jastonas Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Μόλις έκανα ένα τεστάκι... και το cerberus και το androidlost "επιβιώνουν μετά από factory reset...! Τέλεια... για το androidlost μιλούσαμε.....και ο jastonas έγραψε ότι δοκίμασε hard reset και δεν σβήστηκαν γι'αυτό απόρησα! ας μας πει τι εννοούσε! Παιδιά.. νόμιζα ότι εννοείται πως αν δεν είσαι root με factory reset χάνονται τα πάντα...! Με root μόνο και σαν /system apps επιβιώνουν. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Παιδιά.. νόμιζα ότι εννοείται πως αν δεν είσαι root με factory reset χάνονται τα πάντα...! Με root μόνο και σαν /system apps επιβιώνουν. Από το τίποτα καλό είναι και αυτό :). Απλά διαλέγεις ειδικά στις high συσκευές της Samsung, χάνεις το τηλέφωνο ή την εγγύηση. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 (edited) Το avast για παραδειγμα οσοι το εχετε προσεξει, κατα την εγκατασταση του antitheft σε ρωταει αν θες να γινει με απλο τροπο (google play) η με διαδικασια root οποτε και το κατεβαζει, απο αλλου και το περναει αυτοματα ως app στο system! Ειτε λοιπον με hard ειτε με factory reset ΔΕΝ μπορει να διαγραφη ποτε οταν ειναι system app! Μονο με φλασαρισμα αλλης rom φευγουν!:) Απλα η χαζομαρα μερικων προγραμματων (π.χ webroot) ειναι το οτι περα του μηνυματος που δειχνουν στην κλειδωμενη οθονη του κινητου, δεν επιτρεπουν κατι αλλο με μηνυματα οταν ηδη ειναι μπλοκαρισμενο! Το eset ας πουμε αν πατησεις στην κλειδωμενη οθονη κατω απο το ορισθεν μηνυμα την επιλογη επικοινωνια, σου εμφανιζει τον αριθμο που εχεις εσυ επιλεξει να ειδοποιηθη σε περιπτωση απωλειας, καθως και απο το ινερνετ μπορεις να στειλεις οποιοδηποτε μηνυμα και να το εμφανιση στην κλειδωμενη οθονη του κινητου περαν του καθορισμενου απο τον κατασκευαστη! Διοτι αν καποιος βρει το τηλ σου και θελει να το επιστρεψει κανοντας ενα τηλ στον εναλλακτικο αριθμο, πολυ απλα δεν μπορει διοτι δεν φαινεται (μπορει να υπαρχουν και καλοι ανθρωποι)! Για εμενα παντως το καλυτερο antitheft το εχει το avast, ειδικα και με την επιλογη που εβαλαν της ακτινας μετρων μετα την οποια ενεργοποιητε αυτοματα, και εκτελειτε αυτο που εσυ εχεις ορισει να κανει! :) Edited September 17, 2014 by memostrikas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ofiole Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Παιδιά.. νόμιζα ότι εννοείται πως αν δεν είσαι root με factory reset χάνονται τα πάντα...! Με root μόνο και σαν /system apps επιβιώνουν. Πως τα ορίζουμε σας system apps ?? ή αν είσαι ροοτ γίνονται αυτόματα ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Πως τα ορίζουμε σας system apps ?? ή αν είσαι ροοτ γίνονται αυτόματα ? Πρεπει να εισαι root! Και μετα (εγω κανω αυτο) αφου το εχω εγκαταστήσει, με το system app mover το κανω εφαρμογή συστήματος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Παιδιά, δεν ξέρω αν αρκεί να το μεταφέρεις μόνος στο /system . Ίσως και να είναι έτσι, αλλά εγώ προσωπικά προτιμώ τον τρόπο της κάθε εφαρμογής. Το cerberus το κάνω flash από recovery και το androidlost έχει επιλογή Make System App. Το λέω αυτό, γιατί αν απλά το μεταφέρεις μόνος σου, πως κρατάει και τις ρυθμίσεις της συσκευής; Μήπως με τον τρόπο της εφαρμογής να περαστεί στο system, περνάει και τα settings/email/κωδικούς που χρειάζεται; Δεν ξέρω πως λειτουργεί το θέμα... είμαι περίεργος που κρατάει τις ρυθμίσεις και πως δουλεύει. Επίσης, κάποιος είπε ότι με φλασάρισμα rom χάνονται... αλλά το φλασάρισμα συνήθως δεν πειράζει το /system οπότε, γιατί να χάνεται κάτι; Αυτή την στιγμή επειδή έχω το Note 3 και δεν θέλω να του πειράξω το Knox, δεν μπορώ να περάσω rom, αλλά αν μπορείς κάποιος να κάνει το εξής: Να βάλει το androidlost + cerberus, να δει ότι δουλεύουν, να κάνει factory reset και να δει πάλι αν δουλεύουν, και μετά να περάσει και rom με factory reset αλλά χωρίς wipe του /system και να δει αν πάλι δουλεύει.... Θα ήταν ένα καλό τεστ! ΥΓ. Αν και κάποιες rom, by default κάνουν wipe και το /system... οπότε ιδανικά θα έπρεπε να είναι rom που δεν σβήνει το system. Η CM νομίζω είναι καλή για τέτοιο πειραματισμό. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_1386 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Παιδιά εγώ που έχω το cerberus σε cm11 δουλεύει τέλεια και μετά από factory reset.(εννοείτε οτί μετά από φλασάρισμα χάνεται.Για να δουλέψει σωστά όμως νομίζω ότι πρέπει να το βάλεις στον φάκελο private apps που είναι μέσα στο system και όχι στο system apps.Όταν το είχα στο system apps δεν λειτουργούσαν μερικά πράγματα όπως το άνοιγμα του gps καθώς και μερικές φορές χανόταν η επικοινωνία.Το γράφει και κάπου στην βοήθεια του cerberus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 ... Για εμενα παντως το καλυτερο antitheft το εχει το avast, ειδικα και με την επιλογη που εβαλαν της ακτινας μετρων μετα την οποια ενεργοποιητε αυτοματα, και εκτελειτε αυτο που εσυ εχεις ορισει να κανει! :) Πως λειτουργεί αυτό; από που μετράει ως αρχή της απόστασης; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Παιδιά, δεν ξέρω αν αρκεί να το μεταφέρεις μόνος στο /system . Ίσως και να είναι έτσι, αλλά εγώ προσωπικά προτιμώ τον τρόπο της κάθε εφαρμογής. Το cerberus το κάνω flash από recovery και το androidlost έχει επιλογή Make System App. Το λέω αυτό, γιατί αν απλά το μεταφέρεις μόνος σου, πως κρατάει και τις ρυθμίσεις της συσκευής; Μήπως με τον τρόπο της εφαρμογής να περαστεί στο system, περνάει και τα settings/email/κωδικούς που χρειάζεται; Δεν ξέρω πως λειτουργεί το θέμα... είμαι περίεργος που κρατάει τις ρυθμίσεις και πως δουλεύει. Επίσης, κάποιος είπε ότι με φλασάρισμα rom χάνονται... αλλά το φλασάρισμα συνήθως δεν πειράζει το /system οπότε, γιατί να χάνεται κάτι; Αυτή την στιγμή επειδή έχω το Note 3 και δεν θέλω να του πειράξω το Knox, δεν μπορώ να περάσω rom, αλλά αν μπορείς κάποιος να κάνει το εξής: Να βάλει το androidlost + cerberus, να δει ότι δουλεύουν, να κάνει factory reset και να δει πάλι αν δουλεύουν, και μετά να περάσει και rom με factory reset αλλά χωρίς wipe του /system και να δει αν πάλι δουλεύει.... Θα ήταν ένα καλό τεστ! ΥΓ. Αν και κάποιες rom, by default κάνουν wipe και το /system... οπότε ιδανικά θα έπρεπε να είναι rom που δεν σβήνει το system. Η CM νομίζω είναι καλή για τέτοιο πειραματισμό. Έχεις μπερδευτεί τελείως. Από τα προηγούμενα ποστ που έλεγες ότι με hard reset δεν υπάρχει πρόβλημα και μένει το Cerberus και μετά το πήρες πίσω και τώρα που λες ότι με φλασαρισμα δεν πειράζεται το system. Αν δεν γνωρίζεις κάτι, μην το λες με σιγουριά, γιατί έχεις μπερδέψει όλο τον κόσμο εδώ. Καταλαβαίνεις τι κάνει το φλασαρισμα μιας ρομ; Σβήνει τα πάντα και περνάει άλλα: το boot.img, το system.img (που περιέχει όλα τα προγράμματα και το σύστημα), το userdata.img (που αφορά ρυθμίσεις του χρήστη) κλπ. Άρα με λίγα λόγια, χάνονται ΤΑ ΠΆΝΤΑ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Έχεις μπερδευτεί τελείως. Από τα προηγούμενα ποστ που έλεγες ότι με hard reset δεν υπάρχει πρόβλημα και μένει το Cerberus και μετά το πήρες πίσω και τώρα που λες ότι με φλασαρισμα δεν πειράζεται το system. Αν δεν γνωρίζεις κάτι, μην το λες με σιγουριά, γιατί έχεις μπερδέψει όλο τον κόσμο εδώ. Καταλαβαίνεις τι κάνει το φλασαρισμα μιας ρομ; Σβήνει τα πάντα και περνάει άλλα: το boot.img, το system.img (που περιέχει όλα τα προγράμματα και το σύστημα), το userdata.img (που αφορά ρυθμίσεις του χρήστη) κλπ. Άρα με λίγα λόγια, χάνονται ΤΑ ΠΆΝΤΑ. Εξήγησε μου λοιπόν εσύ που είσαι μέσα στο matrix και τα ξέρεις όλα. Οι ρυθμίσεις (όχι οι εφαρμογές) των εφαρμογών, που αποθηκεύονται, και γιατί δεν σβήνονται με το factory reset; Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Οτιδήποτε ειναι περασμένο στο system του κινητου και με οποιονδήποτε τροπο γίνεται reset δεν χανεται τιποτα! Με την ΚΑΘΑΡΗ εγκατάσταση μιας rom χάνονται τα πάντα! Διοτι ξηλώνεται το λογισμικό, και μπαινει άλλο και ας ειναι και το ιδιο...! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 (edited) Πως λειτουργεί αυτό; από που μετράει ως αρχή της απόστασης; Aκριβως απο εκει που εισαι βαση στιγματος GPS! Το antitheft του avast πιστευω πως ειναι πολυυυυυυ μπροστα απο ολα τα υπολοιπα προγραμματα τετοιου ειδους! Απλα τωρα εχω eset διοτι μου χαρισαν μια αδεια χρησης για ενα χρονο! Μετα παλι avast θα παω! Δοκιμασε το και θα δεις διαφορα...! Επειτα δουλευει ολοκληρωμενα πιστευω και στην free version του, και στην πληρωμενη εχει μερικα παραπανω, αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο και ετσι δεν εχεις προβλημα κανενα! Edited September 17, 2014 by memostrikas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depechemode Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Διάβασα προσεκτικά τα σχόλια σας και προχώρησα στην αγορά του CERBERUS (αφού το σκάλισα κανά-δυό μέρες). Πολύ καλή εφαρμογή και τη συνιστώ ανεπιφύλακτα. Με κόστος 3€ μόνο και μόνο που μου παρέχει κάποια πιθανότητα εντοπισμού του για μένα είναι super. Μόνο με την ενεργοποίηση internet μέσω sms έχω ένα θέμα όμως πιστεύω να το λύσω σήμερα (προφανώς κάτι κάνω λάθος). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 +1 στο Cerberus από εμένα. 3€ για 5 λογαριασμούς. Από κάθε άποψη το θεωρώ υπερπλήρες σε βαθμό επικίνδυνο κιόλας με τα όσα προσφέρει! Όσοι έχουν κάνει root τη συσκευή τους φυσικά να κάνουν το έξτρα βήμα και να την περάσουν ως εφαρμογή συστήματος, είναι σημαντική δυνατότητα. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Έχουμε μία συγκριτική εικόνα ανάμεσα στο cerberus, avast & androidlost για το ποιο παρέχει το κάτι παραπάνω; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Αν ισχύουν αυτά που διαβαζουμε κατα καιρούς (01-01-2015), οτι τα κλεμμένα η χαμένα κινητά τηλέφωνα, μετά απο δήλωση του κάτοχου (IME), οτι θα κλειδώνονταν, όποτε θα είναι άχρηστα σε αυτόν που το βρήκε η το έκλεψε....προφανώς δεν θα χρειάζεται να κάνουμε τον ντετέκτιβ για να τα βρούμε...!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Μακάρι να γίνει ώστε να μην σκέφτεται κάνεις την κλοπή σε λίγο καιρό ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Διάβασα προσεκτικά τα σχόλια σας και προχώρησα στην αγορά του CERBERUS (αφού το σκάλισα κανά-δυό μέρες). Πολύ καλή εφαρμογή και τη συνιστώ ανεπιφύλακτα. Με κόστος 3€ μόνο και μόνο που μου παρέχει κάποια πιθανότητα εντοπισμού του για μένα είναι super. Μόνο με την ενεργοποίηση internet μέσω sms έχω ένα θέμα όμως πιστεύω να το λύσω σήμερα (προφανώς κάτι κάνω λάθος). Με αφορμη αυτό που ειπε ο φιλος, να σας πω ενα παρομοιο θεμα που ειχα και πως λύθηκε: Εφαρμογή για μηνύματα εχω παντα το handcent sms! Οταν λοιπόν στις ρυθμισεις, το τικαρησα στην επιλογή να ειναι αυτό απο προεπιλογή το πρόγραμμα των sms-mms καμια απο τις εντολες του eset-avast-dr web-webroot δεν δουλεψε! Οταν ομως εβαλα στις ρυθμισεις του handcend sms στο μενου προεπιλεγμενη εφαρμογη αποστολής μηνυμάτων την επιλογή απενεργοποιημένη και ταυτόχρονα ειχα το μαμα app για μηνύματα παγωμένο..., ολα δούλευαν και δουλεύουν άψογα! Ελπίζω να βοηθησα αν κάποιος αντιμετωπίζει τετοιο θεμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Μακάρι να γίνει ώστε να μην σκέφτεται κάνεις την κλοπή σε λίγο καιρό ;) Από 1/10 ξεκινάει η φραγή σε περίπτωση απώλειας-κλοπής με δήλωση στον πάροχο. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Ειρήνη υμίν! Πολλές φορές ο γραπτός λόγος μπορεί να γίνει εύκολα παρεξηγίσιμος! Τα τελευταία μηνύματα αφαιρέθηκαν. Θα παρακαλούσα να επανέλθουμε στο θέμα μας :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Από 1/10 ξεκινάει η φραγή σε περίπτωση απώλειας-κλοπής με δήλωση στον πάροχο. Τα καλά νέα και από 26/9 Υποχρεωτική η απενεργοποίηση κλεμμένων κινητών μέσω ΙΜΕΙ http://techblog.gr/b2b/eett-stolen-devices-imei-8795/ Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 (edited) Τα καλά νέα και από 26/9 Υποχρεωτική η απενεργοποίηση κλεμμένων κινητών μέσω ΙΜΕΙ http://techblog.gr/b2b/eett-stolen-devices-imei-8795/ Το ερώτημα είναι αν αυτός που το βρήκε-έκλεψε είναι γνώστης και προλάβει να αλλάξει τον αριθμό IMEI αφού απαιτείται μια σχετική διαδικασία (δήλωση κλοπής στην αστυνομία, γραπτή αίτηση στον πάροχο με επισύναψη αυτής, ενημέρωση και των άλλων εταιριών) τότε :dash: Edited September 28, 2014 by xalaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Αν δε κάνω λάθος, δεν αλλάζει σε όλα τα κινητά, παρά μόνο σε κάποια κινέζικα. Κάνω λάθος; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Σοβαρά, μπορείς να αλλάξεις το IMEI; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Από λάθη στο πέρασμα custom μπορείς να το χάσεις κιόλας, και να μην έχεις κινητό Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts