boksic Δημοσιεύτηκε January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 14, 2011 Καλησπερα σε ολους. Προσφατα εκανα καινουρια συνδεση HOL και στην κατοχη μου εχω τα εξης ρουτερ: Thomson tg585V7 Netfaster IAD 2(Tης hol) Ποιο απο τα δυο προτεινετε να βαλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Καλησπερα σε ολους. Προσφατα εκανα καινουρια συνδεση HOL και στην κατοχη μου εχω τα εξης ρουτερ: Thomson tg585V7 Netfaster IAD 2(Tης hol) Ποιο απο τα δυο προτεινετε να βαλω? Δοκιμασε και τα δυο να δεις πως συμπεριφερεται η γραμμη σου με το Thomson ισως συγχρονιζεις πιο ψηλα, με το Netfaster ομως θα εισαι μαλλον πιο σταθερος. Κανε δοκιμη!! :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boksic Δημ. January 17, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Ακομη δεν μου εχει γινει η συνδεση,αλλα μολις ερθει θα τα δοκιμασω. Απλα ελεγα μηπως τα ειχε καποιος και τα δοκιμασε ετσι ωστε να γλυτωσω ενα απο τα δυο. Anyway thanks;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts