Alexkass Δημοσιεύτηκε August 20, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 20, 2003 :!: :!: :!: ... Όπως είπαμε ας κάνουμε ένα meeting εμείς τα μέλη του myphone ώστε να γίνουν οι μάχες μετξύ palm OS and pocket pc πιο... ζωντανές :D όσοι είναι μέσα ας προτείνουν μέρος, μέρα και ώρα. :cool: αρχίζω εγώ μια μια πρόταση τόπου: Matrix cafe στην Γλυφάδα :) περιμένω προτάσεις!!! :happy: Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_mob Δημ. August 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2003 egw eimai mesa :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punky Δημ. August 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2003 Εχμ, λείπει η μέρα και η ώρα. Και κέντρο ίσως να εξυπηρετούσε περισσότερους. Παράθεση L' enfer c' est les autres Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. August 20, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2003 οκ. κέντρο. για πρότεινε κάτι γιατί από κει δεν ξέρω πολλά :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Cue Δημ. August 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2003 Όχι ρε γμτ τώρα που είμαι εκτός Ελλάδος και χωρίς PPC :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. August 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2003 Μάλλον είμαι και εγώ μέσα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatsim Δημ. August 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2003 N. Psyxiko S. Paolo cafe? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azeppos Δημ. August 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2003 Flocafe στο Ψυχικο, διπλα στο Village? Παντως οπου και να γινει ειμαι μεσα. Τωρα που περιμενω και το 2210 , ποιος με πιανει!!! :p Παράθεση http://www.strikebc.gr/memoriam.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomby Δημ. August 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον akatsim N. Psyxiko S. Paolo cafe? Καλό καφέ αλλά πολύ θορυβο βρε παιδί μου... Θα ξεκινούσα απο ημερομηνία που βολεύει και μετά βλεπουμε. Προσωπικά λείπω μακρυά απο Αθήνα (Έδεσσα) για δουλειές και θα με βόλευε κατι μετα απο 27 Αυγούστου. Στα meetings που έγιναν στο Flocafe απέναντι απο τα Village Center στο Μαρούσι , και χώρο είχαμε και ...σχετική ησυχία. (Άσε που ειναι το service της FS και πιθανόν να μήν έρθω με άδεια χέρια... :( με τα κολλήματα που τραβάει το 600) Τι λέτε ? Παράθεση Resurrection Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azeppos Δημ. August 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον azeppos Flocafe στο Ψυχικο, διπλα στο Village? Παντως οπου και να γινει ειμαι μεσα. Τωρα που περιμενω και το 2210 , ποιος με πιανει!!! :p Flocafe Μαρουσι εννοουσα και εγω. Ακου Ψυχικο!! :o Παράθεση http://www.strikebc.gr/memoriam.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatsim Δημ. August 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2003 Oraia einai ekei. Aneta kai xalara. Apo parking monon einai ligo stenaxora. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. August 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2003 Epidi thn vlepo th doulia na trote ta moustakia sas sto pou 8a ginei to meeting, giati kanete mia dimoskopisi opos ekana ego me to proigoumeno, oste na kerdisei h pleiopsifia? :p So simple nomizo, bre Alexouli, kane ena edit to 1o post sou kai pros8ese orismenes epiloges sti dimoskopisi :) A, ...osoi exoun laptop (like me :whistle: ) einai eyprosdektoi h trone ban? :'( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. August 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Dromeas A, ...osoi exoun laptop (like me :whistle: ) einai eyprosdektoi h trone ban? :'( Πληρώνουν είσοδο 100Ευρο τα οποία πάνε σε εμένα με σκοπό την αλλαγή του PDA μου :p :p :p :p :D :D :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomby Δημ. August 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2003 H δημοσκόπιση είναι λίγο απρόσωπη και δέν λέει για εμάς που θα είμαστε 6-10 άτομα το πολύ. Ας συνενοηθούμε.... (Εσύ φέρε laptop με τα GPS καλούδια σου αλλά αν έως τότε δέν έχεις βρεί R 250 Pro σε καθάρισα....και τρώς και ban) :p :p Παράθεση Resurrection Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saxtus Δημ. August 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2003 Γιατί όχι στο FloCafe του Village Park Ρέντη; Είχαμε περάσει μια χαρά στο τελευταίο Pan-Delphian meeting εκεί, πριν από δυο μήνες, έχει κι ένα ωραίο μηχάνημα για φωτογραφίες... αλλά αυτό είναι από άλλο ανέκδοτο... Παράθεση Saxtus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. August 20, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2003 :) οκ, ας συνενοηθούμε λοιπόν. ας αποφασίσρι ο μόντ :) Tomby πες, μιας και όλοι θα λέμε άλλο μέρος :o Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomby Δημ. August 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2003 Βασικά να ορίσουμε ημερομηνία......Και μετα το μέρος. Ας πεί ο καθένας πότε μέσες ΄- άκρες μπορεί και ΄που θα προτημούσε και θα βγάλουμε όλοι μαζί ένα μέσο όρο (?) τόπου και χρόνου..... Αρχίζω. Μετά τις 27 - Οπουδήποτε Αθήνα. Ρέντη Οκ γιατι δέν έχω πάει πολλές φορές. ... Παράθεση Resurrection Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. August 20, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Tomby Βασικά να ορίσουμε ημερομηνία......Και μετα το μέρος. Ας πεί ο καθένας πότε μέσες ΄- άκρες μπορεί και ΄που θα προτημούσε και θα βγάλουμε όλοι μαζί ένα μέσο όρο (?) τόπου και χρόνου..... Αρχίζω. Μετά τις 27 - Οπουδήποτε Αθήνα. Ρέντη Οκ γιατι δέν έχω πάει πολλές φορές. ... ok. λέμε για Παρασκευή απόγευμα-προς βράδυ (μέχρι ό,τι ώρα βγάλει) στις 29? :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azeppos Δημ. August 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2003 Κανενα προβλημα για εμενα, αν και Παρασκευη βραδυ και Village Ρεντη θα γινεται κόλαση. Αν αποφασισουμε για Ρεντη προτεινω την καφετερια που ειναι απο την αλλη πλευρα των Village, το οποιο εχει και ανετο parking :) Παράθεση http://www.strikebc.gr/memoriam.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bon Δημ. August 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2003 Tha protimousa apo tis 30 kai meta mias kai 30 tou mhnos Savvato meshmeri gyrnaw apo diakopes. Sto meros den exw prob. Alla pali, oti apofasisei h pleiopshfia! (kai 30 den exw kanena provlima) :rolleyes: Vassilis K. Παράθεση What is understood need not be discussed - Loren Adams Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. August 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Tomby (Εσύ φέρε laptop με τα GPS καλούδια σου αλλά αν έως τότε δέν έχεις βρεί R 250 Pro σε καθάρισα....και τρώς και ban) :p :p Maita! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos Δημ. August 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Saxtus Γιατί όχι στο FloCafe του Village Park Ρέντη; Είχαμε περάσει μια χαρά στο τελευταίο Pan-Delphian meeting εκεί, πριν από δυο μήνες, έχει κι ένα ωραίο μηχάνημα για φωτογραφίες... αλλά αυτό είναι από άλλο ανέκδοτο... Εκεί παει κι εμένα η ψήφος μου... Παράθεση Αντώνης :: www.moschatoweather.eu :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. August 21, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2003 ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΤΙΣ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 9? ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΡΕΝΤΗ. ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. p.s. είναι εύκολο να βρω από εκεί ταξί μετά??? :worry: Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. August 21, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Dromeas Maita! :p παναγία μου... και ο Ιβαν... δώστου κρασί κρασί!!! :D Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bon Δημ. August 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2003 p.s. είναι εύκολο να βρω από εκεί ταξί μετά??? :worry: Einai geloio na vreis taxi ekei, exei piatsa akrivws apo eksw! :cool: Παράθεση What is understood need not be discussed - Loren Adams Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts