Jump to content

[Επίσημο] Εφαρμογές

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η εφαρμογή για την έκθεση της CeBIT:

Mobile Fair Planner 2005 για Series 60: Nokia 6600, 3600, 3620, 3650, 3660, 6620, 6630, 6670, 7610, 7650

http://files.messe.de/www.cebit.de/pda/full/cebit05_full_32.sis

Όλες οι πληροφορίες για την διάσημη έκθεση CeBIT 2005 στο smartphone σας !!!!

Φιλε συγγνωμη για την αμαθεια μου αλλα μηπως θα μπορουσες να μου πεις τι ειναι Η εφαρμογή για την έκθεση της CeBIT:

Mobile Fair Planner 2005 για Series 60? :)

B L U E in G R E E N :cool:

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φιλε συγγνωμη για την αμαθεια μου αλλα μηπως θα μπορουσες να μου πεις τι ειναι Η εφαρμογή για την έκθεση της CeBIT:

Mobile Fair Planner 2005 για Series 60? :)

Χωρις να ειμαι 100% σιγουρος υποθετω οτι προκειται για μια εφαρμογη η οποια απλα θα σου δινει πληροφοριες για τον χωρο οπου γινεται η Cebit,οπως που ειναι το καθε περιπτερο κτλ.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Παιδιά μια βοήθεια. Είχα το mobiluck και το είχα βολευθεί πολύ. Όμως τώρα μου λέει expires date. Το έχω σβήσει, το έχω ξαναπεράσει, το ξανάσβησα και πέρασα μια παλαιότερη έκδοση, το ματαξαναέσβησα και το ξαναεγκατέστησα αλλά πάλι μου βγάζει το ίδιο. μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορώ να το έχω φουλ χωρίς format το κινητό; πληροφοριακά έχω κατεβάσει από την aiva ότι αφορά το συγκεκριμένο πρόγραμμα :cry:

Ψάξε να βρείς το profimail.Μόλις το εγκαταστήσεις θα εγκατασταθεί και ο profiexplorer που κάνει την ίδια δουλειά με το mobiluck και είναι 10 φορές καλύτερο. ;)

Αν πάλι θες σώνει και καλά το mobiluck δεν έχεις παρά να μπεις στο site τους και να το ξανακατεβάσεις full εντελώς δωρεάν.

Όσα φορμάτ και να κάνεις δε θα ξαναδουλέψει η έκδοση που έχεις, γιατί τα mobiluck έχουν κυριολεκτικά ημερομηνία λήξης. ;)

ΥΓ. Αν και θεωρώ λογικό να το ξέρεις το εν λόγω site είναι το εξής:

http://www.mobiluck.com

Ελπίζω να βοήθησα!

Who cares?... It won't work anyway!!!

Παιδιά απήχα για κάποιο καιρό από τον κόσμο των εφαρμογών και ξέχασα την διαδικασια για avianet στο irc :X :X . Υπάρχει ακόμα εκεινο το tutorial?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά απήχα για κάποιο καιρό από τον κόσμο των εφαρμογών και ξέχασα την διαδικασια για avianet στο irc :X :X . Υπάρχει ακόμα εκεινο το tutorial?

Υπαρχει :) , Εφαρμογές Series 60 στο IRC

Τα επισημα θεματα ,τα βρισκεις στον *** ΠΙΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ *** ;)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Wirelessly posted (Nokia6600/1.0 (5.27.0) SymbianOS/7.0s Series60/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0)

Γειά. Για να δουλεύουν τα πρόγραματα trial την ώρα που κανείς την εγκα

ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ

ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ

ΜΙΛΑΕΙ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ

ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ 0,75€/15" :lol:

exei kaneis sto briefcase tou..to blackballer(ayto pou den epitrepei se kapoious arithmous ths epilogis sou na se kaloun) ??

tnx prokatabolika..

Tο εχω στο group μου(κοιτα την υπογραφη μου) θα το βρεις εκει! :cool:

tnx em_seven...to download limit to kathorizeis esi i to yahoo ??

Οχι σου δινει 20MB διαθεσιμα και αν τελειωσουν κανεις δευτερο group ;)

emena mou bgazei ayto se ola..se opoia app/ringtone/theme kai an patisw

Document Unavailable

The document you requested is temporarily unavailable because this group has exceeded its download limit. Please try again later.

emena mou bgazei ayto se ola..se opoia app/ringtone/theme kai an patisw

Document Unavailable

The document you requested is temporarily unavailable because this group has exceeded its download limit. Please try again later.

Τωρα το δοκιμασα και δεν κανει κατι τετοιο το προβλημα διορθωθηκε :rolleyes:

Παιδιά με αυτό το mobiluck3 που άρχισε να κυκλοφορεί στο Mirc καταφέρατε να βγάλετε άκρη?Αντικαθιστώ τον φάκελο ολόκληρο κάνω install ξανά το mobiluck αλλά όταν μπαίνω μέσα με πηγαίνει κατευθείαν στην οθόνη με τις συσκευές που βρίσκει δεν μπορώ να μπώ στα άλλα μέσα στο μενού!Το έχει καταφέρει κανείς?

Παιδιά με αυτό το mobiluck3 που άρχισε να κυκλοφορεί στο Mirc καταφέρατε να βγάλετε άκρη?Αντικαθιστώ τον φάκελο ολόκληρο κάνω install ξανά το mobiluck αλλά όταν μπαίνω μέσα με πηγαίνει κατευθείαν στην οθόνη με τις συσκευές που βρίσκει δεν μπορώ να μπώ στα άλλα μέσα στο μενού!Το έχει καταφέρει κανείς?
Φιλε πηγαινε στο group μου εκει εχω ανεβασει μια εκδοση του mobiluck3 που δεν χρειαζεται να μπερδευεσαι με φακελους και τετοια.Εχω δωσει και αναλυτικες οδηγιες και ειναι ευκολο να το εγκαταστησεις. :cool:

Γιατί δεν χρησιμοποιήτε το profimail που είναι πιο εύκολο και πιο απλό? :confused:

Σωστα μπορουν να χρησιμοποιησουν και το profimail(profiexplorer) ειναι πιο ευκολο αλλα εγω δεν χρησιμοποιω κανενα :p γιατι το mobiluck δεν μου αρεσει και πολυ και στο profimail μου τη σπαει το εικονιδιο του που μενει ανεκμεταλλευτο γιατι χρησιμοποιω μονο τον explorer που εχει,ετσι προτιμω FExplorer και κατα συνεπεια το rename στα ''απαγορευμενα αρχεια'' :)

Σωστα μπορουν να χρησιμοποιησουν και το profimail(profiexplorer) ειναι πιο ευκολο αλλα εγω δεν χρησιμοποιω κανενα :p γιατι το mobiluck δεν μου αρεσει και πολυ και στο profimail μου τη σπαει το εικονιδιο του που μενει ανεκμεταλλευτο γιατι χρησιμοποιω μονο τον explorer που εχει,ετσι προτιμω FExplorer και κατα συνεπεια το rename στα ''απαγορευμενα αρχεια'' :)

Και δεν κρύβεις το εικονίδιο του profimail σε κανα φάκελο; Κι εγώ αυτό έχω κάνει, το έχω βάλει σε έναν φάκελο «Διάφορα» τον οποίο ανοίγω σπάνια :P

[sIGPIC][/sIGPIC]

To eixa krypsei sto fakelo antzenta katw kai den fenotan katholou alla genika o FExplorer einai pio wraios,leitourgikos kai exei thn leitourgia screenshoot.

Πως γίνεται να βάλουμε μια εικόνα για λογότυπο φορέα;;; Και μετά βέβαια να μπορούμε να τη βγάλουμε πάλι...

Πως γίνεται να βάλουμε μια εικόνα για λογότυπο φορέα;;; Και μετά βέβαια να μπορούμε να τη βγάλουμε πάλι...

Με την εφαρμογη opman μπορεις να βαλεις εικονα για λογοτυπο φορεα και με αυτην μπορεις να τη βγαλεις.

Μηπως μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να ρυθμισω τη "συνομιλια" (εννοω το messenger) στο 6630? Σορρυ αν το εχετε ξαναπει :) Εψαξα αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι :(
B L U E in G R E E N :cool:

Καλησπέρα σε όλους. Να ρωτήσω κάτι θα ήθελα αν και είναι λίγο ξεκάρφωτο. Κανένα πρόγραμματάκι για να στέλνεις sms από τον υπολογιστή σου υπάρχει;

Καλησπέρα σε όλους. Να ρωτήσω κάτι θα ήθελα αν και είναι λίγο ξεκάρφωτο. Κανένα πρόγραμματάκι για να στέλνεις sms από τον υπολογιστή σου υπάρχει;

Καθολου ξεκαρφωτο δεν ειναι φιλε μου.Μπορεις να χρησιμοποιησεις το Desktop Message . :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Καθολου ξεκαρφωτο δεν ειναι φιλε μου.Μπορεις να χρησιμοποιησεις το Desktop Message . :)

ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση αλλά δεν εννοούσα ακριβώς αυτό. Κάποτε είχα ένα προγραμματάκι με το οποίο έστελνες sms δωρέαν από τον υπολογιστή σου. Σαν e-mail ας πούμε. Δεν είχε να κάνει με το κινητό. Μόνο μέσω του ιντερνετ. Μάλιστα απ' ότι θυμάμαι έκανες ένα απλό register και έστελνες με το τσουβάλι.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...