Jump to content

[Galaxy S] Αναβάθμιση Froyo 2.2

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά καμιά ιδέα τι κάνουμε εμείς με jg1 που μας λέει δεν είναι δυνατή η αναβάθμιση αυτής της συσκευής ; αν είναι δυνατόν
Psychedelic Traveler

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

to kies μου εβγαλε οτι απετυχε η αναβαθμιση και οτι πρεπει να ξεκινησει recovery. οποτε μου λεει οτι πρεπει να βγαλω τη μπαταρια και να κανω το 3 button combo παρολο που δεν δουλευει στη συσκευη μου. το εσβησα, το αποσυνδεσα και δουλευει κανονικα. ξαναπροσπαθω να αναβαθμισω

Μόλις την πέρασα και εγω και το κινητό σέρνεται , βεβαια δεν εχω κάνει κανένα restart μετά το update :p .

κανε hard reset αλλα πρωτα να εχεις παρει backup

Παιδιά καμιά ιδέα τι κάνουμε εμείς με jg1 που μας λέει δεν είναι δυνατή η αναβάθμιση αυτής της συσκευής ; αν είναι δυνατόν

δες στην ενοτητα hack and roots πρωτο ποστ πως βαζεις την jm2 και μετα θα μπορεις να κανεις update

Καλησπέρα . Για όσους μασ κυνηγάει η ατυχία να έχουμε JG1 απότι κατάλαβα όσοι το έχουμε αγοράσει από Γερμανό γίνεται να ακολουθήσουμε την παρακάτω μέθοδο και να διαλέξουμε το ελληνικό φρέσκο update_?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=835628

Επειδή δεν το έχω προσπαθήσει , μπορεί κάποιος έμπειρος να δώσει επιπλέων οδηγίες σε ποιά firmware version θα πρέπει να το αλλάξουμε_?

To εβαλα και γω πριν κανα δυο μερες αλλα βρε Παναγιωτη δεν εχει καλη αναλυση και με χαλασε λιγακι...παντως παιρνουμε λιγο γευση απο Gingerbread ετσι ε?:p

Η αναλυση του μια χαρα μου φαινεται ρε συ. Ε ναι ας παρουμε μια γευση απο τζιντζεροψωμο μερες που ειναι:)

ναι δεν παρεξηγω μην ανησυχεις :p ουτως η αλλως ξερω οτι ειμαι απο τους μικρους εδω ...δουλευουν ακομα...ενα προβληματακι ειναι οτι δοκιμασα να του κανω ροοτ με το z4root και τρωει σκαλωμα και δεν γινεται me to superoneclick ειναι οκ...

Ωραιος thanks για τις εντυπωσεις και για την πληροφοριες. Μεγειες και σε σενα:)

Παιδιά, βοήθεια.....

Σήμερα που βγήκε η αναβάθμιση, είπα κι εγώ να περάσω την επίσημη 2,2 και να σβήσω την JPA που είχα περάσει με τις πολύ καλές οδηγίες του Τυχεράκια (ευχαριστώ πολύ)...

Τώρα έχω πανικοβληθεί τελείως....

Αφου το εσωσες φιλε παλι καλα να λες. Ειδες λοιπον απο τι βλακεια δικια μας μπορει να την πατησουμε. Παρα πολυ προση απο δω και περα!:)

Χαος!! Ηρθε τελικα η πολυποθητη μερα παιδια και παιρνουμε γιαουρτι για Χριστουγεννιατικο δωρο. Μου πεταξε κανονικα κι εμενα την αναβαθμιση με JM2 αλλα θα περιμενω προς το παρον γιατι ειχα κατι διακοπες στη συνδεση του ιντερνετ σημερα και δεν θελω να την πατησω. Καλα δεν περιμενω και τιποτα super (ειδικα μετα απο αυτα που διαβασα οτι περιεχει η darky 7 gingerbread edition) αλλα εννοειται θα την περασω. Τελικα το 23 ειναι σημαδιακο νουμερο αφου αν θυμαμαι καλα η πρωτη τους υποσχεση ηταν για 23η Σεπτεμβριου:lol::p

Το βραδυ θα την "φορεσει" και το δικο μου λοιπον.

edit - Τωρα διαβαζω οτι στους γεροντες με την JG1 δεν δινει την αναβαθμιση!!! Παιδια αυτο ειναι περα για περα απαραδεκτο ξεκινηστε τα τηλεφωνα στη samsung hellas ΤΩΡΑ! Να τους τρελανετε μεχρι να αγανακτησουν!

edit - Επισης για να μην εχουμε δραματα εδω μεσα παλι, πριν φλασαρετε την επισημη ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ το οποιουδηποτε lag fix οπως και δηποτε!!!!!!!

Edited by red_herring

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Καλησπέρα . Για όσους μασ κυνηγάει η ατυχία να έχουμε JG1 απότι κατάλαβα όσοι το έχουμε αγοράσει από Γερμανό γίνεται να ακολουθήσουμε την παρακάτω μέθοδο και να διαλέξουμε το ελληνικό φρέσκο update_?

Επειδή δεν το έχω προσπαθήσει , μπορεί κάποιος έμπειρος να δώσει επιπλέων οδηγίες σε ποιά firmware version θα πρέπει να το αλλάξουμε_?

δες τι απαντησα απο πανω...

οκ μάλλον ήδη απαντήθηκε..

Η αναλυση του μια χαρα μου φαινεται ρε συ. Ε ναι ας παρουμε μια γευση απο τζιντζεροψωμο μερες που ειναι:)

Ωραιος thanks για τις εντυπωσεις και για την πληροφοριες. Μεγειες και σε σενα:)

Αφου το εσωσες φιλε παλι καλα να λες. Ειδες λοιπον απο τι βλακεια δικια μας μπορει να την πατησουμε. Παρα πολυ προση απο δω και περα!:)

Χαος!! Ηρθε τελικα η πολυποθητη μερα παιδια και παιρνουμε γιαουρτι για Χριστουγεννιατικο δωρο. Μου πεταξε κανονικα κι εμενα την αναβαθμιση με JM2 αλλα θα περιμενω προς το παρον γιατι ειχα κατι διακοπες στη συνδεση του ιντερνετ σημερα και δεν θελω να την πατησω. Καλα δεν περιμενω και τιποτα super (ειδικα μετα απο αυτα που διαβασα οτι περιεχει η darky 7 gingerbread edition) αλλα εννοειται θα την περασω. Τελικα το 23 ειναι σημαδιακο νουμερο αφου αν θυμαμαι καλα η πρωτη τους υποσχεση ηταν για 23η Σεπτεμβριου:lol::p

Το βραδυ θα την "φορεσει" και το δικο μου λοιπον.

αντε να μας πεις και εσυ τις εντυπωσεις σου :p και μην ξεχνατε να κανετε και ενα hard reset μετα...

Edited by domigr

Ειναι πολυ απλο φιλε.

Αν θες να βλεις το επισημο ελληνικο update: εκει που λεει Spoof Product Code as πατας το dropdown και επιλεγεις "COS" και επειτα πατας Write Registry.

http://img812.imageshack.us/img812/9233/73553384.jpg

Αν θες να βαλεις την 2.2.1 JPY βαζεις XEU.

αντε να μας πεις και εσυ τις εντυπωσεις σου :p και μην ξεχνατε να κανετε και ενα hard reset μετα...

Εννοειτα, απλα θα κανω υπομονη ως το βραδυ. Τοσο καιρο υπομεναμε εξαλλου. Χαος παντως παιδια 71 ατομα συνδεδεμενα αυτη τη στιγμη.:p:p

Τελικα σε οσους περασαν την επισημη ελληνικη λειτουργουν πλεον τα 3 κουμπια η οχι? Αλλος λεει ναι αλλος οχι τι γινεται?

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Εννοειτα, απλα θα κανω υπομονη ως το βραδυ. Τοσο καιρο υπομεναμε εξαλλου. Χαος παντως παιδια 71 ατομα συνδεδεμενα αυτη τη στιγμη.:p:p

Τελικα σε οσους περασαν την επισημη ελληνικη λειτουργουν πλεον τα 3 κουμπια η οχι? Αλλος λεει ναι αλλος οχι τι γινεται?

σε εμενα παντως λειτουργουν...:p

Λειτουργουν. Αλλα η επισημη ελληνικη δε μου αρεσει συγκριτικα με jpy που ειχα πριν. Ειναι πιο αργο.

Λειτουργουν. Αλλα η επισημη ελληνικη δε μου αρεσει συγκριτικα με jpy που ειχα πριν. Ειναι πιο αργο.

E ειναι λογικο να ειναι πιο αργη. H JPY ειναι 2.2.1...Καλο που λειτουργουν τα κουμπια, ευτυχως. Οσο για την JG1 τελικα αυτο εννουσαν μαλλον στις δηλωσεις οτι θα παρουν συντομα και οι κατοχοι cosmote και wind. Εχω μια υποψια πως οι κατοχοι wind ισως να μην παρουν την ιδια. Δεν εννοω να παρουν 2.2.1 πχ αλλα ισως παρουν καποια αλλη εκδοση παρομοια με την JPH. Οπως μοιαζουν ας πουμε οι JPU και JPX. Δεν νομιζω να τους καθυστερησουν αρκετα παντως.

Edited by red_herring

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

ναι και εγω κατι παρομοιο πιστευω θα γινει οπως jm2 με jm5...

Την καλησπερα μου και απο εμενα. Να σας ρωτησω κατι θα ηθελα. Εχω Phone:jf5 Pda:jf3 και csc:jf9. Εκανα hack το kies με το patcher, επιλεγω στο spoof: true και product code xeu.Mου βρισκει οτι εχω αναβαθμιση την jpy και οταν παταω το κουμπι για αναβαθμιση δεν κανει τιποτα. Το εχω τωρα περιπου 20 λεπτα και τιποτα ακομα. Εχω κανει επανεκινησης τον υπολογιστη και το galaxy και παλι τιποτα. Τι να φταει βε παιδια;Μηπως φταινε τα windows που ειναι χp η τιποτα αλλο;

Ολα καλά με την καινούργια αναβάθμιση...Ομως τι γίνεται με τις αγορασμένες εφαρμογές???Δεν μπορώ να κάνω root με κανένα τρόπο.Και το market δεν κάνει εγκατάσταση τις εφαρμογές που εχω ηδη αγοράσει:wacko:Μπορεί κάποιος να βοηθήσει??

Ευχαριστώ

Την καλησπερα μου και απο εμενα. Να σας ρωτησω κατι θα ηθελα. Εχω Phone:jf5 Pda:jf3 και csc:jf9. Εκανα hack το kies με το patcher, επιλεγω στο spoof: true και product code xeu.Mου βρισκει οτι εχω αναβαθμιση την jpy και οταν παταω το κουμπι για αναβαθμιση δεν κανει τιποτα. Το εχω τωρα περιπου 20 λεπτα και τιποτα ακομα. Εχω κανει επανεκινησης τον υπολογιστη και το galaxy και παλι τιποτα. Τι να φταει βε παιδια;Μηπως φταινε τα windows που ειναι χp η τιποτα αλλο;

Να σας πω επισεις οτι το ιδιο μου κανει ακομα και αν αλλαξω το product code στο patcer. Μου βρισκει οτι υπαρχει αναβαθμιση αλλα δεν μου την κανει.

Ολα καλά με την καινούργια αναβάθμιση...Ομως τι γίνεται με τις αγορασμένες εφαρμογές???Δεν μπορώ να κάνω root με κανένα τρόπο.Και το market δεν κάνει εγκατάσταση τις εφαρμογές που εχω ηδη αγοράσει:wacko:Μπορεί κάποιος να βοηθήσει??

Ευχαριστώ

για ροοτ με το superoneclick το ειπα κιολας...:p για το αλλο δεν ξερω...

Παιδιά μια ερώτηση! Όταν αναβαθμίσω με το καλό σε 2.2 ελληνική μετά πρέπει να κάνω factory data reset από το privacy ή format τη μνήμη του τηλεφώνου με το συνδιασμό *2767*3855# ώστε να μην κολλάει?
-- Άγγελος

Παιδιά μια ερώτηση! Όταν αναβαθμίσω με το καλό σε 2.2 ελληνική μετά πρέπει να κάνω factory data reset από το privacy ή format τη μνήμη του τηλεφώνου με το συνδιασμό *2767*3855# ώστε να μην κολλάει?

Και τα 2 το ιδιο κανουν. Εννοειται ολα τα δεδομενα σου θα διαγραφουν.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

ναι καλο ειναι να κανεις

Παιδια, οποιος δει πρωτος την αναβαθμιση για JM5 ας το πει, για να μη χαλασουμε καμια μπαταρια με το βαλε βγαλε στο usb. :)

Πρωτος! Μονο μια λεξη ταιριαζει...Επιτελους! Καλη αναβαθμιση και καλες γιορτες σε ολα τα παιδια. Αργοτερα θα γραψω κι εγω τις εντυπωσεις μου.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

..και είμαι έτοιμος να κάνω την αναβάθμιση μόνο με αυτό το κόλπο χωρίς να χρειάζεται να αλλάξω to γαλαξία πρώτα σε jm2 ktl... οι ρυθμίσεις σύνδεσης ιντερνετ κτλ για cosmote μετά το update θα πρέπει να μπούν manual _?

• The title was changed to [Galaxy S] Αναβάθμιση Froyo 2.2
  • The topic was unlocked