Jump to content

[Επίσημο] Εφαρμογές

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tax_opari91 (14 Σεπ. 2004 , 18:28)

Ρε παιδια Ψαχνω εδω κ 1-2 βδομαδες μια working version του Philips Camcorder για 3660.... δεν βρισκω τιποτα , ολες μου βγαζουν error πριν ανοιξει καν η εφαρμογη. μπορει καποιος να μου πει που να βρω ενα Workin version για 3660? thanx!

Δοκίμασε να εγκαταστήσεις αυτές που έχεις στην μνήμη τηλεφώνου :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hostolis (15 Σεπ. 2004 , 13:12)

Δοκίμασε να εγκαταστήσεις αυτές που έχεις στην μνήμη τηλεφώνου :cool:

Τι ακριβως εννοεις? :wacko:

Mporei kapoios na mou eksigisei pos litourgei to mobluck?

Dld pos stelnoume kati s'ena allo kinito me bluetooth? Episis na rotiso, mesa sto kentriko menu tis efarmogis leei kati gia credits pou meionontai fantazomai an kaneis kati! Ti enai auto to kati? An ta credits teleiosoun, pos ananeonontai?

The best preparation for tomorrow... is doing your best today!

xultimatex ενεργοποιεις το bluetooth ανοιγεις το Mobiluck μενεις active οταν στο ζητησει κατα το ανοιγμα του προγραμματος και πας στην επιλογη Who's in.Βρισκεις την συσκευη που θελεις να στειλεις το αρχειο και πατας επιλογες και send file.Μετα διαλεγεις το αρχειο που θες και send. ;)

Οσο για τα credits μην ανυσηχεις.Αν ειναι η cr@cked vesrion και να μειωθουν πατας reload και ειναι ολα ok.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Ρε παιδιά σορυ κιόλας αλλα επειδή είμαι νέο με τα series 60 κατεβάζω εφαρμογές και διάφορα και είναι αρχεία rar τα οποία δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω γιατί τα εγκαθιστώ μέσω από το pc suite.τι πρέπει να κάνω με αυτά τα αρχεία?

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

Re paidia please peite mou pou tha bro to acrobat reader gia kinito.. tin teleutea ekdosi! an mporeite steilte to mou se email admin@astypalea.net !! Please eine epigon! Kai de exo xrono auti ti stigmi na psakso oles tis selides :) thanks gia tin katanoisi! Full ekdosi e? :)
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

crazy_4 αυτα τα αρχεια ειναι compressed οπως και τα *.zip και θα χρειαστεις το WinRAR το οποιο μπορεις να κατεβασεις απο το http://www.rarlabs.com . ;)

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kikis2002 (15 Σεπ. 2004 , 19:39)

Re paidia please peite mou pou tha bro to acrobat reader gia kinito.. tin teleutea ekdosi! an mporeite steilte to mou se email admin@astypalea.net !! Please eine epigon! Kai de exo xrono auti ti stigmi na psakso oles tis selides :) thanks gia tin katanoisi! Full ekdosi e? :)

Μπορεις να κατεβασεις την τελευταια εκδοση απο ΕΔΩ . :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος crazy_4 (15 Σεπ. 2004 , 19:37)

Ρε παιδιά σορυ κιόλας αλλα επειδή είμαι νέο με τα series 60 κατεβάζω εφαρμογές και διάφορα και είναι αρχεία rar τα οποία δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω γιατί τα εγκαθιστώ μέσω από το pc suite.τι πρέπει να κάνω με αυτά τα αρχεία?

Loipon, ta arxeia rar einai kati san ta zip(alla me alo programma)! Dld auto pou prepei na kaneis einai na ta aposimpieseis!

Auto ginete me to winrar kai tha to vreis EDO

Tropopoiisi: A re asymvivaste me prolaves! :D :D

The best preparation for tomorrow... is doing your best today!

Δεν το εχω πετυχει πουθενα Villis.Παντως αν το βρω full θα το αναφερω αμεσως στο forum. ;)

Εχω ενα προβλημα.... το Philips Camcoder ϋποτιθεται οτι εχει και ηχο στα Video του....Σε εμενα ομως , ηχος ακουγεται μονο αν μιλαει καποιος Δυνατα και Διπλα στο μικροφωνο . Ειναι καποιο bug της δικης μου version η συμβαινει σε ολους??? Μηπως πρεπει να αλλαξω καποιο setting (το sound το χω ηδη στο on) Στην ουσια λοιπον αν δεν κανω κατι λαθος, το app στην ουσια δεν υποστηριζει ηχο ...Δωστε μου τα φωτα σας παιδια , γιατι εχω απογοητευτει.

Ευχαριστω.

Ακούσατε κάτι για μια εικονική κοπέλα που θα εγκαθίσταται στο κινητό και θα κάνει διάφορα..?άκουσα ότι θα κυκλοφορήσει στην ιαπωνία από μια εταιρία κινητής τηλεφωνίας.τι λέτε μπορούμε να το δούμε κι εμείς αυτό? Ξέρετε τίποτα που θα την βρούμς?

Amanitou City

File afto me tin kopela pou tha mporoume na milame to akousa ki egw. Stis eidiseis tou star itan an den kanw lathos.. poli kalo fenete.. Fasi exei. Thimasai t'onoma tou?? texniti ????
Τhe end of an era...

όνομα δεν θυμάμαι.

tax_opari μήπως θυμάσαι πώς λέγοταν το πρόγραμμα αυτό? ΧΕΛΠ ΠΛΙΖ!!!

Amanitou City

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tax_opari91 (15 Σεπ. 2004 , 20:44)

Αν λετε για μια που της γραφετε κ απαντα , το χω παιξει στο N-Gage ενος φιλου

Οχι! :p Αυτη ειναι η Flo! Καλο μουν@κι αλλα πιανει πολυ χωρο στην MMC! :D

Εγω δεν εχω ακουσει τιποτα για αυτη την κοπελια απο την Ιαπωνια που λετε... Τι ακριβως θα κανει δηλαδη? :blink:

απότι άκουσα θα της μιλάς και θα της γράφεις και αυτή θα απαντά και θα πράττει ανάλογα.

πως λέγεται το πρόγραμμα που λες εσύ sxetikos_asxeto?

Amanitou City

έχω πρόβλημα.κατέβασα ένα πρόγραμμα που ήταν σε zip μορφή.το ξεζιπάρισα και έχει δεκάδες αρχεία και κανένα για να εγκατασταθεί!

τι πρέπει να κάνω?

Amanitou City

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος crazy_4 (15 Σεπ. 2004 , 23:12)

έχω πρόβλημα.κατέβασα ένα πρόγραμμα που ήταν σε zip μορφή.το ξεζιπάρισα και έχει δεκάδες αρχεία και κανένα για να εγκατασταθεί!

τι πρέπει να κάνω?

Αν ειναι της μορφης *.jar τοτε το περνας κατευθειαν στο κινητο και κανεις την εγκατασταση....

Θα βοηθουσε επισης να μας πεις ποια ειναι η εφαρμογη.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8090sunnlogoheader1.gif

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...