lazarost Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Eυχαριστώ...Σε τι χρησιμεύει? Για να σε ειδοποιεί όταν έχεις νέο email, google talk notification και νομίζω και πως άλλες εφαρμογές μπορούν να το χρησιμοποιήσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Καλησπέρα ενδιαφέρομε και εγώ να αποκτήσω τοXOOM και ήθελα να ρωτήσω αν έχει δοκιμάσει κανείς να κρατήσει σημειώσεις με πενάκι. Αν ναι τι πενάκι χρησιμοποίησε?ποιο πρόγραμμα? μπορείς να ακουμπάς το χέρι πάνω στην οθόνη όταν γράφεις?τι εξάρτημα θέλει για να συνδέσεις εξωτερικό δίσκο?φορτίζει με το usb καλώδιο ή πρέπει να κουβαλάς το φορτιστή? ευαχριστώ Εγώ έχω το Targus Stylus (το οποίο είναι το ίδιο ακριβώς με το Griffin και το boxwave). Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Από apps για την ώρα χρησιμοποιώ τα Handrite και Supernote (αυτό δεν θα το βρεις στο market, είναι από άλλο tablet και το βρήκα σε apk). Καλούτσικα και τα 2 αλλά δεν συγκρίνονται με το Notes Plus του iPad σε καμία περίπτωση (στο οποίο μπορείς να ακουμπάς και το χέρι). Ελπίζω να το δούμε και σε android, απ' ότι λέει ο developer στο site του θα το βγάλει αλλά δεν ξέρουμε πότε. Το χέρι δεν μπορείς να το ακουμπάς στα 2 του android που αναφέρω και δεν έχω βρει κάποιο που να σου δίνει αυτή τη δυνατότητα. Για εξωτερικό δίσκο θέλει ένα USB OTG (on-the-go) καλωδιάκι. Εγώ πήρα ένα από το ebay με $2 και δωρεάν μεταφορικά. Από το USB δεν φορτίζει (δεν μπορεί να πάρει αρκετό ρεύμα). Λίγο αργά, αλλά ελπίζω να βοήθησα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos716 Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 «Για εξωτερικό δίσκο θέλει ένα USB OTG (on-the-go) καλωδιάκι» Θέλει και root η όχι? Αν ναι υπάρχει κανένας οδηγός στα Ελληνικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 «Για εξωτερικό δίσκο θέλει ένα USB OTG (on-the-go) καλωδιάκι» Θέλει και root η όχι? Αν ναι υπάρχει κανένας οδηγός στα Ελληνικά? Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος αλλά νομίζω ότι δεν χρειάζεται root. Ψάξε το πρόγραμμα Drive Mount στο Market, μάλλον θα λέει αν χρειάζεται. Sent from my Motorola Xoom using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos716 Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος αλλά νομίζω ότι δεν χρειάζεται root. Ψάξε το πρόγραμμα Drive Mount στο Market, μάλλον θα λέει αν χρειάζεται. Θέλει root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος αλλά νομίζω ότι δεν χρειάζεται root. Ψάξε το πρόγραμμα Drive Mount στο Market, μάλλον θα λέει αν χρειάζεται. Θέλει root. Τη διαδικασία για το root μπορείς να τη δεις εδώ αλλά είναι στα αγγλικά. Αν δεν ξέρεις μπορώ να σου το μεταφράσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos716 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Τη διαδικασία για το root μπορείς να τη δεις εδώ αλλά είναι στα αγγλικά. Αν δεν ξέρεις μπορώ να σου το μεταφράσω Ευχαριστω. Αν καταλαλαβα καλα πρωτα πρεπει να κανεις unlock.Τις εντολες που εχει στο STEP 3-2 που τις βαζεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Ευχαριστω. Αν καταλαλαβα καλα πρωτα πρεπει να κανεις unlock.Τις εντολες που εχει στο STEP 3-2 που τις βαζεις? Ναι πρέπει πρώτα να κάνεις unlock. Προσοχή όμως, με το unlock σβήνονται τα πάντα, οπότε πρέπει να κάνεις backup πριν κάνεις οτιδήποτε. Οδηγίες για unlock και για το πως να setάρεις adb & fastboot υπάρχουν εδώ. Κάνεις ότι σου λέει σε αυτό το link μέχρι και το 3ο βήμα και μετά επιστρέφεις στο άλλο (στην ουσία τα 3 αυτά βήματα είναι το 1ο βήμα του άλλου που λέει coming soon). Τις εντολές τις τρέχεις από το PC σε κονσόλα (cmd) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Επισημη αναβαθμιση σε 3.2 και εγινε ακομη καλυτερο Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Ωπ... Αυτά είναι... Λογικά τώρα δεν θα έχουμε πρόβλημα και με την Tiamat που έβγαζε πολλά apps στο market μη διαθέσιμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Εκανα και εγω update 3.2, .ολα τρεχουν καλυτερα. Tiamat τι ειναι; Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 (edited) Custom ROM είναι η Tiamat. Απ' ότι βλέπω όμως το πρόβλημα που υπήρχε με το market υπάρχει ακόμη Έβαλα κι εγώ τη stock ROM αφού έχει ακόμη προβλήματα η Tiamat και αναβάθμισα σε 3.2... Bootάρει ΠΟΛΥ γρήγορα σε σχέση με τις προηγούμενες, γράφει κανονικά στην SD, έχει το MotoPrint για εκτυπώσεις και το QuickOffice HD Full (το πληρωμένο) -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited December 10, 2011 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Παιδιά από δευτέρα το Mediamarkt βγάζει το Xoom στα 399. Αξίζει η αγορά του λέτε; Ψάχνω καιρό για ένα tablet και είχα καταλήξει στο Transformer στα ίδια λεφτά. Μόνο που το Xoom έχει 32GB και 3G. Απλά είναι αρκετά βαρύ. Τι λέτε; Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Παιδιά από δευτέρα το Mediamarkt βγάζει το Xoom στα 399. Ισχύει; Να πεταχτώ να το πάρω; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Ισχύει; Να πεταχτώ να το πάρω; :) http://flyer.redblue.de/GR/MM/AT6/1112VW1/GR_MM_AT6_1112VW1.pdf Αξίζει; Το λέω γιατί βγήκε το ΧΟΟΜ 2 και γιατί το ΕΕΕ PAD έχει καλύτερη υποστήριξη από τρίτους (xda-dev) Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Αρχίζω να πιστέυω ότι δεν αξίζει. αν είχα κάνει την ίδια ερώτηση στο thread του ΕΕΕ Pad τώρα θα μου είχαν απαντήσει 15 άτομα ;) Επίσης ο αριθμός ROM που υπάρχουν για το EEE Pad σε σχέση με το ΧΟΟΜ και αυτό λέει πολλά... Καλώς η κακώς η υποστήριξη από την κοινότητα είναι πολύ σημαντική. Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Λέω να το πάρω (είμαι κι εγώ μεταξύ αυτού και του ASUS -λόγω της τιμής του) Ερώτηση προς όσους ξέρουν: Διάβασα το thread και θέλω να σας ρωτήσω 2-3 πραγματάκια. Ελληνικά μπαίνουν εύκολα; γιατί δε νομίζω να έχει. Βλέπω ότι έχει το 3.0. Τώρα ποια έκδοση "τρέχει" η 3.2; Αυτά που είναι 3g....αν βγάλω την κάρτα μου από το κινητό μου γιατί έχω COSMOTE Απεριόριστα (που έχει και ιντερνετ) θα μπορέσω να τη βάλω στο XOOM; Με αυτόν τον τρόπο θα έχω 3g; Κινητό έχω το DEFY και η κάρτα μου είναι κλασσική στο μέγεθος. Edited: Δε θα το κάνω root. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Πλέον κάτοχος και του συγκεκριμένου. Είπα να μην περιμένω άλλο για ταμπλέτα, το ASUS PRIME αργεί (προβλήματα στο wifi?) και η τιμή δελεαστική (399 ελληνικό απο τη προσφορά του πολυκαταστήματος). Έβαλα και ελληνικό πληκτρολόγιο (multilink), έκανα τις αναβαθμίσεις ΟΤΑ σε 3.2, όλα καλά. Περιμένουμε πλέον την ICS! Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Το πήρα κι εγώ και αυτή τη στιγμή το αναβαθμίζω. Ελληνικό πληκτρολόγιο πως του βάζω; από το market; Κανένα καλό και βολικό; :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Αποφάσισα να το πάρω και εγώ τελικά. Τέλη του μήνα θα το έχω. Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Το πήρα κι εγώ και αυτή τη στιγμή το αναβαθμίζω. Ελληνικό πληκτρολόγιο πως του βάζω; από το market; Κανένα καλό και βολικό; :!: πληκτρολόγιο βαλε το multiling:) Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 πληκτρολόγιο βαλε το multiling:) +1000.....:) Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 (edited) Το έβαλα...Ευχαριστώ. word, excel,ppt κλπ υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να τα επεξεργάζεται; Edited December 12, 2011 by BabisT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Το έβαλα...Ευχαριστώ. word, excel,ppt κλπ υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να τα επεξεργάζεται; http://www.dataviz.com/products/documentstogo/android/ ψάξε και λίγο :D Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Δεν κάνει! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts