2kWn9 Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 (edited) Μετά από μέρες λειτουργίας (από τη μέρα που βγήκε η official ICS) έχω να πω ότι η rom είναι πολύ μέτρια. Τρώει κάτι σκαλώματα ώρες ώρες και κάνει έναν αιώνα να ανταποκριθεί στο tap που κάνω. Κάποιες φορές (σπάνια) η οθόνη δεν ανοίγει και θέλει βγάλσιμο μπαταρίας, και κάποιες άλλες (απάνια πάλι) κάνει reboot μόνο του. Όταν ήταν άδειο πήγαινε καλά. Μόλιες έβαλα εφαρμογές άρχισε να αργεί πολύ. Υπάρχει κάποια σταθερή και γρήγορη ics rom ή να περιμένω; Edited December 20, 2012 by |)@|2kW|n9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Παιδιά όταν αναφέρεται προβληματα να λέτε και τι Ρομ χρησιμοποιείτε... Όσο για smooth rom διαβάστε τις 2-3 τελευταίες σελίδες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2kWn9 Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Εντάξει, η DjangoManouche πες πως είναι smooth. Από bugs πως πάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Η καλύτερη ICS custom rom που έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής, είναι αυτή του civato: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2038868] Προτιμάω μάλλον την deodexed version. Δεν έχω ιδιαίτερα bugs, αντίθετα lags θεωρώ οτι υπάρχουν σε όλες, αλλά η ανωτέρω θεωρώ οτι έχει την καλύτερη διαχείριση ενέργειας, δηλαδή δεν "τα παίζει" η μπαταρία μου. Κρατάει αξιοπρεπώς. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Η καλύτερη ICS custom rom που έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής, είναι αυτή του civato: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2038868] Προτιμάω μάλλον την deodexed version. Δεν έχω ιδιαίτερα bugs, αντίθετα lags θεωρώ οτι υπάρχουν σε όλες, αλλά η ανωτέρω θεωρώ οτι έχει την καλύτερη διαχείριση ενέργειας, δηλαδή δεν "τα παίζει" η μπαταρία μου. Κρατάει αξιοπρεπώς. Εχεις δοκιμασει την DjangoManouche? Δηλαδη η μπαταια δεν εχει drain me to Wifi κυριως? Λες να την δοκιμασω?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 (edited) Ναι, την έχω δοκιμάσει, απο μπαταρία θεωρώ οτι είναι η καλύτερη του civato, εξαρτάται βέβαια και τι πολιτική σύνδεσης (στις ρυθμίσεις για προχωρημένους του wifi) θα επιλέξεις. Παίζει κι αυτό ρόλο, γιατί drain με το wifi πάντα υπάρχει σε όλες τις συσκευές εννοείται. Διάβασε λίγο να δεις, νομίζω οτι ο civato είναι αρκετά σοβαρός. Edited December 20, 2012 by keras Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Ναι, την έχω δοκιμάσει, απο μπαταρία θεωρώ οτι είναι η καλύτερη του civato, εξαρτάται βέβαια και τι πολιτική σύνδεσης (στις ρυθμίσεις για προχωρημένους του wifi) θα επιλέξεις. Παίζει κι αυτό ρόλο, γιατί drain με το wifi πάντα υπάρχει σε όλες τις συσκευές εννοείται. Διάβασε λίγο να δεις, νομίζω οτι ο civato είναι αρκετά σοβαρός. Για να την περασω πανω απο την DM θελει wipe data/dalvik? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Διαβαζε προσεκτικα τις οδηγιες παντα πριν περασεις ρομ. Ναι, χρειαζεται, το γραφει πανω πανω Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sasho Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Ξέρει κανείς σε 4.0.4 άν και πώς μπορώ να αφαιρέσω την φωνητική αναζήτηση που υπάρχει σε όλες τι οθόνες ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis82 Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Εχω διαβασει προσεκτικα ολα τα ποστ,παρολα αυτα χρειαζομαι τη βοηθεια του φορουμ, Ειχα τεμασεκ ρομ,πηγα σε stock rom με smartflash χωρις να κανω wipe,περασα με lg tool την ics,αντιμετωπιζω προβληματα(εντονο lag),κατεβασα το tool(το ανοιξα με winrar) του συμφορουμιτη μα τα αγγλικα μου και η μεταφραση του google δεν βοηθησαν οποτε ψαχνω απαντηση με links αν ειναι εφικτο στα εξης: -πως κανω root -πως βαζω recovery -για να φλασαρω ics custom rom πρεπει να ειμαι σε ics; -πρεπει να κανω κατι με partition; Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jedimastermaniac Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Εχω διαβασει προσεκτικα ολα τα ποστ,παρολα αυτα χρειαζομαι τη βοηθεια του φορουμ, Ειχα τεμασεκ ρομ,πηγα σε stock rom με smartflash χωρις να κανω wipe,περασα με lg tool την ics,αντιμετωπιζω προβληματα(εντονο lag),κατεβασα το tool(το ανοιξα με winrar) του συμφορουμιτη μα τα αγγλικα μου και η μεταφραση του google δεν βοηθησαν οποτε ψαχνω απαντηση με links αν ειναι εφικτο στα εξης: -πως κανω root -πως βαζω recovery -για να φλασαρω ics custom rom πρεπει να ειμαι σε ics; -πρεπει να κανω κατι με partition; Ευχαριστω εκ των προτερων http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2020737 Νομίζω έχει τα πάντα πλέον .. πρέπει να κατεβάσω και την νέα έκδοση :P Παράθεση Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Ξέρει κανείς σε 4.0.4 άν και πώς μπορώ να αφαιρέσω την φωνητική αναζήτηση που υπάρχει σε όλες τι οθόνες ;;; Ναι η μπάρα της google .... πως βγαίνει ρε παιδιά ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Aν λετε την αναζητηση google που εχει το πλαισιο στην κορυφη της οθονης και δεν ειστε root , πατε στις ρυθμισεις - εφαρμογες - ολα και πατατε στην αναζητηση google και κανετε απενεργοποιηση.Ελπιζω να καταλαβα καλα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jedimastermaniac Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Επίσης με τη σειρα μου να πω πως η django manuche ειναι μάλλον μονόδρομος μεχρι να βγει stable cm10 (σε σχεση με τη στοκ πάντα) τις αλλες 3 custom δεν τις εχω δοκιμασει για να εχω πλήρη άποψη.... Παράθεση Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motifnick Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Επίσης με τη σειρα μου να πω πως η django manuche ειναι μάλλον μονόδρομος μεχρι να βγει stable cm10 (σε σχεση με τη στοκ πάντα) τις αλλες 3 custom δεν τις εχω δοκιμασει για να εχω πλήρη άποψη.... με τον Rom manager μπορω να την περασω??? Παράθεση iphone 4,iphone 3gs,Nokia Lumia 710, iPad 2,LG Optimus 2x,Motorola Atrix 4G + Lapdock,LG Optimus One p500,LG GW620,Samsung Galaxy i5500,Nokia5800xm,LG ks20,Nokia N71,Nokia 6600,Nokia 7210,BlackBerry7290.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SARJETIS Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Η καλύτερη ICS custom rom που έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής, είναι αυτή του civato: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2038868] Προτιμάω μάλλον την deodexed version. Δεν έχω ιδιαίτερα bugs, αντίθετα lags θεωρώ οτι υπάρχουν σε όλες, αλλά η ανωτέρω θεωρώ οτι έχει την καλύτερη διαχείριση ενέργειας, δηλαδή δεν "τα παίζει" η μπαταρία μου. Κρατάει αξιοπρεπώς. Καλημερα, ειχα περασει την τελευτεα CM10 το περα το callbug το τηλ. πετουσε... δοκιμασα να βαλω αυτη που προτινες (civato) με τον κλασικο τροπο(clockworkmod) και δυστιχως στο 20% με πεταει εκτος instal... κανω κατι λαθος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Τελικά μου είπαν από το service ότι πρέπει να το πάω εκεί το τηλέφωνο για να περαστεί ics. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jedimastermaniac Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Τελικά μου είπαν από το service ότι πρέπει να το πάω εκεί το τηλέφωνο για να περαστεί ics. Πριν το πας δοκίμασε να το βάλεις ένα virtual machine με 32bit win 7/vista για να κάνεις το update.... εγώ έτσι το έκανα Παράθεση Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Δηλαδή τι ακριβώς να κάνω ; Στον υπολογιστή έχω Xp 32bit. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 (edited) Δηλαδή τι ακριβώς να κάνω ; Στον υπολογιστή έχω Xp 32bit. Βάλε την με το tool του spyko Το ημερολόγιο δεν έχει widget να το βάλω σε καρτέλα να φαίνεται πάντα ? Edited December 21, 2012 by kprse Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Κι επειδή ρώτησα μου είπαν ότι δεν είναι θέμα υπολογιστή, δηλαδή αν πάω να το περάσω με άλλο pc και άλλο λειτουργικό πάλι το ίδιο θα γίνεται. Στο κινητό είναι το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Επίσης με τη σειρα μου να πω πως η django manuche ειναι μάλλον μονόδρομος μεχρι να βγει stable cm10 (σε σχεση με τη στοκ πάντα) τις αλλες 3 custom δεν τις εχω δοκιμασει για να εχω πλήρη άποψη.... Δεν θα ελεγα την DM μονοδρομο....εχει τεραστιο drain battery αλλα κατα τα αλλα αρκετα καλη. Χτες βραδυ περασα του civato και φαινεται αρκετα καλη για αρχη και χωρις drain τρελο στην μπαταρια οπως λενε αρκετοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Δεν θα ελεγα την DM μονοδρομο....εχει τεραστιο drain battery αλλα κατα τα αλλα αρκετα καλη. Χτες βραδυ περασα του civato και φαινεται αρκετα καλη για αρχη και χωρις drain τρελο στην μπαταρια οπως λενε αρκετοι. ποια σου φαίνεται καλύτερη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motifnick Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 βρε παιδια...παω να βαλω civato με rom manager ,,ανοιγει μια χαρα οι επιλογες με το τι θελω να περασω...επειτα κανει εγκατασταση και ανοιγει στην cyan.10 που ειχα πριν.. τα εκανα ολα καθαρισμο γιατι δε με ενδιαφερει backup αλλα τα ιδια σε ολες τις προσπαθειες.. τι παιζει?? εγω εχω optimus speed 2Χ..Γερμανικο..εχει την επισημη??? Παράθεση iphone 4,iphone 3gs,Nokia Lumia 710, iPad 2,LG Optimus 2x,Motorola Atrix 4G + Lapdock,LG Optimus One p500,LG GW620,Samsung Galaxy i5500,Nokia5800xm,LG ks20,Nokia N71,Nokia 6600,Nokia 7210,BlackBerry7290.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 (edited) Το ημερολόγιο δεν έχει widget να το βάλω σε καρτέλα να φαίνεται πάντα ? 4 διαφορετικα widget εχει,εγω εχω το 4x4. To google αναζητηση απο τις οθονες ετσι οπως ειπε ο Λεωνιδας αφαιρειται,μονο που να ξερετε οτι δεν "κερδιζεις" τον χωρο που καταλαμβανει,ωστε να βαλεις κατι αλλο ή να απλωσεις τις ηδη υπαρχουσες εφαρμογες κ widget. Edited December 21, 2012 by batman_13 Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts