Leolipop Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=803682 task manager pro δουλευω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisss99 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Πάντως αφού και η stock έχει το ίδιο θέμα με τις κλήσεις αρχίζω και ανησυχώ για την official όποτε βγει τέλος πάντων...Μήπως γι'αυτό το λόγο έχουν αργήσει και τόσο πολύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolop Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 οι στοκ δεν εχουν κανένα πρόβλημα έχω την 28 g εδώ kai 20 μέρες και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα είναι εγκατεστημένη με smartflash η γνήσια και όχι με nvfkash του stefan η πειραγμένη. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motifnick Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Ποτε ρε παιδια τελικα η επισημη; Παράθεση iphone 4,iphone 3gs,Nokia Lumia 710, iPad 2,LG Optimus 2x,Motorola Atrix 4G + Lapdock,LG Optimus One p500,LG GW620,Samsung Galaxy i5500,Nokia5800xm,LG ks20,Nokia N71,Nokia 6600,Nokia 7210,BlackBerry7290.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisss99 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 οι στοκ δεν εχουν κανένα πρόβλημα έχω την 28 g εδώ kai 20 μέρες και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα είναι εγκατεστημένη με smartflash η γνήσια και όχι με nvfkash του stefan η πειραγμένη. Του stefan νομίζω ότι χρησιμοποιεί τον kernel που χρησιμοποιεί και η CM10 οπότε λογικό να έχει το ίδιο θέμα...Αν η stock είναι εντάξει,απλά περιμένουμε την official για να χρησιμοποιήσουν τα sources του P990 στην CM10... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Ποτε ρε παιδια τελικα η επισημη; Φήμες λένε για Δεκέμβρη.. οποτε υπολόγιζε καμια 25αρια μέρες αν ισχυει όντως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samniotis Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 καλά Χριστούγεννα (και δεν εννοώ την ευχή!) Παράθεση LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 οι στοκ δεν εχουν κανένα πρόβλημα έχω την 28 g εδώ kai 20 μέρες και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα είναι εγκατεστημένη με smartflash η γνήσια και όχι με nvfkash του stefan η πειραγμένη. Κι εγω την στοκ ειχα,κ πανω στην βδομαδα μου το εκανε,οπως κ σε αρκετους αλλους στο xda.Με ριμπουτ εφτιαξε,αλλα αγνωστο για ποσο.Σε αλλους το εβγαλε κατευθειαν,σε αλλους καθολου,σε αλλους μετα απο καιρο. Οταν λεμε στοκ,προφανως αναφερομαστε στην στοκ,κι οχι σε custom. Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jedimastermaniac Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Λοιπόν , για διάφορους λόγους γύρισα σε στοκ κ ήθελα να ξανακάνω root ( το CWM τα επαιξε λίγο) 1o προβλημα smartflash στην V20r κ έκανα αναβάθμιση σε v20s , με SuperOneClick δεν γινόταν root.. 2o πρόβλημα Προχώρσα στην λύση του Gingerbreak πάλι χωρί αποτέλεσμα... (20 λεπτά αναμονή) 3ο πρόβλημα κ χειρότερο..... Με nvflash έχω το εξής.... USB DEVICE NOT DETECTED ...αυτό με περασμένους drivers.... Τώρα κάνω πάλι smartflash (αυτή τη στιγμή) thn V20R κ θα ξαναδοκιμάσω το superoneclick... Ειδικά στο 3ο πρόβλημα ανησυχώ Επίσης έχω μόνο 2 pcs με windows 8 κ ένα με mac os x Στα Windows 8 το nvflash προκαλεί BSOD στα 8άρια ...