malmsteen Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 βρήκα αυτό. καλά νέα!! το θέμα είναι (αν ισχύει...) ότι δεν ξέρουμε πότε θα πάρουμε την αναβάθμιση http://www.technewz.gr/2012/10/sony-morola-android-41-jb.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Αυτο που βρήκες βασίζεται στην ανανέωση της γνωστής σελίδας της ΜΟΤΟ ( https://forums.motorola.com/pages/00add97d6c ) που όπως βλέπουμε αναφέρεται στα αμερικάνικα MZ600/602 και όχι στο ευρωπαϊκό ΜΖ 601 Δεν σημαίνει βέβαια ότι αποκλείεται να προστεθεί σε επόμενη ενημέρωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Αυτο που βρήκες βασίζεται στην ανανέωση της γνωστής σελίδας της ΜΟΤΟ ( https://forums.motorola.com/pages/00add97d6c ) που όπως βλέπουμε αναφέρεται στα αμερικάνικα MZ600/602 και όχι στο ευρωπαϊκό ΜΖ 601 Δεν σημαίνει βέβαια ότι αποκλείεται να προστεθεί σε επόμενη ενημέρωση... κρίμα... εμείς οι ευρωπαίοι στο πηγάδι κατουρήσαμε τελικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 μαζί με το CM10, το οποίο μου φαίνεται ταχύτατο, πέρασα και το original ανθρακί backplate που είχα παραγγείλει απο ebay... τώρα το γουστάρω ακόμα πιο πολύ το xoomάκι! :lol: http://i.imgur.com/bopTF.jpg http://i.imgur.com/JHLb1.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 μαζί με το CM10, το οποίο μου φαίνεται ταχύτατο, πέρασα και το original ανθρακί backplate που είχα παραγγείλει απο ebay... τώρα το γουστάρω ακόμα πιο πολύ το xoomάκι! :lol: http://i.imgur.com/bopTF.jpg http://i.imgur.com/JHLb1.jpg Link για το backplate? Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 απο αυτόν το πήρα : http://www.ebay.co.uk/itm/360487209674 απ'οτι φαίνεται ξεπούλησε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 χμ γιατί τι χρώμα είχατε εσεις στο xoom? ή χαλασε? πως πάει η cm10? καλύτερη απο ΕΟΣ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 χμ γιατί τι χρώμα είχατε εσεις στο xoom? ή χαλασε? πως πάει η cm10? καλύτερη απο ΕΟΣ? Το δικό μου είναι ασημί. Η CM10 σε μένα τουλάχιστον πάει πολύ καλύτερα από τις EOS. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atomant Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Το δικό μου είναι ασημί. Η CM10 σε μένα τουλάχιστον πάει πολύ καλύτερα από τις EOS. +1 Και η μπαταρία άριστη . Το μονο προβλημα που εχω ειναι το calculator αλλά μικρο το κακο μια και απο το Google Play υπάρχουν και άλλες εφαρμογές. Ασε δε που με ενα patch γινετε και τηλέφωνο αν η καρτα σας δεν ειναι αποκλειστικά data Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonius Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Ασε δε που με ενα patch γινετε και τηλέφωνο αν η καρτα σας δεν ειναι αποκλειστικά data Σοβαρά??!!! έχει τη δυνατότητα τηλεφωνικών κλήσεων στην cm10 για τα 3g?? Αυτό είναι πολύ καλό! Στο μεταξύ αναρωτιέμαι γιατί η Motorola δεν έδωσε αυτή τη δυνατότητα στα 3g με την ICS αφού την έχουμε την sim γιατί να περιοριζόμαστε σε voip calls μόνο?.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atomant Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Σοβαρά??!!! έχει τη δυνατότητα τηλεφωνικών κλήσεων στην cm10 για τα 3g?? Αυτό είναι πολύ καλό! Στο μεταξύ αναρωτιέμαι γιατί η Motorola δεν έδωσε αυτή τη δυνατότητα στα 3g με την ICS αφού την έχουμε την sim γιατί να περιοριζόμαστε σε voip calls μόνο?.. Εδω ειναι το patch και το εχω δοκιμάσει με την nighty 18 και δουλεψε αψογα. Με την σημερινη δεν το εχω δοκιμασει http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=32990556&postcount=513 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 (edited) Εδω ειναι το patch και το εχω δοκιμάσει με την nighty 18 και δουλεψε αψογα. Με την σημερινη δεν το εχω δοκιμασει http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=32990556&postcount=513 Σε sms είχα δοκιμασει παλιά. Κάνει και κλήσεις φωνής; Αν ναι με ΒΤ; Edit Διάβασα ξανά το θέμα, φωνητικές κλήσεις δεν κάνει. Μπορεί να κάνει κλήσεις αλλά χωρις φωνή Edited October 24, 2012 by Tsaglis Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Κόντεψα να πάθω σοκ! Χαχαχα! Μπαταρία καλύτερη από εος? Ενδιαφέρον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Το δικό μου είναι ασημί. Η CM10 σε μένα τουλάχιστον πάει πολύ καλύτερα από τις EOS. καpoio λινκ για cm10..?? Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 καpoio λινκ για cm10..?? Ορίστε (10 χαρακτ.) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Με πείσατε. Αύριο θα την περάσω και εγώ. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos35 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 υπαρχει καποιο tools για συνδεση στο pc για συνχρονισμο οπωσ το kies για τη samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atomant Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Σε sms είχα δοκιμασει παλιά. Κάνει και κλήσεις φωνής; Αν ναι με ΒΤ; Edit Διάβασα ξανά το θέμα, φωνητικές κλήσεις δεν κάνει. Μπορεί να κάνει κλήσεις αλλά χωρις φωνή Ναι εχεις δικιο. Δικο μου λάθος μια και δεν δοκιμασα αν εχει ηχο. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 υπαρχει καποιο tools για συνδεση στο pc για συνχρονισμο οπωσ το kies για τη samsung ναι δεν εχει καμια σουϊτα η Motorola? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Δεν εχω δοκιμασει one click λυσεις γιατι πολυ εχουν brickarei το xoom, θα γραψω τον τροπο που ακολουθησα εγω, αν εχει καποιος να προτεινει κατι πιο ευκολα, ευπροσδεκτος Εάν κάπου σκαλώσετε μου λέτε, άλλα τα παρακάτω τα κανετε με δικη σας ευθύνη. Θα διαγραφουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ από το xoom Υποθέτω ότι έχεις windows και xoom στην 3.2 Κατεβάζεις το SDK του Android το ανοίγεις και επιλέγεις να κατεβάσει tools και platform-tools (Για ευκολία βάλε τον Φάκελο android στον c:\ γιατί θα δουλέψεις με command prompt) Στο xoom ενεργοποιείς τον εντοπισμό σφαλμάτων usb (ρυθμίσεις εφαρμογές ανάπτυξη) Συνδέεις το xoom μεσω usb με το PC Μπαίνεις εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1049901 και κατεβάζεις Boot 3.2 Insecure. zip root files. zip και αποσυμπιέζεις τα περιεχόμενα στο φάκελο Android\platform-tools\ Άνοιξε το cmd και μπες στον φάκελο \android\platform-tools\ Δίνεις εντολές adb reboot bootloader (θα γίνει restart) fastboot oem unlock Με το κάτω βέλος έντασης διαλέγεις yes και με το πάνω κανεις επιβεβαίωση (2 φορές θα χρειαστεί να το κάνεις) Το xoom θα κάνει reboot. πήγαινε πάλι στον εντοπισμό σφαλμάτων usb (ρυθμίσεις εφαρμογές ανάπτυξη), και επίλεξε το (Πρεπει παντα να ειναι ενεργο). Στο cmd δινεις adb reboot bootloader fastboot flash boot boot.img fastboot reboot Οταν ανοίξει πάλι το xoom (παλι καντε ελεγχο οτι ο εντοπισμος σφαλματων ειναι ενεργος) και δίνεις adb remount adb push su /system/bin/su adb shell chmod 4755 /system/bin/su adb shell ln -s /system/bin/su /system/xbin/su To xoom έχει γίνει root. μπαίνεις android market και κατεβάζεις Superuser και rom manager. Εαν κάποια εντολή δεν δουλέψει τσεκάρετε ότι ο εντοπισμός σφαλμάτων USB είναι ενεργοποιημενος Ειμαι αστέρι. Ευχαριστώ!.....:D:D -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. οι οδηγίες που έχει δώσει ο tsicrete ισχύουν και για το 4,0,4?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avesalom Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Σχετικά με την EOS και τη μπαταρία, έχω να πω ότι είμαι υπερ ευχαριστημένος. Δεν ξέρω τι διαφορά θα δω (αν δω) με τη CM10 (respect στην CM team) αλλά από αυτό που έβλεπα πριν την EOS και από αυτό που βλέπω τώρα, είναι η μέρα με τη νύχτα. Επίσης δεν έχω παρατηρήσει κολλήματα όπως άλλοι φίλοι. Ίσως δεν έχω χρησιμοποιήσει συγκεκριμένα apps. Τέλος πάντων, ίσως κάνω κι εγώ μια δοκιμή με CM10 για να έχω μια πιο αντικειμενική άποψη. Παράθεση Device: Samsung Galaxy S III 32GB Device: Motorola XOOM 3G Device: HTC Desire Device: iPhone 4 16GB Device: iPad Mini 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Σχετικά με την EOS και τη μπαταρία, έχω να πω ότι είμαι υπερ ευχαριστημένος. Δεν ξέρω τι διαφορά θα δω (αν δω) με τη CM10 (respect στην CM team) αλλά από αυτό που έβλεπα πριν την EOS και από αυτό που βλέπω τώρα, είναι η μέρα με τη νύχτα. Επίσης δεν έχω παρατηρήσει κολλήματα όπως άλλοι φίλοι. Ίσως δεν έχω χρησιμοποιήσει συγκεκριμένα apps. Τέλος πάντων, ίσως κάνω κι εγώ μια δοκιμή με CM10 για να έχω μια πιο αντικειμενική άποψη. η CM10 είναι ακόμα καλύτερη στην μπαταρία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 ενδιαφέρομαι για το xoom 2 media edition 8.2 και σήμερα πήγα στο media markt στην Λάρισα για να το δω από κοντά, βλέπω την οθόνη και παρατηρώ παράλληλες γραμμές όπως έχει ας πούμε ένα τετράδιο, μπα λέω θα έχει κάποια ρύθμιση, το ψάχνω λιγάκι τίποτα, ρωτάω ένα παλουκάρι που δούλευε εκεί δεν και ήξερε τίποτα, του λέω είναι δυνατόν να βλέπεις την οθόνη και να έχει αυτές τις γραμμές? μου λέει μαλλον έτσι θα είναι, είχαν δίπλα και το 10άρι του λέω αυτό γιατί δεν έχει τις γραμμές με λέει είναι πιο καινούργιο. Τέλος πάντων δεν το συνέχισα, και φτάνω τώρα στο ρεζουμέ της υπόθεσης και απευθύνομαι σε όσους έχουν το 8άρι τάμπλετ, αν έχουν παρατηρήσει αυτό το φαινόμενο με τις γραμμές η αν είναι κάποια ρύθμιση που δεν την ξέρω η αν ήταν προβληματικό το συγκεκριμένο εκθεσιακό κομμάτι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 ενδιαφέρομαι για το xoom 2 media edition 8.2 και σήμερα πήγα στο media markt στην Λάρισα για να το δω από κοντά, βλέπω την οθόνη και παρατηρώ παράλληλες γραμμές όπως έχει ας πούμε ένα τετράδιο, μπα λέω θα έχει κάποια ρύθμιση, το ψάχνω λιγάκι τίποτα, ρωτάω ένα παλουκάρι που δούλευε εκεί δεν και ήξερε τίποτα, του λέω είναι δυνατόν να βλέπεις την οθόνη και να έχει αυτές τις γραμμές? μου λέει μαλλον έτσι θα είναι, είχαν δίπλα και το 10άρι του λέω αυτό γιατί δεν έχει τις γραμμές με λέει είναι πιο καινούργιο. Τέλος πάντων δεν το συνέχισα, και φτάνω τώρα στο ρεζουμέ της υπόθεσης και απευθύνομαι σε όσους έχουν το 8άρι τάμπλετ, αν έχουν παρατηρήσει αυτό το φαινόμενο με τις γραμμές η αν είναι κάποια ρύθμιση που δεν την ξέρω η αν ήταν προβληματικό το συγκεκριμένο εκθεσιακό κομμάτι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Αν και είσαι σε λάθος θέμα, (εδώ είναι για το xoom 1, όχι το 2) υπάρχουν δύο σενάρια. Η έχει ελάττωμα από κακή χρήση (πχ πτώση) το συγκεκριμένο κομματι, ή από κάποια επιλογή στο μενού "για προγραμματιστές" έχει ενεργοποιηθεί κάποια ρύθμιση περίεργη. Αν και πιθανολογώ το πρώτο. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Αν και είσαι σε λάθος θέμα, (εδώ είναι για το xoom 1, όχι το 2) υπάρχουν δύο σενάρια. Η έχει ελάττωμα από κακή χρήση (πχ πτώση) το συγκεκριμένο κομματι, ή από κάποια επιλογή στο μενού "για προγραμματιστές" έχει ενεργοποιηθεί κάποια ρύθμιση περίεργη. Αν και πιθανολογώ το πρώτο. OK Σ ευχαριστώ θα μεταφέρω το θέμα Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts