dimis_red Δημοσιεύτηκε January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 5, 2011 προσφατα εκανα φορματ στον υπολογιστη μου...και μολις τον εστησα απο την αρχη...συνδεσα το μοντεμ-ρουτερ μου με τον υπολογιστη μεσω του ΕΘΕΡΝΕΤ,,,ομως το ΕΘΕΡΝΕΤ δεν μου δουλευει καθολου...ενω πριν το ΦΟΡΜΑΤ μου δουλευε κανονικα...!!! Σε τι μπορει να οφειλεται αυτο?? Υπαρχει καποιος τροπος αποκαταστασης του και επαναλειτουργιας του?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 προσφατα εκανα φορματ στον υπολογιστη μου...και μολις τον εστησα απο την αρχη...συνδεσα το μοντεμ-ρουτερ μου με τον υπολογιστη μεσω του ΕΘΕΡΝΕΤ,,,ομως το ΕΘΕΡΝΕΤ δεν μου δουλευει καθολου...ενω πριν το ΦΟΡΜΑΤ μου δουλευε κανονικα...!!! Σε τι μπορει να οφειλεται αυτο?? Υπαρχει καποιος τροπος αποκαταστασης του και επαναλειτουργιας του?? Mηπως πρεπει να περασεις τους drivers? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_red Δημ. January 5, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 ΕΧΩ MOTHERBOARD (ASUS P4P800) ΑΛΛΑ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ DRIVERS ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ CD ΤΟ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ. ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 εψαξες στο οφισιαλ site; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_red Δημ. January 5, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 ΕΨΑΞΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ DRIVERS. (με την συνδεση μεσω ethernet ηταν πιο γρηγορο και αποτελεσματικο ) ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_red Δημ. January 5, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 ΑΝΟΙΞΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ...ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ''ΚΑΡΦΩΜΕΝΟ'' ΤΟ ΕΘΕΡΝΕΤ ΓΡΑΦΕΙ {starconn} ΒΟΗΘΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΑΤΙ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 ΑΝΟΙΞΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ...ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ''ΚΑΡΦΩΜΕΝΟ'' ΤΟ ΕΘΕΡΝΕΤ ΓΡΑΦΕΙ {starconn} ΒΟΗΘΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΑΤΙ? Δοκίμασε: http://dlcdnas.asus.com/pub/ASUS/lan/3com/3c940/046_3c940.zip Size: 8,7 MB (9.091.574 bytes) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Για αρχη μην φωναζεις,τα κεφαλαια δειχνουν οτι φωναζεις.:) http://www.asus-drivers.com/ το δοκιμασες;Λεει οτι βρισκει και εγκαθιστα μονο του οτι χρειαζεται. Επισης να εχεις υποψη σου και το http://www.insomnia.gr/topic/372579-driver-lan-asus-p4p800/ . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_red Δημ. January 5, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 ΝΟΜΙΣΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ''ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ''ΠΡΟΣΩΠΑΚΙ. ΠΡΟΣ:eLeKtriK EyE ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ.ΔΟΥΛΕΨΕ ΤΕΛΕΙΑ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΟΥ ΑΝΑΨΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΟΥ..!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ..!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ...! ;-))))) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 dimis μη γράφεις κεφαλαία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts