Tsaglis Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 microHDMI είναι, Ελλάδα θα το βρείς ~15 Ευρώ και στο e-bay τα μισά και πιο κάτω. Εγώ έχω ένα από το LG 2X. Για μαντιλάκι το καλύτερο είναι τύπου microfiber (άγριο σε αίσθηση) που θα το βρείς στα φωτογραφικά είδη. Μέχρι και 5 Ευρώ κάνει . (δεν θα το βρείς εύκολα παντού). Έχω δυο τέτοια και κάνουν απίστευτη δουλειά. Είμαι και διοπτροφόρος, έχω και χόμπι την φωτογραφία (με φακούς κλπ κουραφέξαλα) και είναι σωτήριο. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Ευχαριστώ! Καλώς η κακώς είμαι από τους πλεον φανατικούς των stock...καταστάσεων και ένας από τους βασικους λόγους που προτίμησα τοσο το NexusS οσο και το Xoom, για το οποίο πολύ χαρηκα όταν εμαθα -και είδα τελικά με τα ματια μου- οτι πρόκειται για vanilla honeycomb :happy: Ετσι κι αλλιως πιστευω οτι η ICS δεν θα αργησει και πολύ, οπότε μπορω να περιμένω με την 3.2 :cool: Μετά δε από μια μερα πλήρους και...αποκλειστικής ενασχόλησης μαζί του, ενα παράπονο εχω ως καλομαθημένος από το Nexus - πολύ δακτυλικό αποτύπωμα ρε παιδια και δεν βγαίνει ουτε με ειδικό μαντηλακι για τα γυαλια...πρόκειται άλλωστε για το μόνο τεχνικό χαρακτηριστικό που υπερτερει το ipad2 :p Πάρε τα ειδικά γάντια :lol::lol::lol::lol::p Γιώργος Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Μπήκε και το micro HDMI και όλα καλά. Αν έρθει και το "κανονικό" πληκτρολόγιο θα είναι super...το multiπως το λένε δεν μου άρεσε γιατί το σπάει στη μέση για το numeric. Edited: Όντως πολύ δαχτυλικό αποτύπωμα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Μπήκε και το micro HDMI και όλα καλά. Αν έρθει και το "κανονικό" πληκτρολόγιο θα είναι super...το multiπως το λένε δεν μου άρεσε γιατί το σπάει στη μέση για το numeric. Edited: Όντως πολύ δαχτυλικό αποτύπωμα. :) Στις επιλογές έχει την δυνατότητα για split keyboard δηλαδή με τα αριθμητικά πλήκτρα στη μέση ή όχι Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 (edited) Αντε για χαρη σας εκανα και το πρωτο crash test...! Ανθρωπος που τα κινητα μου πεφτουν μια φορα τον χρονο και πωλουνται παντα αγρατζουνιστα, την πατησα πρωι πρωι λογω της απειριας μου με τα tablet... Το ατυχημα εγινε απο χαμηλο υψος προς το παρκε της κρεβατοκαμαρας, και το αποτελεσμα? Ουτε μιση γρατσουνια πουθενα, επιβεβαιωνοντας την φανταστικη ποιοτητα κατασκευης του που διακρινεται αλλωστε εξαρχης απο το πρωτο κρατημα. Ευχομαι σε ολους μας να μην χρειαστει να το επαναβεβαιωσουμε... :O ΥΓ: Το πιο αμφισβητουμενο παντως τμημα της συσκευης, αν και πολυ ευχαριστο σε αισθηση, ειναι το μαυρο πλαστικο της πλατης. Λιγο υποχωρει αν το πιεσεις χαμηλα, λιγο κανει ενα κενο ηχο αν το χτυπησεις σε συγκεκριμενο σημειο...τεσπα ψυχαναγκασμοι ανευ σημασιας :P το tablet ειναι rock solid. Edited December 29, 2011 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Αντε για χαρη σας εκανα και το πρωτο crash test...! Ανθρωπος που τα κινητα μου πεφτουν μια φορα τον χρονο και πωλουνται παντα αγρατζουνιστα, την πατησα πρωι πρωι λογω της απειριας μου με τα tablet... Το ατυχημα εγινε απο χαμηλο υψος προς το παρκε της κρεβατοκαμαρας, και το αποτελεσμα? Ουτε μιση γρατσουνια πουθενα, επιβεβαιωνοντας την φανταστικη ποιοτητα κατασκευης του που διακρινεται αλλωστε εξαρχης απο το πρωτο κρατημα. Ευχομαι σε ολους μας να μην χρειαστει να το επαναβεβαιωσουμε... :O ΥΓ: Το πιο αμφισβητουμενο παντως τμημα της συσκευης, αν και πολυ ευχαριστο σε αισθηση, ειναι το μαυρο πλαστικο της πλατης. Λιγο υποχωρει αν το πιεσεις χαμηλα, λιγο κανει ενα κενο ηχο αν το χτυπησεις σε συγκεκριμενο σημειο...τεσπα ψυχαναγκασμοι ανευ σημασιας :P το tablet ειναι rock solid. Ναι έχει τρομερή ποιότητα κατασκευής, που σου δείχνει ότι θα είναι μαζί σου για αρκετά χρόνια. Το πλαστικό δυστυχώς υπάρχει για να "βολεύονται" οι κεραίες. Τεσπά, του φόρεσα μια θήκη, δεν βρήκα την μαμά (που είναι βέβαια και πολύ ογκώδης) και πήρα αυτή. Από ότι βλέπω δεν την έχει διαθέσιμη, αλλά υπάρχουν παρόμοιες. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος, καθώς μπορώ να έχω τη συσκευή να γυρνοβολάει χωρίς να φοβάμαι μην πέσει τίποτα πάνω και της κάνει σημάδι. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misfits73 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Τελικα αν το κανω root χανω την λειτουργια 3G? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Τελικα αν το κανω root χανω την λειτουργια 3G? Που το άκουσες/διάβασες αυτό; Οχι βέβαια, δεν χάνεις τίποτα. Το 3G και την κάμερα τα χάνεις μόνο αν περάσεις την ICS (android 4) που έχει κυκλοφορήσει και δεν είναι ακόμα έτοιμη. Με HC (android 3.2) ακόμα και με custom rom όλα δουλεύουν Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Η χαζομάρα είναι ότι έχω γεμίσει, συγχρονίσει, διαμορφώσει κτλ το ΧΟΟΜ μου και τώρα διάβασα ότι για να το κάνω root σβήνονται όλα... πφφφ.... Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misfits73 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Που το άκουσες/διάβασες αυτό; Οχι βέβαια, δεν χάνεις τίποτα. Το 3G και την κάμερα τα χάνεις μόνο αν περάσεις την ICS (android 4) που έχει κυκλοφορήσει και δεν είναι ακόμα έτοιμη. Με HC (android 3.2) ακόμα και με custom rom όλα δουλεύουν Με ποιον τροπο το εχεις rootαρει?Βαλε link αν σου ειναι ευκολο Thanx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 άλλος ένας χρήστης από σήμερα προστέθηκε στη παρέα! φαίνεται πολύ καλό, βλέπω ότι παίζουν ρουτ κτλ κτλ που δεν είχα μελετήσει ως τώρα. Από αύριο αρχίζει η μάθηση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratpak13 Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Καλημέρα και από μένα και καλή χρονια΄σε όλους :D. 3Ημερα με το ζουμ και μέχρι στιγμής όλα καλά (σχεδόν ):rolleyes: απορία νο1:ξέρει κάποιος πως βγάζουμε φωτογραφία την οθόνη;(όπως γίνεται στο. Iphone για παράδειγμα )Θέλω να στείλω μια για να σας δείξω το Ελληνικο πληκτρολόγιο μου γιατί μου φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά. Απορία 2 να μείνω στην 3.2 η να ψαχτουμε για. Κάτι καλύτερο; :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Καλημέρα και από μένα και καλή χρονια΄σε όλους :D. 3Ημερα με το ζουμ και μέχρι στιγμής όλα καλά (σχεδόν ):rolleyes: απορία νο1:ξέρει κάποιος πως βγάζουμε φωτογραφία την οθόνη;(όπως γίνεται στο. Iphone για παράδειγμα )Θέλω να στείλω μια για να σας δείξω το Ελληνικο πληκτρολόγιο μου γιατί μου φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά. Απορία 2 να μείνω στην 3.2 η να ψαχτουμε για. Κάτι καλύτερο; :cool: Για να βγάλεις screenshot πρέπει να το κάνεις root. Οδηγίες σε προηγούμενες σελίδες (για το root). Μετά υπάρχουν εφαρμογές στο market που μπορούν να το κάνουν αυτό. Ελληνικό πληκτρολόγιο ποιο έχεις; Είναι έκδοση για ταμπλέτα; ( μερικά έχουν διαφορετικές εκδόσεις για κινητά και ταμπλέτες) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 (edited) Έτοιμο και το root!!! Μια χαρά!!! :D Τώρα κοιτάω να το κάνω να διαβάζει usb stickakia... Επίσης Kernel έχετε αλλάξει; Edited January 1, 2012 by KarlBarks Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 (edited) Plz delete. Edited January 1, 2012 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misfits73 Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Έτοιμο και το root!!! Μια χαρά!!! :D Τώρα κοιτάω να το κάνω να διαβάζει usb stickakia... Επίσης Kernel έχετε αλλάξει; Link για το root? Help Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Link για το root? Help Εδώ δες: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3904667#post3904667 Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misfits73 Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Καποιο προγραμμα για streaming ταινιων που ειναι αποθηκευμενες στο PC ωστε να τις βλεπω στο Xoom μεσω wireless? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 υπαρχει το podcast ή polcast ή κάπως έτσι.... Το εχω βάλει και δουλεύει καλά. Το μόνο πρόβλημα ειναι οτι το κατεβάζει το αρχείο που θέλεις να δεις αντι να γινεται μονο streaming. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Εστησα την ICS (4.0.3) από το XDA και η αίσθηση είναι σαφώς ανώτερη! Κανονικότατη αναβάθμιση. Το μόνο που χάθηκε είναι το 3G, που δεν το χρησιμοποιώ ιδιαίτερα (έληξε το συμβόλαιο και το κατάργησα) αφού μπορώ να κάνω tethering από το κινητό όποτε χρειάζεται. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Με την ICS στο Xoom, θα ζήσουμε οτι και μετά την αναβάθμιση του NexusS που...γευτηκε πρωτο το παγωτό και πετάει! Απλά θα ξανααγοράσουμε το tablet από την αρχή! :yahoo: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 καλημέρα, εχω 2 ερωτησεις σχετικα με το Xoom. 1) Eχει πάρει κανεις το dock & wireless keyboard ? ΕΙναι βολικά ? 2) To πουλάνε ακόμα 399 € στα Ελληνικα καταστήματα (π.χ . Media markt - Plaisio ?) Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Εστησα την ICS (4.0.3) από το XDA και η αίσθηση είναι σαφώς ανώτερη! Κανονικότατη αναβάθμιση. Το μόνο που χάθηκε είναι το 3G, που δεν το χρησιμοποιώ ιδιαίτερα (έληξε το συμβόλαιο και το κατάργησα) αφού μπορώ να κάνω tethering από το κινητό όποτε χρειάζεται. Καλημέρα Tsaglis, το MZ601 έχεις; Έκδοση με working 3g δεν υπάρχει ακόμα; Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Καλημέρα Tsaglis, το MZ601 έχεις; Έκδοση με working 3g δεν υπάρχει ακόμα; Nαι το 601 έχω. 3G μονο σε HC. Όποιος θέλει ICS θα πρέπει να περιμένει λίγο ακόμα. Ελπίζω ότι πολύ σύντομα θα λυθεί και αυτό. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Εστησα την ICS (4.0.3) από το XDA και η αίσθηση είναι σαφώς ανώτερη! Κανονικότατη αναβάθμιση. Το μόνο που χάθηκε είναι το 3G, που δεν το χρησιμοποιώ ιδιαίτερα (έληξε το συμβόλαιο και το κατάργησα) αφού μπορώ να κάνω tethering από το κινητό όποτε χρειάζεται. Πως κάνεις tethering από το κινητό? Προσπαθώ από το nokia Ε6 που έχω και το κάνω hotspot, αλλά το xoom δεν το βλέπει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts