TheGuru Δημοσιεύτηκε December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 31, 2010 (edited) Πρακτικά ότι λέει ο τίτλος με μια προτίμηση στις τρελές ιδέες! Καλή χρονιά σε όλους!! Edited December 31, 2010 by TheGuru Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Καλή χρονιά σε όλους καταρχήν.Λοιπόν θα ήθελα να με βρεί να έχω περάσει τα περίσσοτερα μαθήματα στην εξεταστική να έχω υγεία να έχω περισσότερα λεφτά στην τσέπη από πριν και να μείνω τόσο θεος όσο και πρίν https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Mε τα tickets στο χερι για το καλοκαιρινο Sonisphere!!! Μετραω αντιστροφα ηδη! Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 να περασω ευκολα στις εξετασεις να παω στο γηπεδο πολλες φορες να παρω ενα καλο κινητο:p και να ειμαι παντα με την παρεα μου:) καλη χρονια :) Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 να περασω ευκολα στις εξετασεις να παω στο γηπεδο πολλες φορες να παρω ενα καλο κινητο:p και να ειμαι παντα με την παρεα μου:) καλη χρονια :) στα ευχομαι ολα μεσα απο την ψυχη μου αδερφε. καλη χρονια! Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Να περασω στις πανελληνιες σε μια καλη σχολη και να μαζεψω λεφτα για να παρω ενα καλο αυτοκινητο,μια καλη τηλεοραση,ενα καλο home cinema και εναν καλο υπολογιστη και υγεια ολο το χρονο πανω απ'ολα:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabamarou Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Θα ήθελα να με βρεί με υγεία και δύναμη.Καλό κουράιο :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 την στιγμη που θα φευγει το 10 και θα ερχετε το 11 θελω να αντικρυσω 2 ματια που να με αγαπουν και να με ποθουν οπως εγω καλη χρονια σε ολους με υγεια πανω απο ολα και μετα τα υπολοιπα ;) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Ελπιζω να με βρει με αρκετη θετικη διαθεση για να το παλεψω μεχρι τον Αυγουστο που θα βγαλω το χακι απο πανω μου. Δεν θα με χαλαγε και να μην ειχε πολυ κρυο φετος στην περιοχη του Εβρου :p All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 με υγεια πανω απο ολα και ό,τι ήθελε προκύψει!!:lol: και κανα μαθημα να περασω δεν με χαλαει και καμια δουλιτσα να βρω ακομη καλυτερα γενικα ειμαι βολικος ανθρωπος:lol::lol: χρονια πολλα σε ολους!!ευχομε οτι ζητατε να το αποκτήσετε:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrobilos Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Προσωπικά θα ήθελα να με βρεί στην αγγαλιά της Βαλεντίνας μου, αλλά δεν γίνεται...:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 παιδες σας τα ευχομαι ολα να τα κερδισετε με αγαπη και υγεια...και γω επισης ευχομαι να βρω κανενα κοριτσι :lol::lol: Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 παιδες σας τα ευχομαι ολα να τα κερδισετε με αγαπη και υγεια...και γω επισης ευχομαι να βρω κανενα κοριτσι :lol::lol: Αχχχχχ... (Κούλα.. :p) Καλή χρονιά μας παιδιά.. Και εγώ το ίδιο με το Γιώργο θέλω. Μακάρι!! :D Α! Επίσης, να περάσω στις εξετάσεις και να γράψω σούπερ στα λατινικά γιατί μου τα'χουν πρήξει.. !! :mad: Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adjoint Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 την στιγμη που θα φευγει το 10 και θα ερχετε το 11 θελω να αντικρυσω 2 ματια που να με αγαπουν και να με ποθουν οπως εγω καλη χρονια σε ολους με υγεια πανω απο ολα και μετα τα υπολοιπα ;) Από ότι διάβασα σου πήραν το αυτοκίνητο οπότε σου εύχομαι να το βρεις. Εγώ απλά εύχομαι να είμαι με τους ανθρώπους που αγαπώ στο σπίτι μας, να έχουμε την υγεία μας , να είμαστε ευτυχισμένοι και από εδώ και πέρα να έχουμε τη δουλειά μας. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Το πώς θα με βρει ο νέος χρόνος από το πώς θα ήθελα να με βρει απέχει πολύ δυστυχώς. Αλλά δεν πειράζει.Την υγειά μας να έχουμε και όλα τα άλλα θα τα φτιάξουμε μόνοι μας:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Το πώς θα με βρει ο νέος χρόνος από το πώς θα ήθελα να με βρει απέχει πολύ δυστυχώς. Σε καταλαβαινω. Μια απο τα ιδια:O Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 θα ηθελα να με βρει σε ενα δωματιο με μια τσεχα μια κινεζα και μια ελληνιδα.....:rolleyes: [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 ^^^ σαν ανέκδοτο ακουγετε αυτο!!συγχωρέστε με εχω πιει λιγο παραπανω!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 Εγώ ήθελα να ΜΗΝ με βρει γριπωμένη.. Αλλά είμαι ανάποδη και έτσι με βρήκε :p Θα ήθελα πολύ να είμαι παρεούλα με έναν φιλαράκο μου που δεν θα ξαναδώ ποτέ... My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 ^^^ σαν ανέκδοτο ακουγετε αυτο!!συγχωρέστε με εχω πιει λιγο παραπανω!! Θα ηταν ανεκδοτο αν εβαζα και μια ποντια :p Sent from my iPhone using Tapatalk [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 θα ηθελα να με βρει σε ενα δωματιο με μια τσεχα μια κινεζα και μια ελληνιδα.....:rolleyes: την κινεζα τη θες για ποικιλια? οριζοντιωμενο γαρ.. (για τους προχωρημενους..) να (εξακολουθει να) εχει η τσεπη χρημα, υγεια και καμια κυρα να με βαλει σε μια σειρα... ααα και μια τηλεοραση ρε παιδια.. μου βγηκαν τα ματια στην 14αρα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 με βρηκε με την οικογενεια μου αναμεσα σε φιλους που αρραβωνιαστηκαν! οτι καλυτερο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 όπως σας βρήκε..σας βρήκε...καλή χρονιά σε όλους...και του χρόνου...:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts