sercreep Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Περισσότερο θα σε βοηθήσει το παρακάτω link http://www.gsmarena.com/vidcmp.php3 μπορείς να συγκρηνεις πολλά smartphone με ντοκουμέντα όπως, photo - video- ταχύτητα-επιδώσεις- αυτονομία, και πολλά αλλά, να το ψάξεις λίγο.;) Χμμμμμ, τη χειρότερη κάμερα φαίνεται να έχει τελικά το Optimus βάση αυτού του site σε σχέση με το EVO 3D και το Xperia Arc S :( Παράθεση The greatest risk of all is to take no risk at all... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPONOSS Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Ρε παιδια... αγορασα το key Tou Titanium backup, εγκατασταθηκε και σημερα στο κινητο μου δειχνει τη free εκδοση, μπαινω στο μαρκετ και μου δειχνει το pro key εγκατεστημενο... Τι στο π%$τσο συμβενει; τη pro εκδοση τη βλεπω εγκατεστημενη και στις εφαρμογες μου ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Για κανε απεγκατασταση και τις δυο και ξανα εγκατασταση μονο την pro. Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPONOSS Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Δε θα ζητησει παλι φραγκα για την επανεγκατασταση της pro? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Οχι.Αφου αγορασεις μια εφαρμογη μενει στο λογαριασμο σου (gmail) ανεξαρτητου συσκευης κτλ Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Σ ευχαριστώ πολύ :) χαχαχαχα, πολύ σωστός. Απλά ρωτούσα απο άποψη προβλημάτων περισσότερο και αυτονομίας. Διαβάζω πως η μπαταρία του LG είναι κακή. Η αναβάθμιση που λέγεται ότι γίνεται απο Andriod 2.2 σε 2.3 ισχύει ? Όλες οι μπαταρίες για όλα τα smartphone ειναι ''κακές'' γιατί όταν έρχεσαι από ενα απλό τηλέφωνο που κρατούσε 4-5 μέρες μόνο σαν τηλέφωνο, ειναι επόμενο τώρα σε ένα τηλέφωνο υπολογιστή τσέπης και όχι μόνο να θέλει περισσότερο ενεργεία με συνέπεια η μια (1) μέρα ''κάθε βράδυ φόρτωμα'' να σου κακοφαίνεται. Πάντως αν το έχεις μόνο σαν τηλέφωνο, κρατά 2 μέρες άνετα, αλλά με ένα τέτοιο εργαλείο στα χέρια σου οι πειρασμοί ειναι πολλοί, οπότε δεν το αφήνεις σε ησυχία..!!!:wacko: ολα πλέων αναβαθμίζονται σε 2.3.4. που ειναι αρκετά σταθερή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Σ ευχαριστώ πολύ :) χαχαχαχα, πολύ σωστός. Απλά ρωτούσα απο άποψη προβλημάτων περισσότερο και αυτονομίας. Διαβάζω πως η μπαταρία του LG είναι κακή. Η αναβάθμιση που λέγεται ότι γίνεται απο Andriod 2.2 σε 2.3 ισχύει ? Η μπαταρια κραταει 2 μερες με νορμαλ χρηση , και μια μερα με εκτεταμενη χρηση. Ειναι δηλαδη στο μεσο ορο των smartphones Το 2Χ φοραει πλεον επισημα την 2.3 και δεν χρειαζεται να κανεις αναβαθμιση. Ενα μικρο bug εχει με το gps το οποιο λυνεται πανευκολα. Για μενα το 2Χ αξιζει γιατι ειναι το πιο value for money Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPONOSS Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Η μπαταρια κραταει 2 μερες με νορμαλ χρηση , και μια μερα με εκτεταμενη χρηση. Ειναι δηλαδη στο μεσο ορο των smartphones Το 2Χ φοραει πλεον επισημα την 2.3 και δεν χρειαζεται να κανεις αναβαθμιση. Ενα μικρο bug εχει με το gps το οποιο λυνεται πανευκολα. Για μενα το 2Χ αξιζει γιατι ειναι το πιο value for money Πως λυνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 ενεργοποιεις το gps στην μπαρα επανω, κλεινεις το κινητο και το ξαναανοιγεις. μην απενεργοποιησεις το gps απο την πανω μπαρα, ετσι κι αλλιως αυτο θα χρησιμοποιειται μονο οταν θα το ανοιγει καποιο προγραμμα, οποτε ουτε μπαταρια καταναλωνει με το να εινια ενεργοποιημενο το κουμπι του. δοκιμασε το, εχειξαναιπωθει η λυση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPONOSS Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 ενεργοποιεις το gps στην μπαρα επανω, κλεινεις το κινητο και το ξαναανοιγεις. μην απενεργοποιησεις το gps απο την πανω μπαρα, ετσι κι αλλιως αυτο θα χρησιμοποιειται μονο οταν θα το ανοιγει καποιο προγραμμα, οποτε ουτε μπαταρια καταναλωνει με το να εινια ενεργοποιημενο το κουμπι του. δοκιμασε το, εχειξαναιπωθει η λυση Ναι οκ αυτο το τροπο τον γνωριζω, ελεγα μηπως διορθωθηκε με καποιον πιο κανονικο τροπο. :) με την V20Q κανα νεο εχουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 εβαλα σημερα το κινητο στο κομπιυτερ και μου εβαλε αναβαθμιση.. Δεν προχωρησα τα βηματα, αλλα ειναι η v20q ?? Υπαρχει τροπος να δω πριν την κανω?? Αν την κανω, θα χασω οτι εχω μεσα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Μεσω LG tool δε χανεις τιποτα. Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 (edited) εβαλα σημερα το κινητο στο κομπιυτερ και μου εβαλε αναβαθμιση.. Δεν προχωρησα τα βηματα, αλλα ειναι η v20q ?? Υπαρχει τροπος να δω πριν την κανω?? Αν την κανω, θα χασω οτι εχω μεσα?? Οχι δεν θα χασεις τιποτα. Δοκιμασα κι εγω προχτες αλλα δε μου βγαλε κατι, θα το ξανακοιταξω. UPDATE: Δεν μου δινει αναβαθμιση. Edited February 29, 2012 by inactiveaccount25012014 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicolas_D Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 εχει τυχει σε κανενα σας την ωρα που το φορτιζετε ανοιχτο το βραδυ , την αλλη μερα το πρωι να το βρησκετε κλειστο τελειως κ για να ανοιξει παλι να χρειαστει να βγει η μπαταρια? μου τοχει κανει 3 φορες μεχρις στιγμης :confused: ειμαι cm7 temasek's KANG BUILD P204-66 , ironkrnl 48ramhack! anyone . . . ? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Η διαφορά του να κανουμε απεγκατάσταση καποιες εφαρμογές απο να τις κάνουμε απλα freeze είναι μόνο στον χωρο που κερδίζουμε σωστά; ΔΛδ και στις 2 περιπτωσεις οι εφαρμογές δεν πιανουν πορους του κινητου και απλά αν τις απεγκαταστήσουμε κερδιζουμε και αποθηκευτικο χωρο; Ξέρει κανένας; Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 Παιδια οποιος κανει καμια αναβάθμιση ας μας στειλει λεπτομέρειες γιατι ακουω για v20q Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 @nicolas_d Δε μου εχει συμβει αλλα ειναι προβλημα που εχει συμβει σε αρκετους.Νομιζω πως ειναι θεμα kernel.Για δοκιμασε με τον κανονικο kenrel της CM για να δεις... @georkouk Ετσι ειναι αλλα με το freeze μπορεις ανα πασα στιγμη αποφασισεις πως τελικα την ηθελες αυτη τη εφαρμογη να τη ξεπαγωσεις ενω αν την εχεις σβησει πρεπει να τη βρεις και να τη pushαρεις παλι στο system. Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 εγω εχω βαλει την Q και ειναι αψογη, τη πρωτη μερα εφαγε ενα reboot αλλα εκτοτε ολα καλα, πολυ γρηγορη μου φαινεται ειναι ενα κλικ επανω σε αποκριση και νομιζω οτι βελτιωθηκε και η αποκριση της οθονης. κανενα προβλημα με 2g/3g και wifi. Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 ρε παιδια εχω μπερδευτει τι βγηκε νεο? εγω εχω την cm 7 βγηκε νεα ρομ? για τι αναβαθμιση λετε και πως την κανουμε? Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 εγω εχω βαλει την Q και ειναι αψογη, τη πρωτη μερα εφαγε ενα reboot αλλα εκτοτε ολα καλα, πολυ γρηγορη μου φαινεται ειναι ενα κλικ επανω σε αποκριση και νομιζω οτι βελτιωθηκε και η αποκριση της οθονης. κανενα προβλημα με 2g/3g και wifi. Aπο xda την εβαλες ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 Aπο xda την εβαλες ; ναι, φλασαρισμα κανονικα με το smartflash :) Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 To OnScreenPhone ειναι ασφαλες να το διακοψω ? ... γιατι τρεχει μονο του και παντα ... Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 To OnScreenPhone ειναι ασφαλες να το διακοψω ? ... γιατι τρεχει μονο του και παντα ... ναι δεν παθαινεις τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 Λοιπον παιδες απο χτες ειμαι και εγω επισημα πλεον κατοχος του 2Χ. Μεχρι στιγμης εχω βαλει τον 360 Launcher και εκανα root.. Τι θα προτεινατε με την εμπειρια σας τοσο καιρο για εμενα (οτιδήποτε..)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicolas_D Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 ποιος εχει περασει τον τελευταιο ironkrnl (48ramhack) ? ironkrnL48_GB-20120226h2037-prio-uv-jrnl-cam-app.zip το "prio" τι ειναι ? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts