EliasKir Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Ήθελα να ρωτήσω,αφού έχει γίνει rooted η συσκευή,πως κάνουμε απεγκατάσταση κάποια προγράμματα που δεν χρειαζόμαστε? Πάμε στο φάκελο του system βρίσκουμε το πρόγραμμα και το διαγράφουμε?Η κάτι αλλο? Νομιζω οτι αυτο γινεται με το titanium backup. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus AOKP Jelly Bean - Franco.kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jason1984 Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 (edited) Αγορασα αυτη τη μπαταρια http://www.ebay.com/itm/270910205487?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_2329wt_1140 Ειναι ψευτικη.Μονο στη 1η φορτιση ηταν οκ.Στις επομενες 2 εκλεινε μεσα σε μια μερα χωρις να κανω κατι με το κινητο.Ολα απενεργοποιημενα,ουτε κλησεις,νετ κλπ.20% φωτεινοτητα,gsm only.Και ο κατασκευαστης θα μου στειλει τα λεφτα πισω...αρα ξερουν οτι πουλαν ψευτικα πραγματα.Δεν ηθελε πολυ πιεση για να το κανει :!::!::!: Μην παρετε αλλη μπαταρια.Σας το λεει ενας παθων. Εχω ενα θεμα ομως.Τωρα που εβαλα και την παλια μπαταρια χωρις να κανω κατι,τελειωνει σε μια μερα.Ενω πριν ηταν οκ.Απλα εψαχνα καλυτερη μπαταρια.Τι μπορει να εγινε και τελειωνει τοσο γρηγορα και η παλια;Ξερει κανεις; Επισης αν σκεφτεστε γιατι εχουν 5star στο ebay δειτε το λογο,στο mail που μου στειλανε... "Thank you for your email. Allow us to resolve this for you, what we can do is issue a refund for this transaction , we wont ask you to return the item because we do not want to cause further inconvenience. Would you reconsider leaving us a positive feedback and 5 star rating to reflect customer service resolution that we provided. Please email us after doing so, for us to request a refund on this particular Transaction. We await for your response at your earliest convenience." Edited March 16, 2012 by jason1984 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dracula Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Καλημέρα! Θέλω να βάλω νέα (custom) ROM χρησιμοποιώντας μία νέα καρτούλα. Μπορεί κάποιος να μου πει ποια είναι ή να με παραπέμψει στη διαδικασία; ΤΗΧ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorgolemis Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Σήμερα το πρωϊ,πάτησα ενα κουμπί που λέει για ενημέρωση προγράμματος η κάτι τετοιο απο την συσκευή,είδα ότι ήταν περίπου 7-8mb και ξεκίνησε και έκανε αναβάθμιση wireless. Αφού τελείωσε η αναβάθμιση έκανε επαννεκίνηση και απο τότε κολλάει σε μπλε οθόνη που λέει διαφορα για καθαρισμο data ,restore και ολα τα αλλα. Η συσκευή ήταν rooted και απο το πρωι παιδευομαι να την επαναφερω αλλά δεν γίνεται τιποτα,εχω εφαρμοσει ότι υπάρχει και απο εδω στην πρωτη σελιδα αλλα και απο το xda αλλα δεν γινεται τιποτα. Εχω παθει πανικό νομιζω ότι χάλασε και δεν την εχω ουτε 5 μέρες. Εχω δοκιμασει τα πάντα μα τα πάντα...... Κάνω τις ενέργειες που αναφέρονται στην πρωτη σελιδα για αναβάθμιση filmware αλλά μου λεει μετά απο λίγο ότι το στοιχειο MOD Up TestEx MFC Application σταμάτησε να λειτουργεί και δεν κάνει τίποτα.( έχω διαβάσει ότι μπορεί να το βγάλει αυτο αλλά στην δικιά μου περίπτωση σταματάει,ποση ώρα πρέπει να το αφήσω έτσι δεν ξέρω,το έχω αφησει και μιση ώρα ετσι ) Εάν μπορεί καποιος ας βοηθήσει σας παρακαλώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorgolemis Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Σήμερα το πρωϊ,πάτησα ενα κουμπί που λέει για ενημέρωση προγράμματος η κάτι τετοιο απο την συσκευή,είδα ότι ήταν περίπου 7-8mb και ξεκίνησε και έκανε αναβάθμιση wireless. Αφού τελείωσε η αναβάθμιση έκανε επαννεκίνηση και απο τότε κολλάει σε μπλε οθόνη που λέει διαφορα για καθαρισμο data ,restore και ολα τα αλλα. Η συσκευή ήταν rooted και απο το πρωι παιδευομαι να την επαναφερω αλλά δεν γίνεται τιποτα,εχω εφαρμοσει ότι υπάρχει και απο εδω στην πρωτη σελιδα αλλα και απο το xda αλλα δεν γινεται τιποτα. Εχω παθει πανικό νομιζω ότι χάλασε και δεν την εχω ουτε 5 μέρες. Εχω δοκιμασει τα πάντα μα τα πάντα...... Κάνω τις ενέργειες που αναφέρονται στην πρωτη σελιδα για αναβάθμιση filmware αλλά μου λεει μετά απο λίγο ότι το στοιχειο MOD Up TestEx MFC Application σταμάτησε να λειτουργεί και δεν κάνει τίποτα.( έχω διαβάσει ότι μπορεί να το βγάλει αυτο αλλά στην δικιά μου περίπτωση σταματάει,ποση ώρα πρέπει να το αφήσω έτσι δεν ξέρω,το έχω αφησει και μιση ώρα ετσι ) Εάν μπορεί καποιος ας βοηθήσει σας παρακαλώ. Τελικά,αφού δοκίμασα και σε άλλο λάπτοπ το πρόβλημα απεκαταστάθη με το Lg software update.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng3239 Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 από το Σάββατο που μου ήρθε η αναβάθμιση σε V20o πολύ πιο σταθερό και μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Οταν είχα κάνει αναβάθμιση σε 2,3,4 ψιλό καθυστερούσε στην εναλλαγή μεταξύ οθονών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jason1984 Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Σήμερα το πρωϊ,πάτησα ενα κουμπί που λέει για ενημέρωση προγράμματος η κάτι τετοιο απο την συσκευή,είδα ότι ήταν περίπου 7-8mb και ξεκίνησε και έκανε αναβάθμιση wireless. Αφού τελείωσε η αναβάθμιση έκανε επαννεκίνηση και απο τότε κολλάει σε μπλε οθόνη που λέει διαφορα για καθαρισμο data ,restore και ολα τα αλλα. Η συσκευή ήταν rooted και απο το πρωι παιδευομαι να την επαναφερω αλλά δεν γίνεται τιποτα,εχω εφαρμοσει ότι υπάρχει και απο εδω στην πρωτη σελιδα αλλα και απο το xda αλλα δεν γινεται τιποτα. Εχω παθει πανικό νομιζω ότι χάλασε και δεν την εχω ουτε 5 μέρες. Εχω δοκιμασει τα πάντα μα τα πάντα...... Κάνω τις ενέργειες που αναφέρονται στην πρωτη σελιδα για αναβάθμιση filmware αλλά μου λεει μετά απο λίγο ότι το στοιχειο MOD Up TestEx MFC Application σταμάτησε να λειτουργεί και δεν κάνει τίποτα.( έχω διαβάσει ότι μπορεί να το βγάλει αυτο αλλά στην δικιά μου περίπτωση σταματάει,ποση ώρα πρέπει να το αφήσω έτσι δεν ξέρω,το έχω αφησει και μιση ώρα ετσι ) Εάν μπορεί καποιος ας βοηθήσει σας παρακαλώ. Και μενα μου το εκανε που δεν ειναι rooted.Αλλα αφησα 5λεπτα την μπαταρια εξω και οταν την εβαλα ξαναξεκινησε την διαδικασια.Το εκανες φανταζομαι ε;:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorgolemis Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 (edited) Όχι δεν το έκανα,δεν το ήξερα αυτό και τζάμπα παιδευόμουν όλη την ημέρα.:( Τελικά το επανέφερα με την διαδικασία recovery της Lg.:) Γνωρίζει κανείς εάν είναι δυνατόν να πάρουμε backup χωρίς να είναι η συσκευή root? Edited March 19, 2012 by Gorgolemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aquarius1 Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 αναβαθμιστηκα στην V20o . ισως να κραταει η μπαταρια λιγο παραπανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cdcd_x Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 με την τελευταια αυτη αναβαθμιση , εγω ειδα μεγαλη διαφορα στην μπαταρια.Επισης φαινεται και πιο smooth στην κινηση στις αρχικες οθονες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jason1984 Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Και με το νεο update δεν αλλαξε τιποτα οσον αφορα το θεμα του gps.Μπραβο στην LG που το εχει προτεραιοτητα. Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο-Ι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
3llinas Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Εγώ πάντως προσπαθώ εδώ και δυο μέρες να κάνω την αναβάθμιση και συνεχώς μου λέει ότι έχω την νεώτερη έκδοση και από το κινητό και από το PC ενώ έχω την V20N τι να πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aquarius1 Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 και εμενα απο το κινητο ετσι μου ελεγε , αλλα οταν το συνδεσα στο pc με το lgmobile update το βρηκε αμεσως... ξαναδοκιμασε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonic69 Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 (edited) Ενημερωτικά έχω κάνει root to p920 (Android Version: 2.3.5 build GRJ90 Software Version: V20a) (original ROM) με την βοήθεια αυτού του LINK: http://vulnfactory.org/blog/2012/02/26/rooting-the-lg-thrill-optimus-3d/ Ελπίζω να σας βοηθήσει!!!!!! :ninja::ninja::ninja::ninja::ninja::ninja::ninja::ninja: Edited March 21, 2012 by sonic69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiorgakis25 Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 προσπαθω να περασω την τελευταια εκδοση μεσω της διαδικασιας στην πρωτη σελιδα αλλα δεν μπορω να χρησιμοποιησω το windows enabler.εχω τα windows 7 64 bit ξερει κανεις τι φταει και τι μπορω να κανω εναλλακτικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorgolemis Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Εναλλακτικά,μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Lg update tool και να κάνεις αναβάθμιση λογισμικού απο εκεί. Αν δεν γίνεται απο εκεί μπορείς να πας στην επάνω μπάρα που λέει υποστήριξη πελατών,επιλέγεις διαδικασία επαναφοράς,βάζεις το imei της συσκευής που βρίσκεται κάτω απο την μπαταρία και ξεκινάει η διαδικασία αναβάθμισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fothek Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 εχει προγραμματιστει να γινει στο μελλον αναβαθμιση του p970 σε android 4 απο την lg? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakedaimonas Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 ναι,αλλωστε αν κοιταξεις προηγουμενες σελιδες ,αυτο θα δεις, οτι οι κατοχοι του την περιμεναν την αναβαθμιση ,αλλα δεν ηρθε.το ποτε θα ερθει αγνωστο με τους ρυθμους τις lg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
3llinas Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Μετά από την τελευταία αναβάθμιση σε V20o όντως έχει αυξηθεί η διάρκεια τις μπαταρίας κατά 10% με 20% οι εφαρμογές ανοίγουν πιο γρήγορα και νομίζω ότι κάνει καλύτερη διαχείριση της RAM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorgolemis Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Μετά από την τελευταία αναβάθμιση σε V20o όντως έχει αυξηθεί η διάρκεια τις μπαταρίας κατά 10% με 20% οι εφαρμογές ανοίγουν πιο γρήγορα και νομίζω ότι κάνει καλύτερη διαχείριση της RAM Ναι έτσι ακριβώς είναι.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doditz Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 (edited) παιδια οντως η μπαταρια διαρκει περισοτερο οπως και το scroling ειναι καλυτερο παραμενη ομως το προβλημα με το gps (αργη να κλειδωση τον δορυφορο) . Παντος σε μια επικοινωνια που ειχα με το service της lg μου ειπαν οτι θα βγει και αλλη αναβαθμιση για αυτον τον λογο πριν το ICS. Βλεπω πως η lg εχει βελτιωση την υποστιριξη των κινητων της ελπιζω να μην με διαψευσουν. Edited March 27, 2012 by doditz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ody_10 Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 παιδια καλησπερα!μπορει καπειος να μου πει πως μπορω να γυρισω σε v 20n? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorgolemis Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 παιδια οντως η μπαταρια διαρκει περισοτερο οπως και το scroling ειναι καλυτερο παραμενη ομως το προβλημα με το gps (αργη να κλειδωση τον δορυφορο) . Παντος σε μια επικοινωνια που ειχα με το service της lg μου ειπαν οτι θα βγει και αλλη αναβαθμιση για αυτον τον λογο πριν το ICS. Βλεπω πως η lg εχει βελτιωση την υποστιριξη των κινητων της ελπιζω να μην με διαψευσουν. Μήπως έχει πρόβλημα το gps σου? Το δικό μου κλειδώνει σε λιγότερο απο ένα λεπτό. (Βέβαια φλάσαρα το Gpx fix zeus που στην ουσία αλλάζει μέσα στον φάκελο etc τις ρυθμίσεις σε ένα αρχείο) Δοκίμασε το λίγο εάν δεν το έχεις δοκιμάσει http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=23352116 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aquarius1 Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 εχτες περασα τη ρομ zeus v6 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1454274 το ευχάριστο ειναι οτι δεν εχε πλεον όλες εκεινες τις εφαρμογες της lg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jason1984 Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 (edited) παιδια οντως η μπαταρια διαρκει περισοτερο οπως και το scroling ειναι καλυτερο παραμενη ομως το προβλημα με το gps (αργη να κλειδωση τον δορυφορο) . Παντος σε μια επικοινωνια που ειχα με το service της lg μου ειπαν οτι θα βγει και αλλη αναβαθμιση για αυτον τον λογο πριν το ICS. Βλεπω πως η lg εχει βελτιωση την υποστιριξη των κινητων της ελπιζω να μην με διαψευσουν. Φιλε μου φανταζομαι κανεις πλακα για την υποστηριξη της LG ετσι; Λοιπον 1.Εδω εχουν οδηγιες πως κανουμε root την v20o http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=23788913&postcount=170 2.Κατεβαστε το cmw απο το play για να κανετε ευκολα recovery και να περνατε rom 3.Mετα περνατε την zeus v6 (based on V20ο) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1454274 η οποια αλλη rom θελετε.Απλα η zeus ειναι η πιο δοκιμασμενη. Βεβαια, επειδη η zeus v6 βγηκε πριν λιγες μερες,θα προτεινα να περιμενετε κανα 15ημερο για τυχον νεο upgrade.Δεν ειναι ακομα δοκιμασμενη-δεν ξερουμε με σιγουρια για bugs,ας ωριμασει λιγο. Μετα ειναι η marvel αλλα δεν εχει βγει για την v20o ακομα. Στη σελιδα αυτη εχει και αλλα πραγματα να προσθεσεις μετα.Πχ Το alarm της lg.Δεν υπαρχει στο zeus. 4. .Μετα απο αυτο κανετε apply και αυτο το zip(με το cmw) που φτιαχνει αρκετα το gps(κλειδωμα 15-40 δευτερολεπτα) http://dl.dropbox.com/u/4841276/Gps_Zeus_Europe.zip Aν δεν δειτε βελτιωση,πηγαινουμε στο μυστικο μενου(σελιδα 37 αυτου του θεματος και θα αλλαξουμε το signature verification off .) --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited March 28, 2012 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts