Jump to content

[Tablet] Motorola XOOM

zafos90
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστω , αλλά δεν ξερω κατα ποσο το λειτουργικο θα αναγνωρίση το USB earthnet adapter.

Η eos νομίζω έχει στον kernel υποστήριξη για μερικά usb ethernet adapters, ρώτησέ τους στο xda για να σιγουρευτείς!:)

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω κατι θα μου φερουν ενα xoom wifi απο αμερικη ελληνικα δεν εχει πανω (μενου) πως μπορω να περασω ελληνικα αν γινεται ευχαριστω προκαταβολικα

Φαντάζομαι ότι όπως στο android κινητό σου, όταν το ανοίγεις για πρώτη φορά ή μετά απο επαναφορά σου ζητάει να βάλεις γλώσσα, έτσι και με το tablet...

το ότι είναι ταμπλέτα δεν αλλάζει κάτι, πάλι android είναι!

LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002

παρασκευη θα το εχω θα το κοιταξω και θα σου πω ευχαριστω ξερεις πως κανει hard reset κατευθειαν με καποια κουμπια εννοω οχι μεσα απο το μενου

παρασκευη θα το εχω θα το κοιταξω και θα σου πω ευχαριστω ξερεις πως κανει hard reset κατευθειαν με καποια κουμπια εννοω οχι μεσα απο το μενου

Εχει κανονικά Ελληνικά, δεν χρειάζεται reset, μπορείς από τις ρυθμίσεις να αλλάξεις γλώσσα. Μια επανεκκίνηση χρειάζεται μόνο.

Αν σου έρθει μεταχειρισμένο, λογικά θα έχει κάνει reset ο προηγούμενος ιδιοκτήτης για να σβήσει τα προσωπικά δεδομένα, αν είναι καινούριο ξεκινάς από την αρχή. Λογικά είσαι ΟΚ.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Καλό μήνα!

Μια ερώτηση στα γρήγορα μιας και ήρθε ένα στα χέρια μου. . .

Ενώ έχει φυσικά ελληνικα σα γλώσσα στο μενού δε βλέπω να έχει ελληνικό στο εγκατεστημένο πληκτρολόγιο, δεν έχει?

Ευχαριστώ :)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

όχι δεν έχει:cry: κατέβασε από το market (MultiLing Keyboard)

Αυτό έκανα. . .

Σε ευχαριστώ!

Τώρα που σε βρήκα,ποια έκδοση είναι η τελευταία που έχει βγει;;

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

• Administrators
Αυτό έκανα. . .

Σε ευχαριστώ!

Αυτή που έχει το market είναι και η τελευταία.

Modpic.gif

Συγνώμη!!

Δικό μου λάθος, εννοούσα αν η 3.2 είναι η τελευταία. . . ;

Έριξα μια μάτια για θήκη (τύπου case book) γνήσια αλλά δε βρήκα κάτι. Υπάρχει κάτι να προτείνεται; (θα προτιμούσα από τα ελληνικά καταστήματα :o )

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Αυτό έκανα. . .

Σε ευχαριστώ!

Ρωτάς για το πληκτρολόγιο ή την rom?

Αν ρωτάς για rom τότε:

Επίσημα για το "Everest" -601 που έχει έρθει Ελλάδα (3g) είναι ακόμα σε android 3.2 (αν δεν κάνω λάθος)

Στο Αμερικάνικο "wingray" (wifi only) έχει βγεί η 4.0.3 (νομίζω πάλι...!)

Ανεπίσημα κυκλοφορεί η 4.0.4 για όλες τις εκδόσεις.

Αλέξανδρος,

Έγινε ευχαριστώ.

Επίσημο ελληνικό είναι και έχει τη 3.2 ;)

Σα πρώτη ματιά σε σύγκριση με το Samsung (Ρ7500) μπορώ να το πω ότι είναι ένα "σκαλί" πιο πάνω αν και πιο βαρύ!!

Βέβαια έφαγα ένα "σκάλωμα" γιατί έψαχνα να βρω την υποδοχή για τη κάρτα sd. . .

Κάτι άλλο που μου φάνηκε κάπως είναι ότι στο κουτί του, εξωτερικά, δε γράφει πουθενά τη μνήμη του! Αν δηλαδή δε το θέσεις σε λειτουργία δεν είδα κάποιο τρόπο ώστε να καταλάβεις τη χωρητικότητά του.

Αναμένω να μου προτείνεται κάποια θήκη. . . :)

Edit. Το δικό μου είναι το Ζ601, βρήκα για το ΧΟΟΜ 2 αυτή, http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=53830

Κάνει;

Άκυρο δε κάνει! Είδα τις διαστάσεις και είναι διαφορετικές. . .

Edited by ovelix5

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Έγινε ευχαριστώ.

Επίσημο ελληνικό είναι και έχει τη 3.2 ;)

Σα πρώτη ματιά σε σύγκριση με το Samsung (Ρ7500) μπορώ να το πω ότι είναι ένα "σκαλί" πιο πάνω αν και πιο βαρύ!!

Βέβαια έφαγα ένα "σκάλωμα" γιατί έψαχνα να βρω την υποδοχή για τη κάρτα sd. . .

Κάτι άλλο που μου φάνηκε κάπως είναι ότι στο κουτί του, εξωτερικά, δε γράφει πουθενά τη μνήμη του! Αν δηλαδή δε το θέσεις σε λειτουργία δεν είδα κάποιο τρόπο ώστε να καταλάβεις τη χωρητικότητά του.

Αναμένω να μου προτείνεται κάποια θήκη. . . :)

Αν θελήσεις να το σκαλίσεις σου προτείνω να δοκιμάσεις τη rom της υπογραφής μου. Είναι πολύ-πολύ ταχύτερο από ότι με τη μαμά rom.

Την micro sd την βρήκες; :lol:

Στην Ελλάδα έχει έρθει μόνο το 32GB από όσο ξέρω.

Θήκη δύσκολα θα βρείς Ελλάδα. Εγώ πήρα μία από e-bay

Αλέξανδρος,

τελικα φιλε δεν εχει ελληνικα του εκανα reset και επιλογη γαλλικα αγγλικα και ισπανικα εχει κανεις καμια ιδεα πως μπορω να βαλω ελληνικα φοραει 4.03 και ειναι το wi fi απο αμερικη

τελικα ρε παιδια το morelocale 2 κανει δουλεια στο χοομ το περασα και δεν ειδα καμια διαφορα καθως θελω ελληνικα στο αμερικανικο χοομ που εχω οποιδηποτε βοηθεια καλοδεχουμενη φοραω 4.04

τελικα ρε παιδια το morelocale 2 κανει δουλεια στο χοομ το περασα και δεν ειδα καμια διαφορα καθως θελω ελληνικα στο αμερικανικο χοομ που εχω οποιδηποτε βοηθεια καλοδεχουμενη φοραω 4.04

Για να σου δώσουμε βοήθεια, θα πρέπει να έχουμε το ίδιο με σένα.

Σου προτείνω να ψάξεις λίγο σε ξένες ιστοσελίδες, μπας και βγάλεις άκρη.

Το ΧΟΟΜ δεν είναι το πιο δημοφιλές τάμπλετ στην Ελλάδα και όσοι το έχουν έχουν πάρει την Ελληνική/Ευρωπαϊκή έκδοση, ειδικά με τις προσφορές που έχουνε γίνει.

Αλέξανδρος,

Για θήκη πηρα αυτή και ειναι μια χαρά

http://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=5609

Ευχαριστώ.

Θα πεταχτώ να τη δω και από κοντά διαφορετικά θα μπω στη διαδικασία να παραγγείλω τη γνήσια. . .

Μια βοήθεια σε 2 ερωτησεις;

Μεσω usb δε φορτίζει; Πρέπει δηλαδή αναγκαστικά να έχεις το φορτιστή;

Επισης δε καταφερα απο το side της motorola να βρω το pc suite ας πούμε για σύνδεση με τον υπολογιστή (win 7).... :confused:

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Μια βοήθεια σε 2 ερωτησεις;

Μεσω usb δε φορτίζει; Πρέπει δηλαδή αναγκαστικά να έχεις το φορτιστή;

Όχι, θέλει περισσότερα mA από όσο μπορεί να δώσει το usb και για αυτό δώσανε άλλη τροφοδοσία.

Επισης δε καταφερα απο το side της motorola να βρω το pc suite ας πούμε για σύνδεση με τον υπολογιστή (win 7).... :confused:

Αν το συνδέσει με το PC σου ανοίγει σαν εξωτερική συσκευή και βλέπεις και την εσωτερική και την εξωτερική SD.

Τουλάχιστον αυτό κάνει σε μένα που έχω custom rom, δεν θυμάμαι αν κάνει κάτι διαφορετικό σε μαμά.

Αλέξανδρος,

μια απορια ρε παιδια εχω συνδεσει το hdmi στο xoom και μου εχει κοψει στην τηλεοραση ενα μερος αριστερα και ενα δεξια δηλαδη το εικονιδιο των εφαρμογων ειναι μισο πανω δεξια οπως και το google πανω αριστερα σημειωση εχω 4.04 official

και να δευτερο μπορω να σταματησω την οθονη του xoom οταν ειναι συνδεδεμενο στην τηλεοραση δηλαδη οταν βλεπω ταινιες στην tv δεν χρειαζεται να λειτουργει η οθονη του tablet

ευχαριστω προκαταβολικα

Edited by panosa12

μια απορια ρε παιδια εχω συνδεσει το hdmi στο xoom και μου εχει κοψει στην τηλεοραση ενα μερος αριστερα και ενα δεξια δηλαδη το εικονιδιο των εφαρμογων ειναι μισο πανω δεξια οπως και το google πανω αριστερα σημειωση εχω 4.04 official

και να δευτερο μπορω να σταματησω την οθονη του xoom οταν ειναι συνδεδεμενο στην τηλεοραση δηλαδη οταν βλεπω ταινιες στην tv δεν χρειαζεται να λειτουργει η οθονη του tablet

ευχαριστω προκαταβολικα

και εμένα με ενδιαφέρει το θέμα...εγώ ψάχνοντας διάβασα κάπου ότι αν ρουτάρεις το μηχάνημα υπάρχει ένα widget που σου σβήνει την οθόνη αλλά δεν ξέρω αν έχει επιτυχία η όλη ιστορία. Ελπίζω κάποιος στο φόρουμ να μας διαφωτίσει αν βρήκε κανένα κόλπο.

ευχαριστω προκαταβολικα

Ακριβως το ιδιο συμβαινει και σε μενα σε συνδεση με HD ready Tv. Υποψιάζομαι οτι ειναι θεμα αναλυσεων, αλλα καποιος με περισσότερες γνωσεις τηλεορασης ας μας διαφωτίσει καλυτερα...

Sony logo.gif

παντως δεν ειναι θεμα αναλυσης της τηλεορασης γιατι οτι aspect και να βαλεις στην tv το προβλημα παραμενεινα σε ρωτησω τι εκδοση εχεις γιατι απο το google σε αναζητηση ειδα οτι το προβλημα εντοπιζεται σε 4.04

παντως δεν ειναι θεμα αναλυσης της τηλεορασης γιατι οτι aspect και να βαλεις στην tv το προβλημα παραμενεινα σε ρωτησω τι εκδοση εχεις γιατι απο το google σε αναζητηση ειδα οτι το προβλημα εντοπιζεται σε 4.04

Σε μένα με την EOS,

1 - μου έκοβε λίγο αριστερά και δεξιά (περίπου 2 pixel) το οποίο διορθωθηκε επιλέγοντας κάτω απο την επιλογή 16:9, την επιλογή "just scan" ή αλλιώς "μόνο σκανάρισμα"

2 - δεν εμφανίζει την κάτω μπάρα με την ώρα κτλ και όταν παίζει youtube μου βγάζει κατευθείαν στην tv το βίντεο σε πλήρη οθόνη ενώ στο xoom είναι κανονικά (μάλλον έτσι είναι το φυσιολογικό του - μιά χαρά βολεύει για να αλλάζεις και βίντεο)

3 - η οθόνη δεν σβήνει - προφανώς για να βλέπεις τί επιλέγεις μιάς και απο την tv δεν μπορεί να γίνει αυτό επειδή δεν μπορείς να καταλάβεις λόγω μεγέθους που βρίσκεται το Ντάχτυλο!! :)

ΥΓ: Επίσης, μόλις πρόσεξα ότι αν κλείσει η οθόνη του xoom (πχ όταν τελειώσει το video στο youtube, μαυρίζει η οθόνη της tv και κάτω δεξιά μου βγάζει το μηλαράκι της apple σε ασπρόμαυρο (σε LG 3D tv) - α καλό ε?

Edited by samniotis
LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002