Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπερα παιδες!Εχω να σας κανω μια ερωτηση.εχω βρει ενα galaxy sII στα 330 ευρω και σας ρωταω...να δωσω το 2Χ κανα 200αρι και με αλλα 130 να παρω τον γαλαξια ή δεν αξιζει μια τετοια κινηση?

Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις. Και κατι ακομα.

1)Όταν κανουμε αναβαθμηση (official) ή περναμε καποια ρομ πρέπει η μπαταρία να ειναι πληρως φορτισμένη για να μην υπάρχει προβλημα μετά ή δεν χρειάζεται;

2)Από το μαρκετ για να αγορασουμε εφαρμογες μονο μεσω πιστωτικής γίνετε; Δεν υπάρχει άλλος τρόπος;

Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL

Καλησπερα παιδες!Εχω να σας κανω μια ερωτηση.εχω βρει ενα galaxy sII στα 330 ευρω και σας ρωταω...να δωσω το 2Χ κανα 200αρι και με αλλα 130 να παρω τον γαλαξια ή δεν αξιζει μια τετοια κινηση?

τελειως προσωπικη σου υποθεση φιλε μου. Για 200 ευρω το σκοτωνεις το δικο σου κατα την γνωμη μου.

Αν και ειχα μια σχετικη τετοια ευκαιρια, ειμαι τοσο ευχαριστημενος που ειπα οτι το επομενο μου θα ειναι τετραπυρηνο.. Μαζεψε τα λεφτα σου για τα καινουργια γομαρια με tegra 3 ;)

@dionisiss

Συμφωνω απολυτα με το vlachaquito.

@georkouk

1)Δεν ειναι κανονας.Εγω με unofficial updates δε το εχω ποτε full φορτισμενο και απλα μετα του κανω καλιμπραρισμα(μονο αν εισαι root).Καποιοι λενε πως με το καλιμπραρισμα δε βλεπεις διαφορα αλλα εγω βλεπω...(placebo effect???)

2)Oχι δε γινεται αλλιως.Προταση μου ειναι να πας να βγαλεις μια prepaid και να εχεις λιγα χρηματα μεσα μονο για αυτο το σκοπο(και γενικα αγοροπωλησιες στο internet)

Καλησπέρα σας.

έχω πάρει ενα p990 και ακουω συνεχεια για root.

τι είναι αυτό και που μπορεί να με βοηθήσει?

Αργά η γρήγορα θα το κάνεις...! και αν χρειαστείς (ου μη γένοιτο) να πας για service.... επανέρχεται...!

Τι είναι root?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306146#post3645021

Πώς να κάνουμε root το LG 2X

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=300529

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις. Και κατι ακομα.

1)Όταν κανουμε αναβαθμηση (official) ή περναμε καποια ρομ πρέπει η μπαταρία να ειναι πληρως φορτισμένη για να μην υπάρχει προβλημα μετά ή δεν χρειάζεται;

2)Από το μαρκετ για να αγορασουμε εφαρμογες μονο μεσω πιστωτικής γίνετε; Δεν υπάρχει άλλος τρόπος;

1) Δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο. Αρκεί να έχεις αρκετή μπαταρία να μην μείνει στα μισά!

Σύμφωνα με τεχνικούς της google το λεγόμενο καλιμπράρισμα της μπαταρίας με το remove battery stats δεν έχει κανένα νόημα ή αξία. (Για όσους νιώθουν διαφορά είναι καθαρά placebo :p)

2) Όπως αναφέρθηκε, μόνο με πιστωτική

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

ευχαριστω για τις απαντησεις:)μαλλον θα ακολουθησω τη συμβουλη σας και θα περιμενω τα 4πυρηνα...

Μετά από 1 μήνα χρήσης του2χ,αποψη μου είναι ότι για συσκευές με ομολογκασιον εκτός Ελλάδας το ρουτ είναι μονόδρομος (το δικό μου βονταφ γερ)με άλλη ρομ αναγνωρίζει τη σιμ αυτόματα 3τζ μμς, έφυγαν και τα λόγκο της βοντα είχε ακόμα και σελιδοδείκτες οι οποίοι δεν διαγραφόταν ,τα κάνει μόνο του όπως πρέπει για 1σμαρτφον,το μεγάλο πρόβλημα της χαμηλής έντασης ακουστικών κ ηχείου με το απ volume+ ΤΕΛΟΣ θέλει ρουτ.tsiaglis είμαι με cm7 σε αναμονή εχω 210 +ram περίσσια με μαμά πάλευα στο 160+ σταντμπαι.Ειχα ifone 3g,για τα λεφτά του είναι το 2χ κορυφή αφού το φέρεις μετά παραπάνω στα μέτρα που πρέπει. Νομίζω άλλαξα συσκευή με αυτές τις αλλαγές αξίζει με το παραπάνω μπράβο στα παιδιά του φόρουμ που βοηθούν εμάς τους ανίδεους ,οβερκλοκ δεν έκανα (μπόρεσα) με παιχνίδια ελάχιστα ασχολούμαι. Καμία βοήθεια για οβερ λέω για 1,2 με 1,3 εχω antutu cpu master romtoolbox αλλά δεν μπορώ να την ανεβάσω τι πρέπει να κάνω;

Μετά από 1 μήνα χρήσης του2χ,αποψη μου είναι ότι για συσκευές με ομολογκασιον εκτός Ελλάδας το ρουτ είναι μονόδρομος (το δικό μου βονταφ γερ)με άλλη ρομ αναγνωρίζει τη σιμ αυτόματα 3τζ μμς, έφυγαν και τα λόγκο της βοντα είχε ακόμα και σελιδοδείκτες οι οποίοι δεν διαγραφόταν ,τα κάνει μόνο του όπως πρέπει για 1σμαρτφον,το μεγάλο πρόβλημα της χαμηλής έντασης ακουστικών κ ηχείου με το απ volume+ ΤΕΛΟΣ θέλει ρουτ.tsiaglis είμαι με cm7 σε αναμονή εχω 210 +ram περίσσια με μαμά πάλευα στο 160+ σταντμπαι.Ειχα ifone 3g,για τα λεφτά του είναι το 2χ κορυφή αφού το φέρεις μετά παραπάνω στα μέτρα που πρέπει. Νομίζω άλλαξα συσκευή με αυτές τις αλλαγές αξίζει με το παραπάνω μπράβο στα παιδιά του φόρουμ που βοηθούν εμάς τους ανίδεους ,οβερκλοκ δεν έκανα (μπόρεσα) με παιχνίδια ελάχιστα ασχολούμαι. Καμία βοήθεια για οβερ λέω για 1,2 με 1,3 εχω antutu cpu master romtoolbox αλλά δεν μπορώ να την ανεβάσω τι πρέπει να κάνω;

Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να αφήνεις κενά στα γραφόμενά σου για να μας διευκολύνεις να διαβάζουμε πιο εύκολα τι γράφεις. Δεν είναι επίπληξη, να το λάβεις σαν παράκληση. :)

Για να κάνεις OC πρέπει να περάσεις κάποιον custom kernel, προσωπικά έχω μείνει ικανοποιημένος μονο από τον IronkrnL του SetrioN.

Διαλέγεις κάποιον από αυτούς που είναι για GB και όχι για ICS. Εγώ "φοράω" αυτόν "ironkrnL48_GB-20120223h1601-uv-jrnl-cam-app.zip" μόνο που έχω σβήσει το "-jrnl" από το όνομα για να μην αφαιρέσει το journaling από το file system

To "-cam" αλλάζει την κάμερα και βάζει την hackαρισμένη stock με ψηλό frame rate (30fps) στο 1080p και πολύ καλό bitrate. Οπότε προτείνω να το αφήσεις.

το "-uv" αφορά το undervolt για οικονομία, αν έχεις κάποιο θέμα με BSOD τότε το σβήνεις.

το "-app" είναι για να επιτρέπει την εγκατάσταση όλων των εφαρμογών (αν δεν κάνω λάθος είναι ένα τικ που μπορείς να το κάνεις από τις επιλογές)

Αλέξανδρος,

Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να αφήνεις κενά στα γραφόμενά σου για να μας διευκολύνεις να διαβάζουμε πιο εύκολα τι γράφεις. Δεν είναι επίπληξη, να το λάβεις σαν παράκληση. :)

Για να κάνεις OC πρέπει να περάσεις κάποιον custom kernel, προσωπικά έχω μείνει ικανοποιημένος μονο από τον IronkrnL του SetrioN.

Διαλέγεις κάποιον από αυτούς που είναι για GB και όχι για ICS. Εγώ "φοράω" αυτόν "ironkrnL48_GB-20120223h1601-uv-jrnl-cam-app.zip" μόνο που έχω σβήσει το "-jrnl" από το όνομα για να μην αφαιρέσει το journaling από το file system

To "-cam" αλλάζει την κάμερα και βάζει την hackαρισμένη stock με ψηλό frame rate (30fps) στο 1080p και πολύ καλό bitrate. Οπότε προτείνω να το αφήσεις.

το "-uv" αφορά το undervolt για οικονομία, αν έχεις κάποιο θέμα με BSOD τότε το σβήνεις.

το "-app" είναι για να επιτρέπει την εγκατάσταση όλων των εφαρμογών (αν δεν κάνω λάθος είναι ένα τικ που μπορείς να το κάνεις από τις επιλογές)

Tsaglis, θα ήθελα να σε ρωτήσω, 1) αν βάλω άλλο kernel μπορώ μετά να επιστρέψω στο kernel που έχει ο temasek χωρίς να χάσω ό,τι έχω αποθηκευμένο στο κινητό ή πρέπει να κάνω full wipe; (Δηλαδή επαφές κτλ.)

2) Επίσης, το journaling τι είναι; Δεν το πολυκατάλαβα από το wikipedia :worry:

3) Μπορώ να μην το κάνω OC ή undervolt αν αλλάξω kernel, σωστά;

4) Τέλος, για ποιο λόγο βγαίνει το BSOD και τι γίνεται αν βγει το BSOD; Πρέπει να αλλάξω πάλι kernel;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Edited by Sterios89

@sterios89 σου απανταω εγω(μιας και ειμαι ευκαιρος) και συμπληρωνει ο Αλεξ

1)Δε χρειαζεται wipe απλα τον φλασαρεις.

2)Αυτο που καταλαβα απο τη wiki ειναι πως οτιδηποτε αλλαγη κανεις στη μνημη του κινητου(εγγραφη,αποθηκευση,σβησιμο δεδομενων κτλ) μπαινει σε ενα "προσωρινο" χωρο πριν γινει αυτη η αλλαγη ουσιαστικα στο συστημα.Σαν να "προετοιμαζει" το συστημα για την αλλαγη που θα γινει.Χονδρικα χονδρικα και προσωπικη κατανοηση απο αυτα που διαβασα

3)Για του vadonka δε ξερω...!Του setiron(ironkrnl) ειναι OC στα 1.3 το οποιο πολυ ευκολα αλλαζει αλλα τα βηματα χρονισμου που εχει επιλεξει πανε απο τα 912 στα 1100 οποτε τα "μαμα" 1000 δε μπορεις να τα πιασεις.Το undervolting παλι αλλαζει πολυ ευκολα αλλα μπορεις να το αποφυγεις απο την αρχη αφαιροντας το -uv flag απο το ονομα του kernel.

4)Για πολλους και διαφορους....!Αν βγει απλα βγαζεις μπαταρια και ξανανοιγεις το κινητο.Μετα μπορεις να δοκιμασεις αλλο kernel η να περιμενεις καποια αναβαθμιση που θα λυνει το προβλημα...

@sterios89 σου απανταω εγω(μιας και ειμαι ευκαιρος) και συμπληρωνει ο Αλεξ

1)Δε χρειαζεται wipe απλα τον φλασαρεις.

2)Αυτο που καταλαβα απο τη wiki ειναι πως οτιδηποτε αλλαγη κανεις στη μνημη του κινητου(εγγραφη,αποθηκευση,σβησιμο δεδομενων κτλ) μπαινει σε ενα "προσωρινο" χωρο πριν γινει αυτη η αλλαγη ουσιαστικα στο συστημα.Σαν να "προετοιμαζει" το συστημα για την αλλαγη που θα γινει.Χονδρικα χονδρικα και προσωπικη κατανοηση απο αυτα που διαβασα

3)Για του vadonka δε ξερω...!Του setiron(ironkrnl) ειναι OC στα 1.3 το οποιο πολυ ευκολα αλλαζει αλλα τα βηματα χρονισμου που εχει επιλεξει πανε απο τα 912 στα 1100 οποτε τα "μαμα" 1000 δε μπορεις να τα πιασεις.Το undervolting παλι αλλαζει πολυ ευκολα αλλα μπορεις να το αποφυγεις απο την αρχη αφαιροντας το -uv flag απο το ονομα του kernel.

4)Για πολλους και διαφορους....!Αν βγει απλα βγαζεις μπαταρια και ξανανοιγεις το κινητο.Μετα μπορεις να δοκιμασεις αλλο kernel η να περιμενεις καποια αναβαθμιση που θα λυνει το προβλημα...

1) ότι είπε ο Αγγελος. Και αν δεν έχεις kernel διαθέσιμο φλασάρεις όλη τη rom και περνάει και ο kernel. Δεν χρειάζεται κανένα wipe και δεν χάνεις τίποτα.

2) Είναι λίγο διαφορετικό (αν το έχω καταλάβει :p). Δεν αποθηκεύει όλο τα data που είναι να γράψει αλλά αποθηκεύει τις διευθύνσεις της μνήμης στις οποίες θα γραφούν, πριν αυτό γίνει, σαν ένα "ημερολόγιο" των αλλαγών που πρόκειται να γίνουν. Οταν ολοκληρωθεί η διαδικασία τότε σβήνει τα δεδομένα των διευθύνσεων απο το ημερολόγιο αυτό.

Αν για οποιανδήποτε λόγο η διαδικασία δεν ολοκληρωθεί, τότε από το ημερολόγιο ξέρει το σύστημα ποια κομμάτια της μνήμης δεν έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία και τα ελευθερώνει.

Αν δεν υπάρχει το ημερολόγιο, τότε υπάρχει ο κίνδυνος να θεωρεί το σύστημα ότι έχουν γραφεί τα data αυτά ενώ είναι ημιτελή. Και όταν πάς να τα ανακτήσεις να μην μπορείς (corrupted data).

3) To ΟC στο κινητό μας είναι ασφαλές μέχρι τα 1,5 στους περισσότερους. Εγώ το έχω μόνιμα στο 1.4. Αν δεν θέλεις να ζορίζεις τον επεξεργαστή άσ'το στο 1,1 (για ironkrnl) ή στο 1 στους άλλους.

Το πρόβλημα είναι ότι ο επεξεργαστής μπορεί να σηκώσει μέχρι 8 διαφορετικές συχνότητες. Οπότε κάθε dev που φτιάχνει ένα kernel πρέπει να διαλέξει ποιές συχνότητες θα βάλει. Ο ironkrnL έχει και το 1.5 και για αυτό θυσίασε το 1.0. O kernel του Vadonka (που δεν τον πολυεμπιστεύομαι) φτάνει στο 1.4 και "περισσεύει" και το 1.0.

4) Όπως είπε και ο Άγγελος, είναι πολύ λόγοι και δεν είναι όλοι γνωστοί. Πάντως ένας σίγουρος είναι η υπερβολικά χαμηλή τάση μέσω UV. Δεν αντέχουν όλα τα κομμάτια το ίδιο.

Αλέξανδρος,

ΟΚ,tsaglis το περασα στο antutu 2,6 bench με 1,3 εκανε 6950 το διαβασμα της μ.καρτας ειναι στο 11,6 κ γραψιμο στο 4,7 εχω μια κλας 10 hp 8g,ειναι λιγο νομίζω. Tο τζουρναλ το έσβησα απο το όνομα αρχείου και όπως το είχα ζιπ μπήκα σε ρεκοβερι και το φόρτωσα απο εκεί επανεκκίνηση και οκ ή μήπως ήθελε ανζιπ και εγκατάσταση ένα ένα τα αρχεία; ΤΟ uv άφησα τι παρενέργειες θα κάνει; τι είναι το bsod;τι θέμα να έχω;

Ρε παιδια κανα ξυπνητήρι σαν και το stock (widget με διακοπτη on-ff) εχει κατεβασει κανεις; Το λεω γιατι αμα βαλω αλλο launcher δε μου το βλεπει το stock ξυπνητηρι.

Ρε παιδια κανα ξυπνητήρι σαν και το stock (widget με διακοπτη on-ff) εχει κατεβασει κανεις; Το λεω γιατι αμα βαλω αλλο launcher δε μου το βλεπει το stock ξυπνητηρι.

Φιλε αμα θες ξυπνητήρι κατεβασε το alarm clock extreme free.Πολυ καλυτερο απο το stock. Κατεβασε το και θα με θυμηθείς

καλησπερα παιδια, μολις εκανα μια αγορα μεταχειρισμενου απο αγγελια εδω στο buy & sell

το παιδι μου ειπε οτι ειναι ελληνικο απο Wind αλλα ενω ειπε οτι δινεται με ολα τα παρελκομενα και υπολοιπο εγγυησης

δεν υπαρχει αποδειξη αγορας μεσα, και το manual ειναι στα Ρουμανικα. Υπαρχει ενδεχομενο να ειναι ελληνικο απο Wind

η ειναι 100% παραεισαγωγης? Επισης, οσον αφορα το ολα τα παρελκομενα..δεν εχει μεσα ουτε ακουστικα ουτε καλωδιο συνδεσης με PC.

Χωρις να εχω κανει unboxing σε optimus 2x ποτε πιστευω οτι στο "ολα τα παρελκομενα" θα πρεπε να συμπεριλαμβανονται και τα 2 αυτα αξεσουαρ που αναφερω, σωστα?

Edited by c0rpse_grinder
Coolpad F1 (8297W)

καλησπερα παιδια, μολις εκανα μια αγορα μεταχειρισμενου απο αγγελια εδω στο buy & sell

το παιδι μου ειπε οτι ειναι ελληνικο απο Wind αλλα ενω ειπε οτι δινεται με ολα τα

καλημερα φιλε μου αν το εχει παρει απο wind θα πρεπε να ειναι ελληνικο αλλα δε νομιζω να ειναι με αυτα που γραφεις... λοιπον.. αν ειναι καλη η τιμη παρτο αλλα μαλλον... σε δουλευει... ακουστικα φυσικα και εχει μεσα ειτε ειναι ελληνικο ειτε απο αλλη πολη της ευρωπης... και λογικα και απο αμερικη να ειναι θα επρεπε να εχει.. το βιβλιαρακι μπορει να το πεταξε το ελληνικο.. η να το εχασε... αλλα κρατησε κ αυτος το ρουμανικο? ελεος! λοιπον ο φορτιστης ειναι δυο σε ενα... και καλωδιο για φορτιση και βγαινει και γινεται καλωδιο για συνδεση με υπολογιστη.. ελπιζω νασε καλυψα...

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

@tresor..

το καλωδιο της LG που μου εχει μεσα στη συσκευασια δεν ειναι αποσπωμενο, ειναι ενας microUSB charger της LG απλος

και το εχω παρει ηδη το κινητο για να σου λεω τι ειχε μεσα το πακετο.. :-/

ευτυχως εμφανησιακα ειναι αψογο..

Edited by c0rpse_grinder
Coolpad F1 (8297W)

παιδια εχει βγει official ευρωπαικη rom v10q και απο οτι λενε κυκλοφορισε ιταλια πρωτα.

τα γνωστα προβληματαgps,memory leaks ειναι ποια παρελθον,επισης σε αλλο forum htcmania διαβασα οτι και η αυτονομια γινεται καλυτερη ουτε και χανει κλησεις οπως η v10o

Flashαρεται με smart flash

Ψαξτε στο xda!!!νομιζω απαγορευεται να ποσταρω το λινκτου deposit file

@corpse_grinder

Οπως και να εχει αλλο πληρωσες αλλο πηρες οποτε ισως θα επρεπε να κανεις κατι για αυτο...!

@jim290

Δε ξερω αν εδω ειναι το καταλληλο μερος για τετοιες συζητησεις....αλλα απο περιεργια πες μου ενα λογο που το σκεφτεσαι????

το παιδι μου ειπε οτι ειναι ελληνικο απο Wind αλλα ενω ειπε οτι δινεται με ολα τα παρελκομενα και υπολοιπο εγγυησης

δεν υπαρχει αποδειξη αγορας μεσα, και το manual ειναι στα Ρουμανικα. Υπαρχει ενδεχομενο να ειναι ελληνικο απο Wind

η ειναι 100% παραεισαγωγης? Επισης, οσον αφορα το ολα τα παρελκομενα..δεν εχει μεσα ουτε ακουστικα ουτε καλωδιο συνδεσης με PC.

Χωρις να εχω κανει unboxing σε optimus 2x ποτε πιστευω οτι στο "ολα τα παρελκομενα" θα πρεπε να συμπεριλαμβανονται και τα 2 αυτα αξεσουαρ που αναφερω, σωστα?

Ακουστικά & καλώδιο σύνδεσης με PC πρέπει να έχει μέσα..! Τώρα για την εγγύησης, πρέπει να έχεις στα χέρια σου την απόδειξη αγοράς, που θα αποδυκνειη την ημερομηνία αγοράς για να ξέρει (αν χρειαστεί να πας) το service αν ειναι μέσα στην εγγύησης και φυσικά θα μπορούσες να τσεκάρεις απο ποιο μαγαζί πήρε την συσκευή ;) . Φαίνεται ότι δεν ειναι και πολύ νοικοκύρης ο φιλαράκος που σου το πούλησε.:cry:

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)