Γιάννης Δημοσιεύτηκε January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 10, 2011 20 λεπτα με την κοκκινη Κυρια !!!! Πηγα πριν κατι μερες ενα απογευμα στην πιστα καρτ της Ανθουσας που εχει την εδρα της και η ferraridrive.gr για μια απο κονατ συνατηση με την κοκκινη κυρια. Εντυπωσεις φανταστικες...Η ενναλαγη με τις πεταλουδες απο το τιμονι απο 4η σε 3η και παλι 4η , απο 3η σε 2α και παλι 3η κλπ καθως και ο θυρυβος του κινητηρα ηταν μοναδικες !!! Το συνιστω σε οποιον θελει να κανει ενα μικρο δωρο στον εαυτο του.Η συμπεριφορα του ιδοκτητη Κου Νικου Αντωνιου υποδειγματικη. Οδηγησα 20 λεπτα αν και μου φανηκαν παραπανω σε κομματι της Λ.Ανθουσας και της Αττικης οδου . Ο ιδιοκτητης μαλιστα μου εδωσε και ενα δωρεαν εισητηριο για τον γιο να τον παω εκει για 15 λεπτα συνοδηγο. http://ferraridrive.gr/ Υ.Γ Μου ειπε οτι εχει μεση καταναλωση 32 λιτρα / 100 χλμ και καθε 1000 χλμ θελει ενα κιλο λαδι συμπληρωμα. http://insomniac.imgur.com/ferrari Να και η δικια μου εμεπιρια. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Είναι μερικά αυτοκίνητα που δεν τα οδηγάς εσύ, αλλά σε πάνε αυτά με την μαγεία του ήχου τους. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Πηγαινατε λιγο αργα η αληθεια εναι αλλα οκ... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 11, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Είναι μερικά αυτοκίνητα που δεν τα οδηγάς εσύ, αλλά σε πάνε αυτά με την μαγεία του ήχου τους. Ετσι ακριβως.Εκει ειναι ολα...τα λεφτα. Πηγαινατε λιγο αργα η αληθεια εναι αλλα οκ... Ναι δεν ετρεξα αλλα ο τροπος που αλλαζα ταχυητες ειναι αυτο που μαγευει. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paidi_8auma Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Φοβερο το βιντεο σου, το ειδα! Εγω στη θεση σου απο τον φοβο μην κανω καμια βλακεια ουτε που θα το ξεκιναγα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 11, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Η αληθεια ειναι οτι ειχα κι εγω ενα φοβο πριν "την πιασω στα χερια μου" αλλα ξεπερνιεται απο την ευκολια που οδηγειται αυτο το αμαξι..Απλα καποιος που δεν την ξερει την σεββεται πιο πολυ και την παει ...μαλακα. Αυτος ο μαγικος της ηχος ειναι ακομα στα αυτια μου. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paidi_8auma Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Kαλα, εννοειται εισαι και πολυ πιο εμπειρος οδηγος λογικα απο εμενα. Μπραβο παντως...οπως ειπες και στο video..."εμπειρια ζωης" μοναδικη! Και αυτος ο ηχος....ναι μαλιστα!! ..οχι αυτα τα "σαπια" κουβαδακια που πανε και "φτιαχνουνε" οι πιτσιρικαδες και ταχα μου νομιζουνε πως κανουν κατι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 11, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Kαλα, εννοειται εισαι και πολυ πιο εμπειρος οδηγος λογικα απο εμενα. Μπραβο παντως...οπως ειπες και στο video..."εμπειρια ζωης" μοναδικη! Και αυτος ο ηχος....ναι μαλιστα!! ..οχι αυτα τα "σαπια" κουβαδακια που πανε και "φτιαχνουνε" οι πιτσιρικαδες και ταχα μου νομιζουνε πως κανουν κατι.... Δεν χρειαζεται ιδιαιτερη εμπειρια για να την πας οπως εγω..Μου ειπε ο Κος Νικος να παω τον γιο μου που μολις πηρε διπλωμα σε λιγο καιρο.. Ηταν ενα καλο δωρο στον εαυτο μου !!! Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 πολυ καλη φαση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adjoint Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 πολυ καλη φαση! Και λίγα λες :) Θέλω να ψάξω αν το κάνουν αυτό και με Lambo που τις γουστάρω μήπως και κάνω και εγώ κανένα χλιομετράκι.Στη Μόντενα ( αν θυμάμαι καλά ) οδηγείς ferrari ή lambo και κάνει περίπου 50 euro τα 15 λεπτά ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 11, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Και λίγα λες :) Θέλω να ψάξω αν το κάνουν αυτό και με Lambo που τις γουστάρω μήπως και κάνω και εγώ κανένα χλιομετράκι.Στη Μόντενα ( αν θυμάμαι καλά ) οδηγείς ferrari ή lambo και κάνει περίπου 50 euro τα 15 λεπτά ;) Χλωμο για Ελλαδα νομιζω.Μονο για Porche εχω δει http://www.baladeur.gr/Default.aspx?Page=2&SearchText=porsche Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 βγηκε προσφορα (απο σαιτ προσφορων) μεσα στις γιορτες και ειχαν την βολτα με το φεραρι 15Ε!!! και δεν ημουν σπιτι και στο πυργο που ημουν δεν ειχα ιντερνετ εκει και το εχασα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 11, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 βγηκε προσφορα (απο σαιτ προσφορων) μεσα στις γιορτες και ειχαν την βολτα με το φεραρι 15Ε!!! και δεν ημουν σπιτι και στο πυργο που ημουν δεν ειχα ιντερνετ εκει και το εχασα! Απο εκει πηρα εγω την δικη μου συμμετοχη αλλα ηταν 18 ευρω αντι για 50 που εναι κανονικα για συνοδηγος για 15 λεπτα .Το δικο μου πακετο απο 200 ειχε 98 ευρω. Για συνοδηγος πηγε τελικα η κορη μου δωρεαν και η εμπειρια ηταν φανταστικη.Αλλο να οδηγαει την Κυρια ενας γνωστης της. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 να και η δικη μου εμπειρια :p http://www.youtube.com/watch?v=w63dOW9tvoI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Συγκρατημένος φίλε, αν και φαίνεται πως ο συνοδηγός δεν σε άφησε να το χαρείς όσο ήθελες :) Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Μπράβο και στους δύο !!! :) :thumbs_up: Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 μπραβο παιδια ,αυτα ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 να και η δικη μου εμπειρια :p http://www.youtube.com/watch?v=w63dOW9tvoI Που εκανες την δοκιμη.Ο Κος Νικος ειναι συνοδηγος ??? Δεν μπορεσα να καταλαβω . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Που εκανες την δοκιμη.Ο Κος Νικος ειναι συνοδηγος ??? Δεν μπορεσα να καταλαβω . στο αεροδρομιο, οχι ειναι απο baladeur, δωρο... δε μπορω να θυμηθω το ονομα του, παντως ηταν πολυ μικρος σε ηλικια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 στο αεροδρομιο, οχι ειναι απο baladeur, δωρο... δε μπορω να θυμηθω το ονομα του, παντως ηταν πολυ μικρος σε ηλικια. Μαλλον αλλη περιπτωση.Εγω ξεκινησα απο Ανθουσα διπλα στα καρτ και μπηκα μετα Αττικη οδο αλλα οχι αεροδρομιο μερια. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Mπράβο παιδιά τρομερή εμπειρία!:up: Ξέρει κανέις μήπως υπάρχει και κάτι αντίστοιχο στη Θεσσαλονίκη? Το καλοκαίρι εγώ είχα την ευκαιρία να κάνω μια διαδρομή 100 χιλιομέτρων με ένα Audi S5 385 ps συγγενικού μου προσώπου και η αίσθηση οδήγησης αυτών των αυτοκινήτων είναι ασύλληπτες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. February 11, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Οποιος θελει να ζησει μια τετοια εμπειρια για 30 λεπτα να η ευκαιρια !!! Μαλιστα ο Κος Αντωνιου μου ειχε πει για ομαδικες αγορες 10 ευρω εκπτωση http://www.goldendeals.gr/?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=menonly Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts