testatos Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Εμενα το eset mobile security ειναι οτι καλυτερο υπαρχει!Ελεγχος για phishing σε σελιδες.''Μαυρη λιστα'' για εισερχομενες κλησεις ωστε να μην χτυπαει καθολου το τηλεφωνο.Anti-theft.Απ'ολα!Πρωτος μηνας δωρεαν για δοκιμη μετα παει 10 ευρω τον χρονο αν θυμαμαι καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 με ψησες να το δοκιμασω! πιο πολυ για το anti theft Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Ναι πολλοι το λενε λογω αυθυποβολης ισως ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για adblocker τι γνώμη έχεται;; Adblocker ειναι χρησιμο. αν σε νοιάζει μονο για τον browser δωρεαν και χωρίς να θέλει root η συσκευή,υπάρχει το adguard που ειναι καλη επιλογή και κανει καλη δουλειά. Μονο που δεν υπάρχει στο Playstore πρεπει να κατεβασεις το apk (αρχείο εγκατάστασης) απο το site τους και να το βάλεις ενεργοποιωντας προσωρινα τις αγνωστες πηγες απο το μενου ασφαλεια των ρυθμίσεων. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμενα το eset mobile security ειναι οτι καλυτερο υπαρχει!Ελεγχος για phishing σε σελιδες.''Μαυρη λιστα'' για εισερχομενες κλησεις ωστε να μην χτυπαει καθολου το τηλεφωνο.Anti-theft.Απ'ολα!Πρωτος μηνας δωρεαν για δοκιμη μετα παει 10 ευρω τον χρονο αν θυμαμαι καλα. Οι περισσότερες συσκευές πλέον υποστηρίζουν στις εφαρμογές τηλεφωνου και sms, blacklist, και απο antitheft αν σου αρκει της google η της κατασκευαστριας εισαι παλι καλυμμενος εκτος κι αν θες προχωρημένες λειτουργίες. Το ιδιο ισχύει και για το antiphishing, ο chrome εχει αρκετα καλο, και αν δε σου κάνει απλα μαθαινεις 5 πραγματα για να μη πέφτεις θυμα τέτοιων σελίδων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost21 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Για το adblockplus https://adblockplus.org/. Τι γνώμη έχεται;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Μπορω να βαλω τον κερβερο απ'τον δικο μου λογαριασμο σε συσκευη αλλου, χωρις ομως να εχει προσβαση :ban: στον google λογαριασμο μου?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Για το adblockplus https://adblockplus.org/. Τι γνώμη έχεται;; Πολλή καλό........δεν βλέπω διαφήμιση, πουθενά....!;) http://s21.postimg.org/esbli322v/Picture0001.png free upload pictures Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost21 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Πολλή καλό........δεν βλέπω διαφήμιση, πουθενά....!;) http://s21.postimg.org/esbli322v/Picture0001.png free upload pictures Ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Μπορω να βαλω τον κερβερο απ'τον δικο μου λογαριασμο σε συσκευη αλλου, χωρις ομως να εχει προσβαση :ban: στον google λογαριασμο μου?:confused: φυσικά μπορείς. δε χρειάζεται να το εγκαταστήσεις μέσω google play, απλά κατέβασε το apk από το site του cerberus και μπες κανονικά με το username/password σου. κάθε λογαριασμός νομίζω μπορεί να μπει σε 3 διαφορετικά τηλέφωνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobra2 Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 αν εχειςτο cerberous και θελεις να αλλαξεις sim, η να την βγαλεις για καποιο λογο τι γινεται? το εκλαμβανει ως κλοπη? Παράθεση CUBOT H1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 αν εχειςτο cerberous και θελεις να αλλαξεις sim, η να την βγαλεις για καποιο λογο τι γινεται? το εκλαμβανει ως κλοπη? Αν δεν το κάνεις disabled πρώτα μέσα από το μενού του, ναι. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobra2 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Αν δεν το κάνεις disabled πρώτα μέσα από το μενού του, ναι. το εχω βαλει δοκιμαστικα, και το ειχα ρυθμισει να ειναι κρυφο κτλ και τωρα δεν μπορω να μπω στο μενου του. Παράθεση CUBOT H1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 το εχω βαλει δοκιμαστικα, και το ειχα ρυθμισει να ειναι κρυφο κτλ και τωρα δεν μπορω να μπω στο μενου του. Πληκτολογησε 23723787 και θα σου ανοιξει. Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobra2 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Πληκτολογησε 23723787 και θα σου ανοιξει. ευχαριστω πολυ φιλε,με εσωσες Παράθεση CUBOT H1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 ευχαριστω πολυ φιλε,με εσωσες Τιποτα να εισαι καλα. Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Security 360 η Cerberus; Ποιο πολύ με ενδιαφέρει η απώλεια και αν χρειάζεται συνέχεια ανοιχτό GPS. Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jayjay5432 Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 οποιος μπορει να μου απαντησει, αυτες οι εφαρμογες χρειαζονται ή να τις διαγραψω απ το κινητο?επισης αν εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο... adblock browser maxthon browser avg cleaner cm security avg antivirus free lookout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 οποιος μπορει να μου απαντησει, αυτες οι εφαρμογες χρειαζονται ή να τις διαγραψω απ το κινητο?επισης αν εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο... adblock browser maxthon browser avg cleaner cm security avg antivirus free lookout Τα 2 πρώτα είναι εφαρμογές πλοήγησης στο ίντερνετ, τα υπόλοιπα είναι άχρηστα . Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jayjay5432 Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 ωραια..τα διεγραψα τωρα γιατι μαλλον τρωγαν αυτα πολλυ μπαταρια,ειμαι λιγο off αλλα ποιο εχεις για πλοηγηση στο ιντερνετ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 οποιος μπορει να μου απαντησει, αυτες οι εφαρμογες χρειαζονται ή να τις διαγραψω απ το κινητο?επισης αν εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο... adblock browser maxthon browser avg cleaner cm security avg antivirus free lookout Το κινητό σου αν είχε στόμα θα φώναζε βοήθεια. Τίποτα απο όλα αυτά δεν χρειαζεσαι. Ακόμα και τον stock browser να χρησιμοποιείς μια χαρά θα σερφαρεις στο διαδίκτυο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Το κινητό σου αν είχε στόμα θα φώναζε βοήθεια. Τίποτα απο όλα αυτά δεν χρειαζεσαι. Ακόμα και τον stock browser να χρησιμοποιείς μια χαρά θα σερφαρεις στο διαδίκτυο . Ένα browser θέλει που έχει adblock (πχ uc browser που είναι και απροβλιματιστοε σε σχέση με κάτι chrome van klp) και τέλος όλα τα άλλα που ανέφερε πέρα από το maxtron είναι malware(κυριολεκτικά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 O adblock browser ειναι καλος για να κοβει τις διαφημισεις( ειναι περιπου ενας firefox με το adblock). Toν εφτιαξε η ομωνυμη εταιρεια οταν απαγορευσαν το πρόσθετο της απ το store. Ειναι λιγο αργος και ενιοτε ασταθης αλλα το adblock του ειναι σε επιπεδα desktop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160205/7665661b357dd83f323391893d604dca.jpg Χωρίς να θέλω να σε στεναχωρισω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Είχε βγαλει για τον chrome στο store ,o οποιος δεν υποστηριζει προσθετα. Ομως το κατεβασαν. Προφανως ο firefox στο store του εχει ο,τι προσθετο θελει. Για adblock στον chrome υπαρχει ο chromium για snapdragon συσκευες και δεν ειναι διαθεσιμος στο store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Είχε βγαλει για τον chrome στο store ,o οποιος δεν υποστηριζει προσθετα. Ομως το κατεβασαν. Προφανως ο firefox στο store του εχει ο,τι προσθετο θελει. Για adblock στον chrome υπαρχει ο chromium για snapdragon συσκευες και δεν ειναι διαθεσιμος στο store. Δεν ειναι όλα τα πρόσθετα συμβατά με την mobile εκδοση του Firefox αλλά είναι ενα δυνατό υπέρ για να τον προτιμαω σε σχέση με τον chrome στο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diphone Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Παιδιά συγνώμη καταρχήν αν δεν είμαι στην σωστή κατηγορία θέματος.. Έχω εγκαταστήσει την εφαρμογή CM Security και έχω βάλει κάποιο μοτίβο και σε κάποια στιγμή (μετά από 1-2 λεπτά εάν έχει σημασία) το μοτίβο αυτό το άλλαξα επιτυχώς με κάποιο άλλο. Όταν προσπάθησα να επιβεβαιώσω κάποια στιγμή το μοτίβο αυτό δεν το δεχόταν.. πως μπορώ να το επαναφέρω ή να κάνω ρεσετ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts