dancer_69 Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Έχω εγκατεστημένη την εφαρμογή εδώ και αρκετό καιρό, αλλά ουσιαστικά δεν τη χρησιμοποιώ, μιας και δεν μου δείχνει καμία ενημέρωση εκτός από την ημερομηνία λήξης υπολοίπου. Όλα τα άλλα είναι μονίμως άγνωστο και κάθε φορά που προσπαθώ να τα ενημερώσω λαμβάνω 3-4 μηνύματα στο go sms και τίποτα εκτός από τη λήξη υπολοίπου δεν ενημερώνεται. Υπάρχει κάποιος τρόπος συνεργασίας της εφαρμογής με το go sms pro ή σχέδια ενημέρωσης της ώστε να το υποστηρίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hypest Δημ. October 15, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 @dancer_69 : πρέπει να απενεργοποιήσεις την επιλογή "Disable other message notifications" στο GoSMS. Δυστυχώς η υλοποίηση που έχουν κάνει στο GoSMS είναι τόσο επιθετική ώστε δεν γίνεται να υπάρχει πιο καλή συνεργασία. Η επιλογή όμως που σου έγραψα πιο πάνω πρέπει να είναι αρκετή.. Αν συνεχίζει να υπάρχει θέμα, ξαναεπικοινώνησε να το διερευνήσουμε παραπάνω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Ναι, έτσι λύθηκε το πρόβλημα, ευχαριστώ. Ελπίζω να μην έχει επιπτώσεις πουθενά αλλού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Εμένα από εχθές τό βράδυ δέν μού ενημερώνει την εφαρμογή . Μόλις πατώ ενημέρωση μού έρχεται μύνημα αλλά ή εφαρμογή δέν ενημερωνεται(mb καί λεπτά πρός what's up ). Έκανα απεγκατασταση καί εγκατάσταση αλλά τίποτα . Έσβησα καί ντατα . Τό μόνο πού ενημερώνεται είναι τό υπόλοιπο τής κάρτας . Τα μηνύματα πού λαμβάνω είναι : EXEIΣ 215 ΔΩPEAN MB ΓIA ΠΛOHΓHΣH ΣTO INTERNET EΩΣ 29/10/11 18:38. AN ΘEΣ NA ENEPΓOΠOIHΣEIΣ NEO ΠAKETO INTERNET KAΛEΣE ΔΩPEAN ΣTO 1330 EXEIΣ 472' EΩΣ 12/11/11 12:00& 1071 SMS EΩΣ 12/11/11 24:00.ΓIA 60MB INTERNET ΓIA 1 MHNA MONO ME 3€ KAΛEΣE ΣTO 1330 &ENEPΓOΠOIHΣE TO INTERNET ON THE PHONE 60 Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hypest Δημ. October 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 (edited) Εμένα από εχθές τό βράδυ δέν μού ενημερώνει την εφαρμογή... Όπως συμπεράναμε και από τα email που ανταλλάξαμε, η έκδοση v0.10.19 λύνει και τα δύο προβλήματα ;) Καλή συνέχεια! Edited October 20, 2011 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Νά δώσω τά συγχαρητήρια στόν δημιουργό γιά την άμεση αποκατάσταση τού προβλήματος και ακόμα μία φορά γιά την άψογη εφαρμογή τού. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickMrg Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Κάθε φορά που κάνω μια κλήση μετά μου έρχεται ένα μήνυμα που μου λέει πόσα δωρεάν μηνύματα έχω προς what's up. Μπορεί να γίνεται ανανέωση χωρίς όμως να λαμβάνω αυτά τα μηνύματα; Έχω επιλέξει "Πάντα" στο "Απόκρυψη εκκρεμών απαντήσεων" αλλά εξακολουθεί να μου τα στέλνει. :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hypest Δημ. November 30, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 @NickMrg υποθέτω ότι αυτά τα δωρεάν είναι λόγω απλά ανανέωσης, έτσι; Αν ναι, αυτά δεν τα "χωνεύει" το myWhatsup (τουλάχιστον προς το παρόν). Ο μόνος τρόπος για να τα αποφύγεις αυτή τη στιγμή είναι να απενεργοποιήσεις την αυτόματη ενημέρωση μετά από κλήση (στις ρυθμίσεις του myWhatsup)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickMrg Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 @NickMrg υποθέτω ότι αυτά τα δωρεάν είναι λόγω απλά ανανέωσης, έτσι; Αν ναι, αυτά δεν τα "χωνεύει" το myWhatsup (τουλάχιστον προς το παρόν). Ο μόνος τρόπος για να τα αποφύγεις αυτή τη στιγμή είναι να απενεργοποιήσεις την αυτόματη ενημέρωση μετά από κλήση (στις ρυθμίσεις του myWhatsup)... Είναι από το reload it! Οκ τότε! Θα φροντίσω να μην ξαναπάρω δωρεάν sms!! Θα παίρνω πακετάκι με MB :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 (edited) Για τα δωρεάν MB στο internet δεν υπάρχει μετρητής ? και κάτι ακόμα, όταν έχουμε δωρεάν mb και τρέχουμε σε 3G δεν ενεργοποιείτε αυτόματα και το internet me 1 euro την ημέρα..? ξέρει κανείς τι γίνετε ? Edited December 28, 2011 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Για τα δωρεάν MB στο internet δεν υπάρχει μετρητής ? και κάτι ακόμα, όταν έχουμε δωρεάν mb και τρέχουμε σε 3G δεν ενεργοποιείτε αυτόματα και το internet me 1 euro την ημέρα..? ξέρει κανείς τι γίνετε ? Για το υπόλοιπο των MB στείλε info sto 1313. Δυστυχώς το πακέτο 1ευρώ την ημέρα δεν είναι συμβατό με τα 60ΜΒ Έτσι για 30 ημέρες από την ενεργοποίηση των 60ΜΒ θα πληρώνεις 1 ευρώ το 1 ΜΒ αν σου τελειώσει το πακέτο. Μόνο 30 ημέρες μετά την ενεργοποίηση των 60ΜΒ μπορείς να περάσεις στο Day pass ......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickMrg Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Για τα δωρεάν MB στο internet δεν υπάρχει μετρητής ? και κάτι ακόμα, όταν έχουμε δωρεάν mb και τρέχουμε σε 3G δεν ενεργοποιείτε αυτόματα και το internet me 1 euro την ημέρα..? ξέρει κανείς τι γίνετε ? Υπάρχει! Είναι το ''CIOTP'' (Casmote Internet On The Phone). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fyntani Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 αυτη η εφαρμογη θα λειτουργει σε cosmocarta? εχει δοκιμασει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Την έχω δοκιμάσει, μια χαρά λειτουργεί για τα βασικά υπόλοιπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hypest Δημ. January 30, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Καλησπέρα φίλοι χρήστες του myWhatsup! Μου ήρθε μία αναφορά από ένα χρήστη της εφαρμογής κάνοντας λόγο για χρέωση των sms προς το 1314! Έχει κάποιος πληροφόρηση αν και πότε συμβαίνει τέτοια χρέωση στο What'sUp; Ιδανικότερα, έχει υπόψη κάποιος κάποια σελίδα της Cosmote που να αναφέρει κάτι για τέτοια χρέωση; Ευχαριστώ, hypest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kissmyarch Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Μάλλον κάποιο λάθος θα έκανε. Ανανέωσα τα στατιστικά 3-4 φορές τώρα και δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο. Παράθεση Συχνές Ερωτήσεις | Ορολογία του Android | root | xrecovery | ClockworkMod recovery | seus Fix φυσικό πληκτρολόγιο x10 mini pro | Επαναφορά στην αρχική κατάσταση με το flashtool x10MiniPRO - ROMs: [ GingerDX | ArcMini | GinTonic.SE | MiniCM7pro ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hypest Δημ. January 30, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Πράγματι, μετά από επιπλέον διερεύνηση σε επικοινωνία με τον χρήστη, δεν πρόκειτο για What'sUp αλλά για σύνδεση... προσοχή όμως, το σενάριο είναι λίγο πιο πολύπλοκο και ύπουλο: Ο χρήστης έβαλε στο ίδιο κινητό που χρησιμοποιεί για What'sUp, μία sim με σύνδεση Cosmote έχοντας παράλληλα εγκατεστημένο το myWhatsup. Αυτό, σε συνδυασμό με την αυτόματη ενημέρωση υπολοίπων (μετά από κλήση) του myWhatsup αλλά και την χρέωση που επιβάλει η Cosmote για sms προς 1314, επέφεραν σημαντικές χρεώσεις! Προσοχή λοιπόν, από εύκολη απροσεξία μπορούν πράγματι να δημιουργηθούν τέτοιες άσχημες εκπλήξεις!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandit400 Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Καλημέρα Νέος κάτοχος κοσμοκάρτας και δεν μου εμφανίζει το υπόλοιπο sms choice και το δώρο ανανέωσης Τα μηνύματα που παίρνω είναι : EXEIΣ ΣYNOΛIKA 99 SMS ΠPOΣ OΛA TA ΔIKTYA EΩΣ 01/04 24:00 Και ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ 7,93€. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙΣ 60΄ΜΕΧΡΙ 02/04 13:00 ΓΙΑ ΚΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ Ευχαριστώ GALAXY SII Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Καλημέρα Νέος κάτοχος κοσμοκάρτας και δεν μου εμφανίζει το υπόλοιπο sms choice και το δώρο ανανέωσης Τα μηνύματα που παίρνω είναι : EXEIΣ ΣYNOΛIKA 99 SMS ΠPOΣ OΛA TA ΔIKTYA EΩΣ 01/04 24:00 Και ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ 7,93€. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙΣ 60΄ΜΕΧΡΙ 02/04 13:00 ΓΙΑ ΚΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ Ευχαριστώ GALAXY SII Φίλε μου το πρόγραμμα δεν υποστηρίζει κοσμοκάρτα, μόνο whatsup. Το μόνο που δουλεύει από κοσμοκάρτα είναι το βασικό υπόλοιπο. (και εγω κοσμοκάρτα έχω...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandit400 Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Οκ ευχαριστώ Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hypest Δημ. March 3, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Νέος κάτοχος κοσμοκάρτας και δεν μου εμφανίζει το υπόλοιπο sms choice και το δώρο ανανέωσης Τα μηνύματα που παίρνω είναι... Ευχαριστώ πολύ για την αναφορά των μηνυμάτων! Ήδη ενημέρωσα το myWhatsup (v0.10.26) για να υποστηρίζει σωστά το μήνυμα για το SMS Choice. Σχετικά με το δεύτερο μήνυμα, είναι σίγουρο ότι αφορά δώρο ανανέωσης, ή μήπως είναι από το ReloadIt; Φίλε μου το πρόγραμμα δεν υποστηρίζει κοσμοκάρτα, μόνο whatsup. Το μόνο που δουλεύει από κοσμοκάρτα είναι το βασικό υπόλοιπο. (και εγω κοσμοκάρτα έχω...) Ισχύει αυτό που λέει ο φίλος kgian... η cosmokarta δεν υποστηρίζεται γενικά από το myWhatsup αν και στη περίπτωση του SMS Choice αφορά και το What'sUp. Καλή συνέχεια! hypest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandit400 Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Ευχαριστώ πολύ για την αναφορά των μηνυμάτων! Ήδη ενημέρωσα το myWhatsup (v0.10.26) για να υποστηρίζει σωστά το μήνυμα για το SMS Choice. Σχετικά με το δεύτερο μήνυμα, είναι σίγουρο ότι αφορά δώρο ανανέωσης, ή μήπως είναι από το ReloadIt; Ισχύει αυτό που λέει ο φίλος kgian... η cosmokarta δεν υποστηρίζεται γενικά από το myWhatsup αν και στη περίπτωση του SMS Choice αφορά και το What'sUp. Καλή συνέχεια! hypest Ναι είναι δώρο ανανέωσης Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fyntani Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 παρα πολυ καλη εφαρμογη και με εχει βολεψε αρκετα και ειναι ομορφη και λειτουργικο! ευγε φιλε μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragezer Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Μολις την κατεβασα παααρα πολυ καλη δουλεια! εχω ομως μια απορια τυπου what's up οχι για την εφαρμογη! Επειδη ημουν μερικα χρονια στην αγγλια και τωρα κατεβηκα ελλαδα και πηρα what's up μπορει καποιος να μου πει οταν κανω ενημερωση την εφαρμογη υπαρχουν χρεωσεις? Παράθεση http://www.oranjebus.com http://www.artcoremagazine.gr Support if you like minimal techno Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kissmyarch Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Όχι δεν υπάρχουν Παράθεση Συχνές Ερωτήσεις | Ορολογία του Android | root | xrecovery | ClockworkMod recovery | seus Fix φυσικό πληκτρολόγιο x10 mini pro | Επαναφορά στην αρχική κατάσταση με το flashtool x10MiniPRO - ROMs: [ GingerDX | ArcMini | GinTonic.SE | MiniCM7pro ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts