kostasa1gr Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 αυτη εχω φιλε 30a Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Και σημερα το πρωί παλι αρχισε να κανει restart μονο του:banghead: Αν έχεις το viber εγκατεστημένο, ίσως οφείλεται σ'αυτό. Εγώ το έκανα freeze και δεν έχει κάνει επανεκκίνηση (με Django Manouche X 1.2.1 βέβαια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SARJETIS Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Καλησπερα εχει δοκιμασει καινεις την 10.1 ??? ειναι πιο σταθερη απο cm10? Μπορεις να συνδεσεις λογαργιασμο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Καλησπερα εχει δοκιμασει καινεις την 10.1 ??? ειναι πιο σταθερη απο cm10? Μπορεις να συνδεσεις λογαργιασμο? Τι έννοιες με το να συνδέσεις λογαριασμό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 για καθημερινή χρήση προτείνεται ακόμα η django manouche ή υπάρχει καμιά άλλη πιο σταθερή και ολοκληρωμένη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SARJETIS Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Τι έννοιες με το να συνδέσεις λογαριασμό; Εννοω οτι στις εκδοσεις cm10 δεν μπορουσες να συνδεθεις με τον λογαργιασμο σου στο google, δεν δουλευε και το play store...(αν και ειχα το blackmarket οποτε δεν παιζει προβλημα) αλλα γενικοτερα ενω πηγαινε μπαλα ειχε τα προβληματακια τις οπως το βασικοτερο με τις κλησεις... εχει φτιαξει καθολου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giomil Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Αν δεν σου έχουν περάσει V30, πέρνα τη μόνος σου και καθάρισες...απλώς βεβαιώσου ότι έχεις κάνει τα πάντα όλα wipe ;) Φιλε ελεξε εαν εχει περαστει σωστα το baseband....ειναι τις περισσοτερες φορες η κυρια αιτια του lagarismatos!!!!v30α Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Εννοω οτι στις εκδοσεις cm10 δεν μπορουσες να συνδεθεις με τον λογαργιασμο σου στο google, δεν δουλευε και το play store...(αν και ειχα το blackmarket οποτε δεν παιζει προβλημα) αλλα γενικοτερα ενω πηγαινε μπαλα ειχε τα προβληματακια τις οπως το βασικοτερο με τις κλησεις... εχει φτιαξει καθολου? Δεν είχε καμια cm10 πρόβλημα με τον λογαριασμό απο όσο ξέρω.Και είχα δοκιμάσει αρκετές..Call bug στις τελευταίες cm10 απο όσο διαβάζω στο xda δεν υπάρχει..Τώρα από μπαταρία δεν ξέρω καθώς και τι παιζει με την cm10.1.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SARJETIS Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Δεν είχε καμια cm10 πρόβλημα με τον λογαριασμό απο όσο ξέρω.Και είχα δοκιμάσει αρκετές..Call bug στις τελευταίες cm10 απο όσο διαβάζω στο xda δεν υπάρχει..Τώρα από μπαταρία δεν ξέρω καθώς και τι παιζει με την cm10.1.. Ειχα βαλει σχεδον ολες τις cm10 πριν βγει η v30a και σε ολες δεν δουλευε το το play store και δεν μπορουσα να συνδευθω στην google... οποτε αξιζει να δοκιμασω cm10.1 ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTSPre Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Ειχα βαλει σχεδον ολες τις cm10 πριν βγει η v30a και σε ολες δεν δουλευε το το play store και δεν μπορουσα να συνδευθω στην google... οποτε αξιζει να δοκιμασω cm10.1 ?? Το πρόβλημά σου λύνεται με το να flashάρεις τα gapps! ;) http://www.filecrop.com/81308246/index.html Το θέμα ήταν οτι δεν κάνει install η CM10 το google,γι'αυτό και δεν μπορείς να κάνεις synchronize! ΥΓ. Η CM10.1 είναι ακόμα σε high experimental στάδιο... Σου προτείνω να παραμείνεις σε CM10,εάν ήδη έχεις βολευτεί με αυτή! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 τι λετε jellybam,djangomanouche ή κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 τι λετε jellybam,djangomanouche ή κάτι άλλο; Δοκίμασε jellybam να μας πεις τι γίνεται..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SARJETIS Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Το πρόβλημά σου λύνεται με το να flashάρεις τα gapps! ;) http://www.filecrop.com/81308246/index.html Το θέμα ήταν οτι δεν κάνει install η CM10 το google,γι'αυτό και δεν μπορείς να κάνεις synchronize! ΥΓ. Η CM10.1 είναι ακόμα σε high experimental στάδιο... Σου προτείνω να παραμείνεις σε CM10,εάν ήδη έχεις βολευτεί με αυτή! :) Ωραιος! Ευχαριστω. Αυτο με τα gapps δεν το ηξερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Δοκίμασε jellybam να μας πεις τι γίνεται..:p το θεμα έιναι ότι δεν έχω άλλο κινητό και το θέλω για καθημερινή χρήση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoskavv Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Καλησπέρα παιδιά. Παρακολουθώ το forum αρκετό καιρό. Έχω βοηθηθεί πολλές φορές στο να περάσω νέα rom και ειδικότερα με το tools του Spyko. Προσπαθώ να κάνω με το tools repartion για να αυξήσω την virtual ram που υποστηρίζει η V30A. Έχω κάνει backup τη rom μέσω του tools. Μετά κάνω το repartition με τις οδηγίες του tool. Στην επαναφορά μετά της rom από το αρχείο poy έχει δημιουργηθεί από το backup τα partition επιστρέφουν στα αρχικά μεγέθοι τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jedimastermaniac Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 το θεμα έιναι ότι δεν έχω άλλο κινητό και το θέλω για καθημερινή χρήση...Μετά από αρκετές δοκιμές κ παρόλο που είμαι λάτρης της CM γενικά .... θα έλεγα django .Είναι Η καλύτερη ROM αυτή τη στιγμή για το κινητό μας ....Στο μέλλον βλέπουμε αν αλλάξει κάτι Παράθεση Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Μετά από αρκετές δοκιμές κ παρόλο που είμαι λάτρης της CM γενικά .... θα έλεγα django .Είναι Η καλύτερη ROM αυτή τη στιγμή για το κινητό μας ....Στο μέλλον βλέπουμε αν αλλάξει κάτι οκ ευχαριστώ πολύ κατεβάζω τώρα την τελευταία έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 (edited) τι λετε jellybam,djangomanouche ή κάτι άλλο; ΜΕ 100000000000000000000 DjangoManoucheX1.2_KoB_NoOC_30a Edited January 12, 2013 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 ΜΕ 100000000000000000000 DjangoManoucheX1.2_KoB_NoOC_30a γιατί 1.2 και όχι 1.2.1 και γιατι nooc και όχι oc; ευχαριστώ πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Φιλε ελεξε εαν εχει περαστει σωστα το baseband....ειναι τις περισσοτερες φορες η κυρια αιτια του lagarismatos!!!!v30α Πως το ελεγχουμε αυτο ... γιατι και εμενα μου φαινεται οτι δεν καθισε καλα το update σε V30a ... εχει κανει 2 φορες μονο του reboot μεσα σε 2 βδομαδες ... Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Τι γίνεται ρε σεις με το update σε ics? Εχει έρθει σε όλους? Στο δικό μου κινητό γιατί ακόμα δεν ήρθε? Είμαι ακόμα με την v20e Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 παιδια κανενα καλο προγραμμα για call recorder εχουμε??με ενδιαφερει αμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Για εφαρμογές μπορείς να κοιτάξεις στην ενότητα Android. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 (edited) γιατί 1.2 και όχι 1.2.1 και γιατι nooc και όχι oc; ευχαριστώ πολυ Αυτή έχω και τρέχει απροβλημάτιστα...!!!! δεν βλέπω των λόγο να δοκιμάσω κάτι παραπλήσιο..!!! ;) Τι γίνεται ρε σεις με το update σε ics? Εχει έρθει σε όλους? Στο δικό μου κινητό γιατί ακόμα δεν ήρθε? Είμαι ακόμα με την v20e Μπες εδώ και όπου χχχχχχχχχχχχχχχχ βάλε το IMEI του τηλέφωνο σου και θα δεις ποια υπάρχει διαθέσιμη για σένα..!!! Edited January 12, 2013 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kai_kala Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 "ξεθαβω" λιγο το θέμα για να ακουσω γνωμες γιατι τα διαφορα Reviews που διαβασα με εχουν μπερδεψει. Αξιζει η αγορα του τωρα στα 240 ευρω που το βρίσκω στο skroutz; εχει επισημα ICS ετσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts