Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

για να περασω μια αναβαθμιση stock μεσο fota η μεσο lg θα πρεπει να ειμαι unroot? Edited by filippos_04

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εμεις ασχολουμαστε με την v20q και οι αλλες εταιριες εχουν αρχισει και δινουν ICS. Μολις διαβασα για το galaxy S2 και πιο πριν για το HTC. Εμεις αραγε ποτε θα την λαβουμε;

Καλημερα παιδες!

Πως κανουμε ρε σεις update?

με το update tool της lg...

το αλλο που γραφετε ΟΤΑ τι ειναι?

Το δικο μου ειναι γερμανικο αλλα δεν μου βγαζει το update tool ειδοποιηση για αναβαθμιση.τωρα εχω την v20l

Update σε LG 2X (και σε οποιοδήποτε android της LG):

1) OTA (Over The Air): Ρυθμίσεις -> Σχετικά με το Τηλέφωνο -> Ενημέρωση Λογισμικού

2) LG Update Tool: αν δεν το έχετε εγκαταστήσει όταν το πήρατε, ή δεν το έβαλε το τηλέφωνο από μόνο του (συνήθως το έχουν στην κάρτα) πάτε εδώ LG Κινητά, βρίσκετε το τηλέφωνό σας -> Υποστήριξη -> Downloads, κατεβάζετε USB driver και LG tools, και κάνετε έλεγχο για διαθέσιμη αναβάθμιση.

Τα δύο παραπάνω ΔΕΝ είναι συγγχρονισμένα, δηλαδή μπορεί να βγάλει διαθέσιμη αναβάθμιση το ένα και να μην βγει στο άλλο...

Edit: επίσης για όσους θέλουν σώνει και ντε την V20Q και δεν μπορούν να την περάσουν αλλιώς, υπάρχει και αυτό στο Modaco

Edited by The Ace

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Εσεις που το αναβαθμισατε σε V20q, τι καταγωγης ειναι οι συσκευες σας ;

Το δικό μου γερμανικής (φτου κακά) καταγωγής :O, αλλά έχει ήδη εξελληνισθεί (πιστεύω) με την 1η αναβάθμιση σε v20L.

παιδιά καλημέρα να ρωτήσω κάτι αν κάνω root την συσκευή με το SuperOneClick v2.3.2 θα μου αλλάξει τον stock recovery menu???

spacer.png

Edit: επίσης για όσους θέλουν σώνει και ντε την V20Q και δεν μπορούν να την περάσουν αλλιώς, υπάρχει και αυτό στο Modaco

Με ποιο τρόπο την περνάμε..???

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

καλησπερα και απο εμενα στο forum εχω και εγω ενα κινητο απο την ολανδια και αφου ξετρελαθηκα με την 2.3.4 20l ειπα να ανβαθμισω με smart flash την 2.3.4 20Q.Οι πρωτες εντυπωσεις μεχσρι στιγμης καλυτερη διαχειρηση μπαταριας ποιο καλο λοκαρισμα gps αν και ολη την ημερα βρεχει ασταματητα αυτα προς το παρων αν χρειαστει καποιος βοηθεια ας μου στειλει πμ.για περισσοτερες λεπτομερειες θα το δω το σκ και θα σας πω.

καλησπερα και απο εμενα στο forum εχω και εγω ενα κινητο απο την ολανδια και αφου ξετρελαθηκα με την 2.3.4 20l ειπα να ανβαθμισω με smart flash την 2.3.4 20Q.Οι πρωτες εντυπωσεις μεχσρι στιγμης καλυτερη διαχειρηση μπαταριας ποιο καλο λοκαρισμα gps αν και ολη την ημερα βρεχει ασταματητα αυτα προς το παρων αν χρειαστει καποιος βοηθεια ας μου στειλει πμ.για περισσοτερες λεπτομερειες θα το δω το σκ και θα σας πω.

Φίλε θέλει root το κινητό για να περαστεί?Δώσε λεπτομέρειες πως την περνάμε.

οχι δεν θελει root στειλε ενα προσωπικο μηνυμα να σου πω. Edited by kosttheos

Δώσε link να κατεβάσω την V20Q και να την περάσω με smart flash. εκτός αν υπάρχει άλλως τρόπος χωρείς να χάσω τα δεδομένα..!

Kαι εμενα μου ηρθε εχθες η αναβαθμιση OTA, γερμανικο $%%# το κινητο. Τη κατεβασε την εγκατεστησε και σε 20 λεπτα ειχε τελειωσει. Τωρα για εντυπωσεις να σας πω την αληθεια δε το ψαξα κιολας. Το gps δουλευει κανονικα, τωρα τα υπολοιπα ιδια μου φαινοντε. κανα κολπο να δυναμωσει ο ηχος απο τα ηχεια δε παιζει ρε παιδια; Το volume+ λεει οτι ειναι για custom roms.

Στο ηχειο η στα ακουστικα; Τα stock ακουστικα ειναι Γ.Τ.Π. καβαλα, εχω παρει κατι philips, οχι ψειρες, και ακουγετε μια χαρα

φτιάχτηκε το Gps και υπάρχει πρόβλημα με την ένταση? ραδιοφώνου και γενικού ήχου...???:confused:

ΔΕ παρατηρησα κατι με τον ηχο what so ever, τα ιδια σκ@τ@ ειναι με πριν :hypno:

Τι αλλαγές έχει τελικά η V20Q από την V20L..? μόνο το gps ? αξίζει να μπω στων κόπο την περάσω με smartflash και να ξανά στήσω το τηλέφωνο από την άρχει ????? :wacko:

Βαρεθηκα πια να εχω διπυρηνο κινητο και να κολαει ακομα και στο μενου..Τι λυσεις εχω??Θα δω καμια διαφορα με την 20q??Να πάω σε Cyanogenmod??(Εχει ελληνικα??Θα κολαει??)

Στο ηχειο η στα ακουστικα; Τα stock ακουστικα ειναι Γ.Τ.Π. καβαλα, εχω παρει κατι philips, οχι ψειρες, και ακουγετε μια χαρα

με τα μαμα ακουστικα μιλαω παντα.στη μοθσικη ειναι μια χαρα.στο ραδιοφωνο ειναι πολυ χαμηλη η ενταση και με την 20l kai 20q

Βαρεθηκα πια να εχω διπυρηνο κινητο και να κολαει ακομα και στο μενου..Τι λυσεις εχω??Θα δω καμια διαφορα με την 20q??Να πάω σε Cyanogenmod??(Εχει ελληνικα??Θα κολαει??)

Eμενα δε μου κολλαει πουθενα και με την L και Q, περνα την μπας και ξεκολλησει

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)