ea6gka Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 δεν μπορω να βαλψω με τπτ την νεα εκδοση, ολο κολλαει στο set to fail infineon cf2 Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Μόλις έκανα το κινητό ροοτ με το τελευταιο superoneclick 3.2 Γιατί μετά το ροοτ που έκανα επανεκινηση το κινητο η μπαταρία από 100% πήγε 92%; Υπάρχει καποιο προβλημα; Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 (edited) (γιατι να φανταστω δεν γινεται ακομα ροοτ η v20q) κανενα προβλημα οντως, κανονικα με το superoneclick :) Μόλις έκανα το κινητό ροοτ με το τελευταιο superoneclick 3.2 Γιατί μετά το ροοτ που έκανα επανεκινηση το κινητο η μπαταρία από 100% πήγε 92%; Υπάρχει καποιο προβλημα; δεν νομιζω να υπαρχει καποιο προβλημα. θελει μερικους φουλ κυκλους φορτισης πρωτου ερθει στα ισια του :) Edited February 26, 2012 by c0rpse_grinder Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Και μετά το ροοτ θέλει κυκλους φόρτισης γιατί το κινητο το έχω σχεδόν μηνα και έχει φορτισει αρκετές φορες Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Και μετά το ροοτ θέλει κυκλους φόρτισης γιατί το κινητο το έχω σχεδόν μηνα και έχει φορτισει αρκετές φορες δεν του χεις περασει καποια ρομ? ενδεχομενως να εχει κανει wipe battery stats για την διαδικασια του root...παντως δεν ειναι κατι το ανησυχητικο :rolleyes: Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 @ovelix5 η CM εχει ενσωματωμενη black list αλλα δε ξερω για αποκρυψη(γενικα δεν το εχω δοκιμασει).Ειχα χρησιμοποιησει αυτο παλιοτερα και ηταν μια χαρα Σε ευχαριστώ αλλά δεν είμαι root. Αν υπάρχει κάτι άλλο πολύ ευχαρίστως :) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sterios89 Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 1) ότι είπε ο Αγγελος. Και αν δεν έχεις kernel διαθέσιμο φλασάρεις όλη τη rom και περνάει και ο kernel. Δεν χρειάζεται κανένα wipe και δεν χάνεις τίποτα. 2) Είναι λίγο διαφορετικό (αν το έχω καταλάβει :p). Δεν αποθηκεύει όλο τα data που είναι να γράψει αλλά αποθηκεύει τις διευθύνσεις της μνήμης στις οποίες θα γραφούν, πριν αυτό γίνει, σαν ένα "ημερολόγιο" των αλλαγών που πρόκειται να γίνουν. Οταν ολοκληρωθεί η διαδικασία τότε σβήνει τα δεδομένα των διευθύνσεων απο το ημερολόγιο αυτό. Αν για οποιανδήποτε λόγο η διαδικασία δεν ολοκληρωθεί, τότε από το ημερολόγιο ξέρει το σύστημα ποια κομμάτια της μνήμης δεν έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία και τα ελευθερώνει. Αν δεν υπάρχει το ημερολόγιο, τότε υπάρχει ο κίνδυνος να θεωρεί το σύστημα ότι έχουν γραφεί τα data αυτά ενώ είναι ημιτελή. Και όταν πάς να τα ανακτήσεις να μην μπορείς (corrupted data). 3) To ΟC στο κινητό μας είναι ασφαλές μέχρι τα 1,5 στους περισσότερους. Εγώ το έχω μόνιμα στο 1.4. Αν δεν θέλεις να ζορίζεις τον επεξεργαστή άσ'το στο 1,1 (για ironkrnl) ή στο 1 στους άλλους. Το πρόβλημα είναι ότι ο επεξεργαστής μπορεί να σηκώσει μέχρι 8 διαφορετικές συχνότητες. Οπότε κάθε dev που φτιάχνει ένα kernel πρέπει να διαλέξει ποιές συχνότητες θα βάλει. Ο ironkrnL έχει και το 1.5 και για αυτό θυσίασε το 1.0. O kernel του Vadonka (που δεν τον πολυεμπιστεύομαι) φτάνει στο 1.4 και "περισσεύει" και το 1.0. 4) Όπως είπε και ο Άγγελος, είναι πολύ λόγοι και δεν είναι όλοι γνωστοί. Πάντως ένας σίγουρος είναι η υπερβολικά χαμηλή τάση μέσω UV. Δεν αντέχουν όλα τα κομμάτια το ίδιο. @sterios89 σου απανταω εγω(μιας και ειμαι ευκαιρος) και συμπληρωνει ο Αλεξ 1)Δε χρειαζεται wipe απλα τον φλασαρεις. 2)Αυτο που καταλαβα απο τη wiki ειναι πως οτιδηποτε αλλαγη κανεις στη μνημη του κινητου(εγγραφη,αποθηκευση,σβησιμο δεδομενων κτλ) μπαινει σε ενα "προσωρινο" χωρο πριν γινει αυτη η αλλαγη ουσιαστικα στο συστημα.Σαν να "προετοιμαζει" το συστημα για την αλλαγη που θα γινει.Χονδρικα χονδρικα και προσωπικη κατανοηση απο αυτα που διαβασα 3)Για του vadonka δε ξερω...!Του setiron(ironkrnl) ειναι OC στα 1.3 το οποιο πολυ ευκολα αλλαζει αλλα τα βηματα χρονισμου που εχει επιλεξει πανε απο τα 912 στα 1100 οποτε τα "μαμα" 1000 δε μπορεις να τα πιασεις.Το undervolting παλι αλλαζει πολυ ευκολα αλλα μπορεις να το αποφυγεις απο την αρχη αφαιροντας το -uv flag απο το ονομα του kernel. 4)Για πολλους και διαφορους....!Αν βγει απλα βγαζεις μπαταρια και ξανανοιγεις το κινητο.Μετα μπορεις να δοκιμασεις αλλο kernel η να περιμενεις καποια αναβαθμιση που θα λυνει το προβλημα... Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας παιδιά! :D :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Λυπαμαι αλλα νομιζω πως ολες αυτες χρειαζονται root.Kανε μια ερωτησουλα στο θεμα με τις εφαρμογες android. Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 δεν του χεις περασει καποια ρομ? ενδεχομενως να εχει κανει wipe battery stats για την διαδικασια του root...παντως δεν ειναι κατι το ανησυχητικο :rolleyes: Οχι δε του πέρασα custom rom μονο root το εκανα τοτε. Τώρα περασα rom manager-->cwm και πηρα και ενα backup να υπαρχει Μια χαρα τα παω για πρωτη φορα Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Οχι δε του πέρασα custom rom μονο root το εκανα τοτε. Τώρα περασα rom manager-->cwm και πηρα και ενα backup να υπαρχει Μια χαρα τα παω για πρωτη φορα χαχα ναι :) το επομενο σταδιο ειναι να φλασαρεις εναν kernel για καλυτερη διαχειριση της μπαταριας! Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 παιδια ειμαι σε στοκ v20l root.σκεφτομαι να του κανω oc.και τωρα αρχιζουν οι ερωτησεις.πως θα το πετυχω?τη οφελη θα εχω σε καθημερινη βαση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Σε σχεση με τον μαμα launcher τρωει λιγοτερη ram αν θυμαμαι καλα.Ποση ελευθερη ram εχεις μετα απο επανεκκινηση? Μετα απο reboot εχει συνηθως 109 ή μεχρι 170 ... αλλα πεφτει γρηγορα σχετικα στα 62 mb ... προφανως καποιες απο τις stock πχ Καιρος & Ρολοι , λογικα μπορω να τις τερματισω ετσι ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 χαχα ναι :) το επομενο σταδιο ειναι να φλασαρεις εναν kernel για καλυτερη διαχειριση της μπαταριας! χαχαχα σιγα σιγα θα γινουν ολα.... Τωρα εχω την 2.3.4 v20d. Η v20l έχει καμια διαφορά απο την δικιά μου ή απλά είναι η ίδια μονο που ειναι ελληνικη εκδοση ενω η δικια μου πχ ειναι γερμανικη οπως και στην 2.2.2 εκδοση που ειχα την v10e Που ηταν της vodafone Νομιζω Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 χαχαχα σιγα σιγα θα γινουν ολα.... Τωρα εχω την 2.3.4 v20d. Η v20l έχει καμια διαφορά απο την δικιά μου ή απλά είναι η ίδια μονο που ειναι ελληνικη εκδοση ενω η δικια μου πχ ειναι γερμανικη οπως και στην 2.2.2 εκδοση που ειχα την v10e Που ηταν της vodafone Νομιζω Αν θέλεις να αναβαθμίσεις την στοκ, βάλε την v20q που είναι επίσημη και όχι leaked. Από ότι ακούγεται είναι, επιτέλους, όπως έπρεπε να είναι από την αρχή. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Ποια η διαφορα της leaked απο της επισημης εκδοσης; Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPONOSS Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 .... awaiting v20q intel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Ποια η διαφορα της leaked απο της επισημης εκδοσης; η leaked δεν εχει τις τελευταιες πινελιες και διορθωσεις.. συνηθως τις βγαζουν για να τις τεσταρουν σε ευρυτερο κοινο.. ειναι κατι αντιστοιχτο του beta ενω η επισημη ειναι χωρις bugs (..) Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 .... awaiting v20q intel intel?δηλαδη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 καλησπερα σε ολους. Εχω ενα κινεζικο android κινητο στα χερια μου και προσπαθω να του περασω το πληκτρολογιο της lg που εχω στο 2x. Το εχω κανει backup Με το titanium backup αλλα οταν παω να το περασω στο αλλο κινητο κολλαει. Κανιε δηλαδη εγκατασταση αλλα δεν λειτουργει μετα οποτε παω να το ανοιξω, κανει force close. com.lge.android.hime-a111a1345e4b5955cae4ab927b0ecd56.apk ειναι το αρχειο. Μηπως πρεπει να κανω κατι ακομα εγκατασταση για να λειτουργησει ή δεν εχω καμια ελπιδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPONOSS Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 intel?δηλαδη? πληροφοριες απο εκεινους που εγκατεστησαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 δε γινεται αυτο που προσπαθεις.Αυτο το πληκτρολογιο ειναι φτιαγμενο για το συγκεκριμενο κινητο και για συγκεκριμενη rom.Για να περαστει αλλου πρεπει να γινει port στο αλλο κινητο,πραγμα που απαιτει πολλες "εσωτερικες" αλλαγες στην εφαρμογη.Θα σου προτεινα htc_ime ή δοκιμασε καποια πληκτρολογια απο το μαρκετ Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Αυτή η v20q θα ρθει και σε μας σωστα; ΔΛδ αν τηβ βαλουμε από τώρα η εγγύηση θα ισχύει; Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Αν την βαλεις τωρα και το πας στην LG με την 20q περασμενη δε νομιζω να το δεχτουν. Αλλα μη σε αγχωνει αυτο, αφου μπορεις μεσω smartflash να φλασαρεις τη οποια rom ειναι official εκεινη τη στιγμη και να εισαι μεσα στην εγγυηση. Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Οχι εννοώ αν την βαλεις τώρα και χρειαστει service μετα αφου θα χει ερθει και εδω η αναβαθμιση Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Οχι εννοώ αν την βαλεις τώρα και χρειαστει service μετα αφου θα χει ερθει και εδω η αναβαθμιση To καταλαβα.Απλα πες πως ερχεται Ελλαδα και κανουν τα δικα τους εδω και αλλαζουν τη κωδικη ονομασια σε πχ v20e και ενω εχεις ουσιαστικα τη σωστη rom δεν εχεις το σωστο ονομα ή πχ ερχεται αργοτερα και εχει αλλαχθει η baseband.Αν ερθει εδω ακριβως οπως και η v20q που κυκλοφορει τωρα, τοτε δε θα εχεις προβλημα Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts