dkaris Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 το system partition να μεγαλώσει, δεν γίνεται... στην καλύτερη θα καταλήξεις με ένα μπρίκι xoom! μια χαρά κρατεί με cm10, είναι super! Καλησπέρα, κάτοχος xoom κι εγώ αρκετό καιρό και πλέον ήρθε η ώρα για custom rom. Τελικά πόσο σταθερές είναι η eos και η cm10; κάτι θέματα με το deep sleep και το 3g σε τι φάση βρίσκονται; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Dkaris είναι με cm10 nightly και η συσκευή πετάει. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα πουθενά. Eos έχω παρά πολύ καιρό να βάλω. Ξεκίνησαν και οι eos 4 nightlies για το wingray. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Εγω το μονο προβλημα που εχω με την cm10 ειναι ο browser που κρασαρει παρα πολυ. Ετσι γυρισα πισω στην EOS 3 stable. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkaris Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Εγω το μονο προβλημα που εχω με την cm10 ειναι ο browser που κρασαρει παρα πολυ. Ετσι γυρισα πισω στην EOS 3 stable. Dkaris είναι με cm10 nightly και η συσκευή πετάει. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα πουθενά. Eos έχω παρά πολύ καιρό να βάλω. Ξεκίνησαν και οι eos 4 nightlies για το wingray. Παίδες ευχαριστώ για την πληροφόριση...Θα το παρακολουθήσω λίγο το θέμα απο XDA και βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samniotis Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Με EOS3 stable έχω θέμα με τον stock browser εδώ και 2-3 μέρες. Συνέχεια μου κρασάρει! Τί μπορώ να κάνω? Παράθεση LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio_1976 Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 να σας κάνω μία ερώτηση εσείς που ασχολείστε με ρομς κτλ. Έχω ένα χοομ 16 αγορασμένο από Αμερική και τελείως στοκ. Επειδή αγόρασα και ένα νεξους 7, και επειδή το χοομ δεν μπορώ να το πουλήσω, σκέφτηκα να το κάνω ένα android tv box και να κάνω την τηλεόραση μου πιο έξυπνη :) ... θα χρειαστώ ένα καλώδιο hdmi για τη σύνδεση στην τηλεόραση, και ένα ασύρματο πληκτρολόγιο με ποντίκι για το χειρισμό από μακριά. Το πρώτο είναι εύκολο και το έχω ήδη. Το δεύτερο φαντάζομαι με στοκ δε μπορώ να το κάνω, άρα θα πρέπει να φλασάρω κάποια άλλη ρομ. Ποια έχει τέτοια δυνατότητα? Και επίσης θα παίζουν όλα τα ασύρματα πληκτρολόγια ή θα πρέπει να πάρω κάτι συγκεκριμένο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την οποιαδήποτε βοήθεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 και εμενα με EOS 3 (124) μου κρασαρει συνεχει και ο stock kai o dolphin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eranakis Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 και εμενα με EOS 3 (124) μου κρασαρει συνεχει και ο stock kai o dolphin και εμένα έκανε τα ίδια ακόμα και με την cm 10 αλλά ξαφνικά μετά απο ενημερώσεις απο το play store 5-6 εφαρμογων ( δεν θυμάμαι ποιες ήταν) σταμάτησε το κρασαρισμα. Τυχαιο; μπορεί.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atomant Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Κατεβάζω την Experimental CM10.1 απο εδω CM10.1 Everest https://www.dropbox.com/s/0hthcn7t69g2fa5/cm-10mr1-20121204-EXPERIMENTAL-everest-rogue.zip Για gapps μονο αυτά http://goo.im/devs/teameos/roms/eos4/gapps/gapps-jb-20121203-EOS-XOOM-ONLY.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Με το που την δοκιμάσεις ενημέρωσε μας! Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atomant Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Με το που την δοκιμάσεις ενημέρωσε μας! Σημερα δοκίμαζω την καινουργια Experimental 5th Dec. https://www.dropbox.com/s/g6g0n3ooosshdir/cm-10mr1-20121205-EXPERIMENTAL-everest-rogue.zip Για gapps εχω βάλει αυτα της CM10.1 απο εδω http://goo.im/gapps Μεχρι στιγμης μονο ενα προβλημα FC with TTS ( Unfortunately Google-Text to speech engne - has stopped) Φυσικα στην κάμερα δεν εχουν βάλει την photoshpere ακομα Ολα τα άλλα τέλεια και πολυ γρήγορη. Για CWM εχω βάλει και χρησιμοποιω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1782235 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkaris Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Καλημέρα, σήμερα διάβασα το πιο κάτω άρθρο http://www.talkandroid.com/143895-motorola-releases-a-timetable-for-jelly-bean-updates-on-numerous-devices Φαίνεται ότι θα υπάρξει επίσημο update για τα 3g XOOM...... Αν και δεν αναφέρει τίποτα για τα ευρωπαϊκά..... Βλέπουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vananick Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Παιδια καλημερα. Εχω και εγω ενα xoom με την eos 3 και μου κρασαρει συνεχεια ο browser. Υπαρχει καποια λυση; Επισης θα ηθελα να ρωτησω σε επισημη εκδοση βρισκονται; Είναι πιο σταθερο με αυτήν; Παράθεση Motorola XOOM 3G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Παιδια καλημερα. Εχω και εγω ενα xoom με την eos 3 και μου κρασαρει συνεχεια ο browser. Υπαρχει καποια λυση; Επισης θα ηθελα να ρωτησω σε επισημη εκδοση βρισκονται; Είναι πιο σταθερο με αυτήν; Από την διαχείριση των εφαρμογών κανε ένα clear cache. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vananick Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Ευχαριστω Αλεξανδρε. Ειδα στην υπογραφη σου οτι χρησιμοποιεις την cm10. Ειναι καλυτερη; Πως την περναω (χρειαζεται wipe και τετοια;) Ευχαριστω και παλι. Παράθεση Motorola XOOM 3G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Ευχαριστω Αλεξανδρε. Ειδα στην υπογραφη σου οτι χρησιμοποιεις την cm10. Ειναι καλυτερη; Πως την περναω (χρειαζεται wipe και τετοια;) Ευχαριστω και παλι. Όταν αλλάζεις rom καλό είναι να κάνεις wipe, γιατί ακόμα και να "κάτσει", μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Τώρα για την cm10, στι δικό μου είναι αρκετά ανώτερη της EOS3. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zacharis1955 Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Παιδιά sorry αλλά έχω μια απορία: Για ποό ακριβώς λόγο το "πειράζετε"? Εχω το απλό (μόνο WiFi) αγορασμένο από Γερμανία επίσημα αναβαθμισμένο σε Android 4.1.2 "Jelly Bean" και δουλεύει περίφημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Είσαι τυχερός που έχεις την έκδοση του tablet που θεωρείται ότι είναι Google device οπότε παίρνεις επίσημα updates αμέσως. Όλοι εμείς με την έκδοση wifi +3g είμαστε παιδιά ενός κατώτερου Θεού και κάνεις δεν ξέρει αν και πότε θα δούμε updates. (δεν θυμάμαι σε πιο έχουμε μείνει) Οπότε μιας και το root στην συσκευή είναι πανεύκολο και υπάρχουν ακόμα καλές roms, είναι για μας μονόδρομος! Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonius Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Όλοι εμείς με την έκδοση wifi +3g είμαστε παιδιά ενός κατώτερου Θεού και κάνεις δεν ξέρει αν και πότε θα δούμε updates. (δεν θυμάμαι σε πιο έχουμε μείνει) Η ICS 4.0.4 είναι η τελευταία official. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Παιδιά sorry αλλά έχω μια απορία: Για ποό ακριβώς λόγο το "πειράζετε"? Εχω το απλό (μόνο WiFi) αγορασμένο από Γερμανία επίσημα αναβαθμισμένο σε Android 4.1.2 "Jelly Bean" και δουλεύει περίφημα... Οταν η συσκευή φορούσε επίσημα (πέρσι τέτοια εποχή) την 3.χ έβαζα πάνω custom 4.0.χ. Καμία σχέση σε συμπεριφορά, μέρα με τη νύχτα. Οταν αποφάσισε να βάλει 4.0.χ φορούσα την 4.1 και εδώ και κάμποσο καιρό την 4.1.2 Περιμένω να σταθεροποιηθεί και η 4.2 να την περάσω. Αυτά αφορούν το ΜΖ601 που έχουμε οι περισσότεροι στην Ελλάδα. Οπως αναφέρθηκε έχει επίσημα "μείνει" σε ISC και βάση των ανακοινώσεων δύσκολα το βλέπω για επίσημη αναβάθμιση σε JB σύντομα. Το καλό βέβαια είναι ότι οι custom rom λειτουργούν πολύ καλά, χωρίς bug κλπ και καθώς δίνουν και δυνατότητα OC συνολικά είναι αρκετά πιο γρήγορες από τη μαμά. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vananick Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Παιδιά καλησπέρα. Περασα εχθες την cm10 που προτεινει ενας φιλος 2 σελιδες πριν και ολα πηγαν κατα δι***ου. Ο συγχρονισμος με το λογ/μο google δεν γινεται σωστα, το google play δεν ανοιγει, ο stock browser επισης δεν ανοιγει. Έκανα και wipe cache κ.τ.λ. αλλα κατι δεν πηγε καλα. Μαλλον θα γυρισω στην eos 3. Μπορει καποιος να βοηθησει με την σωστη διαδικασια; Ευχαριστω. Παράθεση Motorola XOOM 3G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Μου φαίνεται πολύ περίεργο να έχει τόσα θέματα. Έκανες full wipe, και μετά πέρασες ρομ και Google apps? Τόσες φορές που τα έχω περάσει εγώ, δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vananick Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 (edited) Και ομως duk3r. Full wipe εννοεις Wipe data cache ε; Τα εκανα γμτ και τωρα δεν μου βλεπει την καρτα να βαλω αλλη ρομ. Καμμια βοηθεια; Παιδια δεν καταλαβαινω. Το ξαναεκανα 3-4 φορες ακομα (την cm10). Τα ιδια. Σκεφτηκα μηπως φταινε τα google apps. Δεν τα εβαλα καθολου. Τα ιδια. Και ενω φαινεται να κανει mount την καρτα ο file manager την βλεπει να περασω στην εσωτερικη μνημη μια αλλη rom. Πασα βοηθεια δεκτη, ευχαριστω. Edited December 14, 2012 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Motorola XOOM 3G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Iσως να παίζει ρόλο η recovery; Ποια χρησιμοποιείς; Σίγουρα έχεις κάνει Full Wipe (/system, /data, /cache, /dalvik); Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Και ομως duk3r. Full wipe εννοεις Wipe data cache ε; Όχι μόνο Data cache. Πρώτα θα κάνεις το factory reset για να καθαρίσει τα πάντα και μετά κάνε και ένα cache. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts