atomant Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Με τις προηγουμενες nightlies ειχα προβλημα FC Gallery. Απο την 11112012 και την σημερινη ολα ειναι ΟΚ Φυσικα μετα απο καθε νεο update πρεπει να ξαναφλασάρεις το αρχειο Camera Τελικα η 4.2 Καμερα δουλευει μονο αν ΔΕΝ φλασάρεις τα Gapps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atomant Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Τελικα επειδη ειχα αρκετα προβληματα με την 4.2 Camera ( Phot Shere) η λυση προς το παρον ειναι εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=34054199&postcount=25 ΥΓ :lol: atomant=mermigas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Φαίνεται πως τέλος οι επίσημες αναβαθμίσεις για το xoom. Για 4.2 και πάνω μόνο με custom Rom. ( Όχι πως είναι κακό αυτό) Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Aντιμετωπίζει κανένας τυχαίες επανεκκινήσεις με CM10; Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonius Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Aντιμετωπίζει κανένας τυχαίες επανεκκινήσεις με CM10; Δεν έχω CM10 αλλά μήπως φταίει κάποια εφαρμογή?... Δοκίμασες αν αφαιρέσεις τυχόν επιπλέον εφαρμογές που εγκατέστησες εσύ? Το λέω γιατί μου είχε συμβεί κι εμένα μια φορά με την official 4.0.4 αλλά έφταιγε εφαρμογή την οποία και αφαίρεσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Είναι τόσες πολλές οι εφαρμογές που αποκλείεται να βγάλω άκρη. Τις ίδιες είχα εγκατεστημένες και με ΕΟS 3 Nightly και δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Φλάσαρα την τελευταία έκδοση της CM10 το βράδυ και προς το παρόν δεν είχα κάποια επανεκκίνηση. Τέλος μία ερώτηση γιατί έχω μπερδευτεί με ένα παλιότερο ποστ οτι δεν κάνουμε format SD card. Aμα θέλω να κάνω full wipe ποια partitions φορμάρω μέσω TWRP; /system , /cache , /data , /sdcard σωστά; Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsicrete Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Είναι τόσες πολλές οι εφαρμογές που αποκλείεται να βγάλω άκρη. Τις ίδιες είχα εγκατεστημένες και με ΕΟS 3 Nightly και δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Φλάσαρα την τελευταία έκδοση της CM10 το βράδυ και προς το παρόν δεν είχα κάποια επανεκκίνηση. Τέλος μία ερώτηση γιατί έχω μπερδευτεί με ένα παλιότερο ποστ οτι δεν κάνουμε format SD card. Aμα θέλω να κάνω full wipe ποια partitions φορμάρω μέσω TWRP; /system , /cache , /data , /sdcard σωστά; Πφφφ ναι και εγώ είχα τυχαία ριμπουτ! Και στο σκαηπ και στη Συλλογή.πέρασα codename android και ηρεμησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Tα ίδια (random reboots) συνεχίζονται και με την τελευταία έκδοση της CM10. Το απόγευμα μάλλον θα φλασάρω πάλι την Εos. Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Τελευταία εννοείς την τελευταία nightly? Η την τελική επίσημη; Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Την τελευταία nightly. Aλλο ένα πρόβλημα που παρατήρησα αλλά δεν ξέρω αν οφείλεται στην rom είναι τα artifacts που εμφανίζονται παίζοντας Asphalt 7 και Beach Buggy Racing. Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Τελευταία εννοείς την τελευταία nightly? Η την τελική επίσημη; η τελευταία είναι η: EOS-umts_everest-20121027-124 Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Eννοώ τη τελευταία CM10 nightly 10-20121116-everest. Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgraps Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Ξέρει κανείς πως μπορούμε να έχουμε drop down notification menu στο xoom; Αν δεν είναι rooted. Με ενδιαφέρει κυρίως για τα toggles των gps wifi κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atomant Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Ξέρει κανείς πως μπορούμε να έχουμε drop down notification menu στο xoom; Αν δεν είναι rooted. Με ενδιαφέρει κυρίως για τα toggles των gps wifi κλπ Δεν ειναι drop Down αλλα κανει την δουλεια του https://play.google.com/store/apps/details?id=de.j4velin.notificationToggle&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Ξέρει κανείς πως μπορούμε να έχουμε drop down notification menu στο xoom; Αν δεν είναι rooted. Με ενδιαφέρει κυρίως για τα toggles των gps wifi κλπ Notification toggle ( https://play.google.com/store/apps/details?id=de.j4velin.notificationToggle ) http://img856.imageshack.us/img856/1397/20121120164924.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgraps Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Το δοκιμάζω thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 (edited) Επειδή η ΜΟΤΟ απέσυρε εκείνη τη σελίδα με τα factory images για το ΧΟΟΜ, μπορεί να μου πει κάποιος από αυτό το xda thread http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1049485 που ευτυχώς τα βρήκα συγκεντρωμένα, ποιο από τα δυο είναι το επίσημο Ελληνικό? Το retail Europe ή το retail other international? Thanx! UPDATE: Ok! Ειναι το retail Europe, αφηνω το post μονο για το link του XDA που μπορει να φανει χρησιμο μια που η ΜΟΤΟ δεν μας δινει πια stock images... Edited November 25, 2012 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio_1976 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Καλησπέρα σε όλους...έχει βγει κάποια καλή 4,2 για το xoom μας? Μέχρι τώρα έβαζα μόνο τις στοκ αναβαθμίσεις από google, αλλά τώρα που μας έγραψαν με την αναβάθμιση, αναγκαστικά θα πρέπει να κοιτάξω κάπου αλλού. Έχω ένα xoom wifi αγορασμένο από Αμερική και τώρα είναι στην έκδοση 4,1,2 . Επειδή θα είναι η πρώτη φορά που θα βάλω άλλη ρομ, κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Ακόμα πλήρως λειτουργική 4.2 όχι. Λογικά δε θα αργήσουμε να δούμε τα πρώτα builds. Το κακό είναι ότι το partition για την Rom έχει φτάσει στα όρια του και θα με κάνει νέα σκεφτώ να δώσω το ζουμ για το νέξους 10. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Ακόμα πλήρως λειτουργική 4.2 όχι. Λογικά δε θα αργήσουμε να δούμε τα πρώτα builds. Το κακό είναι ότι το partition για την Rom έχει φτάσει στα όρια του και θα με κάνει νέα σκεφτώ να δώσω το ζουμ για το νέξους 10. Αν ψάξεις, θα βρείς τρόπους να χωρέσει. Είτε θα μεγαλώσεις το partition, είτε θα αφαιρέσεις άχρηστα πράγματα από την rom (video κλπ) Το λέω για να μην το χρησιμοποιήσεις σαν....δικαιολογία να πάρεις το N10 :p:lol: Πάντως, αν εξαιρέσεις την μέτρια οθόνη του xoom, σε όλα τα άλλα καλά κρατάει! Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Αν ψάξεις, θα βρείς τρόπους να χωρέσει. Είτε θα μεγαλώσεις το partition, είτε θα αφαιρέσεις άχρηστα πράγματα από την rom (video κλπ) Το λέω για να μην το χρησιμοποιήσεις σαν....δικαιολογία να πάρεις το N10 :p:lol: Πάντως, αν εξαιρέσεις την μέτρια οθόνη του xoom, σε όλα τα άλλα καλά κρατάει! το system partition να μεγαλώσει, δεν γίνεται... στην καλύτερη θα καταλήξεις με ένα μπρίκι xoom! μια χαρά κρατεί με cm10, είναι super! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SHARCK33 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Γειά σας παιδια καλως σας βρήκα! Εχω το motorola xoom και χωρις να παθει κατι πχ να πεσει η οτιδηποτε αλλο, δεν λειτουργει. Το εβαλα να φορτισει μηπως, σκεφτηκα, ειναι η μπαταρια αλλα δεν δειχνει ουτε την ενδειξη οτι φορτιζει ουτε το λαμπακι αναβει. Τι να κανω? Ξεχασα να πω οτι πριν ειχα βαλει ενα flashaki μεσω καλωδιου και ενω εψαχνα να βρω μηπως το εμφανισει καπου μεσα σε μια ωρα εσβησε απο μονο του και η μπαταρια ηταν στο 30% περιπου. τι μπορει να εχει γινει? Πάτησα το power button και το volume up αλλα τιποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Γειά σας παιδια καλως σας βρήκα! Εχω το motorola xoom και χωρις να παθει κατι πχ να πεσει η οτιδηποτε αλλο, δεν λειτουργει. Το εβαλα να φορτισει μηπως, σκεφτηκα, ειναι η μπαταρια αλλα δεν δειχνει ουτε την ενδειξη οτι φορτιζει ουτε το λαμπακι αναβει. Τι να κανω? Ξεχασα να πω οτι πριν ειχα βαλει ενα flashaki μεσω καλωδιου και ενω εψαχνα να βρω μηπως το εμφανισει καπου μεσα σε μια ωρα εσβησε απο μονο του και η μπαταρια ηταν στο 30% περιπου. τι μπορει να εχει γινει? Πάτησα το power button και το volume up αλλα τιποτα.. Πρώτο από όλα άστο καμιά ωρα στη φόρτιση. Δοκίμασες να το ανοίξεις σε recovery; (power + volume νομίζω το πανω) (είμαι έξω και δεν το εχω μπροστά μου) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonius Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Παιδιά, να κάνω μια ερώτηση? Επειδή σε λίγο καιρό φεύγω για εξωτερικό αποφάσισα να δώσω το Xoom μου για να πάρω ενα laptop. Η απορία μου λοιπόν είναι σε τι τιμή να το βάλω γιατί αυτη τη στιγμή το εχω στα 280 ευρώ στη χρυσή ευκαιρία (λιγότερα από τα μισα της τιμής αγοράς) και δεν έχει ενδιαφερθεί κανεις. Είναι παράλογη η τιμή? Χάνουν τόσο πολύ σε μεταπωλητική αξία τα tablets? Το xoom δεν είχε βγάλει κακό όνομα. Το δικό μου είναι το 3g σε εγγύηση ακόμα με απόδειξη αγοράς. Αν έχετε να προτείνετε οτιδήποτε που θα βοηθούσε στην πώληση θα το εκτιμούσα πραγματικά αλλιώς σαν τελευταία εναλλακτική θα το πουλήσω στο ebay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Μεταχειρισμένο στα 280 το πήρα εγώ πέρσυ τον Απρίλιο οπότε μάλλον θα ήταν καλύτερο να του κατεβάσεις την τιμή αν θέλεις να το δώσεις. Νομίζω οτι 200 εωρώ είναι δίκαιη τιμή. @SHARCK33. Μου έχει τύχει και μένα να κολλήσει και να μην bootάρει αλλά πάντα με power button+volume up άνοιγε. Απλά ίσως να θέλει να τα κρατήσεις πατημένα για λίγο περισσότερο. Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts