filippos_04 Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 (edited) για να περασω μια αναβαθμιση stock μεσο fota η μεσο lg θα πρεπει να ειμαι unroot? Edited March 9, 2012 by filippos_04 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magicmixball Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Εμεις ασχολουμαστε με την v20q και οι αλλες εταιριες εχουν αρχισει και δινουν ICS. Μολις διαβασα για το galaxy S2 και πιο πριν για το HTC. Εμεις αραγε ποτε θα την λαβουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Καλημερα παιδες! Πως κανουμε ρε σεις update? με το update tool της lg... το αλλο που γραφετε ΟΤΑ τι ειναι? Το δικο μου ειναι γερμανικο αλλα δεν μου βγαζει το update tool ειδοποιηση για αναβαθμιση.τωρα εχω την v20l Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 (edited) Update σε LG 2X (και σε οποιοδήποτε android της LG): 1) OTA (Over The Air): Ρυθμίσεις -> Σχετικά με το Τηλέφωνο -> Ενημέρωση Λογισμικού 2) LG Update Tool: αν δεν το έχετε εγκαταστήσει όταν το πήρατε, ή δεν το έβαλε το τηλέφωνο από μόνο του (συνήθως το έχουν στην κάρτα) πάτε εδώ LG Κινητά, βρίσκετε το τηλέφωνό σας -> Υποστήριξη -> Downloads, κατεβάζετε USB driver και LG tools, και κάνετε έλεγχο για διαθέσιμη αναβάθμιση. Τα δύο παραπάνω ΔΕΝ είναι συγγχρονισμένα, δηλαδή μπορεί να βγάλει διαθέσιμη αναβάθμιση το ένα και να μην βγει στο άλλο... Edit: επίσης για όσους θέλουν σώνει και ντε την V20Q και δεν μπορούν να την περάσουν αλλιώς, υπάρχει και αυτό στο Modaco Edited March 9, 2012 by The Ace Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggmanos Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Παιδια μια ερωτηση για εσας που εχετε βαλει v20q. Ποιο android ειναι;2.3.4; Ναι, παραμένει 2.3.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggmanos Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Εσεις που το αναβαθμισατε σε V20q, τι καταγωγης ειναι οι συσκευες σας ; Το δικό μου γερμανικής (φτου κακά) καταγωγής :O, αλλά έχει ήδη εξελληνισθεί (πιστεύω) με την 1η αναβάθμιση σε v20L. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 παιδιά καλημέρα να ρωτήσω κάτι αν κάνω root την συσκευή με το SuperOneClick v2.3.2 θα μου αλλάξει τον stock recovery menu??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Edit: επίσης για όσους θέλουν σώνει και ντε την V20Q και δεν μπορούν να την περάσουν αλλιώς, υπάρχει και αυτό στο Modaco Με ποιο τρόπο την περνάμε..??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Ρε γαμ@ γιατι μου βγαζει μη εγκυρο πακετο λογισμικου μη το σπασω με τα δοντια μου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosttheos Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 καλησπερα και απο εμενα στο forum εχω και εγω ενα κινητο απο την ολανδια και αφου ξετρελαθηκα με την 2.3.4 20l ειπα να ανβαθμισω με smart flash την 2.3.4 20Q.Οι πρωτες εντυπωσεις μεχσρι στιγμης καλυτερη διαχειρηση μπαταριας ποιο καλο λοκαρισμα gps αν και ολη την ημερα βρεχει ασταματητα αυτα προς το παρων αν χρειαστει καποιος βοηθεια ας μου στειλει πμ.για περισσοτερες λεπτομερειες θα το δω το σκ και θα σας πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epcilon7 Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 καλησπερα και απο εμενα στο forum εχω και εγω ενα κινητο απο την ολανδια και αφου ξετρελαθηκα με την 2.3.4 20l ειπα να ανβαθμισω με smart flash την 2.3.4 20Q.Οι πρωτες εντυπωσεις μεχσρι στιγμης καλυτερη διαχειρηση μπαταριας ποιο καλο λοκαρισμα gps αν και ολη την ημερα βρεχει ασταματητα αυτα προς το παρων αν χρειαστει καποιος βοηθεια ας μου στειλει πμ.για περισσοτερες λεπτομερειες θα το δω το σκ και θα σας πω. Φίλε θέλει root το κινητό για να περαστεί?Δώσε λεπτομέρειες πως την περνάμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosttheos Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 (edited) οχι δεν θελει root στειλε ενα προσωπικο μηνυμα να σου πω. Edited March 9, 2012 by kosttheos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 καλησπερα και απο εμενα στο forum εχω και εγω ενα κινητο απο την ολανδια και αφου ξετρελαθηκα με την 2.3.4 20l ειπα να ανβαθμισω με smart flash την 2.3.4 20Q.Οι πρωτες εντυπωσεις μεχσρι στιγμης καλυτερη διαχειρηση μπαταριας ποιο καλο λοκαρισμα gps αν και ολη την ημερα βρεχει ασταματητα αυτα προς το παρων αν χρειαστει καποιος βοηθεια ας μου στειλει πμ.για περισσοτερες λεπτομερειες θα το δω το σκ και θα σας πω. Δώσε link να κατεβάσω την V20Q και να την περάσω με smart flash. εκτός αν υπάρχει άλλως τρόπος χωρείς να χάσω τα δεδομένα..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Ναι ρε παιδια δωστε παραπανω πληροφοριες και κανενα link...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosttheos Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 http://depositfiles.com/files/ywg12fv85 να ενα link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPONOSS Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Kαι εμενα μου ηρθε εχθες η αναβαθμιση OTA, γερμανικο $%%# το κινητο. Τη κατεβασε την εγκατεστησε και σε 20 λεπτα ειχε τελειωσει. Τωρα για εντυπωσεις να σας πω την αληθεια δε το ψαξα κιολας. Το gps δουλευει κανονικα, τωρα τα υπολοιπα ιδια μου φαινοντε. κανα κολπο να δυναμωσει ο ηχος απο τα ηχεια δε παιζει ρε παιδια; Το volume+ λεει οτι ειναι για custom roms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 παιδια το ραδιο γιατι εχει χαμηλη ενταση?διορθωνεται καπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPONOSS Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Στο ηχειο η στα ακουστικα; Τα stock ακουστικα ειναι Γ.Τ.Π. καβαλα, εχω παρει κατι philips, οχι ψειρες, και ακουγετε μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 φτιάχτηκε το Gps και υπάρχει πρόβλημα με την ένταση? ραδιοφώνου και γενικού ήχου...???:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPONOSS Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 ΔΕ παρατηρησα κατι με τον ηχο what so ever Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPONOSS Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 ΔΕ παρατηρησα κατι με τον ηχο what so ever, τα ιδια σκ@τ@ ειναι με πριν :hypno: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 ΔΕ παρατηρησα κατι με τον ηχο what so ever, τα ιδια σκ@τ@ ειναι με πριν :hypno: Τι αλλαγές έχει τελικά η V20Q από την V20L..? μόνο το gps ? αξίζει να μπω στων κόπο την περάσω με smartflash και να ξανά στήσω το τηλέφωνο από την άρχει ????? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Βαρεθηκα πια να εχω διπυρηνο κινητο και να κολαει ακομα και στο μενου..Τι λυσεις εχω??Θα δω καμια διαφορα με την 20q??Να πάω σε Cyanogenmod??(Εχει ελληνικα??Θα κολαει??) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Στο ηχειο η στα ακουστικα; Τα stock ακουστικα ειναι Γ.Τ.Π. καβαλα, εχω παρει κατι philips, οχι ψειρες, και ακουγετε μια χαρα με τα μαμα ακουστικα μιλαω παντα.στη μοθσικη ειναι μια χαρα.στο ραδιοφωνο ειναι πολυ χαμηλη η ενταση και με την 20l kai 20q Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPONOSS Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Βαρεθηκα πια να εχω διπυρηνο κινητο και να κολαει ακομα και στο μενου..Τι λυσεις εχω??Θα δω καμια διαφορα με την 20q??Να πάω σε Cyanogenmod??(Εχει ελληνικα??Θα κολαει??) Eμενα δε μου κολλαει πουθενα και με την L και Q, περνα την μπας και ξεκολλησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts