Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Mαλλον δεν εισαι root ετσι?

Σε ποια μνημη συμβαινει αυτο?Στην εξωτερικη sd ή στην εσωτερικη?

Δεν υπαρχουν κρυφοι φακελοι ή κατι τετοιο.Ξανα εδω η ιδια ερωτηση και στις δυο μνημες δε βλεπει ολους τους φακελους?

edit:επαναφορα υποθετω κανεις απο ρυθμισεις->απορρητο->επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων?

Edited by agekalp

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

H cm7 του temasek νομιζω ειναι η πιο ολοκληρωμενη, σταθερη και γρηγορη αυτη τη στιγμη κατα τη γνωμη μου

Από μπαταρία πως πάει; Αξίζει από την ics να πάω σε αυτήν;

Mαλλον δεν εισαι root ετσι?

Σε ποια μνημη συμβαινει αυτο?Στην εξωτερικη sd ή στην εσωτερικη?

Δεν υπαρχουν κρυφοι φακελοι ή κατι τετοιο.Ξανα εδω η ιδια ερωτηση και στις δυο μνημες δε βλεπει ολους τους φακελους?

edit:επαναφορα υποθετω κανεις απο ρυθμισεις->απορρητο->επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων?

Ναι απο αορρητο κανω επαναφορα στο pc δεν βλεπει φακελους φαντασου μου διχνει οτι χρισιμοποιη 3,6 GB και τα

αρχεια που μοθ δειχνει ειναι 316 mb

Ωραια αλλα δε μου ειπες σε ποια μνημη συμβαινει αυτο?Στην εξωτερικη sd(αν εχεις) στην εσωτερικη?

Παντως δοκιμασε και το hardware hard reset.

Κλεισε το κινητο και για να το ανοιξεις κρατα πατημενα το power + το volume down + το κουμπι HOME.

Ωραια αλλα δε μου ειπες σε ποια μνημη συμβαινει αυτο?Στην εξωτερικη sd(αν εχεις) στην εσωτερικη?

Παντως δοκιμασε και το hardware hard reset.

Κλεισε το κινητο και για να το ανοιξεις κρατα πατημενα το power + το volume down + το κουμπι HOME.

Το εκανα μωλις τωρα αυτο και το εβαλα στο usb και παλι δεν μου διχνει ολους τους φακελους απο την μνημη του τηλεφωνου

com.dragonplay LOST.DIR uloops και τα αλλα ειναι 2-3 τραγουδια και κατι προγραμματα ωπος π.χ το astro

πειγα τωρα να δω της οικονες μου και δεν της εχει σβισει

οσοι εχετε κανει αναβαθμιση σε v20q ποια ειναι η baseland που σας περασε?εγω επειδη το εκανα απο τους πρωτους με το που βγηκε μου εβαλε ξανα τη baseland της v20l.

Δεν εχω δοκιμασει πολλες.Σε στοκ ειναι αυτη που παει μαζι με τη rom(725 gb).Σε cm7 εχω την 725 froyo απο την v10d(με το αντιστοιχο ril) και ειμαι μια χαρα.

καλησπερα παιδες.

Προσπαθησα να αναβαθμισω στην επισημη v20q μεσω wifi. μου βρηκε το update, μου το κατεβασε, μου λεει οτι θα το κανει install, κανει restart, με πεταει στην οθονη για να διαλεξω να κανω install απο ζιπ, αλλα.. δεν ξερω που ειναι το zip που θα κανει την εγκατασταση. Καμια ιδεα που να το βρω??

Πρεπει να γυρισεις σε stock recovery.Φλασαρε αυτο το αρχειο απο εδω και μετα δοκιμασε να ξανακανεις το update. Δεν χρειαστηκε να το κανω ποτε οποτε σου προτεινω να κανεις ενα nandroid backup πρωτου προχωρησεις και να το αντιγραψεις και στο pc γιατι δε ξερω αν με τη "διαγραφη" του cwm μηπως σβηστουν και οι αντιστοιχοι φακελοι.

edit: Απο οτι ειδα δε σβηνει τιποτα απο φακελους(αλλα προσεχουμε για να εχουμε...)

Edited by agekalp

Τελεια, ξεκινησε το update, δεν εκανε ρεσταρτ και μετα απο πολυ ωρα που το κινητο εκαιγε, του εβγαλα την μπαταρια.

Το κινητο δεν ξεκιναει καθολου, ενω οταν παω να κανω recovery και αφου βαζω IMEI και τα σχετικα, παει να ξεκινησει το download και μου βγαζει "updating is not possible any logner due to a fatal error while the LG MObile Phone Software Update"

Καμκια ιδεα??

Την εχουν πατησει και αλλοι δυστυχως ετσι αλλα δεν μπορω να καταλαβω το μοτιβο για το που λειτουργει και που οχι.

Λοιπον backup εκανες?

Η λυση ειναι smartflash και μετα restore.Αν θες καποια βοηθεια πες μου να τα πουμε σε pm.

Την εχουν πατησει και αλλοι δυστυχως ετσι αλλα δεν μπορω να καταλαβω το μοτιβο για το που λειτουργει και που οχι.

Λοιπον backup εκανες?

Η λυση ειναι smartflash και μετα restore.Αν θες καποια βοηθεια πες μου να τα πουμε σε pm.

δεν εκανα μια και δεν περιμενα οτι θα εχω καποιο προβλημα με την official. αν θελεις στειλε πμ με καποια ιδεα, αλλιως αυριο εφυγε για service

Oποτε δουλευουμε με root(ειτε στοκ αναβαθμισεις ειτε custom) παντα κανουμε backup γιατι μπορει κατι να παει στραβα και το κινητο να μην ξανανοιξει και να χρειαστει ολικη επαναφορα!

Υπαρχει μια σιγουρη λυση αλλα το κινητο θα ξεκινησει τελειως μαμα(οπως το αγορασες) και αλλη μια (δεν την εχω δοκιμασει ποτε) που αναβαθμιζει το κινητο χωρις να χασεις τιποτα.

1)πρωτη λυση

2)δευτερη λυση

Απλα αν αποφασισεις να το κανεις και δεν το στειλεις στην LG(εγω δε θα το εστελνα) πες μου να βρουμε τα καταλληλα αρχεια.

Oποτε δουλευουμε με root(ειτε στοκ αναβαθμισεις ειτε custom) παντα κανουμε backup γιατι μπορει κατι να παει στραβα και το κινητο να μην ξανανοιξει και να χρειαστει ολικη επαναφορα!

Υπαρχει μια σιγουρη λυση αλλα το κινητο θα ξεκινησει τελειως μαμα(οπως το αγορασες) και αλλη μια (δεν την εχω δοκιμασει ποτε) που αναβαθμιζει το κινητο χωρις να χασεις τιποτα.

1)πρωτη λυση

2)δευτερη λυση

Απλα αν αποφασισεις να το κανεις και δεν το στειλεις στην LG(εγω δε θα το εστελνα) πες μου να βρουμε τα καταλληλα αρχεια.

ετσι και αλλιως το κεντρο ειναι κλειστο (ιταλια, κλεινουν απο τις 6 την γκαντεμια μου), αρα δεν εχω να χασω τιποτα.

λεω να ξεκινησω με την δευτερη, αν εχεις κανενα λινκ ειναι ευπροσδεκτο :)

Επειδη δεν ξερω ... με τι κανουμε backup που λες ? Το κινητο θα ναι μετα οπως πριν την οποια ζημια ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

αν εχεις κανει το nandroid backup μεσω recovery και το εχεις σωσει στη εξωτερικη sd ή στο pc, τοτε οτι και να συμβει μπορεις να επιστρεψεις στη κατασταση που ησουν οταν το εκανες.

εδω ειναι ο οδηγος.Εννοειται πως προυποθετει root και cwm recovery

παιδια εχω ενα προβλημα με το play store

οταν παω στο μενου .... εφαρμογες .. μου εμφανιζει την εικονα ( περιηγηση στης εφαρμογες - περιηγηση στα παχνιδια)

η εγκατεστημενες εφαρμογες - και αυτες που εχω αγοραση και εγκαταστήση στην συσκευη δεν υπαρχουν ..

υπαρχει καποια λυση για αυτο???????

ευχ.....

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)