosSGS Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Το mls έχει δεχτεί αναβάθμιση και για 2.2.1???εγώ που έχω darky ας πούμε θα μπορέσω να το περάσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 παιδια εχω ενα προβληματακι με τον default browser οταν βρισκομαι σε φορουμ κυριως οταν θελω να απαντησω σε ενα μηνυμα ας πουμε και το κειμενο ειναι πολυ μεγαλο, δεν μπορω να κανω σκρολ στο κειμενο ωστε να παω στην αρχη η στο τελος του κειμενου σερνω το δαχτυλο προς τα πανω η προς τα κατω αλλα μετακινειται ελαχιστα και μεχρι ενα σημειο ειναι πολυ σπαστικο αυτο, να καθεσαι να γραφεις ποση ωρα ενα κειμενο και μετα να μην μπορεις να το δεις ολοκληρο... :mad: περα απο τις λυσεις τυπου tapatalk που προτεινε ενας φιλος γνωριζετε καμια λυση εσεις? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 παιδια εχω ενα προβληματακι με τον default browser οταν βρισκομαι σε φορουμ κυριως οταν θελω να απαντησω σε ενα μηνυμα ας πουμε και το κειμενο ειναι πολυ μεγαλο, δεν μπορω να κανω σκρολ στο κειμενο ωστε να παω στην αρχη η στο τελος του κειμενου σερνω το δαχτυλο προς τα πανω η προς τα κατω αλλα μετακινειται ελαχιστα και μεχρι ενα σημειο ειναι πολυ σπαστικο αυτο, να καθεσαι να γραφεις ποση ωρα ενα κειμενο και μετα να μην μπορεις να το δεις ολοκληρο... :mad: περα απο τις λυσεις τυπου tapatalk που προτεινε ενας φιλος γνωριζετε καμια λυση εσεις? Βασίλη γράψε κανονικά την απάντηση που θέλεις και μετά γύρνα το κινητό στο πλάι. Στο landscape μπορείς να κάνεις scroll μια χαρά. Δοκίμασε το και πές μου. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Βασίλη γράψε κανονικά την απάντηση που θέλεις και μετά γύρνα το κινητό στο πλάι. Στο landscape μπορείς να κάνεις scroll μια χαρά. Δοκίμασε το και πές μου. μπα τα ιδια... το περιεργο ειναι οτι αμα κανεις λιγο προς τα κατω σκρολ που γινεται κανονικα μετα μπορεις να ανεβεις στην αρχη του κειμενου ευκολα στο τελος του κειμενου ομως δεν παει με τιποτα... :mad: Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 μπα τα ιδια... το περιεργο ειναι οτι αμα κανεις λιγο προς τα κατω σκρολ που γινεται κανονικα μετα μπορεις να ανεβεις στην αρχη του κειμενου ευκολα στο τελος του κειμενου ομως δεν παει με τιποτα... :mad: Τότε σου έχω άλλη λύση που παίζει 100%. Να γράφεις με το πληκτρολόγιο swype. Σέρνοντας από το πλήκτρο swype μέχρι το πλήκτρο SYM, μόλις το κάνεις σου εμφανίζει το πληκτρολόγιο με τα βελάκια και πολλές άλλες χρήσιμες επιλογές (όπως αντιγραφή, επικόλληση,κ.τ.λ). Πατώντας το βελάκι κάτω η πατώντας το «σελίδα κάτω» θα πάς στο τέρμα που θέλεις. Για δοκίμασε το και πές μου πάλι. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Τότε σου έχω άλλη λύση που παίζει 100%. Να γράφεις με το πληκτρολόγιο swype. Σέρνοντας από το πλήκτρο swype μέχρι το πλήκτρο SYM, μόλις το κάνεις σου εμφανίζει το πληκτρολόγιο με τα βελάκια και πολλές άλλες χρήσιμες επιλογές (όπως αντιγραφή, επικόλληση,κ.τ.λ). Πατώντας το βελάκι κάτω η πατώντας το «σελίδα κάτω» θα πάς στο τέρμα που θέλεις. Για δοκίμασε το και πές μου πάλι. το swype χρησιμοποιουσα Αντωνη ενα θα σου πω, εισαι κορυφη ;) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω το κινητό θα ήθελα όποιος γνωρίζει να μου απαντήσει εάν μπορείς να χρησιμοποιήσεις ικανοποιητικά το ενσωματωμένο GPS για πλοήγηση με κάποιο πρόγραμμα όπως το SYGIC. Σε διάφορα site που έψαξα πολύ αναφέρουν ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στη πλοήγηση με το GPS ισχύει κάτι τέτοιο; Αυτή τη στιγμή έχω το N97 mini και όσο αφορά το GPS του είναι άψογο σχεδόν σαν μια συσκευή πλοήγησης αν το αλλάξω με το GALAXY S πιστεύετε ότι θα αντιμετωπίσω προβλήματα πάνω στο συγκεκριμένο θέμα; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 To GPS του Galaxy S δεν έχει πρόβλημα. Το Sygic Aura έχει πρόβλημα με το σήμα . Τα Ndrive , Navigon , copilot και destinator που ξέρω δεν έχουν κανένα πρόβλημα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xoxlasae Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Παιδια να κανω μια ερωτηση... για το θεμα καταναλωση μπαταριας γιατι με ζωνουν τα φυδια και παρολο που εχω διαβασει πολλα θελω καποια συμβουλη και για την δικη μου περιπτωση. Ειναι φυσιολογικο να πεφτει η μπαταρια μεσα σε 2 ωρες απο 100% σε 80% ?? Η χρηση αυτες τις 2 ωρες ηταν 10 λεπτα 3g πλοηγηση , 5λεπτα wifi για αναγνωση email, 10 μηνυματα με την γυναικα , η φωτεινοτητα στο αυτοματο, εχω live wallpaper (wp clock) ομορφο και ελαφρυ χωρις προγνωση καιρου.....αυτα.... Ειναι φυσιολογικο το 20% η πρεπει να κανω κατι που εχω διαβασει με wipe battery ? το κινητο σχεδον κανει 3 απο τις 5 φορτισεις πληρεις (100-0% σβησιμο και φορτιση 0-100%) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalakis22 Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 (edited) Παιδια να κανω μια ερωτηση... για το θεμα καταναλωση μπαταριας γιατι με ζωνουν τα φυδια και παρολο που εχω διαβασει πολλα θελω καποια συμβουλη και για την δικη μου περιπτωση. Ειναι φυσιολογικο να πεφτει η μπαταρια μεσα σε 2 ωρες απο 100% σε 80% ?? Η χρηση αυτες τις 2 ωρες ηταν 10 λεπτα 3g πλοηγηση , 5λεπτα wifi για αναγνωση email, 10 μηνυματα με την γυναικα , η φωτεινοτητα στο αυτοματο, εχω live wallpaper (wp clock) ομορφο και ελαφρυ χωρις προγνωση καιρου.....αυτα.... Ειναι φυσιολογικο το 20% η πρεπει να κανω κατι που εχω διαβασει με wipe battery ? το κινητο σχεδον κανει 3 απο τις 5 φορτισεις πληρεις (100-0% σβησιμο και φορτιση 0-100%) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! φίλε μου καλό θα είναι να μην αφήνεις το κινητό να αποφορτίζει πλήρως πριν το βάζεις στην πρίζα....Είναι γνωστό οτι τα live wallpapers είναι θανατηφόρα για τη μπαταρία, ενώ οι οθόνη όσο είναι αναμμένη επισης τρώει παααρα πολυ. Αν υπολογίσεις 2 λεπτά για κάθε μήνυμα, επι 10 που έστειλες χτυπάς ένα 20λεπτο, βαλε και άλλα 10 να σου εστειλε, +15 λεπτα πλοήγηση πιανεις περίπου 40αλεπτο με αναμμένη οθονη. Αν μαλιστα εισαι σε εξωτερικο χωρο με εντονο φωτισμό, τότε η αυτόματη φωτεινότητα ανεβάζει και άλλο τη φωτεινότητα της οθόνης για να γίνει ευδιάκριτη, οπότε παει το 20% :) Ελπίζω δηλαδή:O . Ρίξε και μια ματιά στη βίβλο της μπαταρίας του συναδέλφου Stinger http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3485667#post3485667 Edited February 14, 2011 by mihalakis22 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Λοιπον...μια ερωτηση κα ισυγνωμη κιολας αν δεν ειναι το σωστο θρεντ... Λοιπον σημερα εβαλα προγραμμα επιτελουσ με δωρεαν ΜΒ για ιντερνετ θελω να ρωτησω ...στις ρυθμισεις Δικτυα Κινητης Τηλεφωνιας....τι πρεπει να ειναι τικαρισμενο??? Πρεπει να ειναι Το χρηση Δεδομενων και το Περιαγωγη δεδομενων ή ενα απο τα 2 ? κα ιποιο? και αν καποιος ξερει να πει τι ακριβως ειναι ....συγνωμη και παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Λοιπον...μια ερωτηση κα ισυγνωμη κιολας αν δεν ειναι το σωστο θρεντ... Λοιπον σημερα εβαλα προγραμμα επιτελουσ με δωρεαν ΜΒ για ιντερνετ θελω να ρωτησω ...στις ρυθμισεις Δικτυα Κινητης Τηλεφωνιας....τι πρεπει να ειναι τικαρισμενο??? Πρεπει να ειναι Το χρηση Δεδομενων και το Περιαγωγη δεδομενων ή ενα απο τα 2 ? κα ιποιο? και αν καποιος ξερει να πει τι ακριβως ειναι ....συγνωμη και παλι To χρήση δεδομένων. Το περιαγωγή καλύτερα να το έχεις κλειστό, εκτός αν θες να υπερχρεωθείς, είναι για όταν αλλάζεις δίκτυο και χρησιμοποιείς τα δικά του data, π.χ. όταν βγαίνεις εξωτερικό. Η περιαγωγή (roaming στα Αγγλικά) είναι τραγικά ακριβότερη συνήθως. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos1977 Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Η περιαγωγη αφορα μονο το internet ή και τις κλησεις ?Εγω το ιντερνετ μεσω wind το εχω απενεργοποιησει ετσι και αλλιως αλλα οταν πηγα στο εξωτερικο προσφατα τους ειχα παρει τηλεφωνο να μου κανουν το κινητο roaming για να μπορω να μιλαω και εκανα καποιες κλησεις .Υπαρχει περιπτωση να μου ερθει καμια υπερχρεωση ή κατι τετοιο?Επισης στο εξωτερικο εβρισκα καποια δικτυα wifi και συνδεομουν .Θελω να πω αν εχεις απενεργοποιημενο το δικτυο ιντερνετ της wind υπαρχει περιπτωση απο καπου αλλου να σου στειλει υπερχρεωση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexandrosSGS Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Παιδιά με το mls τι έγινε τελικά?δέχτηκε αναβάθμιση?το έκανε κάποιος?ποια η διαδικασία και σε ποια έκδοση μπαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Η περιαγωγη αφορα μονο το internet ή και τις κλησεις ?Εγω το ιντερνετ μεσω wind το εχω απενεργοποιησει ετσι και αλλιως αλλα οταν πηγα στο εξωτερικο προσφατα τους ειχα παρει τηλεφωνο να μου κανουν το κινητο roaming για να μπορω να μιλαω και εκανα καποιες κλησεις .Υπαρχει περιπτωση να μου ερθει καμια υπερχρεωση ή κατι τετοιο?Επισης στο εξωτερικο εβρισκα καποια δικτυα wifi και συνδεομουν .Θελω να πω αν εχεις απενεργοποιημενο το δικτυο ιντερνετ της wind υπαρχει περιπτωση απο καπου αλλου να σου στειλει υπερχρεωση ? Και τις κλήσεις αφορά φυσικά. Αλλά λέγαμε για τα δεδομένα πριν. Οι χρεώσεις για κλήσεις ενώ κάνεις roaming είναι standard και εξαρτώνται από την κάθε εταιρεία. Όσο για το άλλο που ρωτάς, όχι, τα wifi δε χρεώνουν τίποτα, δεν έχει σχέση με τον πάροχό σου το αν συνδέεσαι μέσω wifi. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos1977 Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 (edited) A ωραια σε ευχαριστω man ...Σε ρωτησα γιατι θυμαμαι οτι ενω ας πουμε ειχα πει να μου ενεργοποιησουν την δυνατοτητα κλησεων απο το εξωτερικο ,η επιλογη στην περιαγωγη δεν ηταν τσεκαρισμενη .Αρα σκεφτηκα οτι αυτο αφορα μονο το δικτυο internet της wind (εν προκειμενω) και οχι τις κλησεις . Επισης εχω απορια σχετικα με τo android market στο οποιο βλεπω οτι ολα ειναι δωρεαν και σκεφτομαι αν παρολο που εχω απενεργοποιημενο το ιντερνετ της wind και συνδεομαι μονο με wifi ,υπαρχει περιπτωση να βρουν τροπο να με χρεωσουν για κατεβασμα μιας εφαρμογης σαν κοστος κλησης ή κατι παρεμφερες? Τελος αν βγω στο εξωτερικο και πιασω καποια αλλη συνδεση οπως turkcell (καταραμενο καστελοριζο) και παρολο που εχω απενεργοποιησει το internet της wind στην εγχωρια λειτουργια στην Ελλαδα ,δεν γινεται μεσω της turkcell που δεν θα ειναι απενεργοποιημενο το ιντερνετ ,να συνδεθω και να υπερχρεωθω εκει και να ερθει ο λογαριασμος στην wind ? Συγνωμη αν σας επρηξα ειλικρινα. Edited February 14, 2011 by konstantinos1977 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalakis22 Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 A ωραια σε ευχαριστω man ...Σε ρωτησα γιατι θυμαμαι οτι ενω ας πουμε ειχα πει να μου ενεργοποιησουν την δυνατοτητα κλησεων απο το εξωτερικο ,η επιλογη στην περιαγωγη δεν ηταν τσεκαρισμενη .Αρα σκεφτηκα οτι αυτο αφορα μονο το δικτυο internet της wind (εν προκειμενω) και οχι τις κλησεις . Επισης εχω απορια σχετικα με τo android market στο οποιο βλεπω οτι ολα ειναι δωρεαν και σκεφτομαι αν παρολο που εχω απενεργοποιημενο το ιντερνετ της wind και συνδεομαι μονο με wifi ,υπαρχει περιπτωση να βρουν τροπο να με χρεωσουν για κατεβασμα μιας εφαρμογης σαν κοστος κλησης ή κατι παρεμφερες? Τελος αν βγω στο εξωτερικο και πιασω καποια αλλη συνδεση οπως turkcell (καταραμενο καστελοριζο) και παρολο που εχω απενεργοποιησει το internet της wind στην εγχωρια λειτουργια στην Ελλαδα ,δεν γινεται μεσω της turkcell που δεν θα ειναι απενεργοποιημενο το ιντερνετ ,να συνδεθω και να υπερχρεωθω εκει και να ερθει ο λογαριασμος στην wind ? Συγνωμη αν σας επρηξα ειλικρινα. Καταραμένο Καστελλόριζο;;;Γιατί φίλε;Δεν φταίνε οι καστελλοριζιοί, αλλά η κοντινή απόσταση από τους γείτονες αλλα και το αδυναμο σήμα του παρόχου σου αν ειναι απενεργοποιημενη η περιαγωγή τότε δεν θα σε χρεώσει σε καποια άλλη εταιρεία... Για να είσαι όμως σίγουρος, τότε σε περίπτωση που το κινητό σου ειναι σε 2,2 ή μεταγενέστερη, τότε πατώντας το power button του κινητού θα σου βγάλει την επιλογή να απενεργοποιήσεις τη λειτουργία δικτύου δεδομένων. Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο πρόγραμμα όπως το apnswitch το οποίο κάνει αυτη ακριβώς τη δουλειά. Σου κλείνει το δίκτυο δεδομένων και το ενεργοποιείς εσύ κατα βούληση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos1977 Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Αρα εννοεις οτι παρολο που εχω ειδοποιησει την wind και μου εχει κλειστο το δικτυο αν βαλω ανοιχτη την περιαγωγη και βρει ξενο δικτυο με χρεωνει internet κανονικα.Χμμμ Περιεργο λιγο δεν ειναι ?Θα με χρεωσει δηλαδη ξενη εταιρεια στον λογαριασμο της wind ? (Στο Καστελοριζο εκανα στρατο ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts