spyko Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Εχω κάνει back up της stock ρομ στην Sd card απο το custom recovery 6 που υπαρχει στο tools σου. Κάνω το repartion με τις οδηγίες του tool. Ωστόσο όταν κάνω επεναφορα της rom απο το recovery τα partition που έχω φτιάξει σβήνονται και επανέρχονται στα stock partitions. Η recovery δεν μπορεί να σβήσει και να ξαναδημιουργήσει partitions (γιατί ένα από αυτά είναι και η ίδια) Κάνω το repartion με τις οδηγίες του tool Εννοείς την επιλογή 9. Αυτό δημουργεί το αρχείο του custom partition table μόνο. Το φλάσαρες μετά με την επιλογή 4? H επιλογή 4 ξαναδημιουργεί όλα τα partitions γιαυτό και κάνει full wipe. Αν όχι είναι λογικό να έχεις τα ίδα μεγέθη. Παράθεση Αν το All-In-One Toolkit σε βοήθησε, υποστήριξε το στο XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Δεν κατάλαβα τι έννοεις..Θέλεις να σβήσεις όλες τις εφαρμογές εκτός go launcher? Οχι , θελω να κρατησω backup εφαρμογες και GO Launcher , και να το ξανακανω update στην stock ICS .... Απλα θελω να διαγραψω οτι σκουπιδια εχει απο την gingerbread γιατι το update δεν καθισε καλα ... Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Οχι , θελω να κρατησω backup εφαρμογες και GO Launcher , και να το ξανακανω update στην stock ICS .... Απλα θελω να διαγραψω οτι σκουπιδια εχει απο την gingerbread γιατι το update δεν καθισε καλα ... Μην το ψαχνεις αδικα,περνα djangomanouche.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Δεν γνωριζω ... και κυριως δεν εχω χρονο να ασχολουμαι με το κινητο και custom roms ... Γι αυτο θελω να κανω αυτο που ειπα για να μην ξαναστηνω απο την αρχη ... Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Δεν γνωριζω ... και κυριως δεν εχω χρονο να ασχολουμαι με το κινητο και custom roms ... Γι αυτο θελω να κανω αυτο που ειπα για να μην ξαναστηνω απο την αρχη ... Το titanium κάνει αυτό που θες...!!!! πάρε backup μόνο της εφαρμογές που θες, βάλε όποια Rom θέλεις και με Restore (titanium) επανέρχονται..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannisSm Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Αν εννοείς το widget, δυστυχώς φεύγει, όπως περιγράφει και ο φίλος παραπάνω. Προφανώς οι υπενθυμίσεις κλπ που έχεις συγχρονίσει με το λογαριασμό google θα παραμείνουν. Ενα απο τα καλυτερα widget και το βγαλανε! Το "υποκαταστατο" που προτεινεται πιο πανω ειναι καλο? Εσυ τι χρησιμοποιεις? Δυστυχως για μενα ειναι απολυτως χρησιμο το widget σε σημειο που ηδη καθυστερω το update μου σε ICS... (και παιζει να μην το κανω αν δεν υπαρχει αξιοπρεπες υποκαταστατο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miliospap Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Φίλε σου παραθέτω συννημένο ένα screenshot από την οθόνη στην οποία έχω τα 2 widget που πρότεινα προηγουμένως, ως αντικατάσταση του original widget του ημερολογίου της LG που απουσιάζει από την νέα έκδοση της ROM, ώστε να κρίνεις σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες αν σου κάνει. Προσωπικά με έχει βολέψει παραπάνω από το original πλέον , διότι οι υπενθυμίσεις από κάτω δεν είναι απλά στατικές της τρέχουσας ημέρας αλλά τις σκλοράρεις άνετα με το δάχτυλο και βλέπεις και τις επόμενες ημέρες, χωρίς να είναι ανάγκη να μπεις στην εφαρμογή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannisSm Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Φίλε σου παραθέτω συννημένο ένα screenshot από την οθόνη στην οποία έχω τα 2 widget που πρότεινα προηγουμένως, ως αντικατάσταση του original widget του ημερολογίου της LG που απουσιάζει από την νέα έκδοση της ROM, ώστε να κρίνεις σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες αν σου κάνει. Προσωπικά με έχει βολέψει παραπάνω από το original πλέον , διότι οι υπενθυμίσεις από κάτω δεν είναι απλά στατικές της τρέχουσας ημέρας αλλά τις σκλοράρεις άνετα με το δάχτυλο και βλέπεις και τις επόμενες ημέρες, χωρίς να είναι ανάγκη να μπεις στην εφαρμογή! Σε ευχαριστω για το screenshot. Απο κατω εορτολογιο ειναι? Θα κανω το update κι ελπιζω μη χαθουν οι υπενθυμισεις που εχω/ειχα βαλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefteriskou Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Καλημέρα σε όλους! Υπάρχει κάποιος οδηγός για ροοτάρισμα της 4άρας stock? Επίσης υπάρχει κάποια σταθερή και αξιόλογη custom rom να αντικαταστήσουμε την stock 4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
an8rwpofagos Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Παιδια εχει βαλλει κανεις την cm 10.1 ? Εγω ειμαι ακομα με την cm 10 build 20130103 γιατι ειναι πολυ καλη αλλα αν ειναι εξισου σταθερη η 10.1 θα ηθελα να την δοκιμασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzacool2 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Καλημέρα σε όλους! Υπάρχει κάποιος οδηγός για ροοτάρισμα της 4άρας stock? Επίσης υπάρχει κάποια σταθερή και αξιόλογη custom rom να αντικαταστήσουμε την stock 4? All-In-One P990 ToolKit v4.0 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2020737 Παράθεση XPERIA Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Παιδια εχει βαλλει κανεις την cm 10.1 ? Εγω ειμαι ακομα με την cm 10 build 20130103 γιατι ειναι πολυ καλη αλλα αν ειναι εξισου σταθερη η 10.1 θα ηθελα να την δοκιμασω. Λέω να την φλασαρω σήμερα..Θα ενημερωσωτο βράδυ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefteriskou Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Merci, το ροόταρα, από custom rom ποιά προτείνεται ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miliospap Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Σε ευχαριστω για το screenshot. Απο κατω εορτολογιο ειναι? Θα κανω το update κι ελπιζω μη χαθουν οι υπενθυμισεις που εχω/ειχα βαλει. Όχι. Απλώς έχω περάσει όλες τις γιορτές στο ημερολόγιο οπότε αυτό από κάτω είναι οι υπενθυμίσεις των συμβάντων που έχω περάσει στο ημερολόγιο!!! (δεν ήθελα να εγκαταστήσω και άλλο widget εορτολογίου και τα έχω περάσει όλα στο ημερολόγιο) Για να μην χαθεί τίποτα κάνε ένα συγχρονισμό του ημερολογίου με το gmail ή το outlook πριν κάνεις το update. Προσωπικά προτιμώ να συγχρονίζω με το outlook, ώστε να μην ανεβάζω στο σύννεφο προσωπικά μου στοιχεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Merci, το ροόταρα, από custom rom ποιά προτείνεται ??? Django manouche v1.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Περασα cm10.1 σήμερα, το πρώτο bug που βρήκα ήταν ότι κατεβάζει συνέχεια του πληκτρολόγιο και δεν με αφήνει να γράφω.. με το SwiftKey όλα κομπλέ.. Γρηγορη φαίνεται για να δούμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
an8rwpofagos Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Περασα cm10.1 σήμερα, το πρώτο bug που βρήκα ήταν ότι κατεβάζει συνέχεια του πληκτρολόγιο και δεν με αφήνει να γράφω.. με το SwiftKey όλα κομπλέ.. Γρηγορη φαίνεται για να δούμε.. Μακαρι να την φτιαξουν γρηγορα γιατι μετα θα βγουνε και ποσες αλλες βασισμενες σε αυτην. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIORGOSGGGGGG Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Καλησπέρα μόλις παρήγγειλα το συγκεκριμένο κινητό LG Optimus 2X P990 Star Black VF .Θα ήθελα να ρωτήσω τι σημαίνει το vf στο τέλος.Μήπως είναι κάτι περίεργο και ακυρώσω την παραγγελία;Ευχαριστώ εκ των προτέρων . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Καλησπέρα μόλις παρήγγειλα το συγκεκριμένο κινητό LG Optimus 2X P990 Star Black VF .Θα ήθελα να ρωτήσω τι σημαίνει το vf στο τέλος.Μήπως είναι κάτι περίεργο και ακυρώσω την παραγγελία;Ευχαριστώ εκ των προτέρων . Vodafone? Σε τι τιμή ανά επιτρέπεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIORGOSGGGGGG Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Vodafone? Σε τι τιμή ανά επιτρέπεται; http://www.cityshop.gr/index.php?target=products&product_id=32662&ref=bestprice.gr.αυτο εδώ ειναι τι εννοείς με το vodafone;δεν το πηρα με συνδεση.θα εχει το σηματακι της vodafone;αν ναι θα ακυρωσω την παραγγελια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIORGOSGGGGGG Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 http://www.cityshop.gr/index.php?target=products&product_id=32662&ref=bestprice.gr.αυτο εδώ ειναι τι εννοείς με το vodafone;δεν το πηρα με συνδεση.θα εχει το σηματακι της vodafone;αν ναι θα ακυρωσω την παραγγελια. http://www.vnp.gr/lg-p990-optimus-speed-2x-bl-eu.html.αν παρω αυτό θα έχει κανένα σήμα;επειδή γράφει EU; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 οχι φιλε μου κανενα σημα ή κατι της βοντα δεν θα εχει.κοιτα να το χαρεις το κινητακι.ειδικα με την 4 εχει γινει αρκετα καλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 http://www.cityshop.gr/index.php?target=products&product_id=32662&ref=bestprice.gr.αυτο εδώ ειναι τι εννοείς με το vodafone;δεν το πηρα με συνδεση.θα εχει το σηματακι της vodafone;αν ναι θα ακυρωσω την παραγγελια. Το πουλάν ακόμα με ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ Android OS, v2.2 (Froyo) :wacko::wacko::wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Εφοσον το κινητο ειναι με στοκ .. δεν μπορω να παρω nandroid backup εεε ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Το πουλάν ακόμα με ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ Android OS, v2.2 (Froyo) :wacko::wacko::wacko::wacko: Ναι αλλά σκέψου ότι από froyo θα πηγαίνεις κατευθείαν σε ics.. Όσο για το vf νομίζω ότι έχει σχέση με την Vodafone.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts