Jump to content

Ποια είναι η αλήθεια;

eNeRGy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ena mikri iliko... kai i sinexeia to vradi...

De gnorizo tin pigi aftou:

http://www.crystalinks.com/ancientastronauts.jpg

oi trilithoi... 3ek. tetragonika podia apo ogkolithous pou zigizoun pano apo 1200tonous... kai argotera oi romeoi kai oi ellines extisan pano tous naous tous giati o thrilos elege oti ekei prosgeiothike o theos "ilios" me to flegomeno arma tou

http://www.crystalinks.com/baalbek.jpg

Stonehenge:prosfates erevnes to xronologoun peri to 8.000BC. "The stones are perfect constructed for predicting and sighting a wide variety of astronomical alignments including the precession of the equinoxes"

http://www.crystalinks.com/stonehengesm.jpg

Nisia tou Pasxa: agalmata me meso oro 13.78 tonous kai sinoliko varos 165 tonous pou vrethikan se afta ta nisia...

http://www.crystalinks.com/easter3.gif

Nazca Lines: Grames pou epektinontai arketa xiliometra pano se epipedi epifania xoris logo pou o "mithos" leei oti proerxontai pithanos apo "airborne civilization"....

http://www.crystalinks.com/nascawedge.gif

• Απαντήσεις 84
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

otan psaxno photos... i pigi einai mi simasias... to site crystal links den to ksero...

iparxei kai search gia photos ksereis...

ego den exo skopo na piso... oute aspazomai... mou ti spaei i ironia...

de tha psakso ego gia sena... sources vres monos sou...

ego tha psakso gia mena... kai oi piges mou einai meta pou tha vro kati na psakso erevnitika kentra kai anthropous pou exoun oloklires epistimonikes omades dipla tous.

mia fotografia pou esi isos koroidepseis einai afti:

http://www.sitchin.com/images/Hermitage.jpg

alla kapoi erevnites gnorizontas diavazoun ti grafete dipla..

"It depicts an astronaut (“Eagleman”) on Earth (the planet marked by the seven dots, accompanied by the crescent of the Moon) and an astronaut on Mars (the six-pointed star symbol) –- the latter depicted as one from the “Fishmen” class of astronauts, those equipped to splashdown in waters. Between the two planets an object is depicted, that could only be a spacecraft, with extended panels and antennas"

apla kai mono giati exoun epeksigisei kapoia simvola (teleies=planites simfona me ti thesi tous ston ilio) (astronaftis=iptamenos theos kapoios MH giinos)...

kai ola afta me grapta pou akolouthountai PANTA stous soumerious gia kapoio gegonos...

esi to pio pithano einai na arxiseis na gelas pali vevaia...

Να σου πώ ξεκάθαρα την γνώμη μου energy, εγώ δεν τα απορίπτω έτσι εύκολα όλα αυτά. Απλώς το πρόβλημα συνήθως ειναι οι αμφιλεγώμενες αποδείξεις σε τέτοιου είδους ζητήματα και θεωρίες. Σίγουρα κάποια πράγματα έχουν υπόσταση και λόγο της φθοράς και των πολλών ετών, χάθηκαν οι απτές αποδείξεις.

Αν όλα αυτά είναι τόσο αληθινά γιατί δεν μας άφησαν κι εμάς τίποτα οι αρχαίοι να μην παιδευόμαστε.

Για το ρολόι δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται πως είναι water resistant 10 ATM. :eek:

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά 12-12-2012 θα πεθάνουμε. Ε τότε ας έρθει ο Θεός μας να μας σώσει , ή ας ανανεώσουμε την άδεια παραμονής μας στην Γη.:

Όσοι το σχεδίασαν είπαν : "Σιγά μην ξοδευτούμε εμείς ας πάν οι μελλοντικοί. ;)

http://www.crystalinks.com/hieroplanes.gif

Μόνο οι δίδυμοι λείπουν ή ήξεραν ότι θα πέσουν κι αυτοί??

giati oi soumerioi exoun graptos to DNA tou anthropou?

Ίσως θέλανε να καταπολεμήσουν τον καρκίνο :rolleyes:

giati exoun oikones eksosomatikis gonimopoiisis?

Δεν σε πιστεύω

pou einai i atlantida???

5'' 65' και κάτι ψηλά

giati oi soumerioi exoun 12 planites sto iliako mas sistima kai molis prin mia evdomada oi epistimones anakalipsan ton 10o? kai giati oi soumerioi eixan to planitiko sistima (3500BC) me akrivia xiliostou?

Απαγορεύετε δηλαδή? :blink:

2 έχω να πω, Photoshop+φαντασία.

Albert Einstein : "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." :!: :)

<-><-><-><-><->

This signature is protected by Norton AntiVirus 2005 :cool:

Λονδίνο

Η θεωρία ότι η Γη εισέρχεται σε μια περίοδο μαζικής εξάλειψης ειδών, όμοιας με αυτή που εξαφάνισε τους δεινόσαυρους πριν από 65 εκατομμύρια χρόνια, κερδίζει έδαφος μετά τη δημοσίευση δυο νέων βρετανικών μελετών στο περιοδικό Science.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι ο ρυθμός εξαφάνισης των εντόμων -που αντιστοιχούν χονδρικά στους μισούς οργανισμούς του πλανήτη- και των φυτών είναι σήμερα εκατοντάδες φορές υψηλότερος από ό,τι σε άλλες περιόδους του γεωλογικού παρελθόντος.

Το φαινόμενο, που παρατηρήθηκε σε όλη τη Βρετανία και όχι μόνο σε υποβαθμισμένες περιοχές, πιθανότατα συμβαίνει και σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο, εκτιμούν οι δύο ομάδες.

Ορισμένοι επιστήμονες πιστεύουν μάλιστα ότι η έκτη μαζική εξαφάνιση ειδών στον πλανήτη ξεκίνησε πριν από 50.000 χρόνια, με την εξάπλωση των ανθρώπινων πληθυσμών.

«O κόσμος περνά μια περίοδο μαζικής εξάλειψης» δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου στο Λονδίνο ο Αντριου Σούγκντεν του Science. «Οι μελέτες αυτές είναι ορόσημα στην έρευνα για την παγκόσμια αλλαγή» σχολίασε.

Μείωση των πληθυσμών

Οι ερευνητές ανέλυσαν στοιχεία για τους πληθυσμούς εντόμων, πτηνών και φυτών που συγκεντρώθηκαν τα τελευταία 20 έως 40 χρόνια, με τη βοήθεια 20.000 εθελοντών από όλη τη Βρετανία.

Τους πληθυσμούς των εντόμων και των πουλιών μελέτησε η ομάδα του Δρ Τζέρεμι Τόμας του Κέντρου Υδρολογίας και Οικολογίας. Από τα 58 είδη πεταλούδας που εξετάστηκαν, στο 71% καταγράφηκε μεγάλη μείωση των πληθυσμών, ενώ στα πουλιά το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 54%.

Η έρευνα στα φυτά της Βρετανίας από την Δρ Κάρλι Στίβενς του Ανοιχτού Πανεπιστημίου αποκάλυψε ότι από τα 1.254 ενδημικά είδη, το 28% σημειώνει μεγάλες απώλειες.

Εκτίναξη των ρυθμών εξαφάνισης

«Οι ρυθμοί εξαφάνισης τους τελευταίους αιώνες είναι τουλάχιστον δύο φορές υψηλότεροι από το κανονικό» αναφέρει ο Τόμας. «Οι περισσότεροι οικολόγοι δέχονται ότι πλησιάζουμε τους ρυθμούς εξαφάνισης των προηγούμενων πέντε μαζικών εξαφανίσεων» συνεχίζει.

Το πιο γνωστό κύμα μαζικών εξαφανίσεων ήταν αυτό που οδήγησε στην εξάλειψη των δεινοσαύρων πριν από 65 εκατομμύρια χρόνια, πιθανότατα λόγω πρόσκρουσης μετεωρίτη.

Η μεγαλύτερη γνωστή μαζική εξάλειψη συνέβη κατά την Πέρμια περίοδο, πριν από 250 εκατ. χρόνια, με την εξαφάνιση άνω του 90% των ζωντανών οργανισμών του πλανήτη.

Παρόμοια γεγονότα μικρότερης κλίμακας είναι γνωστό ότι συνέβησαν επίσης στην Ορδοβίκειο (πριν από 435 εκατ. χρόνια), τη Δεβόνιο (357 εκατ. χρόνια πριν) και την Τριάσιο (198 εκατ. χρόνια πριν) περίοδο. Τα αίτιά τους δεν είναι γνωστά.

Πηγή

Τι έχουμε να πούμε γι αυτό;

Όλα καλά.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gregorisvas (20 Μάρ. 2004 , 17:42)

EΛΛΑΣ=Ελευσις Λαου Λαγου Αστερισμου Σειριου Το διαβασα σε ενα βιβλιο.Τι λετε?

που θα πει??? :whistle:

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif

SuRf to the EdGe!!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dread (21 Μάρ. 2004 , 14:09)

Για το ρολόι δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται πως είναι water resistant 10 ATM. :eek:

2 έχω να πω, Photoshop+φαντασία.

kai ego 2 exo na po...

1on otan geleiopoieis kati pou sou fenete geloio pefteis sto epipedo tou... opote min asxoleise me to thema kalitera...

2on to photoshop de paizei se skalista kai se naous pou tous exo dei se video kai ntokimanter...

PS. PARAKALO OSOI TA VLEPETE GELOIA MHN GRAFETE! giati ego prosopika otan vlepo kati geloio.. 1on de to diavazo giati den eimai geloios kai 2on den asxoloumai mazi tou gia na min mpo sti geloia diadikasia na skefto geloia...

Bλέποντας τις φωτογραφίες μου δημιουργήθηκε μια απλή ερώτηση-απορία...

Αν όντως οι Σουμέριοι ή κάποιος άλλος λαός της προϊστορίας όντως είχε αναπτύξει τέτοιο πολιτισμό... γιατί γράφαν όπως γράψανε;;; Η γραφή είναι γεγονός ότι είναι ανάλογη του εκάστοτε πολιτισμού ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του... Εδώ έχουμε κάτι άτσαλα σχήματα... Δεν μπορώ να δεχτώ απ'αυτή την άποψη ότι από την μία είχαν ρολόγια και αεροπλάνα και από την άλλη, να μην μπορούν να γράψουν...

I see stupid people...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος anderson (21 Μάρ. 2004 , 18:54)

Bλέποντας τις φωτογραφίες μου δημιουργήθηκε μια απλή ερώτηση-απορία...

Αν όντως οι Σουμέριοι ή κάποιος άλλος λαός της προϊστορίας όντως είχε αναπτύξει τέτοιο πολιτισμό... γιατί γράφαν όπως γράψανε;;; Η γραφή είναι γεγονός ότι είναι ανάλογη του εκάστοτε πολιτισμού ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του... Εδώ έχουμε κάτι άτσαλα σχήματα... Δεν μπορώ να δεχτώ απ'αυτή την άποψη ότι από την μία είχαν ρολόγια και αεροπλάνα και από την άλλη, να μην μπορούν να γράψουν...

Μπορεί να τα κρυπτογραφούσαν :lol:

Ubuntu Linux

να πω κ γω με την σειρα μου οτι καλο ειναι ολοι αυτοι που ειρωνευονται να διαβασουνε λιγο αριστοτελη πλατωνα ησιοδο,κ μετα να ερθουν να ειρωνευτουνε παλι :mad:
LET'S GO SOUTH LET'S GO GRETA!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eNeRGy (21 Μάρ. 2004 , 15:15)

otan psaxno photos... i pigi einai mi simasias... to site crystal links den to ksero...

iparxei kai search gia photos ksereis...

Sorry φίλε, αλλά κάνεις πολύ μεγάλο λάθος.Φυσικά και έχει σημασία η πηγή. Η φωτό με τα ελικόπτερα είναι από site μέντιουμ-αστρολόγας. Ωστόσο εσύ μιλούσες για επιστημονικές αποδείξεις. Δεν είναι κακό να πεις "sorry, δεν ήξερα/δεν πρόσεξα". Ανθρώπινο είναι. Αλλά μην μου λες ότι η πηγή δεν έχει σημασία.

ego den exo skopo na piso... oute aspazomai... mou ti spaei i ironia...

de tha psakso ego gia sena... sources vres monos sou...

Έτσι έχω μάθει να βρίσκω πληροφορίες. Ψάχνοντας. Αλλά όχι σε σελίδες της αγγλίδας Λίτσας Πατέρα.

ego tha psakso gia mena... kai oi piges mou einai meta pou tha vro kati na psakso erevnitika kentra kai anthropous pou exoun oloklires epistimonikes omades dipla tous.

:) Το είδα.

mia fotografia pou esi isos koroidepseis einai afti:

alla kapoi erevnites gnorizontas diavazoun ti grafete dipla..

"It depicts an astronaut (“Eagleman”) on Earth (the planet marked by the seven dots, accompanied by the crescent of the Moon) and an astronaut on Mars (the six-pointed star symbol) –- the latter depicted as one from the “Fishmen” class of astronauts, those equipped to splashdown in waters. Between the two planets an object is depicted, that could only be a spacecraft, with extended panels and antennas"

Δεν μας είπες πηγή αλλά στη βρήκα εγώ. Είναι από το επίσημο site (http://www.sitchin.com/) του ZECHARIA SITCHIN, γνωστού ουφολόγου, βιολόγου και ερευνητη, συγγραφέα διαφόρων βιβλίων περί εξωγήινων δημιουργών της ανθρωπότητας και φίλου της αστρολόγας από πάνω (παραπέμπει ο ένας στο site του άλλου). Δείξε μου το φίλο σου... Και οι ερευνητες που λες ειναι ο ίδιος ο ουφολόγος.

apla kai mono giati exoun epeksigisei kapoia simvola (teleies=planites simfona me ti thesi tous ston ilio) (astronaftis=iptamenos theos kapoios MH giinos)...

kai ola afta me grapta pou akolouthountai PANTA stous soumerious gia kapoio gegonos...

esi to pio pithano einai na arxiseis na gelas pali vevaia...

Μα πως να μην γελάω ρε φίλε? Αν θες να προβληματιστούμε, ευχαρίστως. Αλλά ρίξε στο τραπέζι κάποιον σοβαρότερο από τον διάδοχο του Εριχ φον Ντένικεν.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dread (21 Μάρ. 2004 , 16:09)

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά 12-12-2012 θα πεθάνουμε. Ε τότε ας έρθει ο Θεός μας να μας σώσει , ή ας ανανεώσουμε την άδεια παραμονής μας στην Γη.:

Εγώ λέω να πάρω στεγαστικό με εξόφληση σε 40 χρόνια :p

http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac

http://www.crystalinks.com/ancientastronauts.jpg

Από το site της αστρολόγας και αυτό. Aυτό που μοιαζει με κράνος είναι το "φωτοστέφανο", αντίστοιχο με εκείνο που βαζουμε γύρω από το κεφαλι των αγίων στις αγιογραφίες. Έτσι έκαναν οι πανάρχαιοι, έτσι έκαναν και οι βυζαντινοί. Next.

oi trilithoi... 3ek. tetragonika podia apo ogkolithous pou zigizoun pano apo 1200tonous... kai argotera oi romeoi kai oi ellines extisan pano tous naous tous giati o thrilos elege oti ekei prosgeiothike o theos "ilios" me to flegomeno arma tou

http://www.crystalinks.com/baalbek.jpg

Το προβλημα που εχουν πολλοί ερευνητές είναι ότι ποτέ δεν είναι σίγουροι για το αν αυτό που βρήκαν είναι ιστορικό κείμενο, μυθολογία, διηγήσεις, μυθιστόρημα, ονειροφαντασια ή κάτι άλλο. Εϊναι σαν σε 3000 χρόνια κάποιος να βρει το βιβλίο "Στενές Επαφές Τρίτου Τύπου" και να πει ότι ειναι ιστορικό και όχι fiction. Έτσι και εδώ. Και οι ογκόλιθοι δεν μετριούνται σε "τετραγωνικά πόδια". Λάθος και εδώ λοιπόν

Δεν θα επεκταθώ άλλο. Stonehenge, φωτό από το νησί του Πάσχα και Nazca Lines είναι όλα από το site της αστρολόγας. ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι εικόνες μπορεί να σημαίνουν οτιδήποτε. ΔΕΝ είναι πλαστές. ΑΠλά η εξήγηση που παραθέτεις είναι απλά μια θεωρία, μια άποψη. Για μένα, άποψη εντελώς αστήρικτη.

Αλλά επειδή με τρώει:

Nisia tou Pasxa: agalmata me meso oro 13.78 tonous kai sinoliko varos 165 tonous pou vrethikan se afta ta nisia...

Σε ένα τεύχος του Γαιόραμα (ελπίζω να συμφωνείς ότι πρόκειται για αξιόπιστη πηγή) δημοσιεύτηκε πριν τρία χρόνια άρθρο που εξηγούσε ακριβώς πώς κατασκευάζονταν και πώς τοποθετούνταν τα αγάλματα. Χωρίς εξωγήινη βοήθεια.

Δεν κρίνω εσένα. Κρίνω τα ποστ σου. Στην αρχή μιλούσες για "επιστήμονες" και "επιστημονικά αποδεδειγμένες" θεωρίες. Μου παρέθεσες έναν ουφολόγο και ένα μέντιουμ. Δεν φταίω εγώ αν αυτοί είναι αναξιόπιστοι.

Φίλε τέοτερ, έχω την ειλικρινή πρόθεση να διαβάσω Αριστοτέλη, Πλάτωνα και Ησίοδο. Θα σε παρακαλούσα να μου δώσεις κάποιους τίτλους βιβλίων για να ξεκινήσω.

@Ovelix

Εύγε με καλύπτεις απόλυτα!

Η πηγές ειναι σημαντικό πράγμα! :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

...Barcelona,such a beautiful horizon

Barcelona,like a jewel in the sun

Por ti sere gaviota de tu bella mar...

my blog

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eNeRGy (21 Μάρ. 2004 , 18:33)

2on to photoshop de paizei se skalista kai se naous pou tous exo dei se video kai ntokimanter...

AYto gia tin foto me ta skalista pes mou se poio nao kai pou bre8ike. Dioti egw exw ma8ei oti einia ontos moufa me photoshop kai tetoia plaka den iparxei pou8ena.

Perimenw apantisi

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eNeRGy (21 Μάρ. 2004 , 14:04)

tixea 2 grames temnontai kapou... nai... tixea 3 grames toso makria de ginete na temnontai... MATHE MATHIMATIKA! afou 3 grames temnontai sto idio simio pragma apistefto toso makria... tote den einai tixeo.

Μπορείς να μου εξηγήσεις (μια και KSEREIS MATHIMATIKA!), τι σημαίνει "3 γραμμές τεμνόμενες δείχνουν έναν αστερισμό";

Εγώ ο ταπεινός, και συγχώρεσέ με αν κάνω λάθος, ξέρω ότι η γη γυρίζει, επομένως και οποιαδήποτε τριάδα γραμμών ξεκινάει από τη γή, είναι σχεδόν αδύνατον να δείχνει σταθερά το ίδιο σημείο...(το σχεδόν κολλαει στο ότι υπάρχουν 2 περιπτώσεις, αλλά βρίσκονται χαμηλά στο Νότιο ημισφαίριο και ψηλά στο Βόρειο, πάντως όχι στην Αιγυπτο).

Είναι σα να λες ότι κρατώντας το δάχτυλό σου ακίνητο όλο το βράδυ προς τον ουρανό, θα δείχνεις το ίδιο αστέρι...

...συνείδηση, κάθε γενιάς μανιφέστο...

Εγώ να προσθέσω στον προβληματισμό το θέμα που θέτει στην υπογραφη του ο Videomix λέγοντας ""Αρχάνθρωπος του Ωραιοκάστρου". Η Ελλάδα ύπήρξε και κοιτίδα της εξέλιξης του προιστορικού ανθρώπου.""

Η θεωρία (καθώς και άλλα) περιγράφονται στο http://www.ancientgr.com

Αν σας φανούν (εχχμμμ) καπως....δεν θα φταίτε εσείς.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OveLix (22 Μάρ. 2004 , 13:53)

Αν σας φανούν (εχχμμμ) καπως....δεν θα φταίτε εσείς.

:p :p

Α..ρε Ελληνάρες! Όλα εμείς τα ανακαλύψαμε, και τώρα μας έχουν στο φτύσιμο!!!

...συνείδηση, κάθε γενιάς μανιφέστο...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tronik (22 Μάρ. 2004 , 15:32)

Α..ρε Ελληνάρες! Όλα εμείς τα ανακαλύψαμε, και τώρα μας έχουν στο φτύσιμο!!!

Εσύ φίλε μου, τι εθνικότητα έχεις εαν επιτρέπεται; :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DeathAngel (21 Μάρ. 2004 , 16:57)

Λονδίνο

Η θεωρία ότι η Γη εισέρχεται σε μια περίοδο μαζικής εξάλειψης ειδών, όμοιας με αυτή που εξαφάνισε τους δεινόσαυρους πριν από 65 εκατομμύρια χρόνια, κερδίζει έδαφος μετά τη δημοσίευση δυο νέων βρετανικών μελετών στο περιοδικό Science.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι ο ρυθμός εξαφάνισης των εντόμων -που αντιστοιχούν χονδρικά στους μισούς οργανισμούς του πλανήτη- και των φυτών είναι σήμερα εκατοντάδες φορές υψηλότερος από ό,τι σε άλλες περιόδους του γεωλογικού παρελθόντος.

Το φαινόμενο, που παρατηρήθηκε σε όλη τη Βρετανία και όχι μόνο σε υποβαθμισμένες περιοχές, πιθανότατα συμβαίνει και σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο, εκτιμούν οι δύο ομάδες.

Ορισμένοι επιστήμονες πιστεύουν μάλιστα ότι η έκτη μαζική εξαφάνιση ειδών στον πλανήτη ξεκίνησε πριν από 50.000 χρόνια, με την εξάπλωση των ανθρώπινων πληθυσμών.

«O κόσμος περνά μια περίοδο μαζικής εξάλειψης» δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου στο Λονδίνο ο Αντριου Σούγκντεν του Science. «Οι μελέτες αυτές είναι ορόσημα στην έρευνα για την παγκόσμια αλλαγή» σχολίασε.

Μείωση των πληθυσμών

Οι ερευνητές ανέλυσαν στοιχεία για τους πληθυσμούς εντόμων, πτηνών και φυτών που συγκεντρώθηκαν τα τελευταία 20 έως 40 χρόνια, με τη βοήθεια 20.000 εθελοντών από όλη τη Βρετανία.

Τους πληθυσμούς των εντόμων και των πουλιών μελέτησε η ομάδα του Δρ Τζέρεμι Τόμας του Κέντρου Υδρολογίας και Οικολογίας. Από τα 58 είδη πεταλούδας που εξετάστηκαν, στο 71% καταγράφηκε μεγάλη μείωση των πληθυσμών, ενώ στα πουλιά το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 54%.

Η έρευνα στα φυτά της Βρετανίας από την Δρ Κάρλι Στίβενς του Ανοιχτού Πανεπιστημίου αποκάλυψε ότι από τα 1.254 ενδημικά είδη, το 28% σημειώνει μεγάλες απώλειες.

Εκτίναξη των ρυθμών εξαφάνισης

«Οι ρυθμοί εξαφάνισης τους τελευταίους αιώνες είναι τουλάχιστον δύο φορές υψηλότεροι από το κανονικό» αναφέρει ο Τόμας. «Οι περισσότεροι οικολόγοι δέχονται ότι πλησιάζουμε τους ρυθμούς εξαφάνισης των προηγούμενων πέντε μαζικών εξαφανίσεων» συνεχίζει.

Το πιο γνωστό κύμα μαζικών εξαφανίσεων ήταν αυτό που οδήγησε στην εξάλειψη των δεινοσαύρων πριν από 65 εκατομμύρια χρόνια, πιθανότατα λόγω πρόσκρουσης μετεωρίτη.

Η μεγαλύτερη γνωστή μαζική εξάλειψη συνέβη κατά την Πέρμια περίοδο, πριν από 250 εκατ. χρόνια, με την εξαφάνιση άνω του 90% των ζωντανών οργανισμών του πλανήτη.

Παρόμοια γεγονότα μικρότερης κλίμακας είναι γνωστό ότι συνέβησαν επίσης στην Ορδοβίκειο (πριν από 435 εκατ. χρόνια), τη Δεβόνιο (357 εκατ. χρόνια πριν) και την Τριάσιο (198 εκατ. χρόνια πριν) περίοδο. Τα αίτιά τους δεν είναι γνωστά.

Πηγή

Τι έχουμε να πούμε γι αυτό;

Συγγνώμη φίλε μου αλλά πιστεύω πως όλοι μας έχουμε πάρει χαμπάρι οτι :

α)Πολλοί φυτικοί και ζωικοί οργανισμοί έχουν εγκαταλείψει την Γη εδώ και τρισεκατομμύρια χρόνια και συνεχίζουν ακάθεκτα. Αν είναι δλδ να μην τρώμε κρέας ή χόρτα. Αν δεν κάνω λάθος υπάρχουν μεγάλοι οργανισμοί που ασχολούνται με την κατάστασή αυτή. :confused: και είδη υπό εξαφάνιση που για αυτά γίνετε τόση φασαρία.

β)Μήπως υπονοούνε τπτ για την εγκατάλειψη ή εξαφάνιση του ανθρωπίνου γένους? :blink:

:)

Albert Einstein : "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." :!: :)

<-><-><-><-><->

This signature is protected by Norton AntiVirus 2005 :cool:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OveLix (21 Μάρ. 2004 , 11:01)

...να μην έχεις ιδέα ότι ο μηχανισμός είναι των Αντικυθήρων είναι άγνοια και γελοιότητα....

Εγω δε ξερω τι ειναι αυτος ο μηχανισμος. Και επειδη δε θελω να ειμαι αγνομων και γελιος θελω εσυ να μου εξηγησεις.

Παντα Φιλικα!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6408ktinos.jpg

Η ζωη αρχιζει μετα την ασφαλτο...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος palaboul156 (25 Μάρ. 2004 , 12:16)

Εγω δε ξερω τι ειναι αυτος ο μηχανισμος. Και επειδη δε θελω να ειμαι αγνομων και γελιος θελω εσυ να μου εξηγησεις.

Παντα Φιλικα!

δες αυτο ;) http://www.esoterica.gr/articles/mystery/antikyth/antikyth.htm
LET'S GO SOUTH LET'S GO GRETA!!!

Όσον αφορά τον υπολογιστή των Αντικυθήρων προτείνω να διαβάσετε το βιβλίο του Χρήστου Δ.Λάζου που αναφέρεται σε αυτό το θέμα.

Περιληπτικά λέει ότι ήταν ένας μηχανισμός που αποτελούταν από ένα σύνολο γραναζιών με σκοπό την συλλογή πληροφοριών για τις κινήσεις του Ήλιου κλπ.

Θεωρείται ο πρώτος υπολογιστής στην παγκόσμια ιστορία.

Αρκετά ενδιαφέρον :)

ενα ακομα παραδοξο που διαβασα πριν καιρο σ'ενα περιοδικο.....

λοιπον ενας Ελληνας (πρωην στρατιβτικος αν θυμαμαι καλα) υποστηριζει και εχει γραψει και βιβλιο γι'αυτο οτι οι θεοι του Ολυμπου υπαρχουν ακομα και καποιοι μπορουν και επικοινωνουν μαζι τους σε καποιες περιοχες της Ελλαδας (συγκεκριμενες).....υπαρχουν σαν οντοτητες και καποια στιγμη θα ξαναεπιστρεψουν, η οποια στιγμη βρισκεται στο συντομο μελλον....θα ψαξω να βρω το αρθρο αυτο και θα ξαναεπιστρεψω με λεπτομερειες

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif

SuRf to the EdGe!!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nio1975 (26 Μάρ. 2004 , 20:45)

Άντε σε λίγο θα έρθει και η ζήνα με την γκαμπριέλα θα μας τρελλάνουν αυτοί!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :p :p

Έγραψες!!!! :rolleyes: