Jump to content

[Tablet] Motorola XOOM

zafos90
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα... Ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος να ξεκλειδώσω τον bootloader, να κάνω root και να περάσω cm? Έψαξα λίγο στο xda αλλά και στο site του cm, αλλά νομίζω ότι μπερδεύτηκα χειρότερα... Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα... Ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος να ξεκλειδώσω τον bootloader, να κάνω root και να περάσω cm? Έψαξα λίγο στο xda αλλά και στο site του cm, αλλά νομίζω ότι μπερδεύτηκα χειρότερα... Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1242241

LG G4

Χρονια πολλα σε ολους. Τωρα και 5 ημερες πηρα το χοομ2 απο expansys και μετα την δευτερη φορτιση οση ωρα και να το φορτιζω

η ενδειξη της μπαταριας διχνει 80%. Μηπως ξερει κανεις κατι ?

Ακόμα παραμένει το πρόβλημα αυτό;

έχει φάει κόλλημα η στόκ εφαρμογή ίντερνετ - εκεί που σερφάρω κανονικά μου κλείνει! Τί μπορώ να κάνω για να στρώσει?

είμαι με team eos 3

LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002

Ναι οσες φορες και αν το εχω φορτισει κανει το ιδιο.

Μου κανε και εμενα τα ιδια. Εβαλα stingray rom και εστρωσε

smartphone madness:)

Τι ειναι η stingray rom ?

Rom που προορίζεται για το Motorola xoom 4g γνωστό και με την κωδική ονομασία stingray. Το μοντέλο μόνο με WiFi είναι το wingray ενώ αυτό που παίζει κυρίως Ελλάδα και είχε 3g είναι το Everest.

Γειά σας παιδιά, συγνωμη για την καθυστερηση, το εκανα αυτο που είπατε και εγινε!

Αλλα μετα απο λιγο καιρό ξανακολησε!. τώρα που μπήκα απο το pc είδα εξω στους φακέλους κάτι αρχεία που δεν θυμάμαι να τα είχα. cntrsa1, scanner_orgback, scanner_undo, bugsense και ένα αρχείο που είναι σε σημειωματάριο το c360_debug( αυτο είναι και το μοναδικο αρχειο που μπορω να ανοίξω). Ολα τα υπολοιπα αρχεια που προανεφερα δεν εχουνε ονομα απο κατω ΤΠΤ, και δεν μπορω να τα ανοιξω.

τωρα τι κανω?

Προσπαθω εδω και πολλεςςςςςςςςςςςςς μερες να κανω root το xoom αλλα δεν γινεται με τιποτα ... καλα εκει στο xda μου εχει σπασει τα νευρα καθως δεν ειναι καθολου απλα τα πραγματα κριμα που δεν υπαρχει ενας ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ οδηγος στα Ελληνικα να μπορουμε να το κανουμε , ωρες ωρες μου ερχεται να πεταξω το xoom απο το μπαλκονι. Ασε που οταν παω να μπω σε recover mode μου εμφανιζει εικονα που εχω στο συνημμενο ...

Ξερει (πραγματικα ομως να το εχει κανει και ο ιδιος , οχι οτι διαβαζει) το πως γινεται root το xoom ? (Βημα-βημα)

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

• 1 month later...

Καλησπέρα παιδιά.

Είμαι κάτοχος ενός xoom 3g MZ601 και επειδή δεν βλέπω να παίρνουμε αναβάθμιση σε jelly bean θέλω να ρωτήσω: Υπάρχει κάποια custom rom jelly bean που να δουλεύει χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα; Εννοώ να δουλεύουν τα πάντα κανονικά, gps, 3g, playstore, wifi, bluetooth κτλ.

Υπάρχει stable team eos 3 για το Everest μας που δουλεύουν όλα κανονικά.

Υπάρχουν και nightlies για 4.2 αν θέλεις τα οποία δουλεύουν κανονικά αλλά σε εμένα με stock συχνότητες είναι ένα κλικ πιο αργά.

Ευχαριστώ. Μόλις βρω ελεύθερο χρόνο θα καθήσω να ασχοληθώ. Πάντως είμαι απογοητευμένος από την Motorola:worry:. Όλοι εμείς που πείραμε το 3g μοντέλο δώσαμε παραπάνω λεφτά και εμπιστευτίκαμε την εταιρία. Σε αντάλαγμα παίρνουμε χειρότερη υποστήριξη από τα φθηνότερα μοντέλα. Έχω την αίσθηση πως από τότε που την πήρε η Google πάτωσε η εταιρία. Edited by anax111

Mε EOS 4 Nightlies όλα μου δουλεύουν άψογα. Το μόνο που δεν μπορώ να συνηθίσω είναι τις 2 μπάρες πάνω-κάτω (navigation bar , status bar).
Nexus 4 > Stock for a little moment

Εγώ δεν έχω ιδέα, δεν παίζω καθόλου παιχνίδια στο tablet.

Mε EOS 4 Nightlies όλα μου δουλεύουν άψογα. Το μόνο που δεν μπορώ να συνηθίσω είναι τις 2 μπάρες πάνω-κάτω (navigation bar , status bar).

πολυ jerky όμως το scrooling στην homescren... σαν tablet των 50€ φαίνεται

To Αsphalt 7 παίζει μια χαρά χωρίς κανένα lag. Ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με τα παιχνίδια είτε με EOS 3, EOS 4 είτε με CM10.
Nexus 4 > Stock for a little moment

να σας ρωτήσω κάτι. ο φορτιστής που έχω έχει ψιλοστραβώσει μπροστά.

φορτίζει μεν μια χαρά αλλά φοβάμαι ότι κάποια στιγμή θα σταματήσει να στέλνει το ρεύμα.

οπότε ψάχνοντας στο ebay βρήκα αυτόν

http://www.ebay.com/itm/EU-Wall-Charger-Power-Adapter-For-MOTOROLA-XOOM-Tablet-Travel-AC-Charging-1-5A-/170922799531?pt=Other_Tablet_eReader_Accessories&hash=item27cbcaf1ab

πιστεύετε θα κάνω τη δουλειά μου με αυτόν ή θα μου βγάλει κάποιο θέμα? επειδή είναι μονοκόματος και όχι με μετασχηματιστή όπως είναι ο μανίσιος...

Θεωρητικά είσαι εντάξει. Απλά θα σου πρότεινα να κοιτάξεις στο αγγλικό ebay για να σου έρθει πιο γρήγορα και να μην έχεις κανένα θέμα στο τελωνείο αν και είναι και μικρό.

από θέμα τελωνείου δεν θα έχω σίγουρα πρόβλημα. έχω παραγγείλει άπειρες φορές αντικείμενα τέτοιου και μεγαλύτερου μεγέθους. και εννοείται και αξίας.

απλά με προβληματίζει μήπως και φορτίζει πιο αργά. γιατί είχα πάρει κάποτε ένα φορτιστή για το gs2 και βγήκε μούφα. φόρτιζε με τις ώρες...

Φίλοι καλησπέρα,

Μετά απο ένα χρόνο συμβίωσης με το XOOM ήρθε η ώρα για μαγείρεμα....

Πριν αποφασίσω οριστικά να το πουλήσω λέω να του δώσω μια ευκαιρία με custom roms....Αν δω βελτίωση τότε το κρατάω αλλιώς πάω για Nexus 7

Οι επιλογές στις οποίες έχω καταλήξει είναι οι εξής και θέλω τις απόψεις σας:

1. Να βάλλω την ROM του Αμερικάνικου Wi-Fi. Οπότε θα έχω GED Device αλλά χωρίς 3G το οποίο δεν θα μου λείψει. Τι λέτε για αυτό γίνεται; Δεν έχω βρει κάτι

2. Να κοιτάξω EOS ή CM και να αποφασίσω....Αν και μέχρι στιγμής η EOS μου φαίνεται σαν πρώτη επιλογή....Η CM είναι πολύ φρέσκια....Τι λέτε;

Φίλοι καλησπέρα,

Μετά απο ένα χρόνο συμβίωσης με το XOOM ήρθε η ώρα για μαγείρεμα....

Πριν αποφασίσω οριστικά να το πουλήσω λέω να του δώσω μια ευκαιρία με custom roms....Αν δω βελτίωση τότε το κρατάω αλλιώς πάω για Nexus 7

Οι επιλογές στις οποίες έχω καταλήξει είναι οι εξής και θέλω τις απόψεις σας:

1. Να βάλλω την ROM του Αμερικάνικου Wi-Fi. Οπότε θα έχω GED Device αλλά χωρίς 3G το οποίο δεν θα μου λείψει. Τι λέτε για αυτό γίνεται; Δεν έχω βρει κάτι

2. Να κοιτάξω EOS ή CM και να αποφασίσω....Αν και μέχρι στιγμής η EOS μου φαίνεται σαν πρώτη επιλογή....Η CM είναι πολύ φρέσκια....Τι λέτε;

βάλε CM10. Ειναι σταθερή, γρήγορη και καρα-smooth και μετα θα θες πάλι να το κρατήσεις το xoomάκι σου!