Jump to content

Android app για διαχείριση του What'sUp

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω εγκατεστημένη την εφαρμογή εδώ και αρκετό καιρό, αλλά ουσιαστικά δεν τη χρησιμοποιώ, μιας και δεν μου δείχνει καμία ενημέρωση εκτός από την ημερομηνία λήξης υπολοίπου. Όλα τα άλλα είναι μονίμως άγνωστο και κάθε φορά που προσπαθώ να τα ενημερώσω λαμβάνω 3-4 μηνύματα στο go sms και τίποτα εκτός από τη λήξη υπολοίπου δεν ενημερώνεται. Υπάρχει κάποιος τρόπος συνεργασίας της εφαρμογής με το go sms pro ή σχέδια ενημέρωσης της ώστε να το υποστηρίζει?

• Απαντήσεις 251
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

@dancer_69 : πρέπει να απενεργοποιήσεις την επιλογή "Disable other message notifications" στο GoSMS.

Δυστυχώς η υλοποίηση που έχουν κάνει στο GoSMS είναι τόσο επιθετική ώστε δεν γίνεται να υπάρχει πιο καλή συνεργασία. Η επιλογή όμως που σου έγραψα πιο πάνω πρέπει να είναι αρκετή..

Αν συνεχίζει να υπάρχει θέμα, ξαναεπικοινώνησε να το διερευνήσουμε παραπάνω ;)

Εμένα από εχθές τό βράδυ δέν μού ενημερώνει την εφαρμογή . Μόλις πατώ ενημέρωση μού έρχεται μύνημα αλλά ή εφαρμογή δέν ενημερωνεται(mb καί λεπτά πρός what's up ). Έκανα απεγκατασταση καί εγκατάσταση αλλά τίποτα . Έσβησα καί ντατα . Τό μόνο πού ενημερώνεται είναι τό υπόλοιπο τής κάρτας .

Τα μηνύματα πού λαμβάνω είναι :

EXEIΣ 215 ΔΩPEAN MB ΓIA ΠΛOHΓHΣH ΣTO INTERNET EΩΣ 29/10/11 18:38. AN ΘEΣ NA ENEPΓOΠOIHΣEIΣ NEO ΠAKETO INTERNET KAΛEΣE ΔΩPEAN ΣTO 1330

EXEIΣ 472' EΩΣ 12/11/11 12:00& 1071 SMS EΩΣ 12/11/11 24:00.ΓIA 60MB INTERNET ΓIA 1 MHNA MONO ME 3€ KAΛEΣE ΣTO 1330 &ENEPΓOΠOIHΣE TO INTERNET ON THE PHONE 60

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Εμένα από εχθές τό βράδυ δέν μού ενημερώνει την εφαρμογή...

Όπως συμπεράναμε και από τα email που ανταλλάξαμε, η έκδοση v0.10.19 λύνει και τα δύο προβλήματα ;)

Καλή συνέχεια!

Edited by zxr

Νά δώσω τά συγχαρητήρια στόν δημιουργό γιά την άμεση αποκατάσταση τού προβλήματος και ακόμα μία φορά γιά την άψογη εφαρμογή τού.

• 1 month later...
Κάθε φορά που κάνω μια κλήση μετά μου έρχεται ένα μήνυμα που μου λέει πόσα δωρεάν μηνύματα έχω προς what's up. Μπορεί να γίνεται ανανέωση χωρίς όμως να λαμβάνω αυτά τα μηνύματα; Έχω επιλέξει "Πάντα" στο "Απόκρυψη εκκρεμών απαντήσεων" αλλά εξακολουθεί να μου τα στέλνει. :mad:
[sIGPIC][/sIGPIC]

@NickMrg υποθέτω ότι αυτά τα δωρεάν είναι λόγω απλά ανανέωσης, έτσι; Αν ναι, αυτά δεν τα "χωνεύει" το myWhatsup (τουλάχιστον προς το παρόν).

Ο μόνος τρόπος για να τα αποφύγεις αυτή τη στιγμή είναι να απενεργοποιήσεις την αυτόματη ενημέρωση μετά από κλήση (στις ρυθμίσεις του myWhatsup)...

@NickMrg υποθέτω ότι αυτά τα δωρεάν είναι λόγω απλά ανανέωσης, έτσι; Αν ναι, αυτά δεν τα "χωνεύει" το myWhatsup (τουλάχιστον προς το παρόν).

Ο μόνος τρόπος για να τα αποφύγεις αυτή τη στιγμή είναι να απενεργοποιήσεις την αυτόματη ενημέρωση μετά από κλήση (στις ρυθμίσεις του myWhatsup)...

Είναι από το reload it! Οκ τότε! Θα φροντίσω να μην ξαναπάρω δωρεάν sms!! Θα παίρνω πακετάκι με MB :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 4 weeks later...
Για τα δωρεάν MB στο internet δεν υπάρχει μετρητής ? και κάτι ακόμα, όταν έχουμε δωρεάν mb και τρέχουμε σε 3G δεν ενεργοποιείτε αυτόματα και το internet me 1 euro την ημέρα..? ξέρει κανείς τι γίνετε ? Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Για τα δωρεάν MB στο internet δεν υπάρχει μετρητής ? και κάτι ακόμα, όταν έχουμε δωρεάν mb και τρέχουμε σε 3G δεν ενεργοποιείτε αυτόματα και το internet me 1 euro την ημέρα..? ξέρει κανείς τι γίνετε ?

Για το υπόλοιπο των MB στείλε info sto 1313.

Δυστυχώς το πακέτο 1ευρώ την ημέρα δεν είναι συμβατό με τα 60ΜΒ

Έτσι για 30 ημέρες από την ενεργοποίηση των 60ΜΒ θα πληρώνεις 1 ευρώ το 1 ΜΒ αν σου τελειώσει το πακέτο.

Μόνο 30 ημέρες μετά την ενεργοποίηση των 60ΜΒ μπορείς να περάσεις στο Day pass .........

Για τα δωρεάν MB στο internet δεν υπάρχει μετρητής ? και κάτι ακόμα, όταν έχουμε δωρεάν mb και τρέχουμε σε 3G δεν ενεργοποιείτε αυτόματα και το internet me 1 euro την ημέρα..? ξέρει κανείς τι γίνετε ?

Υπάρχει! Είναι το ''CIOTP'' (Casmote Internet On The Phone).

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Καλησπέρα φίλοι χρήστες του myWhatsup!

Μου ήρθε μία αναφορά από ένα χρήστη της εφαρμογής κάνοντας λόγο για χρέωση των sms προς το 1314! Έχει κάποιος πληροφόρηση αν και πότε συμβαίνει τέτοια χρέωση στο What'sUp;

Ιδανικότερα, έχει υπόψη κάποιος κάποια σελίδα της Cosmote που να αναφέρει κάτι για τέτοια χρέωση;

Ευχαριστώ,

hypest

Μάλλον κάποιο λάθος θα έκανε. Ανανέωσα τα στατιστικά 3-4 φορές τώρα και δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο.

Πράγματι, μετά από επιπλέον διερεύνηση σε επικοινωνία με τον χρήστη, δεν πρόκειτο για What'sUp αλλά για σύνδεση... προσοχή όμως, το σενάριο είναι λίγο πιο πολύπλοκο και ύπουλο:

Ο χρήστης έβαλε στο ίδιο κινητό που χρησιμοποιεί για What'sUp, μία sim με σύνδεση Cosmote έχοντας παράλληλα εγκατεστημένο το myWhatsup. Αυτό, σε συνδυασμό με την αυτόματη ενημέρωση υπολοίπων (μετά από κλήση) του myWhatsup αλλά και την χρέωση που επιβάλει η Cosmote για sms προς 1314, επέφεραν σημαντικές χρεώσεις!

Προσοχή λοιπόν, από εύκολη απροσεξία μπορούν πράγματι να δημιουργηθούν τέτοιες άσχημες εκπλήξεις!!

• 1 month later...

Καλημέρα

Νέος κάτοχος κοσμοκάρτας και δεν μου εμφανίζει το υπόλοιπο sms choice και το δώρο ανανέωσης

Τα μηνύματα που παίρνω είναι :

EXEIΣ ΣYNOΛIKA 99 SMS ΠPOΣ OΛA TA ΔIKTYA EΩΣ 01/04 24:00

Και

ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ 7,93€. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙΣ 60΄ΜΕΧΡΙ 02/04 13:00 ΓΙΑ ΚΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ

Ευχαριστώ

GALAXY SII

Καλημέρα

Νέος κάτοχος κοσμοκάρτας και δεν μου εμφανίζει το υπόλοιπο sms choice και το δώρο ανανέωσης

Τα μηνύματα που παίρνω είναι :

EXEIΣ ΣYNOΛIKA 99 SMS ΠPOΣ OΛA TA ΔIKTYA EΩΣ 01/04 24:00

Και

ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ 7,93€. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙΣ 60΄ΜΕΧΡΙ 02/04 13:00 ΓΙΑ ΚΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ

Ευχαριστώ

GALAXY SII

Φίλε μου το πρόγραμμα δεν υποστηρίζει κοσμοκάρτα, μόνο whatsup. Το μόνο που δουλεύει από κοσμοκάρτα είναι το βασικό υπόλοιπο. (και εγω κοσμοκάρτα έχω...)

Τα μηνύματα που παίρνω είναι...

Ευχαριστώ πολύ για την αναφορά των μηνυμάτων!

Ήδη ενημέρωσα το myWhatsup (v0.10.26) για να υποστηρίζει σωστά το μήνυμα για το SMS Choice.

Σχετικά με το δεύτερο μήνυμα, είναι σίγουρο ότι αφορά δώρο ανανέωσης, ή μήπως είναι από το ReloadIt;

Φίλε μου το πρόγραμμα δεν υποστηρίζει κοσμοκάρτα, μόνο whatsup. Το μόνο που δουλεύει από κοσμοκάρτα είναι το βασικό υπόλοιπο. (και εγω κοσμοκάρτα έχω...)

Ισχύει αυτό που λέει ο φίλος kgian... η cosmokarta δεν υποστηρίζεται γενικά από το myWhatsup αν και στη περίπτωση του SMS Choice αφορά και το What'sUp.

Καλή συνέχεια!

hypest

Ευχαριστώ πολύ για την αναφορά των μηνυμάτων!

Ήδη ενημέρωσα το myWhatsup (v0.10.26) για να υποστηρίζει σωστά το μήνυμα για το SMS Choice.

Σχετικά με το δεύτερο μήνυμα, είναι σίγουρο ότι αφορά δώρο ανανέωσης, ή μήπως είναι από το ReloadIt;

Ισχύει αυτό που λέει ο φίλος kgian... η cosmokarta δεν υποστηρίζεται γενικά από το myWhatsup αν και στη περίπτωση του SMS Choice αφορά και το What'sUp.

Καλή συνέχεια!

hypest

Ναι είναι δώρο ανανέωσης

παρα πολυ καλη εφαρμογη και με εχει βολεψε αρκετα και ειναι ομορφη και λειτουργικο! ευγε φιλε μου!

Μολις την κατεβασα παααρα πολυ καλη δουλεια! εχω ομως μια απορια τυπου what's up οχι για την εφαρμογη! Επειδη ημουν μερικα χρονια στην αγγλια και τωρα κατεβηκα ελλαδα και πηρα what's up μπορει καποιος να μου πει οταν κανω ενημερωση την εφαρμογη υπαρχουν χρεωσεις?