στο mac... απλά άχρηστο . Κυρίως δουλεύω σε Virtual machine για να μπορέσω να κάνω την δουλειά Παράθεση Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Φιλε εκανες αυτα που εγραψα πιο πανω με superoneclick ; Τις επιλογες εννοω. Εγω στην v20s το εκανα με soc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jedimastermaniac Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Φιλε εκανες αυτα που εγραψα πιο πανω με superoneclick ; Τις επιλογες εννοω. Εγω στην v20s το εκανα με soc. Μα με SOC προσπάθησα πρώτα όπως είπα... Συγκεκριμένα κολλάει στο step 7 ...κ εκεί δοκιμασμένο για 10 λεπτά τουλάχιστον χωρίς αποτέλεσμα Παράθεση Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Και ξαναρωταω (φιλικα παντα:) ), δεν επελεξες μονο τον εντοπισμο σφαλματων , αλλα ολες τις επιλογες ετσι ; Βασικα μετα που εκλεισα το προγραμμα ειδα οτι στο παρασκηνιο ειχε περασει adb driver , για τσεκαρε με μια αναζητηση στη διαχειριση συσκευων μηπως υπαρχει κατι να βρει εκει....Βεβαια ειναι και περιεργο και το συστημα σου και δεν ξερεις ποτε τι γινεται... Aν ειναι να πετυχει θα τελειωσει σε μισο λεπτο , αν περιμενεις πανω απο 1 δεν θα γινει....Το λεω γιατι εμενα κολλαγε στο 2ο βημα (starting adb server) οποτε καλυτερα στο 7ο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jedimastermaniac Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Και ξαναρωταω (φιλικα παντα:) ), δεν επελεξες μονο τον εντοπισμο σφαλματων , αλλα ολες τις επιλογες ετσι ; Βασικα μετα που εκλεισα το προγραμμα ειδα οτι στο παρασκηνιο ειχε περασει adb driver , για τσεκαρε με μια αναζητηση στη διαχειριση συσκευων μηπως υπαρχει κατι να βρει εκει....Βεβαια ειναι και περιεργο και το συστημα σου και δεν ξερεις ποτε τι γινεται... Aν ειναι να πετυχει θα τελειωσει σε μισο λεπτο , αν περιμενεις πανω απο 1 δεν θα γινει....Το λεω γιατι εμενα κολλαγε στο 2ο βημα (starting adb server) οποτε καλυτερα στο 7ο :lol: Ναι στο 7 παραμένει ετσι το έκανα :p Θα δοκιμάσω με άλλο VM μπας κ γίνει δουλειά Παράθεση Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 (edited) Δεν το περιμενα και εγω να μου πετυχει γιατι το ειχα δοκιμασει την προηγουμεη μερα.Ελα ντε ομως που εγινε.Πριν 4 μερες και εγω με flash το ειχα κανει αλλα ειχα γραψει εδω διαφορα θεματακια που προκαλουσε (binary , δεν ενημερωνε το SU Κλπ) Αυτος ο τροπος οπως και παλια που το εκανα ειναι το μονο πληρως λειτουργικο.Ουτε binary ξεχωριστο θελει και ενημερωνει και το su αμεσως και πανω απο ολα δεν πειραζει recovery και ετσι μπορω και να το ενημερωσω με updatetool της lg οταν καποτε βγει η ενημερωση.Αν φλασαρεις recovery δεν καταλαβαινει το προγραμμα τι εκδοση εχεις και για αυτο το ειχα ξανα φλασαρει στοκ και αρουταριστο. AA θυμηθηκα κατι, οταν εκανα κλικ του root στο soc μου ειπε οτι ειναι ειναι ηδη ρουταρισμενη και αν θελω να το ξανακανω.Παρολα αυτα ομως οταν προχωρησε στα βηματα , στο check if rooted εγραψε false. Ας δοκιμασει και καποιος αλλο με στοκ συσκευη να μας πει.Αλλωστε αν δουλεψει το ρουτ απο soc , αμεσως το ξανακανει unroot. Edited December 1, 2012 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Θα δοκιμασω εγώ σε λίγο..Περνάει και cwm το soc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 οχι. μονο superuser με Binary.Εντελει δεν κανεις τιποτα αλλο μετα.Εγω της γυναικας μου αδειασα το τηλ!!200-220 ραμ ελευθερα και παει και σφαιρα με holo plus που εχω βαλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 οχι. μονο superuser με Binary.Εντελει δεν κανεις τιποτα αλλο μετα.Εγω της γυναικας μου αδειασα το τηλ!!200-220 ραμ ελευθερα και παει και σφαιρα με holo plus που εχω βαλει. Κατάλαβα..Μετα να φανταστώ μπορείς να το κανεις unroot και να πάρεις κανονικά την ics?(λέμε τώρα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 οταν ειχα εγω το τηλ τον αυγουστο του ειχα φλασαρει την v20r Και ειχα ξεχασει να αναβαθμισω σε s.Εστησα το τηλ, το ρουταρα και μετα οπως ηταν του περασα την s μεσω αναβαθμισης lg.Θελω να πω οτι επειδη στην ουσια περναει μια εφαρμογη μεσα χωρις recovery και αλλα img οπως σε αλλες συσκευες , δε χρειαζεται καν να κανεις unroot γιατι με αυτο το ρουτ , το προγραμμα αναβαθμισης βλεπει την εκδοση που εχεις μεσα ενω πριν με recovery που το ειχα κανει και εγω , εβγαζε μονο greece , ουτε μοντελο ουτε εκδοση λογισμικου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 οταν ειχα εγω το τηλ τον αυγουστο του ειχα φλασαρει την v20r Και ειχα ξεχασει να αναβαθμισω σε s.Εστησα το τηλ, το ρουταρα και μετα οπως ηταν του περασα την s μεσω αναβαθμισης lg.Θελω να πω οτι επειδη στην ουσια περναει μια εφαρμογη μεσα χωρις recovery και αλλα img οπως σε αλλες συσκευες , δε χρειαζεται καν να κανεις unroot γιατι με αυτο το ρουτ , το προγραμμα αναβαθμισης βλεπει την εκδοση που εχεις μεσα ενω πριν με recovery που το ειχα κανει και εγω , εβγαζε μονο greece , ουτε μοντελο ουτε εκδοση λογισμικου. Και σε μενα κολαει στο 7.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Τι να πω ρε παιδια...Να εχω αλλο τυπο.συσκευης απο εσας ; Αλλα δευτερη φορα κιολας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sviric Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Εχω μια ερώτηση; Η τελευταια επισημη ρομ ειναι η 2.3.4 v20r; Προσπαθω να κάνω ενημέρωση σε s(που διαβασα παραπάνω) και δεν γίνεται τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 (edited) Θα κάνω για άλλη μια φορά την ίδια ερώτηση...:p επειδή σήμερα μπορώ να διαθέσω χρόνο ,μπορεί να μου πει κάποιος ποια είναι η πιο ολοκληρωμένη και σταθερή ρομ με ics ή μεγαλύτερο για να την περάσω; Ευχαριστώ πολύ Απο που κατεβάζω αυτή; Edited December 1, 2012 by D_Angelos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Εχω μια ερώτηση; Η τελευταια επισημη ρομ ειναι η 2.3.4 v20r; Προσπαθω να κάνω ενημέρωση σε s(που διαβασα παραπάνω) και δεν γίνεται τίποτα! Μεσω support tool προσπαθεις να το ενημερωσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Θα κάνω για άλλη μια φορά την ίδια ερώτηση...:p επειδή σήμερα μπορώ να διαθέσω χρόνο ,μπορεί να μου πει κάποιος ποια είναι η πιο ολοκληρωμένη και σταθερή ρομ με ics ή μεγαλύτερο για να την περάσω; Ευχαριστώ πολύ Απο που κατεβάζω αυτή; Η 2nd generation του stefan.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Η 2nd generation του stefan.. Μήπως μπορείς να δώσεις λινκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts