hypest Δημοσιεύτηκε January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 16, 2011 (edited) Γεια σου πάλι myphone.gr Λίγες μέρες πριν, δημοσίευσα android apps για γρήγορη επισκόπηση των υπολοίπων στο Wind F2G και Cosmote Whatsup. Τα σχετικά myphone.gr threads είναι εδώ myF2G και εδώ myWhatsup. Σήμερα είναι η σειρά του αντίστοιχου android app για το Vodafone CU myCU προφανώς λοιπόν :) ... Δείτε το σχετικό ποστ στο myF2G.com. Το app μαζεύει τις εξής πληροφορίες: "νορμάλ" υπόλοιπο ("Υ" στο 1252) και τα υπόλοιπα δωρεάν SMS/MMS του Vodafone Unlimited. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα για γρήγορη επισκόπηση μέσω του home screen widget και τέλος, δυνατότητα για ανανέωση χρόνου ομιλίας ("A" στο 1252). Ελπίζω να το βρείτε χρήσιμο και τα σχόλια σας, οι παρατηρήσεις αλλά και οι αναφορές σφαλμάτων είναι βέβαια ευπρόσδεκτα όπως πάντα! Edited January 16, 2011 by hypest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Καλησπέρα και μπράβο για τα έξυπνα apps/widgets σου :) Προβλέπεται να κάνεις κάτι αντίστοιχο πχ για συμβόλαια? Όπως τα 1284-υπόλοιπο χρόνου του προγράμματος και 1289-οφειλόμενο ποσό. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hypest Δημ. January 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Ευχαριστώ ;) Το πιθανότερο είναι πως ναι, θα υποστηρίξω κάποια στιγμή και συμβόλαια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPERIA_X10 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Το πρόγραμμα σου είναι αρκετά χρήσιμο!;) Το κατέβασα σήμερα από το market και το έτρεξα να το δω στην πράξει. Μου λέει το υπόλοιπο μου σε χρήματα, αλλά δεν αναφέρει καθόλου τα SMS/MMS. Αυτό συμβαίνει και στους άλλους ή μόνο σε εμένα;:what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hypest Δημ. January 17, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Το πρόγραμμα σου είναι αρκετά χρήσιμο!;) ευχαριστώ ;) Μου λέει το υπόλοιπο μου σε χρήματα, αλλά δεν αναφέρει καθόλου τα SMS/MMS. Αυτό συμβαίνει και στους άλλους ή μόνο σε εμένα;:what: Ποια SMS/MMS εννοείς; Αυτά που προς το παρόν υποστηρίζει το myCU είναι του Vodafone Unlimited (αυτά που επιστρέφονται με κενό μήνυμα στο 1286). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPERIA_X10 Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Ποια SMS/MMS εννοείς; Αυτά που προς το παρόν υποστηρίζει το myCU είναι του Vodafone Unlimited (αυτά που επιστρέφονται με κενό μήνυμα στο 1286). Όταν βάζεις κάρτα των 10ευρώ, δεν έχεις 1500 λεπτά και 1500 SMS/MMS προς όλα τα νούμερα Vodafone και Vodafone CU; Αυτό εννοώ. ;) Δε μου δείχνει το υπόλοιπο τους. Φαίνονται μόνο στο μήνυμα που έρχεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hypest Δημ. January 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Όταν βάζεις κάρτα των 10ευρώ, δεν έχεις 1500 λεπτά και 1500 SMS/MMS προς όλα τα νούμερα Vodafone και Vodafone CU; Αυτό εννοώ. ;) Δε μου δείχνει το υπόλοιπο τους. Φαίνονται μόνο στο μήνυμα που έρχεται. χμ, το απαντητικό SMS γράφει και τα υπολοιπόμενα λεπτά ομοιλίας; Δεν έχω δοκιμάσει με ανανέωση των 10ευρώ, μόνο με 5ευρώ και βλέπω ότι μόνο τα SMS αναφέρει. Για το "κενό" στο 1286 εννοώ. Ή μήπως εννοείς ότι το myCU δεν σου δείχνει καθόλου τίποτα στο "Unlimited"; Δείχνει "άγνωστο" δηλάδη; Αν δεν σου κάνει κόπο, μπορείς να γράψεις εδώ το απαντητικό SMS που αναφέρεις; Ευχαριστώ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPERIA_X10 Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 χμ, το απαντητικό SMS γράφει και τα υπολοιπόμενα λεπτά ομοιλίας; Δεν έχω δοκιμάσει με ανανέωση των 10ευρώ, μόνο με 5ευρώ και βλέπω ότι μόνο τα SMS αναφέρει. Για το "κενό" στο 1286 εννοώ. Ή μήπως εννοείς ότι το myCU δεν σου δείχνει καθόλου τίποτα στο "Unlimited"; Δείχνει "άγνωστο" δηλάδη; Αν δεν σου κάνει κόπο, μπορείς να γράψεις εδώ το απαντητικό SMS που αναφέρεις; Ευχαριστώ ;) Αν στείλω μήνυμα στο 1286 μου έρχεται κανονικά η απάντηση με τα υπολοιπόμενα sms/mms αλλά στην εφαρμογή myCU στο πεδίο unlimited μου βγάζει "άγνωστο"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hypest Δημ. January 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Αν στείλω μήνυμα στο 1286 μου έρχεται κανονικά η απάντηση με τα υπολοιπόμενα sms/mms αλλά στην εφαρμογή myCU στο πεδίο unlimited μου βγάζει "άγνωστο"... Μάλιστα, τότε μάλλον κάπως διαφορετικό είναι το απαντητικό sms που έρχεται στο δικό σου CU. Αν θες, γράψε εδώ στο sms που έρχεται ή στείλε μου το με email στο stefanostogoulidis at gmail.com για να το μελετήσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPERIA_X10 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Ίσως φταίει που στο μήνυμα αναφέρονται και το υπόλοιπο από τα 100 δωρεάν sms προς όλους! Το μήνυμα είναι: ΕΧΕΤΕ 63 ΥΠΟΛΕΙΠΟΜΕΝΑ SMS ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΚΑΙ 1494 SMS Ή MMS ΠΡΟΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ CU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hypest Δημ. January 24, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Ίσως φταίει που στο μήνυμα αναφέρονται και το υπόλοιπο από τα 100 δωρεάν sms προς όλους! Ναι, το πρόβλημα ήταν ακριβώς αυτά τα CU Bonus (SMS προς όλους, 'η ΜΒs ιντερνετ). Ανανέωσα όμως την εφαρμογή (v0.8.14) ώστε να αναγνωρίζει και τα bonus ;) Οι περισσότεροι χρήστες είχαν το ίδιο πρόβλημα μια και είχαν ενεργοποιημένο το bonus. Ελπίζω να δουλεύει σωστά πλέον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPERIA_X10 Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Ναι, το πρόβλημα ήταν ακριβώς αυτά τα CU Bonus (SMS προς όλους, 'η ΜΒs ιντερνετ). Ανανέωσα όμως την εφαρμογή (v0.8.14) ώστε να αναγνωρίζει και τα bonus ;) Οι περισσότεροι χρήστες είχαν το ίδιο πρόβλημα μια και είχαν ενεργοποιημένο το bonus. Ελπίζω να δουλεύει σωστά πλέον! Μπράβο!:D Τώρα δουλεύει μια χαρά!;) Μου δείχνει και τα υπολειπόμενα SMS μου, αλλά και τα Bonus μου! Επίσης δε μου έρχεται και το μήνυμα στο κινητό κάθε φορά που πατάω ενημέρωση για να δω το υπόλοιπο μου.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hypest Δημ. January 24, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Μπράβο!:D Τώρα δουλεύει μια χαρά!;) Μου δείχνει και τα υπολειπόμενα SMS μου, αλλά και τα Bonus μου! Επίσης δε μου έρχεται και το μήνυμα στο κινητό κάθε φορά που πατάω ενημέρωση για να δω το υπόλοιπο μου.;) ωραία, κάτι κάναμε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hypest Δημ. February 4, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 (edited) Θα ήθελα να δικαιολογηθώ λίγο για τη τρέχουσα κατάσταση του myCU, όπου πολλοί χρήστες βλέπουν να μη δουλεύει σωστά η εφαρμογή, είτε δείχνοντας τους τα υπόλοιπα σε λάθος "τίτλο", είτε μη δείχνοντας τα καθόλου. Η λεπτομέρεια είναι ότι το CU στέλνει πολλά υπόλοιπα μέσα στο ίδιο SMS και έτσι, ανάλογα τον συνδυασμό προσφορών/πακέτων/κλπ του κάθε χρήστη, το SMS αυτό έχει διαφορετική δομή. Μου είναι δύσκολο με αυτό το τρόπο να δοκιμάσω ο ίδιος στο CU που έχω για τεστ, αυτούς τους συνδυασμούς! Επιπλέον, εάν υπάρχουν ενεργές περισσότερες υπηρεσίες που απαντούν μέσα στο ίδιο SMS από αυτές που υποστηρίζει το myCU, τότε το myCU στην ουσία "μπαίνει" στα πόδια τους μια και από default "χωνεύει" το SMS χωρίς να δείξει όλες τις πληροφορίες που αυτό περιέχει! Οι αντίστοιχες εφαρμογές που έφτιαξα για το F2G και το What'sUp δεν έχουν τέτοια προβλήματα μια και εκεί, τα διάφορα SMS είναι σε ξεχωριστά μηνύματα. sorry λοιπόν :) Edited February 4, 2011 by hypest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 θα μπορουσες να φτιαξεις και μια εφαρμογη σαν το mycu κλπ που να ειναι ομως για συνδρομητες συμβολαιου vodafone και να μαθαινουμε τα λεπτα/sms που μας μενουν?(αυτο γινεται μ ε ενα κενο μηνυμα στο 1284) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hypest Δημ. February 4, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 (edited) ναι, παρόμοια app για συμβόλαια είναι στα σχέδια μου :) Ανανέωσα την εφαρμογή (v0.8.15) με σωστότερη υποστήριξη για τα Unlimited και Bonus. Ελπίζω να λύσει τα προβλήματα που είχαν αρκετοί χρήστες! Edited February 5, 2011 by Petros the Great Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soriana Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Πολύ ωραίο contribution! Αυτά είναι τα καλά της κοινότητας! :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hypest Δημ. February 5, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Εκ των υστέρων κατάλαβα ότι η απάντηση του 1286 μπορεί να περιέχει megabytes που δεν προκύπτουν από bonus, αλλά στο myCU εμφανίζονται στο πεδίο του bonus... Οπότε, για κάποιους χρήστες η ένδειξη ΜΒ στο "bonus" θα είναι λανθασμένη/παραπλανητική... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 ναι, παρόμοια app για συμβόλαια είναι στα σχέδια μου :) Ανανέωσα την εφαρμογή (v0.8.15) με σωστότερη υποστήριξη για τα Unlimited και Bonus. Ελπίζω να λύσει τα προβλήματα που είχαν αρκετοί χρήστες! καμια εξελιξη με την εφαρμογη για τα συμβολαια hypest??:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hypest Δημ. February 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 καμια εξελιξη με την εφαρμογη για τα συμβολαια hypest??:O χμμμ, εξέλιξη δεν υπάρχει... απλά δεν έχει φύγει από τα σχέδια ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 αναμενουμε λοιπον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 το έβαλα και δουλεύει μια χαρά! thnx :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Πολύ καλή δουλειά.Ευχαριστούμε! Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contime Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Πολυ ωραια εφαρμογη! Μονο που δε δειχνει το μπονους με τα 600 λεπτα για ανανεωση των 10 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hypest Δημ. March 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 (edited) Πολυ ωραια εφαρμογη! Μονο που δε δειχνει το μπονους με τα 600 λεπτα για ανανεωση των 10 ευρω. Thanx! Νομίζω όμως ότι δεν υπάρχει ερώτηση SMS για να μάθεις αυτά τα λεπτά ομιλίας του bonus ανανέωσης... Το μαθαίνεις μου φαίνεται μόνο με κλήση στο 1252. Αν όμως γνωρίζεις τέτοιο SMS πες το μου αν θες για να το τσεκάρω! Edited March 13, 2011 by hypest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts