Jump to content

[Επίσημο] Εφαρμογές

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος papajohn (20 Οκτ. 2004 , 23:30)

Μα υπάρχει το Route66! :)

Δεν μας χαλαει να εχουμε επιλογες ;)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Οντως φιλε nervous δεν μπορω να καταλαβω γιατι αφου υπαρχουν 2-3 software για Pocket PC με χαρτες για Αττικη (και νομιζω 2 απο αυτα περιεχουν και αλλες πολεις της Ελλαδας) δεν βγαζουν κατι παρομοιο και για τα series 60. :o

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Ρε παιδια , υπαρχει καμια app που να επιτρεπει την αλλαγη του ηχου του ξυπνητηριου σε καποιο wav της επιλογης μου? το sProfiles δεν επιτρεπει τα wav και δε θελω με τπτ να βαλω psiloc eProfiles η psiloc WorldClock

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος funfix (21 Οκτ. 2004 , 14:41)

to Battery Maintenance v.1.1 ti kanei?

Λεει οτι αποφορτιζει την μπαταρια πληρως

για καλυτερη λειτουργια

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tax_opari91 (21 Οκτ. 2004 , 15:57)

Ρε παιδια , υπαρχει καμια app που να επιτρεπει την αλλαγη του ηχου του ξυπνητηριου σε καποιο wav της επιλογης μου? το sProfiles δεν επιτρεπει τα wav και δε θελω με τπτ να βαλω psiloc eProfiles η psiloc WorldClock

δεν πρεπει να γινεται.αλλα εχω σκεφτει:αν κανουμε ενα wav rename σε rng(απο το pc ετσι ωστε να λαξει το format του ηχου)και μετα να το καναμε paste στο z\ οπου ειναι και οαρχικος ηχος.τι λετε να πετυχαινει ή να χαλαει το κινητο????

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος argi_7 (21 Οκτ. 2004 , 20:12)

δεν πρεπει να γινεται.αλλα εχω σκεφτει:αν κανουμε ενα wav rename σε rng(απο το pc ετσι ωστε να λαξει το format του ηχου)και μετα να το καναμε paste στο z\ οπου ειναι και οαρχικος ηχος.τι λετε να πετυχαινει ή να χαλαει το κινητο????

Paste στον Ζ:/ δεν γίνεται, επειδή ο Ζ είναι ROM.

Επίσης με απλή μετονομασία το format του ήχου δεν αλλάζει! Παραμένει αρχείο wav με κατάληξη .rng μόνο! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος argi_7 (21 Οκτ. 2004 , 20:12)

Δεν νομιζω να πετυχει, ειναι σαν να μετονομαζεις ενα wav σε midi , τα rng ειναι μονοφωνικα.

Edit: Τελικα Smart Profiles εκανε τη δουλεια, απλα χρειαζοταν να βαλω το wav στη μνημη του τηλ κ οχι στην MMC! :up:

to jbenchmark ti kanei?? an eimai sostos metraei thn "taxitita" tu kinitu?? i kati tetio??

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος JuNiOr (21 Οκτ. 2004 , 20:43)

to jbenchmark ti kanei?? an eimai sostos metraei thn "taxitita" tu kinitu?? i kati tetio??

Ακριβως ατο κανει φιλε μου ;)

nice thx a lot :) pao na ftiaxo ena thread gia na dume poios exei to pio grigoro LOL :lol: :p :lol:

Υπάρχει ήδη thread αν θυμάμαι καλά, κάνε μια αναζήτηση.

Και αυτό που μετράει είναι οι επιδόσεις του στις java εφαρμογές, δεν είναι benchmark γενικά για το κινητό ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

hostolis ekana seach gia na mhn mu thn pei o petran :p alla den brika akrivos kati tetio..( elpizo mono na kitaxa kala :) )

Υπάρχει κάποια εφαρμογή να φιλτράρει αυτόματα όλα τα μηνύματα που έχω στα εισερχόμενα από έναν συγκεκριμένο αποστολέα και να τα κάνει μεταφορά σε άλλο φάκελο?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GiorgosH (22 Οκτ. 2004 , 12:58)

Υπάρχει κάποια εφαρμογή να φιλτράρει αυτόματα όλα τα μηνύματα που έχω στα εισερχόμενα από έναν συγκεκριμένο αποστολέα και να τα κάνει μεταφορά σε άλλο φάκελο?

υπαρχει αυτη sms fake MessageVIP ΤΩΡΑ αν κανενα καλο παιδι την εχει :whistle: ολοκληρη :whistle:
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

GiorgosH για δοκιμασε το MumSMS Code μηπως εισαι τυχερος και σου δουλεψει εσενα.Κανει αυτο ακριβως που θες.Βαζεις καποιον κωδικο και για να μπορεις να διαβασεις τα μηνυματα απο τα ατομα που εχεις ορισει πρεπει να δωσεις τον κωδικο.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Αυτό που θέλω είναι να μου τα κάνει mass move σε ένα άλλο φάκελο αντί να τα επιλέγω 1-1 γιατί είναι καμια 350αριά εσ εμ ες...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xagios (22 Οκτ. 2004 , 14:28)

υπαρχει αυτη sms fake MessageVIP ΤΩΡΑ αν κανενα καλο παιδι την εχει :whistle: ολοκληρη :whistle:

Tην είχα εγκαταστήσει μια φορά και το κινητό τα είχε παίξει, ευτυχώς κατάλαβα οτι αυτή η εφαρμογή έφταιγε και την έστειλα.

Μην το δοκιμάσετε σε 7610.

Υπάρχει μόνο το AvecRadio απο το οποίο ακούς ραδιόφωνο μέσω GPRS. Κοινώς χρεώνεσαι τρελα. Κανονικό ραδιόφωνο δεν μπορείς να έχεις γιατί το 6600 δεν έχει το κατάλληλο hardware (κεραία, chipάκι κλπ). ;)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια..... θυμαμαι πως υπαρχει μια εφαρμογη που επιτρεπει (στο N-Gage) να αποθηκευεις τα sms στην mmc , μετα απο μια αναζητηση ωστοσο δε βρηκα κατι.. Ξερει κανεις πως λεγεται η εφαρμογη?

Και κατι ακομα.... εχει κανεις ιδεα πως κανουμε to PhotoTwister FuII V3r$i0n?

Ειδικα την τελευταια φορα που προσπαθησα να το βαλω δεν μου ανοιγε καν κ μου βγαζε system error!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...