tigerdaytona Δημοσιεύτηκε January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 8, 2011 καλημερα, σημερα ειδα στο plaisio.gr το νεο tablet windows 7. Με τετοιο επεξεγαστη θα παιζουν καλα τα 7αρια ?? http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Tablets/Turbo-X-Tablet-450.htm Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 και γιατι να μην παιζουν? αλλωστε tablet ειναι, δε μπορει ουτως ή αλλως να τρεχει βαριες εφαρμογες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Λίγο που το δοκίμασα καλό μου φάνηκε. Δυστυχώς δεν υπήρχε δίκτυο να μπω internet να δω πως τα πάει εκεί. Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 το χει live το πλαισιο? παω απο βδομαδα να το δω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. January 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Capacitive screen? Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 ειναι αυτο με ...200 ευρω παραπανω! http://cgi.ebay.com/10-1-10-MultiTouch-Tablet-PC-WiFi-LAN-N450-Windows-7-/150539876297?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item230ce037c9 Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Capacitive screen? Ναι. ειναι αυτο με ...200 ευρω παραπανω! http://cgi.ebay.com/10-1-10-MultiTouch-Tablet-PC-WiFi-LAN-N450-Windows-7-/150539876297?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item230ce037c9 Δε θα το λεγα. Αυτό του Πλαισίου έχει μεγαλύτερη οθόνη με μεγαλύτερη ανάλυση, 2GB RAM και δίσκο SSD, είναι πιο λεπτό και είναι πιο ελαφρύ. Επίσης έχει εγγύηση στην Ελλάδα άρα δε χρειάζεται να κάνει ταξίδι αν χαλάσει. Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Δε θα το λεγα. Αυτό του Πλαισίου έχει μεγαλύτερη οθόνη με μεγαλύτερη ανάλυση, 2GB RAM και δίσκο SSD, είναι πιο λεπτό και είναι πιο ελαφρύ. Επίσης έχει εγγύηση στην Ελλάδα άρα δε χρειάζεται να κάνει ταξίδι αν χαλάσει. τα οποια πιστευω δικαιολογουν τα 200€ παραπανω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Εμένα μου φαίνεται ακριβό για αυτό που προσφέρει κ με χαλάει η διάρκεια της μπαταρίας. Στα συν η μεγάλη οθόνη κ το λειτουργικό . Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Είναι αυτό χωρίς SIM card.To είδα στο πλαισιο με μεγαλό μείον την απόκριση της οθόνης (μεγάλη καθυστέριση). Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Εγώ νομίζω ότι τα windows 7 είναι το πρόβλημα του tablet αυτού. Μου φάνηκε πολύ δυσχρηστο, ήθελα πχ να κάνω δεξί κλικ στο my computer και δεν βρήκα πως γίνετε. Φανταστείτε να κάνετε browsing. Τα windows 7 μπορεί να έχουν λειτουργία touch αλλά δεν προσφέρουν καμία ευκολία σε αυτό βλέπε iPad. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Για δεξί click το κρατάς πατημένο, εμένα μου φάνηκε πολύ εύχρηστο απο θέμα software γιατί δεν χρειάζεται καθόλου ψάξιμο για το τι προγράματα θα περάσεις, όλοι έχουν win και οτι έχουν στο netbook-laptop απλά τα κάνουν εγκατάσταση στο tablet. Αν διορθώσουν και την απόκριση της οθόνης είναι ΤΕΛΕΙΟ. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Πατημενο? Μα προσπαθησα αλλα δεν! Με το που το πατουσα και ας το κρατουσα πατημενο ανοιγε "Ο Υπολογιστης μου". Ισως να φταιει η αποκριση τι να πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται αρκετά ακριβό ρε παιδιά για αυτά που προσφέρει. Πχ η μπαταρία είναι πολύ κακή. Σίγουρα την τιμή επιβαρύνει αρκετά και η αγορά λογισμικού απ τη microsoft. Έχει και κάποια συν όπως η οθόνη του. Πάντως αν μπορούσε να σηκώσει ένα autocad θα ταν όλα τα λεφτά αλλά με αυτό τον επεξεργαστή δεν το πολυβλέπω.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Πρόβλημα με την απόκριση της οθόνης εγώ δεν είχα πάντως. Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkarak Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Καλησπέρα και από εμένα. Βρέθηκα χθες στο Πλαίσιο στο The Mall και έπαιξα για λίγο με το Turbo-X Tablet 450. Μετά από 20-25 λεπτά που το χρησιμοποίησα μπορώ να πω ότι δε με ενθουσίασε. Η οθόνη μπορεί να είναι capacitive, αλλά η απόκρισή της δε μπορώ να πω ότι είναι και ό,τι καλύτερο. Κάποιες φορές πήρε τις εντολές μου με τη μία, ενώ κάποιες άλλες χρειάστηκε να πατήσω 2-3 ή και περισσότερες φορές για να κάνω κάτι. Επίσης για μένα ένα tablet δε πρέπει να έχει οθόνη μεγαλύτερη των 10 ιντσών, 7-8 μέχρι 10 ίντσες είναι οκ, από εκεί και πέρα ξεφεύγει από την κατηγορία των tablet κατά τη γνώμη μου, εκτός κι αν μιλάμε για "netbook replacement" συσκευή. Τράβηξα μερικές φωτογραφίες το Turbo-X Tablet και έγραψα πιο αναλυτικά τις εντυπώσεις μου στο xblog.gr, όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ: http://www.xblog.gr/plaisio-turbo-x-tablet-hands-on/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jery Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 ενα κινεζικο ειναι που εχουν βαλει το ονομα turboX, καλυτερα να παρεις το ιδιο απο ebay παρα να τα δωσεις στο turboX Οσο για τα 7,τρεχουν μια χαρα στο netbook (atom 270) μου απλα εχω βγαλει το aero και καποια γραφικα , εχω βαλει τα ultimate Και αυτο της cosmote με android δεν ειναι ασχημο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 εγω το ειδα εδω με 10αρα οθονη με καλυτερο επεξεργαστη ομως,160 γιγα και ολα τα αλλα που εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts