Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Mολις απαντησει καποιος απο τα παιδια αν βγαζει αυτη την ερωτηση τουλαχιστον θα εχουμε μια ενδειξη(αν και εγω δε θυμαμαι να ρωτουσε κατι τετοιο...).Δοκιμασε κατι τελευταιο, τικαρε το ρυθμισεις->εφαρμογες->αγνωστες πηγες.Μετα κανε επανεκκινηση και δοκιμασε με το 2.3.2 και τικαρισμενη την επιλογη "use alternate ADB parser".

Στον device manager πως το εχει το κινητο?

Απαντησε μου σε pm για να μη γεμιζουμε το thread

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το εμφανίζει στις USB Controllers ως LGE Android Platform Composite USB Device. Υπάρχει πρόβλημα;

Συγνώμη αλλά τι εννοείς pm; Πως γίνεται;

Ναι.Δοκιμασε αυτη γιατι η CM δε τα παει καλα με τα GB rils.Αν δε δεις βελτιωση μαλλον θα πρεπει να δοκιμασεις αλλη baseband

Σε ευχαριστώ πολύ Άγγελε! Την έβαλα και τώρα είναι καλύτερα! :)

Παιδιά να ρωτήσω κάτι, φοράω την stock 2.3.4 v20l την οποία είχα περάσει με smartflash. Είδα τώρα στα προηγούμενα posts ότι σε κάποιους βγάζει αναβάθμιση OTA στην v20r. Πηγαίνω στις ρυθμίσεις και στην ενημέρωση λογισμικού αλλά μου λέει ότι έχω την πιο πρόσφατη έκδοση. Κάνω κάτι λάθος ή απλώς δεν έχει βγει η ενημέρωση ακόμα για το δικό μου κινητό? (Είναι ελληνικό αγορασμένο).

Παιδιά να ρωτήσω κάτι, φοράω την stock 2.3.4 v20l την οποία είχα περάσει με smartflash. Είδα τώρα στα προηγούμενα posts ότι σε κάποιους βγάζει αναβάθμιση OTA στην v20r. Πηγαίνω στις ρυθμίσεις και στην ενημέρωση λογισμικού αλλά μου λέει ότι έχω την πιο πρόσφατη έκδοση. Κάνω κάτι λάθος ή απλώς δεν έχει βγει η ενημέρωση ακόμα για το δικό μου κινητό? (Είναι ελληνικό αγορασμένο).

Δεν έχει έρθει ακόμα η σειρά σου..!!!;) φέεεετα....ααααααα...!!!

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Καλησπέρα! Εχω την 2.3.4 - V20L και κάνω software update ( OTA ) και μου βγάζει αναβάθμιση. Την κατεβάζει αλλά όπως την εγκαθιστά σταματάει και μου λέει ότι είναι invalid. Είμαι rooted και έχω κάνει restart, unfrozen τα apps της lg αλλά και πάλι τίποτα.... Λέτε να δοκιμάσω με το update toll της lg;
Nexus4, Xiaomi Mi4, Mi Pad, NOTE 10.1 2014 LTE

super_f μάλλον το πήρες απο Voda όπως κι εγώ. Εμείς μείναμε μόνο με την 20l, οι υπόλοιποι πήραν 20q και 20r. Ελπίζω να μην μας ξεχάσει η Voda γιατί φαίνεται να ειναι καλύτερη rom. Αν βιάζεσαι μπορείς να τις περάσεις με τις διαδικασίες που αναφέρουν παραπάνω οι ειδήμονες.

super_f μάλλον το πήρες απο Voda όπως κι εγώ. Εμείς μείναμε μόνο με την 20l, οι υπόλοιποι πήραν 20q και 20r. Ελπίζω να μην μας ξεχάσει η Voda γιατί φαίνεται να ειναι καλύτερη rom. Αν βιάζεσαι μπορείς να τις περάσεις με τις διαδικασίες που αναφέρουν παραπάνω οι ειδήμονες.

Από Wind το είχα πάρει αλλά αν θυμάμαι καλά κάτι είχαν κάνει και το παρήγγειλαν από κάπου γιατί αυτοί δεν το 'χαν ακόμα επίσημα οπότε μπορεί και να το πήραν από Voda για να το δώσουν σε μένα. Ότι να 'ναι... Έχω κατεβάσει το αρχείο kdz και έριξα μια ματιά στις οδηγίες. Το θέμα είναι ότι βαριέμαι τρελά να ξαναστήσω το κινητό απ' την αρχή, αλλά απ' την άλλη θέλω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να δουλέψει το gps κανονικά! Με εγκατάσταση από kdz σβήνονται όλα τα προηγούμενα να υποθέσω? Γίνεται κανονικό format δηλαδή?

Το κουτι σας τι γραφει επανω ; Εμενα VDX κι εχω μεινει επισης τελευταιος.

Το κουτι σας τι γραφει επανω ; Εμενα VDX κι εχω μεινει επισης τελευταιος.

Και μένα VDX λέει...

Και μένα VDX λέει και δεν μου βγάζει update (είμαι στην V20L). Εγώ το πήρα από Πλαίσιο και άρα δεν πρέπει να είναι παραεισαγωγή. Επίσης ήταν unbranded. Ξέρεις κανένας τι σημαίνει VDX;

Και μένα VDX λέει και δεν μου βγάζει update (είμαι στην V20L). Εγώ το πήρα από Πλαίσιο και άρα δεν πρέπει να είναι παραεισαγωγή. Επίσης ήταν unbranded. Ξέρεις κανένας τι σημαίνει VDX;

Δεν ξέρω τι σημαίνει αλλά απ' ότι φαίνεται δεν είναι καλό! Λογικά κάτι με Vodafone θα έχει να κάνει.

Από αυτά που λέτε για την r έκδοση σκέφτομαι και εγώ να κάνω το update. Ειμαι σε stock παλαιότερη routed και έχω παγώσει αρκετά περιττά προγράμματα. Έχω 2 ερωτήματα πριν προχωρήσω. Θα έχω πρόβλημα λόγο route και παγωματος ; Με το update χάνονται δεδομένα ; Πρέπει να κάνω backup; Συγγνώμη εάν έχουν απαντηθεί αυτά σε προηγούμενες σελίδες.

Sent from my LG-P990 using Tapatalk

http://eppforum.cretaforce.net/TOM-F/F43001.jpg

Εγώ που έχω ακόμα V20d τι να πω;

Αν θέλεις, πέρασε με smartflash την v20q..είναι πολύ εύκολο..

Εγώ, που την έβαλα για να την δοκιμάσω, με smartflash την πέρασα...

Υ.Γ.: Μην ξεχάσεις να κάνεις backup ;)

Edited by Sterios89

Από Wind το είχα πάρει αλλά αν θυμάμαι καλά κάτι είχαν κάνει και το παρήγγειλαν από κάπου γιατί αυτοί δεν το 'χαν ακόμα επίσημα οπότε μπορεί και να το πήραν από Voda για να το δώσουν σε μένα. Ότι να 'ναι... Έχω κατεβάσει το αρχείο kdz και έριξα μια ματιά στις οδηγίες. Το θέμα είναι ότι βαριέμαι τρελά να ξαναστήσω το κινητό απ' την αρχή, αλλά απ' την άλλη θέλω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να δουλέψει το gps κανονικά! Με εγκατάσταση από kdz σβήνονται όλα τα προηγούμενα να υποθέσω? Γίνεται κανονικό format δηλαδή?

Πάρε τα ''πάντα όλα'' με το Titanium Backup, βάλε όποια Rom θες και στρώνεις το τηλέφωνο με ένα απλό RESTORE της εφαρμογές και τα πάντα όπως ήταν στημένο στην προηγούμενη Rom..!!;)

Πάρε τα ''πάντα όλα'' με το Titanium Backup, βάλε όποια Rom θες και στρώνεις το τηλέφωνο με ένα απλό RESTORE της εφαρμογές και τα πάντα όπως ήταν στημένο στην προηγούμενη Rom..!!;)

Τι εννοεις τα παντα ολα ?

Το titanium μονο τις εφαρμογες με τα saves τους δεν κραταει ?

Αρα το Restore πως θα το επαναφερει στημενο οπως λες ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Τι εννοεις τα παντα ολα ?

Το titanium μονο τις εφαρμογες με τα saves τους δεν κραταει ?

Αρα το Restore πως θα το επαναφερει στημενο οπως λες ?

Εγω δοκιμασα το titanium, εκανα restore και μου εγκατεστησε απλα τα apks. Δε μπορω να καταλαβω τι αλλο θα μπορουσα να κανω.

Εγω δοκιμασα το titanium, εκανα restore και μου εγκατεστησε απλα τα apks. Δε μπορω να καταλαβω τι αλλο θα μπορουσα να κανω.

Θέλει την πληρωμένη για να έχεις την Μαζική λειτουργία και σου πάρει Αντίγραφα ασφαλείας όλων των εφαρμογών συστήματος μαζί με τα δεδομένα τους..!!!και κάνεις επαναφορά όλων των εφαρμογών με τα δεδομένα τους...;);)

Θέλει την πληρωμένη για να έχεις την Μαζική λειτουργία και σου πάρει Αντίγραφα ασφαλείας όλων των εφαρμογών συστήματος μαζί με τα δεδομένα τους..!!!και κάνεις επαναφορά όλων των εφαρμογών με τα δεδομένα τους...;);)

Με την Pro εκδοση τα εκανα ολα αυτα. Ασχετα αν πληρωμενη, δεν το λες :)

Με την Pro εκδοση τα εκανα ολα αυτα. Ασχετα αν πληρωμενη, δεν το λες :)

O.K. και δεν επανήλθαν ταχτοποιημένα όλα όπως τα είχες με την άλλη Rom..??? αν όχι ''συγνώμη'' αλλά κάτι κάνεις λάθος. Χθες βραδύ από την V20Q πήγα στην V20M και πήγαν όλα καλά..!!!;)

O.K. και δεν επανήλθαν ταχτοποιημένα όλα όπως τα είχες με την άλλη Rom..??? αν όχι ''συγνώμη'' αλλά κάτι κάνεις λάθος. Χθες βραδύ από την V20Q πήγα στην V20M και πήγαν όλα καλά..!!!;)

Υποθετω οτι μπορει να εφταιγε η μεταβαση σε CM9, γιατι αρχικα δεν εβρισκε το προεγκατεστημενο Titanium τα αρχεια του backup και χρειαστηκε να το εγκαταστησω παλι. Εσυ ομως γιατι πηγες προς τα πισω στις ROM ; :confused:

Μολις περασα μεσω kdz τη V20R με βαρια καρδια βεβαια γιατι βαριομουν να περασω τα παντα παλι σε περιπτωση κολληματος.

Μεχρι στιγμης καλα παει δεν εχω δοκιμασει και πολλα. Το ξανακανα καπακι ρουτ. Απο εφαρμογες αν και εκανα backup με το mybackup pro δεν εχασα τιποτα. Σαν να εκανα OTA αναβαθμιση δεν πειραξε τιποτα.

Απο μνημη βλεπω οτι ανεβηκε πολυ. Παγωσα και μερικες εφαρμογες βεβαια οπως και πριν.

Θα επανελθω με νεωτερα.

Μολις περασα μεσω kdz τη V20R με βαρια καρδια βεβαια γιατι βαριομουν να περασω τα παντα παλι σε περιπτωση κολληματος.

Μεχρι στιγμης καλα παει δεν εχω δοκιμασει και πολλα. Το ξανακανα καπακι ρουτ. Απο εφαρμογες αν και εκανα backup με το mybackup pro δεν εχασα τιποτα. Σαν να εκανα OTA αναβαθμιση δεν πειραξε τιποτα.

Απο μνημη βλεπω οτι ανεβηκε πολυ. Παγωσα και μερικες εφαρμογες βεβαια οπως και πριν.

Θα επανελθω με νεωτερα.

OK μενω μ***ας τωρα. Δοκιμασα ΚΑΙ με το mybackup pro να κανω backup και restore και μου επανεφερε ΜΟΝΟ τις εφαρμογες χωρις τα δεδομενα τους ! Τι στο καλο συμβαινει με το κινητο μου ;

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)