Jump to content

[Tablet] Motorola XOOM

zafos90
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

βρήκα αυτό. καλά νέα!! το θέμα είναι (αν ισχύει...) ότι δεν ξέρουμε πότε θα πάρουμε την αναβάθμιση

http://www.technewz.gr/2012/10/sony-morola-android-41-jb.html

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτο που βρήκες βασίζεται στην ανανέωση της γνωστής σελίδας της ΜΟΤΟ ( https://forums.motorola.com/pages/00add97d6c ) που όπως βλέπουμε αναφέρεται στα αμερικάνικα MZ600/602 και όχι στο ευρωπαϊκό ΜΖ 601

Δεν σημαίνει βέβαια ότι αποκλείεται να προστεθεί σε επόμενη ενημέρωση...

Sony logo.gif

Αυτο που βρήκες βασίζεται στην ανανέωση της γνωστής σελίδας της ΜΟΤΟ ( https://forums.motorola.com/pages/00add97d6c ) που όπως βλέπουμε αναφέρεται στα αμερικάνικα MZ600/602 και όχι στο ευρωπαϊκό ΜΖ 601

Δεν σημαίνει βέβαια ότι αποκλείεται να προστεθεί σε επόμενη ενημέρωση...

κρίμα... εμείς οι ευρωπαίοι στο πηγάδι κατουρήσαμε τελικά...

μαζί με το CM10, το οποίο μου φαίνεται ταχύτατο, πέρασα και το original ανθρακί backplate που είχα παραγγείλει απο ebay...

τώρα το γουστάρω ακόμα πιο πολύ το xoomάκι! :lol:

http://i.imgur.com/bopTF.jpg

http://i.imgur.com/JHLb1.jpg

μαζί με το CM10, το οποίο μου φαίνεται ταχύτατο, πέρασα και το original ανθρακί backplate που είχα παραγγείλει απο ebay...

τώρα το γουστάρω ακόμα πιο πολύ το xoomάκι! :lol:

http://i.imgur.com/bopTF.jpg

http://i.imgur.com/JHLb1.jpg

Link για το backplate?

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

χμ γιατί τι χρώμα είχατε εσεις στο xoom? ή χαλασε?

πως πάει η cm10? καλύτερη απο ΕΟΣ?

Το δικό μου είναι ασημί. Η CM10 σε μένα τουλάχιστον πάει πολύ καλύτερα από τις EOS.

Αλέξανδρος,

Το δικό μου είναι ασημί. Η CM10 σε μένα τουλάχιστον πάει πολύ καλύτερα από τις EOS.

+1

Και η μπαταρία άριστη . Το μονο προβλημα που εχω ειναι το calculator αλλά μικρο το κακο μια και απο το Google Play υπάρχουν και άλλες εφαρμογές.

Ασε δε που με ενα patch γινετε και τηλέφωνο αν η καρτα σας δεν ειναι αποκλειστικά data

Ασε δε που με ενα patch γινετε και τηλέφωνο αν η καρτα σας δεν ειναι αποκλειστικά data

Σοβαρά??!!! έχει τη δυνατότητα τηλεφωνικών κλήσεων στην cm10 για τα 3g?? Αυτό είναι πολύ καλό!

Στο μεταξύ αναρωτιέμαι γιατί η Motorola δεν έδωσε αυτή τη δυνατότητα στα 3g με την ICS αφού την έχουμε την sim γιατί να περιοριζόμαστε σε voip calls μόνο?..

Σοβαρά??!!! έχει τη δυνατότητα τηλεφωνικών κλήσεων στην cm10 για τα 3g?? Αυτό είναι πολύ καλό!

Στο μεταξύ αναρωτιέμαι γιατί η Motorola δεν έδωσε αυτή τη δυνατότητα στα 3g με την ICS αφού την έχουμε την sim γιατί να περιοριζόμαστε σε voip calls μόνο?..

Εδω ειναι το patch και το εχω δοκιμάσει με την nighty 18 και δουλεψε αψογα.

Με την σημερινη δεν το εχω δοκιμασει

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=32990556&postcount=513

Εδω ειναι το patch και το εχω δοκιμάσει με την nighty 18 και δουλεψε αψογα.

Με την σημερινη δεν το εχω δοκιμασει

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=32990556&postcount=513

Σε sms είχα δοκιμασει παλιά. Κάνει και κλήσεις φωνής; Αν ναι με ΒΤ;

Edit

Διάβασα ξανά το θέμα, φωνητικές κλήσεις δεν κάνει. Μπορεί να κάνει κλήσεις αλλά χωρις φωνή

Edited by Tsaglis

Αλέξανδρος,

καpoio λινκ για cm10..??

LG G4

Με πείσατε. Αύριο θα την περάσω και εγώ.

Σε sms είχα δοκιμασει παλιά. Κάνει και κλήσεις φωνής; Αν ναι με ΒΤ;

Edit

Διάβασα ξανά το θέμα, φωνητικές κλήσεις δεν κάνει. Μπορεί να κάνει κλήσεις αλλά χωρις φωνή

Ναι εχεις δικιο. Δικο μου λάθος μια και δεν δοκιμασα αν εχει ηχο. :O

υπαρχει καποιο tools για συνδεση στο pc για συνχρονισμο οπωσ το kies για τη samsung

ναι δεν εχει καμια σουϊτα η Motorola?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Δεν εχω δοκιμασει one click λυσεις γιατι πολυ εχουν brickarei το xoom, θα γραψω τον τροπο που ακολουθησα εγω, αν εχει καποιος να προτεινει κατι πιο ευκολα, ευπροσδεκτος

Εάν κάπου σκαλώσετε μου λέτε, άλλα τα παρακάτω τα κανετε με δικη σας ευθύνη. Θα διαγραφουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ από το xoom

Υποθέτω ότι έχεις windows και xoom στην 3.2

Κατεβάζεις το SDK του Android το ανοίγεις και επιλέγεις να κατεβάσει tools και platform-tools (Για ευκολία βάλε τον Φάκελο android στον c:\ γιατί θα δουλέψεις με command prompt)

Στο xoom ενεργοποιείς τον εντοπισμό σφαλμάτων usb (ρυθμίσεις εφαρμογές ανάπτυξη)

Συνδέεις το xoom μεσω usb με το PC

Μπαίνεις εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1049901

και κατεβάζεις

Boot 3.2 Insecure. zip

root files. zip

και αποσυμπιέζεις τα περιεχόμενα στο φάκελο Android\platform-tools\

Άνοιξε το cmd και μπες στον φάκελο \android\platform-tools\

Δίνεις εντολές

adb reboot bootloader (θα γίνει restart)

fastboot oem unlock

Με το κάτω βέλος έντασης διαλέγεις yes και με το πάνω κανεις επιβεβαίωση (2 φορές θα χρειαστεί να το κάνεις)

Το xoom θα κάνει reboot. πήγαινε πάλι στον εντοπισμό σφαλμάτων usb (ρυθμίσεις εφαρμογές ανάπτυξη), και επίλεξε το (Πρεπει παντα να ειναι ενεργο). Στο cmd δινεις

adb reboot bootloader

fastboot flash boot boot.img

fastboot reboot

Οταν ανοίξει πάλι το xoom (παλι καντε ελεγχο οτι ο εντοπισμος σφαλματων ειναι ενεργος) και δίνεις

adb remount

adb push su /system/bin/su

adb shell chmod 4755 /system/bin/su

adb shell ln -s /system/bin/su /system/xbin/su

To xoom έχει γίνει root. μπαίνεις android market και κατεβάζεις

Superuser και rom manager.

Εαν κάποια εντολή δεν δουλέψει τσεκάρετε ότι ο εντοπισμός σφαλμάτων USB είναι ενεργοποιημενος

Ειμαι αστέρι. Ευχαριστώ!.....:D:D

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

οι οδηγίες που έχει δώσει ο tsicrete ισχύουν και για το 4,0,4??

Σχετικά με την EOS και τη μπαταρία, έχω να πω ότι είμαι υπερ ευχαριστημένος. Δεν ξέρω τι διαφορά θα δω (αν δω) με τη CM10 (respect στην CM team) αλλά από αυτό που έβλεπα πριν την EOS και από αυτό που βλέπω τώρα, είναι η μέρα με τη νύχτα.

Επίσης δεν έχω παρατηρήσει κολλήματα όπως άλλοι φίλοι. Ίσως δεν έχω χρησιμοποιήσει συγκεκριμένα apps.

Τέλος πάντων, ίσως κάνω κι εγώ μια δοκιμή με CM10 για να έχω μια πιο αντικειμενική άποψη.

Device: Samsung Galaxy S III 32GB

Device: Motorola XOOM 3G

Device: HTC Desire

Device: iPhone 4 16GB

Device: iPad Mini 16GB

Σχετικά με την EOS και τη μπαταρία, έχω να πω ότι είμαι υπερ ευχαριστημένος. Δεν ξέρω τι διαφορά θα δω (αν δω) με τη CM10 (respect στην CM team) αλλά από αυτό που έβλεπα πριν την EOS και από αυτό που βλέπω τώρα, είναι η μέρα με τη νύχτα.

Επίσης δεν έχω παρατηρήσει κολλήματα όπως άλλοι φίλοι. Ίσως δεν έχω χρησιμοποιήσει συγκεκριμένα apps.

Τέλος πάντων, ίσως κάνω κι εγώ μια δοκιμή με CM10 για να έχω μια πιο αντικειμενική άποψη.

η CM10 είναι ακόμα καλύτερη στην μπαταρία!

ενδιαφέρομαι για το xoom 2 media edition 8.2 και σήμερα πήγα στο media markt στην Λάρισα για να το δω από κοντά, βλέπω την οθόνη και παρατηρώ παράλληλες γραμμές όπως έχει ας πούμε ένα τετράδιο, μπα λέω θα έχει κάποια ρύθμιση, το ψάχνω λιγάκι τίποτα, ρωτάω ένα παλουκάρι που δούλευε εκεί δεν και ήξερε τίποτα, του λέω είναι δυνατόν να βλέπεις την οθόνη και να έχει αυτές τις γραμμές? μου λέει μαλλον έτσι θα είναι, είχαν δίπλα και το 10άρι του λέω αυτό γιατί δεν έχει τις γραμμές με λέει είναι πιο καινούργιο.

Τέλος πάντων δεν το συνέχισα, και φτάνω τώρα στο ρεζουμέ της υπόθεσης και απευθύνομαι σε όσους έχουν το 8άρι τάμπλετ, αν έχουν παρατηρήσει αυτό το φαινόμενο με τις γραμμές η αν είναι κάποια ρύθμιση που δεν την ξέρω η αν ήταν προβληματικό το συγκεκριμένο εκθεσιακό κομμάτι.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!!

ενδιαφέρομαι για το xoom 2 media edition 8.2 και σήμερα πήγα στο media markt στην Λάρισα για να το δω από κοντά, βλέπω την οθόνη και παρατηρώ παράλληλες γραμμές όπως έχει ας πούμε ένα τετράδιο, μπα λέω θα έχει κάποια ρύθμιση, το ψάχνω λιγάκι τίποτα, ρωτάω ένα παλουκάρι που δούλευε εκεί δεν και ήξερε τίποτα, του λέω είναι δυνατόν να βλέπεις την οθόνη και να έχει αυτές τις γραμμές? μου λέει μαλλον έτσι θα είναι, είχαν δίπλα και το 10άρι του λέω αυτό γιατί δεν έχει τις γραμμές με λέει είναι πιο καινούργιο.

Τέλος πάντων δεν το συνέχισα, και φτάνω τώρα στο ρεζουμέ της υπόθεσης και απευθύνομαι σε όσους έχουν το 8άρι τάμπλετ, αν έχουν παρατηρήσει αυτό το φαινόμενο με τις γραμμές η αν είναι κάποια ρύθμιση που δεν την ξέρω η αν ήταν προβληματικό το συγκεκριμένο εκθεσιακό κομμάτι.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αν και είσαι σε λάθος θέμα, (εδώ είναι για το xoom 1, όχι το 2) υπάρχουν δύο σενάρια. Η έχει ελάττωμα από κακή χρήση (πχ πτώση) το συγκεκριμένο κομματι, ή από κάποια επιλογή στο μενού "για προγραμματιστές" έχει ενεργοποιηθεί κάποια ρύθμιση περίεργη. Αν και πιθανολογώ το πρώτο.

Αλέξανδρος,

Αν και είσαι σε λάθος θέμα, (εδώ είναι για το xoom 1, όχι το 2) υπάρχουν δύο σενάρια. Η έχει ελάττωμα από κακή χρήση (πχ πτώση) το συγκεκριμένο κομματι, ή από κάποια επιλογή στο μενού "για προγραμματιστές" έχει ενεργοποιηθεί κάποια ρύθμιση περίεργη. Αν και πιθανολογώ το πρώτο.

OK Σ ευχαριστώ θα μεταφέρω το θέμα

AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!!