BMW116i Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Και γω την original εχω ρε παιδια και δεν εχει κανει ουτε γρατσουνιες ουτε τπτ, μην ακουτε βλακειες. Ασε που στο βιντεο ζημια κανουν τα νυχια του τυπου... Δες το λινκ με τα review...και στο βιντεο ο τυπος σου λεει πως να την φτιαξεις,και οχι οτι την γρατζουναει. Επισης και στο σιτε της μοτορολα της τα χωνουν για τη θηκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 (edited) Στην eos δεν μπορω να δω την micro sd ουτε με root explorer θελει καμια επιλογη?επισης το otg σας δουλευει? **ακυρο εκανα δουλεια με τον astro Edited February 11, 2012 by alex_n80 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misfits73 Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 (edited) Ωραια! Πες μας κι απο που την αγορασες λοιπον! http://www.ebay.com/itm/XOOM-PORTFOLIO-CASE-OEM-ORIGINAL-MOTOROLA-NIOB-NEW-89448P-/200710601103?pt=US_Tablet_Accessories&hash=item2ebb48b98f Δεν την εβρισκα Ελλαδα. Το μονο μειον για μενα ειναι οτι μεχρι να "ανοιξει" απο την χρηση, φαινεται οτι στριμωχνει το xoom. Ουτε σημαδια μου χει κανει, μια χαρα καθεται ορθιο το xoom (δε γλιστραει) κτλπ. Στον καναπε παντως αραχτος δεν την φοραω, στο γραφειο στημενο ειναι μια χαρα Δεν ειναι σαν του iPad αλλα την θεωρω οκ Edited February 11, 2012 by misfits73 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 (edited) εγώ κατέληξα στην gel case της motorola. Εχει πάρα πολύ καλή εφαρμογή ,καλό υλικό και είναι πολύ slim. http://img525.imageshack.us/img525/4273/screenshot2012021211374.png http://img804.imageshack.us/img804/9394/screenshot2012021211404.png Edited February 12, 2012 by sfortis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Καλημέρα, δοκίμασε να αλλάξεις το character set των υπότιτλων σε windows-1253, νομίζω πως με αυτό θα δουλέψει αλλιώς κάνε δοκιμές με διάφορα character set. Γιώργος Τελικά την βρήκα τη λύση! Οι υπότιτλοι που φαίνονταν κινέζικοι στο mobo player είχαν κωδικοποίηση ANSI. Τους άνοιξα με το σημειωματάριο και τους αποθήκευσα σε κωδικοποίηση UTF-8 και τα ελληνικά φαίνονται μια χαρά! Τώρα κάτι άλλο: έχω κατεβάσει το πληκτρολόγιο Multiling και το plug in με την ελλ. γλώσσα. Το ενεργοποιώ για να το χρησιμοποιώ αλλά όταν μπαίνω στο internet με γυρίζει απο μόνο του στο default πληκτρολόγιο που δεν έχει ελληνικά! Αυτό είναι φυσιολογικό ή κάτι δεν κάνω σωστά? Και αν είναι έτσι το φυσιολογικό τότε που το χρησιμοποιούμε το πληκτρολόγιο Multiling? Sorry, αλλά είμαι λιγάκι άσχετος με android! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ΥΓ Με την επίσημη αναβάθμιση στο παγωτό για το μοντέλο 3g ακόμα τίποτα, έτσι? Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpreast1 Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Τους εστειλα mail να τους ρωτησω για το παγωτό, μου απάντησαν αλλα μου τα μασάγανε οι αγγλοι. Δεν εχουμε ακομα καμία πληροφόρηση και τέτοια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsicrete Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 εγώ κατέληξα στην gel case της motorola. Εχει πάρα πολύ καλή εφαρμογή ,καλό υλικό και είναι πολύ slim. http://img525.imageshack.us/img525/4273/screenshot2012021211374.png http://img804.imageshack.us/img804/9394/screenshot2012021211404.png Αυτή ψάχνω και γω Τιμή/κατάστημά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Αυτή ψάχνω και γω Τιμή/κατάστημά? την βρήκα σε πολύ καλή τιμή, 9 ευρώ απο birdphone.gr http://www.birdphone.gr/ecs/gr/products/Case-Silicone-Motorola-for-XOOM-Black.aspx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsicrete Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Thanks! Την είδα εκεί αλλά τα εξ αποστολής είναι όσο η θήκη! Θα δω και στα μαγαζιά κάτω τι παίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Καλησπέρα έχω ένα XOOM την έκδοση 3.2. Έχω πάρει ένα καλώδιο για να συνδέσω ένα USB flash. Τι πρέπει να κάνω ακριβώς; Πρέπει να κάνω root ; Εμπειρία έχω από root λόγω ενός samsung Galaxy SII. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Καλησπέρα έχω ένα XOOM την έκδοση 3.2. Έχω πάρει ένα καλώδιο για να συνδέσω ένα USB flash. Τι πρέπει να κάνω ακριβώς; Πρέπει να κάνω root ; Εμπειρία έχω από root λόγω ενός samsung Galaxy SII. Σε stock δεν ξέρω, έχω κάνει unlock, root και custom rom ICS και διαβάζει τα στικάκια μου. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermanolis13 Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Καλημέρα παιδιά!! μήπως ξέρει κανείς πότε θα βγεί η αναβάθμιση ics και για τα ελληνικά xoom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 (edited) Καλημέρα παιδιά!! μήπως ξέρει κανείς πότε θα βγεί η αναβάθμιση ics και για τα ελληνικά xoom? Επίσημα δεν ξέρουμε. Δεν έχει βγάλει ανακοίνωση (ή δεν την έχω δεί εγώ) H επίσημη σελίδα αναφέρει ότι είναι διαθέσιμη μόνο η wifi αμερικάνικη έκδοση Για τις άλλες περιμένουμε Εκτός αν περάσετε και εσείς την πλήρως λειτουργική custom ICS που απολαμβάνουμε εδώ και καιρό! Edited February 14, 2012 by Tsaglis Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermanolis13 Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Α ωραια..και πως μπορω να το κανω αυτο? θα μπορω να συνδεσω και καποιο usb stick η θα πρεπει να το κανω root πρωτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Δες τον οδηγο του tsicrete λιγο πιο πισω κανε τα βηματα και σε 15 λεπτα θα μπορεις να φλασαρεις την eos Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermanolis13 Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 (edited) Εντάξει Αλέξη σε ευχαριστω! ελπιζω να τα καταφέρω..ειναι η πρώτη φορά που κάνω root σε συσκευή..μεχρι τωρα μονο σε Iphone εχω κανει jailbreak.:) ξεχασα να ρωτησω..παιζει ρόλο που ειναι η wifi εκδοση η ειναι ιδιο για όλα? -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited February 14, 2012 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 εδω δεν ξερω, νομιζω θελει διαφορετικη διαδικασια,εγω το εκανα σε 3g Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 ξεχασα να ρωτησω..παιζει ρόλο που ειναι η wifi εκδοση η ειναι ιδιο για όλα? Η διαδικασία που έχω στην υπογραφή μου νομίζω ότι κάνει για όλα. Τον οδηγό που αναφέρθηκε πιο πάνω δεν τον έχω διαβάσει (δεν χρειάστηκε) αλλά υποθέτω ότι ισχύει και αυτός για όλα. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 (edited) την βρήκα σε πολύ καλή τιμή, 9 ευρώ απο birdphone.gr http://www.birdphone.gr/ecs/gr/products/Case-Silicone-Motorola-for-XOOM-Black.aspx Φίλε καλησπέρα, η θήκη απο το birdphone είναι ίδια με αυτή απο play 247 http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=33157? H δική σου απο birdphone μου φαίνεται πιο όμορφη αλλά με βολεύει το play 247. Είναι διαφορετικές ή κάνω λάθος? Επίσης και κάτι άλλο για όποιον γνωρίζει: όταν βγει η επίσημη αναβάθμιση για παγωτό θα μπορεί να διαβάζει στικάκια κ εξωτερικούς χωρίς root? Edited February 15, 2012 by xetasa Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 (edited) Η Motorola ανανέωσε σήμερα πλήρως την σελίδα των Android αναβαθμίσεων της, εστιάζοντας στην ICS. Τα νεα για το Xoom μας όμως δεν είναι και πολύ ευχάριστα καθως για το ευρωπαικο 3G μοντέλο, το update μου φαίνεται θα μας βρει περί το Q3 του 2012... Δείτε όλες τις λεπτομέρειες εδώ https://forums.motorola.com/pages/00add97d6c Edited February 15, 2012 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermanolis13 Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Η διαδικασία που έχω στην υπογραφή μου νομίζω ότι κάνει για όλα. Τον οδηγό που αναφέρθηκε πιο πάνω δεν τον έχω διαβάσει (δεν χρειάστηκε) αλλά υποθέτω ότι ισχύει και αυτός για όλα. εκανα τη διαδικασια για το root και τωρα μου εμφανισε σφαλμα στο wifi και δεν λειτουργει..που οφειλεται αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 εκανα τη διαδικασια για το root και τωρα μου εμφανισε σφαλμα στο wifi και δεν λειτουργει..που οφειλεται αυτο? Πέρα από ένα reboot δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να κάνεις (για εύκολο). Κανονικά δεν θα έπρεπε να σου παρουσιάσει πρόβλημα. Το πρόβλημα ποιο είναι; Δεν έχεςι καθόλου wifi, δεν "βλέπει" το δίκτυο ή δεν μπορεί να συνδεθεί; Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermanolis13 Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 (edited) Πέρα από ένα reboot δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να κάνεις (για εύκολο). Κανονικά δεν θα έπρεπε να σου παρουσιάσει πρόβλημα. Το πρόβλημα ποιο είναι; Δεν έχεςι καθόλου wifi, δεν "βλέπει" το δίκτυο ή δεν μπορεί να συνδεθεί; Οταν παω στις ρυθμισεις εκει που ειναι το wifi ακριβως απο κατω μου λεει σφαλμα..δεν το ανοιγει καθολου για να ψαξει..δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα στην τελευταια εντολη: adb shell ln -s /system/bin/su /system/xbin/su μου γραφει Link failed file exist Edited February 15, 2012 by supermanolis13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Η Motorola ανανέωσε σήμερα πλήρως την σελίδα των Android αναβαθμίσεων της, εστιάζοντας στην ICS. Τα νεα για το Xoom μας όμως δεν είναι και πολύ ευχάριστα καθως για το ευρωπαικο 3G μοντέλο, το update μου φαίνεται θα μας βρει περί το Q3 του 2012... Δείτε όλες τις λεπτομέρειες εδώ https://forums.motorola.com/pages/00add97d6c Δεν το αναφέρει ξεκάθαρα... θα δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Οταν παω στις ρυθμισεις εκει που ειναι το wifi ακριβως απο κατω μου λεει σφαλμα..δεν το ανοιγει καθολου για να ψαξει..δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα στην τελευταια εντολη: adb shell ln -s /system/bin/su /system/xbin/su μου γραφει Link failed file exist Περίεργο. Έκανες καμία επαναφορά με κανένα Titanium? Δεν το έχω αντιμετωπίσει και δεν μπορώ να ξέρω τι φταίει. Μπορείς να δοκιμάσεις τα εξής: Πέρνα το Cwr και κάνε ένα wipe τα cache και dalvik cache. Αν δεν δουλέψει δοκίμασε να φλασάρεις κάποια άλλη ρομ. (συστήνω ICS) Δεν το αναφέρει ξεκάθαρα... θα δούμε... Λέει ότι ακόμα το...μελετάνε. Ευτυχώς έχει βγεί 100% λειτουργική από τους developers και καθόλου δεν με νοιάζει πότε θα την βγάλει η Moto! Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts