georkouk Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Δλδ το κοιτανε το baseband. Γιατι σε προηγουμενα ποστ ειπανε οτι δεν το κοιτανε. Οπότε εγώ αν εχω περασει custom rom και θελω να το στειλω service τοτε πρεπει να φλασαρω μια ρομ με το ιδιο baseband Που ειχε το κινητο πριν περασω custom rom σωστα; Ή κατι δεν καταλαβαίνω; Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Οταν φλασαρεις custom rom μεσω της recovery(zip αρχειακια) δεν επηρεαζεις τη baseband.Η baseband αλλαζει μονο αν φλασαρεις μεσω smartflash καποια αλλη baseband ή αλλαξεις μεταξυ official roms που εχουν διαφορετικη baseband(πχ απο v10d->v20l) Δεν εχω προσωπικη εμπειρια απο το service της LG αλλα αν ειναι αυστηροι και τα κοιταξουν ολα μπορουν να στην πουν... γιατι να το ρισκαρεις? Επειδη ειναι αργα μπορει να τα εγραψα λιγο μπερδεμενα :yawn: ελπιζω να βγαινει νοημα :) Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 δε γινεται αυτο που προσπαθεις.Αυτο το πληκτρολογιο ειναι φτιαγμενο για το συγκεκριμενο κινητο και για συγκεκριμενη rom.Για να περαστει αλλου πρεπει να γινει port στο αλλο κινητο,πραγμα που απαιτει πολλες "εσωτερικες" αλλαγες στην εφαρμογη.Θα σου προτεινα htc_ime ή δοκιμασε καποια πληκτρολογια απο το μαρκετ κριμα ρε ****το με εχει βολεψει παρα πολυ το Τ9 του. Μου τη σπαει που σε ολα τα android βαζουν qwerty. Εγω με το παλιο Τ9 γραφω πολυ πιο γρηγορα. Θα δοκιμασω αυτο που μου ειπες, αν και οτι Τ9 εχω δοκιμασει απο μαρκετ μεχρι στιγμης δε μου εκανε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Ναι αλλα τι περιμενει η LG, η οποια και ζητησε συγνωμη για την καθυστερηδη ; Κακος οιωνος για την ICS... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 (edited) μολις εβαλα touchrecovery CWM 5.8 και ειναι πολυ πιο βολικο, την συνιστω ανεπιφυλακτα :P Ναι αλλα τι περιμενει η LG, η οποια και ζητησε συγνωμη για την καθυστερηδη ; Κακος οιωνος για την ICS... οταν κυκλοφορήσουν το 4X και τα αλλα καινουργια που θα φορανε ηδη stock ics της LG, σιγουρα θα γινει port απο καποιον developer και για τη συσκευη μας. τωρα για official stock ics θελω να ελπιζω οτι το καλοκαιρι θα ρθει η αναβαθμιση.. Edited February 27, 2012 by c0rpse_grinder Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPONOSS Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Επειδή το unlock του τηλεφωνου με εκνευριζει εχει βρει κανεις κανενα unlock σα του galaxy δλδ να σερνεις απο αριστερα σε δεξια και οχι απο κατω πανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Ποια unlock εχεις?Υπαρχει το go locker αλλα νομιζω πως πρεπει να εχεις τον go launcher ex για να λειτουργει και πως τρωει πολυ μπαταρια. Θυμησε μου αν εισαι rootαρισμενος? Αν ναι δες εδω Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPONOSS Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Ρουτ ειμαι και εχω τον στοκ λοντσερ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Τοτε κανε αυτο που γραφει το λινκ απο πανω.Αν χρειαστεις βοηθεια πες... Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPONOSS Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Το ειδα το λινκ αλλα δε καταλαβα και πολλα. μαλλον ειναι δυσκολο αυτο που ζηταω. Thanks anyway Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Το ειδα το λινκ αλλα δε καταλαβα και πολλα. μαλλον ειναι δυσκολο αυτο που ζηταω. Thanks anyway Καθόλου δύσκολο. (Η Νεκταρία έχει κάνει quote δικό μου ποστ.) Αν έχεις κάνει ροοτ, τότε μπορείς με ένα file explorer να "πειράξεις" τα αρχεία του συστήματος. Πρέπει πρώτα μέσα στις ρυθμίσεις του explorer να κάνεις τις κατάλληλες επιλογές για να γίνεται αυτό. Πχ στο ΕS explorer είναι: μενου/ρυθμίσεις και τσεκάρεις τα Εξερευνητής Root και Προσάρτηση συστήματος. Μετά πάς στο root/system/build.prop και το ανοίγεις και μετατρέπεις την γραμμή. Όταν λέω root εννοώ στo root (ρίζα) του τηλεφώνου. user.feature.lock_andy=true σε user.feature.lock_andy=false (ή ανάποδα , δεν έχω stock και δεν το θυμάμαι!) Σώζεις, reboot και είσαι έτοιμος. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Λοιπόν απογοητεύτηκα!! Δοκίμασα τα, Spc Call blocker Call filter Droid Blocker Blocker και σε κανένα δε δουλεύει η λειτουργία να κλείνει τη κλήση σε άγνωστες ή απόκρυψη κλήσεις . . . Σε 2 νομίζω απλά τις βάζει σε αθόρυβη λειτουργία αλλά ο "καλών" εξακολουθεί και ακούει το τηλέφωνο να καλεί. . . Για μένα είναι πολύ σημαντικό αυτό και αν δε βρω λύση μάλλον θα το αποχωριστω... Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Λοιπόν απογοητεύτηκα!! Δοκίμασα τα, Spc Call blocker Call filter Droid Blocker Blocker και σε κανένα δε δουλεύει η λειτουργία να κλείνει τη κλήση σε άγνωστες ή απόκρυψη κλήσεις . . . Σε 2 νομίζω απλά τις βάζει σε αθόρυβη λειτουργία αλλά ο "καλών" εξακολουθεί και ακούει το τηλέφωνο να καλεί. . . Για μένα είναι πολύ σημαντικό αυτό και αν δε βρω λύση μάλλον θα το αποχωριστω... μηπως για να λειτουργησει σωστα αυτο χρειαζεται root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Και έτσι να είναι προσωπικα δε κάνω ρουτ καμία συσκευή. . . Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvolt Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 καλησπέρα και πάλι... ευχαριστώ τα παιδιά εδω μέσα με βοήθησαν και έκανα root σε χόνο μηδέν και με κανένα απολύτως πρόβλημα... το μόνο που δεν έχω καταφέρει ακόμα είναι να εξαλέιψω το φαινόμενο του κολλήματος... κολλάει συνέχεια και απίστευτα και αν δεν το κλείσς δεν κάνει τίποτα... με παιχνίδια , με εφαρμογές ακόμα και με τον φακό... τι πρέπει να κάνω για αυτό???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 καλησπέρα και πάλι... ευχαριστώ τα παιδιά εδω μέσα με βοήθησαν και έκανα root σε χόνο μηδέν και με κανένα απολύτως πρόβλημα... το μόνο που δεν έχω καταφέρει ακόμα είναι να εξαλέιψω το φαινόμενο του κολλήματος... κολλάει συνέχεια και απίστευτα και αν δεν το κλείσς δεν κάνει τίποτα... με παιχνίδια , με εφαρμογές ακόμα και με τον φακό... τι πρέπει να κάνω για αυτό???? Ποια ρομ εχεις? Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 ποση ραμ εχει ελευθερη οταν σου κολαει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvolt Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 και πως βλέπωπόση ram έχει???? και που να δώ πια rom έχω... παιδιά είμαι νέος και άσχετος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvolt Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 και που την βλεπω αυτην οεο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 και που την βλεπω αυτην οεο? Για να δεις ποση ελευθερη ραμ εχεις κατεβασε καποια εφαρμογη. Εγω εχω το elixir2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvolt Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 με αυτην την εφαρμογη που μου ειπες λεει οτι εχει συνολο μηνημης 372,4 και εχω 82 ελευθερη.... πως μπορω να την αυξησω λοιπον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvolt Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 φιλαρακι με την εφαρμογη που μου ειπες γραφει οτι συνολο εχω 375 και ελευθερη 82 πως μπορω να την μεγαλωσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Ενταξει εισαι. Δεν μπορεις να την αυξησεις. Μην ασχολεισαι με την μνημη. Αν το κινητο τρωει καποια κολληματα φταιει το software. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvolt Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 και πως μπορω να δω αυτο πιο ειναι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Κοιτα να δεις. Μερικες φορες το κινητο οντως τρωει καποια κολληματα. Δες τι εφαρμογες εχεις κατεβασει. Μην κατεβαζεις οτι ναναι. Επισης εγω εχω βαλει αλλον launcher γιατι ο στοκ της lg δεν μου αρεσε και ετρωγε και κολληματα. Γενικα θελει λιγο στησιμο το κινητακι και ειναι super. Με ρουτ και τετοια μην ασχολεισαι εκτος αν θελεις να περασεις custom rom. Γενικα παντως ψαξου λιγο στο θεμα του launcher. Εγω εγω τον adw και ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα υπαρχουν και αλλοι. Οτι σε βολεψει εσενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts