domigr Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 παιδια βρικαμε τιποτα σχετικα με το unlock screen?? Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 καλησπέρα παιδια. κάποιος φίλος εγραψε πριν λιγο οτι δουλευει η μπροστινη κάμερα με το skype αλλα κάποιος άλλος φίλος πιο πριν νομιζω οτι εγραψε πως οχι... να ρωτησω αν κάποιος τελικα το εχει δοκιμασει για να το επιβεβαιωσει? ρημαδα επιδοτηση...ενας μήνας ακομα...ευχαριστω Έχω την εντύπωση ότι το skype για android δεν έχει δυνατότητα βιντεοκλησεων. Αυτο γίνεται με την εφαρμογη Tango. Δεν έχει την ποιότητα του skype η του yahoo messenger αλλα κάνει την δουλεια του. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miliospap Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Στο weather widget της lg, υπάρχει τρόπος να βάλουμε και άλλες πόλεις, εκτός αυτών που έχει βάλει η LG στη βάση δεδομένων της εφαρμογής; Το widget τραβάει δεδομένα αν κατάλαβα σωστά από το accuweather. Πατώντας κάτω δεξιά στο link για το site που έχει η εφαρμογή, μπορώ και εντοπίζω τα Τρίκαλα μέσα από την ιστοσελίδα που ανοίγει. Δεν μπορώ όμως να τα εντοπίσω από την αναζήτηση πόλης μέσα από την εφαρμογή. Υπάρχει τρόπος να επέμβουμε σε κάποιο αρχείο χειροκίνητα και να δώσουμε και τους κωδικούς των άλλων πόλεων που απουσιάζουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 παιδια υπαρχει μηπως καποιο <δοντακι> ωστε να κρεμασουμε καποιο μπρελοκ η κατι αλλο??? :happy::happy: Η καλύτερη ερώτηση ever. Που πας ρε ψευτοsmartphone χωρίς δοντάκι να κρεμάσουμε το χαΐμαλί; Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 το οτι εχει 8gb μνημη εσωτερικη ειναι καλο επειδη θα μπορεις να εχεις πολλες εφαρμογες καθως δεν μπορεις να της αποθηκευεις στην καρτα μνημης!σωστα??? Τα data σου τα βάζεις εκεί. Οι εφαρμογές όταν τις εγκαθιστάς περνούν στην κύρια μνήμη. παιδια βρικαμε τιποτα σχετικα με το unlock screen?? Ψάχνουμε. Αν ψάξεις και εσύ θα μας βοηθήσεις. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 (edited) Έχω την εντύπωση ότι το skype για android δεν έχει δυνατότητα βιντεοκλησεων. Αυτο γίνεται με την εφαρμογη Tango. Δεν έχει την ποιότητα του skype η του yahoo messenger αλλα κάνει την δουλεια του. ναι δεν εχει ακομα. ασε που ειναι και το χειροτερο απο ολες τις πλατφορμες ακομα και το Linux εχει καλυτερη http://blogs.skype.com/linux/ Edited April 8, 2011 by Voltron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 παιδια για internet στο κινητο χρησιμοποιειστε opera 11 ;) παει σφαιρα και ειναι πολυ smooth!!!το απολαμβανω :D Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
true_cynop Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Παιδια, το τσεπωσα και εγω σημερα και παιζω τωρα μαζι του Πολυ γρηγορο πραγματικα δυο πραγματα που προσεξα και δεν ειδα να αναφερονται προηγουμενως 1) το skype δεν υποστηριζει βιντεοκλησεις 2) μεσω το Pc Suite εκανα drag n drop video και το εκανε resize σε πολυ μικροτερο [αλλα σε χρονο εντυπωσιακο, δλδ ηθελε κανα 3λεπτο, αλλα εκανε resize ενα επεισοδιο σειρας μεσα σε αυτο το χρονο. ] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zarras1 Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 αντιμετωπιζω ενα μικρο προβληματακι με το μαρκετ. συνδεδεμενο το κινητο στο pc, οταν παω να κατεβασω δωρεαν εφαρμογη ολα οκ, οταν παω να κατεβασω εφαρμογη που θελει λ7 στο παραθυρακι που ανοιγει δεν μου δειχνει τη συσκευη και μου λεει αδυνατη η εγκατασταση. τι δεν κανω καλα ? Υγ. πως..πληρωνεις τις εφαρμογες στο μαρκετ? Παράθεση Ευχαριστω το Θεο και την ομαδα του Myphone.gr που συμπεριελαβαν την επιλογη "Ignore user" στο cp... Priceless!!! :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 αντιμετωπιζω ενα μικρο προβληματακι με το μαρκετ. συνδεδεμενο το κινητο στο pc, οταν παω να κατεβασω δωρεαν εφαρμογη ολα οκ, οταν παω να κατεβασω εφαρμογη που θελει λ7 στο παραθυρακι που ανοιγει δεν μου δειχνει τη συσκευη και μου λεει αδυνατη η εγκατασταση. τι δεν κανω καλα ? Υγ. πως..πληρωνεις τις εφαρμογες στο μαρκετ? πρεπει να εισαι ροοτ και να βαλεις καποια εφαρμογη οπως το market access..απο εκει επιλεγεις providers tim και μετα μπανεις στο μαρκετ και θα σου εχει και τις εφαρμογες με λεφτα και αν εχεις πιστωτικη η prepaid αγοραζεις κανονικα ;) Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zarras1 Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 πρεπει να ειμαι ροοταρισμενος για να αγορασω κατι απο το μαρκετ ?!? λιγο παραλογο μου ακουγεται, χωρις να γνωριζω κιολας Παράθεση Ευχαριστω το Θεο και την ομαδα του Myphone.gr που συμπεριελαβαν την επιλογη "Ignore user" στο cp... Priceless!!! :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 πρεπει να ειμαι ροοταρισμενος για να αγορασω κατι απο το μαρκετ ?!? λιγο παραλογο μου ακουγεται, χωρις να γνωριζω κιολας μεχρι στιγμης ναι γιατι οι paid εφαρμογες στο μαρκετ δεν υποστηριζονται ακομα..μαλλον καλοκαιρι θα υποστηριζονται.. Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 παιδια για internet στο κινητο χρησιμοποιειστε opera 11 ;) παει σφαιρα και ειναι πολυ smooth!!!το απολαμβανω :D Flash υποστηρίζει; Και με το default πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Flash υποστηρίζει; Και με το default πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα. ναι εννοειται!!καντο απο τις ρυθμισεις του..δοκιμασε το και πες μου ;) ειναι η μερα με την νυχτα :p Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 ναι εννοειται!!καντο απο τις ρυθμισεις του..δοκιμασε το και πες μου ;) ειναι η μερα με την νυχτα :p χωρις να ειμαι κατοχος της συσκευης, παιρνοντας αφορμη το ποστ σου να προτεινω κι εγω ανεπιφυλακτα τον opera11...η πλοηγηση πλεον εγινε απολαυση :D φανταζομαι απλα στο optimus 2χ πως θα πηγαινει...;) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 χωρις να ειμαι κατοχος της συσκευης, παιρνοντας αφορμη το ποστ σου να προτεινω κι εγω ανεπιφυλακτα τον opera11...η πλοηγηση πλεον εγινε απολαυση :D φανταζομαι απλα στο optimus 2χ πως θα πηγαινει...;) βλακεια μου που δεν τον ειχα και στον γαλαξια :p Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zarras1 Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 (edited) πρεπει να εισαι ροοτ και να βαλεις καποια εφαρμογη done οπως το market access..done απο εκει επιλεγεις providers tim done και μετα μπανεις στο μαρκετ και θα σου εχει και τις εφαρμογες με λεφτα και αν εχεις πιστωτικη η prepaid αγοραζεις κανονικα ;) μπαινω μαρκετ αλλα παλι το ιδιο γινεται, δεν μου εμφανιζει τη συσκευη, πρεπει να κανω και κατι αλλο? το μαρκετ και την εγκατασταση την προσπαθω απο το πισι, οχι απο το broswer του κινητου edit, απο το broswer του κινητου λειτουργει εdit2, Οταν πας να δωσεις τα στοιχεια της καρτας δεν εχει ελλαδα, με αποτελεσμα να μην δεχεται την διευθυνση, κατι γιαυτο ? Edited April 8, 2011 by zarras1 Παράθεση Ευχαριστω το Θεο και την ομαδα του Myphone.gr που συμπεριελαβαν την επιλογη "Ignore user" στο cp... Priceless!!! :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 απο εδω Πως και ποτε να φορτιζετε την μπαταρια δες τον πινακα, την 3η στηλη, πολυ σημαντικες πληροφοριες για τις οποιες πολλοι εχουν λαθος γνωμη και απο εδω Γενικες οδηγιες φορτισης Li-ion μπαταριας το ζουμι ειναι μετα το 3ο σχημα, μετα τη 2η παραγραφο, και πιο κατω αναφερει για το under/over charging και διαφορα αλλα Επειδη αυριο θα ερθει το κινητο μου και ημουν της αποψης να το αφησω κανα 12ωρο για πρωτη φορτιση,μπορει καποιος να αξηγησει τι ακριβως ειναι αυτο που λεει στο πινακακι πρωτη γραμμη και τριτη στηλη (Apply a topping before use. No priming needed)...; Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 (edited) μπαινω μαρκετ αλλα παλι το ιδιο γινεται μπαινεις στο market access απο πανω επιλεγεις providers απο εκει επιλεγεις tim(it) σου ζηταει να κανει emulate πατας ναι και μετα πηγαινε μαρκετ πατα εφαρμογες ολες οι εφαρμογες και θα δεις και τις paid..φανταζομαι οταν προτο ανοιξες το market access του εδωσες και αδεια απο τον superuser..οτι σου ειπα το κανεις απο το κινητο..δηλαδη απο το android market στο κινητο...ολς οι ρυθμισεις απο το market access χανονται αμα κανεις επανεκκινηση το κινητο για αυτο πρεπει να τα ξανακανεις μετα..για να μπορεις να αγορασεις μετα τις εφαρμογες πρεπει να εχεις κανει account εδω https://www.google.com/accounts/ServiceLogin?service=androidmarket&passive=86400&continue=https://market.android.com/apps/&followup=https://market.android.com/apps/ γιατι μονο εδω εχει την επιλογη της ελλαδας και μετα το χρησιμοποιεις στο μαρκετ ;) Edited April 8, 2011 by domigr Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zarras1 Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 οκ domi, τα εχω κανει και σε ευχαριστω πολυ, οταν παω να πληρωσω πρεπει να δηλωσω καρτα και στα στοιχεια στο πεδιο χωρα, δεν εχει ελλαδα με αποτελεσμα να μου βγαζει invalid τον ταχ. κωδικα Παράθεση Ευχαριστω το Θεο και την ομαδα του Myphone.gr που συμπεριελαβαν την επιλογη "Ignore user" στο cp... Priceless!!! :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 παιδιά το πήρα κ εγώ:)τώρα το ανοίγω, αντίο στορμ,γειά σου 2χ...πείτε καλοτάξιδο:D Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 οκ domi, τα εχω κανει και σε ευχαριστω πολυ, οταν παω να πληρωσω πρεπει να δηλωσω καρτα και στα στοιχεια στο πεδιο χωρα, δεν εχει ελλαδα με αποτελεσμα να μου βγαζει invalid τον ταχ. κωδικα σου απαντησα απο πανω ;) Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiarti Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 (edited) παιδιά το πήρα από πλαίσιο συντάγματος έχει ένα καμένο πίξελ τι λέτε να κάνω?να το πάω στην LG? φαινεται μόνο σε άσπρο φόντο.δε φαίνεται εύκολα αλλά ξενέρωσα Edited April 8, 2011 by magiarti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 παιδιά το πήρα από πλαίσιο συντάγματος έχει ένα καμένο πίξελ τι λέτε να κάνω?να το πάω στην LG? φαινεται μόνο σε άσπρο φόντο.δε φαίνεται εύκολα αλλά ξενέρωσα Άμεση επιστροφή στο κατάστημα με αίτημα αντικατάστασης. Μην το χρησιμοποιήσεις καθόλου και πήγαινέ το αύριο κιόλας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiarti Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Άμεση επιστροφή στο κατάστημα με αίτημα αντικατάστασης. Μην το χρησιμοποιήσεις καθόλου και πήγαινέ το αύριο κιόλας. αύριο θα είμαι εφημερία στη δουλειά όλη μέρα οπότε δευτέρα από ανάλογες περιπτώσεις τι κάνει η lg? μήπως να τους πάρω τηλέφωνο να τους ρωτήσω? ποιο το νόημα να το αφήσω στο πλαίσιο και να μου πουν μετά από 20 μέρες οτι αλλάζουν πάνω από 5 πίξελ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts