The Ace Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Μπαινω στο XDA : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1035041 αλλα εχει μεχρι την : BIN_LGP990AT-00-V20l-EUR-XX-OCT-20-2011+0. Μηπως σου ειναι ευκολο κανα λινκ για την Q (full update για Ελλάδα) για να το κανω μεσω smartflash; Ευχαριστω Λάθος μου, εκεί είναι όντως όλες οι ελληνικές, για την V20Q δείτε εδώ Είναι στο Modaco, και δεν είναι για Ελλάδα, απλώς είναι ένα full firmware της Q... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Μήπως δε μου βγαζει καμια αναβαθμιση επεισή το έχω κανει ροοτ και εχω περασει rom manager και cwm ; Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magicmixball Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Και εγω μια V20Q που ειχα βρει σε καποια ποστς πιο πριν απο εκει ειναι αλλα επιφυλασσομαι εφοσον δεν εχει βγει καν ελληνικη γιατι με smartflash θα θελει ξανασεταρισμα και αν δεν παιζει καλα παλι ξανα την V20L δηλαδη διπλη δουλεια. Αν και απο οτι καταλαβα που εγραψες πιο πριν το μονο προβλημα ειναι το πληκτρολογιο που λυνεται με καποιο αλλο + greek language pack. Μαλλον θα περιμενω μηπως βγει Ελληνικη να ειμαι και πιο σιγουρος. Ευχαριστω παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Μήπως δε μου βγαζει καμια αναβαθμιση επεισή το έχω κανει ροοτ και εχω περασει rom manager και cwm ; Όχι δεν έχει σχέση, μόνο αν έχεις περάσει με το χέρι άλλη έκδοση baseband. Αν όντως όμως έχεις CWM, τότε σίγουρα και να βρει update δεν θα μπορέσεις να το περάσεις, γιατί απαιτείται να έχεις το stock recovery. Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Οχι τπτ δεν εκανα με το χερι. Ενα update με το lg tool εκανα μονο και μετα root και cwm περασα και πηρα ενα recovery. Ουτε ota ουτε απο το lg tool βρισκει τπτ. Απο το lg tool με το imei πως ελεγχεις αν εχεις αναβαθμιση; Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magicmixball Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 (edited) http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=xxxxxx&model=LGP990&country=ES®ion=E Οπου χχχχχχ βαζεις το ιμει σου. Το ειχε δωσει καποια στιγμη ενα παιδι απο εδω. Δεν ειναι ομως μεσω lg tool αλλα ισχυει κανονικα οτι σου βγαλει. Edited March 12, 2012 by magicmixball Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magicmixball Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Κανε αντιγραφη το λινκ "http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=εδω βαζεις το ιμει σου&model=LGP990&country=ES®ion=E" χωρις τα "" και βαλε μεσα το ΙΜΕΙ του κινητου σου εκει που σου λεω "εδω βαζεις το ΙΜΕΙ σου" και σου λεει ακριβως την τελευταια εκδοση που ειναι official. ΠΧ εμενα βγαζει : OK "ΙΜΕΙ ΜΟΥ" LGP990 AVDXDW 104KPAE197496 20110409 V20L_00 http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/LGP990/AVDXDW/V20l_00/V20L_00.kdz http://csmgeic.lgmobile.com/swdata/WEBSW/LGP990/AVDXDW/V20l_00/V20L_00.kdz GLOBAL/EIC N N EI GSM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimpapa Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 καλησπερα παιδια.. εχω παρατηρησει εδω και 2 μερες το gps να μην μου ''κλειδωνει'' με τπτ ενω πριν δουλευε μια χαρα εχει κανεις ιδεα γτ συμβαινει αυτο? stock rom 2.3.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 παιδια μια βοηθεια ετσι στα καλα καθουμενα κολλησε το κινητο ενω επαιζα και οταν το ανοιξα ειχαν χαθει καποιες εφαρμογες! μεσα στο κινητο δε βλεπει την εξωτερικη καρτα μνημης που εχω βαλει ουτε το ελιξιρ ουτε στη διαχείριση εφαρμογών μου δειχνει μονο τη δικη του την εσωτερικη !το παραξενο ειναι οτι στον υπολογιστη μου την βγαζει κανονικα και μπορω να αποθηκευω κανονικα πραγματα! τι μπορει να επαθε? μηπως αλλαξε καμια ρυθμιση καταλαθος? Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Παιδια σημερα ανακαλυψα κατι που ειμαι σιγουρος οτι πολλοι απο εσας δεν θα το ξερετε. Πατοντας το power button και το home ταυτοχρονα βγαζει φωτογραφια την οθονη του κινητου. Φοβερο; Εγω παντως ενα χρονο που εχω android δεν το ηξερα. Αυτο ισχυει για ολα τα android phones και για το iphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimpapa Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Παιδια σημερα ανακαλυψα κατι που ειμαι σιγουρος οτι πολλοι απο εσας δεν θα το ξερετε. Πατοντας το power button και το home ταυτοχρονα βγαζει φωτογραφια την οθονη του κινητου. Φοβερο; Εγω παντως ενα χρονο που εχω android δεν το ηξερα. Αυτο ισχυει για ολα τα android phones και για το iphone. χα καλο δεν το ηξερα.. θα την βγαλω και θα την βαλω φοντο :dash: :tease: :dizzy: :clap: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Δεν ισχυει για ολα τα android...(το screeshot feature) jim κατι στραβωσε με την sd σου.Τσεκαρε την Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Δεν ισχυει για ολα τα android...(το screeshot feature) jim κατι στραβωσε με την sd σου.Τσεκαρε την αγγελε ξερω οτι κατι ******* εγινε αλλα δεν ξερω τι αλλο να κανω για να το φτιαξω Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Παντως αν δε πειραξες κατι δε γινεται να αλλαξει καποια ρυθμιση.Δοκιμασε καποια αλλη sd για να σιγουρευτεις αν φταιει το κινητο ή η καρτα. Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 θα το κανω και αυτο αλλα αν φταίει η καρτα αφου την βλεπει το pc και τα αρχεια δουλευουν κανονικα τι να την κανω? βασικα καλυτερα να φταιει η καρτα απτο να φταειι το κινητο Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Τσεκαρε το για να περιορισουμε λιγο το προβλημα και μετα βλεπουμε. Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Παιδια σημερα ανακαλυψα κατι που ειμαι σιγουρος οτι πολλοι απο εσας δεν θα το ξερετε. Πατοντας το power button και το home ταυτοχρονα βγαζει φωτογραφια την οθονη του κινητου. Φοβερο; Εγω παντως ενα χρονο που εχω android δεν το ηξερα. Αυτο ισχυει για ολα τα android phones και για το iphone. Παλιό το κόλπο...... :Dάργησες να το ανακαλύψεις.....!!! έχει αναφερθεί αρκετές φορές εδώ.!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Παλιό το κόλπο...... :Dάργησες να το ανακαλύψεις.....!!! έχει αναφερθεί αρκετές φορές εδώ.!;) Ειδες αμα δεν διαβαζεις τα manual τι παθαινεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 (edited) Τσεκαρε το για να περιορισουμε λιγο το προβλημα και μετα βλεπουμε. την εκανα την αλλαγη αλλα παλι το ιδιο εκανε! τελικα εκατσα και το σκαλισα παλι το βρηκα κατι ειχα αλλαξει στις ρυθμισεις! και τελικα ολα οκ αγγελε εχω την cm7 full 224 εχει βγει κατι καλυτερο μετα απο αυτην?? Edited March 13, 2012 by tresor_jim Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Ωραια. Για μενα δεν εχει βγει κατι καλυτερο.Απλα αν θες να εισαι updated μπορεις να flashαρεις την τελευταια cm7.Δε χρειαζεται να σβησεις τιποτα, απλα την περνας απο πανω.(κανε ενα nandroid backup πρωτα μηπως και δεν σε ικανοποιησει) Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPONOSS Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Παντως εγω με τη Q που εχω μερικες μερες δε μπορω να συνδεθω στο wifi ενος σουβλατζιδικου που εμπαινα με την L... και χθες που πηγα σε μια καφετερια ειχε open wifi δε συνδεθηκε ποτε. Να ψαξω καμια ρυθμιση τιποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Παντως εγω με τη Q που εχω μερικες μερες δε μπορω να συνδεθω στο wifi ενος σουβλατζιδικου που εμπαινα με την L... και χθες που πηγα σε μια καφετερια ειχε open wifi δε συνδεθηκε ποτε. Να ψαξω καμια ρυθμιση τιποτα; Μήπως έβαλαν κωδικό ? Μήπως ρύθμισαν gateway ? Με την αναβάθμιση χάνεις τους αποθηκευμένους κωδικούς wifi πάντως.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPONOSS Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Μήπως έβαλαν κωδικό ? Μήπως ρύθμισαν gateway ? Με την αναβάθμιση χάνεις τους αποθηκευμένους κωδικούς wifi πάντως.... Αυτο το gateway δε ξερω τι ειναι, στο σπιτι μου παντως μια χαρα μπηκα στο ασυρματο χωρις να ξαναβαλω τους κωδικους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magicmixball Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 gateway = ip του router απο οτι ξερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Αυτο το gateway δε ξερω τι ειναι, στο σπιτι μου παντως μια χαρα μπηκα στο ασυρματο χωρις να ξαναβαλω τους κωδικους. Μπες στα δίκτυα, κατήργησε αυτό που έχεις αποθηκεύσει, και κάνε ξανά αναζήτηση επιτόπου...λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα... Ρώτα όμως αν έκαναν κάποια αλλαγή καλού-κακού.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts