VangelisT Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Με την επαναφορά το κινητό γίνεται σαν να το πήρες μόλις καινούριο δηλαδή χάνονται τα προγράμματα που ΕΣΥ είχες περάσει μόνο. για τις φώτο και τα αρχεία της κάρτας SD κλπ εχει επιλογη να την φορμάρεις η όχι και αυτήν, αν δεν την φορμάρεις τότε δεν χάνεις τίποτα, Προσοχή στις επαφές καντες Back up αν και αναφέρεις ότι έχεις κάνει ήδη. Καλή επιτυχία Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! Επομένως, θα το επιχειρήσω εντός της ημέρας... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agligoros Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 o Huexxx στο xda από 19/1/2012 έχει κυκλοφορήσει 6 rom's ,το παλικάρι είναι η επιτομή της υποστηρίξεις.:respect: δεν είναι 6 ROM's 2 ίδιες είναι...η μια βασισμένη στην 20Β κ μια στην 20Ν απλά έχει updates v.0-v.1-v.2 και πάει λέγοντας η Ν είναι η ευρωπαϊκή και η Β της Ινδίας έχουν βγει ακόμα 2 rom noa marvel http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1485706 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1473592 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoslikos Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 δεν είναι 6 ROM's 2 ίδιες είναι...η μια βασισμένη στην 20Β κ μια στην 20Ν απλά έχει updates v.0-v.1-v.2 και πάει λέγοντας η Ν είναι η ευρωπαϊκή και η Β της Ινδίας παρτο και έτσι εάν σε βολεύει καλύτερα, αλλά ακόμα και έτσι είναι μια με 20N και updates v0,v1,v2.....v3 και μια 20Β με ν3, με την κάθε μια και τις version's της να μπορεί να σταθεί ξεχωριστά και αυτόνομα χωρίς bugfix και ανάγκη για update εάν δεν του αρέσουν οι αλλαγές. έχουν βγει ακόμα 2 rom noa marvel http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1485706 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1473592 και η 2.3.4 ROM V20N Repackaged και η refined P970 v20N_lite ή ούτε αυτές μετράνε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thmls Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Παιδια εχω μια εφαρμογη την lg x 2 /black/3d notifications Μετα την αναβαθμιση σε 2.3 δεν δουλευει υπαρχει καποια παρομοια εφαρμογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Παιδια εχω μια εφαρμογη την lg x 2 /black/3d notifications Μετα την αναβαθμιση σε 2.3 δεν δουλευει υπαρχει καποια παρομοια εφαρμογη? Ναι δεν δουλευει και εγω εχω βολευτει με το NoLED. Αν ξερει κανεις καποιο αλλο καλυτερο ας βοηθησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dracula Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Μεταξύ μίας custom ROM (2.3) από το XDA και της επίσημης τι προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoslikos Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Μεταξύ μίας custom ROM (2.3) από το XDA και της επίσημης τι προτείνετε; Zeus v3n by Huexxx [GB 2.3.4 V20N] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fothek Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 ενδιαφερομαι να παρω το lg optimus p 970.εχει υποστηριξη flash player και απο αυτονομια μπαταριας ειναι ικανοποιητικη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoslikos Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 ενδιαφερομαι να παρω το lg optimus p 970.εχει υποστηριξη flash player και απο αυτονομια μπαταριας ειναι ικανοποιητικη? flash player έχει, αυτονομία μπαταρίας ότι και τα υπόλοιπα smart με android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Zeus v3n by Huexxx [GB 2.3.4 V20N] Ποια κατεβαζουμε απο αυτες που να εχει και ελληνικα μεσα? Εχασα την μπαλα απο τις πολλες ρομ και τα αγγλικα μου δεν ειναι τοσο καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoslikos Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Ποια κατεβαζουμε απο αυτες που να εχει και ελληνικα μεσα? Εχασα την μπαλα απο τις πολλες ρομ και τα αγγλικα μου δεν ειναι τοσο καλα την ν3 που είναι και η τελευταία,όλες έχουν ελληνικά μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_thess Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Όποιος θέλει να κάνει root απλά το κινητό μπορεί με τον τρόπο που έδειξε ένας στο XDA ΕΔΩ Το έκανα και δουλεύει και ορίστε και η απόδειξη Παράθεση My Phones : HTC HD Touch Windows mobile 6.5/Android 2.2.2 Rooted LG Optimus Black P970 Android 2.3.4 (Rooted Finaly :p) Nokia N95-1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekoz Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 σε official "ελληνικη" ROM ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_thess Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 σε official "ελληνικη" ROM ? Αν λες για μενα οχι δεν ειναι official ελληνικη αλλα ειναι μια χαρα . Εχει ελληνικα μεσα . ασε που δεν βλεπω καμια διαφορα :p Παράθεση My Phones : HTC HD Touch Windows mobile 6.5/Android 2.2.2 Rooted LG Optimus Black P970 Android 2.3.4 (Rooted Finaly :p) Nokia N95-1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekoz Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Εαν περασω την 2.3.4 με ενδιαφερει να γινει μεσω του official updater της LG και επειτα να την κανω root συμφωνα με τις οδηγιες που αναφερει το link που εβαλες. Θα δουλεψει ετσι; Εαν ναι, τοτε αναβαθμιζω... αλλιως οχι. Για μενα υπαρχει λογος που θελω να το κανω αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_thess Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Εαν περασω την 2.3.4 με ενδιαφερει να γινει μεσω του official updater της LG και επειτα να την κανω root συμφωνα με τις οδηγιες που αναφερει το link που εβαλες. Θα δουλεψει ετσι; Εαν ναι, τοτε αναβαθμιζω... αλλιως οχι. Για μενα υπαρχει λογος που θελω να το κανω αυτο. Γιατι τι διαφορα εχει αν ειναι official η οχι? βασικα official ειναι απλος περνει στον kernel το exploit . Επισεις αν θελεις καποια στιγμη να πας σε official 2.3.4 μπορεις απο το LG Updater Παράθεση My Phones : HTC HD Touch Windows mobile 6.5/Android 2.2.2 Rooted LG Optimus Black P970 Android 2.3.4 (Rooted Finaly :p) Nokia N95-1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekoz Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Θελω να εχω την official 2.3.4 για την Ελλαδα, ετσι, απο "κολλημα"... :p και βεβαιως, root.... οποτε με ενδιαφερει αν η συγκεκριμενη μεθοδος θα λειτουργησει. Οπως επισης με ενδιαφερει να ξερω, αν θα μπορεσω μετα να κανω ενα restore backup του clockworkmod στην 2.2.2 που ειχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_thess Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Θελω να εχω την official 2.3.4 για την Ελλαδα, ετσι, απο "κολλημα"... :p και βεβαιως, root.... οποτε με ενδιαφερει αν η συγκεκριμενη μεθοδος θα λειτουργησει. Οπως επισης με ενδιαφερει να ξερω, αν θα μπορεσω μετα να κανω ενα restore backup του clockworkmod στην 2.2.2 που ειχα. Να φανταστώ οτι φοβάσαι για την εγγύηση οτι θα την χάσεις ... Οχι δεν λειτουργεί σε 2.3.4 official . Αλλά δεν παυει να ειναι official.. Δεν εχει γινει καποιο Mod . Τελος πάντων εσυ ξερεις . Πάντως δουλευει μια χαρα . Και δεν ξερω αν θα σου αφήσει να κανείς restore απο 2.2.2 backup σε 2.3.4 . Σε εμένα τουλάχιστον δεν έκανε. Παράθεση My Phones : HTC HD Touch Windows mobile 6.5/Android 2.2.2 Rooted LG Optimus Black P970 Android 2.3.4 (Rooted Finaly :p) Nokia N95-1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekoz Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Θα μεινω με την 2.2.2 δεν εχω καποιο θεμα αλλωστε, περαν του GPS (Το οποιο ειναι κατα τη γνωμη μου hardware related.) αλλωστε δεν εχω δει και τρανταχτα πειστηρια οτι η 2.3.4 ειναι κατι το σουπερ ντουπερ!:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_thess Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Θα μεινω με την 2.2.2 δεν εχω καποιο θεμα αλλωστε, περαν του GPS (Το οποιο ειναι κατα τη γνωμη μου hardware related.) αλλωστε δεν εχω δει και τρανταχτα πειστηρια οτι η 2.3.4 ειναι κατι το σουπερ ντουπερ!:worry: τι θέμα έχεις με το gps?? Παράθεση My Phones : HTC HD Touch Windows mobile 6.5/Android 2.2.2 Rooted LG Optimus Black P970 Android 2.3.4 (Rooted Finaly :p) Nokia N95-1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekoz Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 τι θέμα έχεις με το gps?? Ειναι λιγο "αναισθητο" ως προς το να βρει στιγμα... απο 2 λεπτα (πολυ σπανια) μεχρι και ποτε, ανεξαρτητως χωρου η καιρικων συνθηκων. (αν με το καλο βρει στιγμα, το κραταει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_thess Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Ειναι λιγο "αναισθητο" ως προς το να βρει στιγμα... απο 2 λεπτα (πολυ σπανια) μεχρι και ποτε, ανεξαρτητως χωρου η καιρικων συνθηκων. (αν με το καλο βρει στιγμα, το κραταει) με ποίο πρόγραμμα? Με Ndrive περίπου 2-3 λεπτά Με Igo8 Περίπου 4 λεπτά (δεν ξέρω γιατί καθυστερη τόσο ) Με του Android αυτό που εχει μεσα σε 2-3 λεπτα Μήπως να το πας για ενα Service? το εχεις root στην 2.2.2 ? Αν ναι καντο Unroot και στειλτο όσο ειναι νωρίς και έχεις εγγύηση . Παράθεση My Phones : HTC HD Touch Windows mobile 6.5/Android 2.2.2 Rooted LG Optimus Black P970 Android 2.3.4 (Rooted Finaly :p) Nokia N95-1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekoz Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 με ποίο πρόγραμμα? Με Ndrive περίπου 2-3 λεπτά Με Igo8 Περίπου 4 λεπτά (δεν ξέρω γιατί καθυστερη τόσο ) Με του Android αυτό που εχει μεσα σε 2-3 λεπτα Μήπως να το πας για ενα Service? το εχεις root στην 2.2.2 ? Αν ναι καντο Unroot και στειλτο όσο ειναι νωρίς και έχεις εγγύηση . Το σκεφτομαι για εγγυηση... αλλα ειναι εργαλειο που το χρειαζομαι μιας και ταξιδευω συχνα. Ενδεικτικα, με οποιοδηποτε προγραμμα, εχω θεμα. Για την ωρα χρησιμοποιω το Sygic ... οποιοδηποτε αλλο, δεν βοηθαει σε κατι! Ακομα και με το GPS Status, φαινεται ξεκαθαρα οτι βρισκει 7 - 8 δορυφορους αλλα για καποιο λογο δεν κλειδωνει συντομα... η θα αργησει παρα πολυ η δε θα κλειδωσει ποτε! Επισης, στελνοντας το με την ενδειξη οτι δεν βρισκει στιγμα... πως θα τους αποδειξω οτι δεν λειτουργει σωστα και το σημαντικοτερο, ΠΩΣ θα μου αποδειξουν και αυτοι οτι το φτιαξανε εαν οταν το στειλουν πισω δεν εκαναν τιποτα και το προβλημα εξακολουθει να υπαρχει; Μιλαμε για μπαχαλο ετσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jason1984 Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Το σκεφτομαι για εγγυηση... αλλα ειναι εργαλειο που το χρειαζομαι μιας και ταξιδευω συχνα. Ενδεικτικα, με οποιοδηποτε προγραμμα, εχω θεμα. Για την ωρα χρησιμοποιω το Sygic ... οποιοδηποτε αλλο, δεν βοηθαει σε κατι! Ακομα και με το GPS Status, φαινεται ξεκαθαρα οτι βρισκει 7 - 8 δορυφορους αλλα για καποιο λογο δεν κλειδωνει συντομα... η θα αργησει παρα πολυ η δε θα κλειδωσει ποτε! Επισης, στελνοντας το με την ενδειξη οτι δεν βρισκει στιγμα... πως θα τους αποδειξω οτι δεν λειτουργει σωστα και το σημαντικοτερο, ΠΩΣ θα μου αποδειξουν και αυτοι οτι το φτιαξανε εαν οταν το στειλουν πισω δεν εκαναν τιποτα και το προβλημα εξακολουθει να υπαρχει; Μιλαμε για μπαχαλο ετσι; Aυτο ακριβως εχω και γω.Δειχνει δορυφορους αλλα αργει παρα παρα παρα παρα παρα πολυ.Περιμενω σε καμια βδομαδα να το παω γιατι δεν εχω αλλη συσκευη.Δοκιμασα ολα οσα λενε για το κρυφο menu κλπ αλλα τιποτα.Οχι μονο αργει αλλα και οταν ειμαι σε διαδρομη τρωει κολληματα και ξαναψαχνει χωρις να ειμαι σε τουνελ κλπ.Και στο optimus 2x εχω διαβασει οτι εχει τα ιδια προβληματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakedaimonas Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 μηπως ειναι προβλημα hardware ?δεν μπορει σε καποιους (απ οσο διαβαζω σε λιγους ) να λειτουργει μια χαρα ενω στους υπολοιπους να εμφανιζει κολληματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts