dkaris Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Απο μπαταρία πως πάει η EOS; Διαβάζω ανάμεικτα σχόλια στο xda....Έχει κάποιος εμπειρία απο εδω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Με τις οδηγίες του tsicrete και την επιβεβαίωση της διαδικασίας απο τον evo481 rootαρα και πέρασα CWM και την EOS. Παίδες ευχαριστώ πολύ :up: To μηχανάκι είναι super τώρα :D Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Απο μπαταρία πως πάει η EOS; Διαβάζω ανάμεικτα σχόλια στο xda....Έχει κάποιος εμπειρία απο εδω; Με την έκδοση 2 και καθαρή εγκατάσταση είμαι πολύ ευχαριστημένος. καθόλου άσκοπο drain και όλα μια χαρά. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkaris Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Με την έκδοση 2 και καθαρή εγκατάσταση είμαι πολύ ευχαριστημένος. καθόλου άσκοπο drain και όλα μια χαρά. Ευχαριστώ για την απάντηση. Να υποθέσω πως δεν είσαι σε κάποιο nightly αλλά στην επίσην EOS 2.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 (edited) Ναι στην επίσημη. Έτρεχα nightlies πιο παλιά άλλα πάντα θα πήγαιναν χειρότερα. Θα σου ποστάρω αργότερα εικόνες από την μπαταρία. http://i50.tinypic.com/6elkw8.png http://i46.tinypic.com/2jexsfk.png Edited June 7, 2012 by duk3r Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Με τις οδηγίες του tsicrete και την επιβεβαίωση της διαδικασίας απο τον evo481 rootαρα και πέρασα CWM και την EOS. Παίδες ευχαριστώ πολύ :up: To μηχανάκι είναι super τώρα :D σου είπα δεν θα χεις θέμα...από μπαταρία διαπιστώνω λίγο πιο πολύ τσίμπημα σε σχεση με stock honeycomb αλλά πάντα το έχω με σιμ μεσα συν nova launcher, δηλαδή δεν έχω ψάξει αν μπορώ να το βελτιώσω και αν οφείλεται σε κάτι.... εξοπλιστηκα και με καρτούλα 8 γκιγκα με 10ε απλά να υπάρχει:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsicrete Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Απο θεμα μπαταριας ειδα τεραστια διαφορα οταν εφυγα απο εος 1.0 και πηγα στο codename android που ειμαι τωρα (ο,τι καλυτερο εχω δοκιμασει) Μονο αρνητικο οτι κρασαρει η καμερα οταν ενεργοποιω τα face effects, στην eos 2 δουλευουν κανονικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Tελικά χάρηκα μόνο ένα 24ωρο. Το ταμπλετάκι πριν λίγο παρέδωσε πνεύμα :cry: Πήγα πριν λίγο να κουμπώσω ένα USB stick κι έσβυσε. Πλέον ούτε ανοίγει , ούτε φορτίζει. Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsicrete Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 (edited) Δοκιμασε να το ανοιξεις πατωντας ταυτοχρονα volume up + power button Δεν πεθαινουν ετσι ευκολα τα tabs.. Εκτος και αν μιλαμε για hardware failure Edit: αν δεν ανοιξει και παλι, δοκιμασε ξανα, αφου αφαιρεσεις την sd card... Edited June 8, 2012 by tsicrete Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Mετά απο καμιά δεκαριά φορές με τον τρόπο που περιγράφεις επιτέλους άνοιξε :up: Το περίεργο είναι οτι εχθές που έσβυσε είχε μπαταρία κοντά στο 90%. Τώρα που έκανε επανεκκίνηση έχει μόλις 20%. Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsicrete Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Μπορει να μην ειχε κλεισει εντελως αλλα να εδειχνε μαυρη οθονη. Τεσπα αφου το σωσαμε παλι καλα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkaris Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Mετά απο καμιά δεκαριά φορές με τον τρόπο που περιγράφεις επιτέλους άνοιξε :up: Το περίεργο είναι οτι εχθές που έσβυσε είχε μπαταρία κοντά στο 90%. Τώρα που έκανε επανεκκίνηση έχει μόλις 20%. EOS 2 έβαλες για ROM; Πληροφοριακά ρωτάω. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Nightly 74 flashαρα. Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 αχα άρχισες τις μαγκιές!! χαχαχαα!! δεν εχω φλασαρει ακόμα αλλά πρέπει να βλέπεις τα σχόλια των άλλων για πιθανα προβλήματα!! λεω και γω είναι δυνατόν να κανε τοσο fail η καθαρη ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 Για να πω την αλήθεια δεν ήξερα οτι υπήρχε και ΕΟS 2 και Nightly παρά μόνο αφού είχα φλασάρει :lol: Το κακό είναι οτι ο χρόνος είναι τόσο λίγος που δεν κάθησα καν να διαβάσω το αντίστοιχο thread στους XDA. :O Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agstamy Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Καλημέρα, Φλάσαρα στο xoom tin eos2 update ακολουθώντας τα παρκάτω: 1) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1242241 Χωρίς όμως να το κάνω root 2) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1484770 Και είμαι σε 4.0.4 !!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΣΒΗΣΤΟΥΝ τα DATA & CACHE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkaris Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Καλημέρα, Φλάσαρα στο xoom tin eos2 update ακολουθώντας τα παρκάτω: 1) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1242241 Χωρίς όμως να το κάνω root 2) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1484770 Και είμαι σε 4.0.4 !!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΣΒΗΣΤΟΥΝ τα DATA & CACHE Πως γίνεται να μην το κάνεις root; Αν δεν κάνω λάθος το πρώτο link που δίνεις είναι η διαδικασία για το root... Αν μπορέσεις, δώσε την εμπειρία σου όσον αφορά την μπαταρία....υπάρχει ακόμα το drain issue ή το έφτιαξαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agstamy Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Καλησπέρα, Τα έκανα όλα τα βήματα εκτός από το universal_root ιμαγε φλασαρισμά. Θα αναφέρω εμπειριες αργότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamch Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Καλησπέρα ρε παιδιά έχω μία ερώτηση, έχω το Xoom 3G eu και έκανα root και έβαλα την Eos 2. Έκανα reboot αλλά περιμένω αρκετή ώρα στην οθόνη που εμφανίζει το animation που περιστρέφεται. έχω κάνει τα wipe και fix permitions. Σε πόση ώρα είναι φυσιoλογικό να bootarei την πρώτη φορά? Πάνω από 10 λεπτά πχ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 πρωτη φορα δοκιμασα και εγω root σε συσκευη. Αφου παιδευτικα λιγακι, περασα τη Team Eos ICS 2.0.0 Καταρχας το xoom ειναι αλλο μηχανημα. Ειναι αγνωριστο. Χωρις καμια υπερβολη. Οι αποριες μου ειναι η εξης: οι nightly εκδοσεις που βλεπω τι παραπανω εχουν?? Επισης, εαν θελησω να επιστρεψω στη stock rom που ειχα, τι πρεπει να κανω? Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Με ποιον οδηγο περασατε αλλη ρομ κ ρουτ Sent from my MZ601 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Καλησπέρα ρε παιδιά έχω μία ερώτηση, έχω το Xoom 3G eu και έκανα root και έβαλα την Eos 2. Έκανα reboot αλλά περιμένω αρκετή ώρα στην οθόνη που εμφανίζει το animation που περιστρέφεται. έχω κάνει τα wipe και fix permitions. Σε πόση ώρα είναι φυσιoλογικό να bootarei την πρώτη φορά? Πάνω από 10 λεπτά πχ? Κανονικά βγάζει το upgrading apps (φτιάχνει το dalvik cache) και ανεβάζει ο μετρητής ανάλογα πόσες εφαρμογές έχεις. Εμένα κάνει κανένα πεντάλεπτο τουλάχιστον. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkaris Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Καλησπέρα, Μια ερώτηση αν ξέρετε....με Honeycomb 3.2 μπορώ να συνδέσω usb stick έχωντας το κατάλληλο καλώδιο; Δεν έχω καταφέρει να βρω μια σαφή απάντηση... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamch Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Καλησπέρα, Μια ερώτηση αν ξέρετε....με Honeycomb 3.2 μπορώ να συνδέσω usb stick έχωντας το κατάλληλο καλώδιο; Δεν έχω καταφέρει να βρω μια σαφή απάντηση... Ευχαριστώ Οχι έτσι άπλα δεν γινεται. Μόνο φωτογραφικη μηχανή μπορείς. Θέλεις root σίγουρα.Όποτε αμα κανείς root, καλύτερα να περάσεις ρομ με 4.04 πχ την Eos που τα υποστηρίζει ολα τα προνόμια. Θα μπορείς να συνδεεις φλασακια,ποντίκια ...κτλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkaris Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Ευχαριστω stamch για την απάντηση..... To σκέφτομαι για την EOS αλλά κάποιο θεματάκια με την μπαταρία κλπ με σταματούν προς το παρόν. Το παρακολουθώ το θέμα και θα δώ.... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts