Dreamw Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Έχει βάλει κανείς αυτήν την ROM? [ROM]Django Manouche 0.8 Beta with Spica RC12 OC, NO-OC, Dr4go and Guest based on 20q Είχα την CM7 αλλα είπα να γυρίσω σε stock. Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 για αυτο το βιντακι ελεγα αγγελε! στο μενου που ειναι ολα μαζεμενα πως το κανει και γινεται μπαλα? επισης ψαχνω να βρω να ειναι μονιμα ανοιχτο πανω απτην επιαφανια εργασιας οπως αυτα που εχει στο βιντεο για το gps το μπλου ντουθ ολα αυτα που εμεις τα ανοιγουμε απο πανω προς τα κατω.. !εκτος και αν τα ανοιξε ενα ενα και τα εβαλε εκει! να ρωτησω κατι για το κινητο μας υπαρχει τροπος για καλο gps δωρεαν τωρα που το εχω φλασαρει? εχω πολλα ερωτηματα :-) το real football (φοβερο) τρωει αρκετα κολληματακια μεσα στο παιχνιδι σας το κανει εσας αυτο? FHD ΠΩς και δε βγηκε ακομα με την rom που εχουμε?? το παγωτο για μας ποτε θα ρθει εχουμε κανα νεο? εχω και το νοκια ν8 αλλα το παρατησα τελειως.. απο οταν πηρα στα χερια μου το χ2!! βεβαια η φωτογραφικη και το βιντεο στο ν8 ειναι πολυ....... καλυτερα!!! Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Αυτο δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο.Κατεβασε τον go launcher και μπες στις ρυθμισεις του στα εφε και καπου εκει εχει για το πως θα φαινεται το πλεγμα των εφαρμογων. Οσο για να φαινονται τα wifi,bluetooth κτλ στην επιφανεια εργασιας πατας παρατεταμενα το δαχτυλο στην επιφανεια εργασιας->γραφικο στοιχειο->ελεγχος ισχυος. Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 (edited) θέλω να κάνω Root και ενώ βλέπει κανονικά το PC το τηλέφωνο, όταν βάζω ''Εντοπισμός σφαλμάτων USB'' μου βγαίνει η παρακάτω κάρτα και φυσικά δεν έχω αυτό που ζητά για εγκατάσταση, ούτε το βρίσκει στο wep όταν του δίνω εντολή να ψάξει εκεί..!!! WAY ξέρει κανείς:( http://s7.directupload.net/images/120222/d6cgklkr.png o.k. λύθηκε το πρόβλημα... Αντιμετώπιση προβλημάτων το σφάλμα του οδηγού Όταν ο οδηγός του Android έχει εγκατασταθεί σωστά, Device Manager (Start-> Run: devmgmt.msc) στον υπολογιστή σας πρέπει να μοιάσει με αυτό όταν το τηλέφωνό σας επισυνάπτεται: http://s7.directupload.net/images/120222/vk6awnq8.png Με άλλα λόγια "το Android ΑΤΑ διεπαφή» πρέπει να αναγράφονται, χωρίς λάθος. Εάν δεν βλέπετε το "Android ΑΤΑ διεπαφή» συσκευή, προσπαθήστε να βεβαιωθείτε εντοπισμός σφαλμάτων USB ελέγχεται στο Android κινητό σας τηλέφωνο στο Settings-> Εφαρμογές-> Ανάπτυξη¨ http://s1.directupload.net/images/120222/9i2pgzh6.png Μερικές φορές εάν εντοπισμός σφαλμάτων USB είναι επιλεγμένο αλλά δεν υπάρχει ακόμα "Android ADB Inteface" που αναφέρονται όταν το τηλέφωνο συνδέεται ή αν υπάρχει το σφάλμα του οδηγού, το σύστημά σας μπορεί να χρειαστεί το επίσημο πρόγραμμα οδήγησης USB για κάποιο λόγο. Αν αυτό συμβαίνει, να εγκαταστήσετε ένα από τα παρακάτω προγράμματα οδήγησης στον υπολογιστή σας πρώτα: Τρέχουμε Οδηγός για το Android τηλέφωνα της LGDriver και είμαστε Ο.Κ. ) https://rapidshare.com/files/2394473651/LGDriver.exe Τώρα plugin το τηλέφωνό σας και βεβαιωθείτε ότι η ADB οδηγός Interface έχει εγκατασταθεί χωρίς λάθος στο Device Manager. Μετά από αυτό μπορείτε να εγκαταστήσετε ξανά PdaNet και επιλέξτε "Όχι", όταν σας ζητάει να εγκαταστήσετε ξανά το πρόγραμμα οδήγησης USB. Πρέπει να εγκαταστήσετε το παραπάνω τον Driver Samsung αν έχετε το τηλέφωνο Χρέωση Droid ή Έπος του τηλεφώνου. Edited February 22, 2012 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimakos25 Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις. Θα το ψαξω ακομα λιγο πριν καταληξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinbad Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 καποιος παιζοντας μου κλειδωσε την οθονη (δεν μπορω να σβησω τιποτα μου γραφει 'screen lock') - εχω ' ex launcher' - παρακαλω πειτε μου πως το διορθωνω - ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Λοιπόν διαβάζοντας το φορουμ έχω μερικές απορίες. 1) Οταν εισαι ροοτ και κανεις αναβαθμιση πχ απο 2.2 σε 2.3 το ροοτ χανετε; 2)Αν το κινητο χρειαστει service για να ισχύει η εγγύηση πρέπει να το στειλεις με την ρομ που είχε αρχικά όταν το πήρες πχ 2.2.2 V10e; Ή μπορείς και με την 2.3 αρκεί να χει το ίδιο baseband ή το baseband δεν τους πειράζει; Δλδ πριν κανω οτι είναι να κάνω να πάρω ενα backup το κινητό οπως είναι τώρα με την αρχική ρομ του ή δεν χρειάζεται και αν χρειαστεί service περνάω απλά με smartflash την 2.3; (με το ίδιο baseband;) 3)Όταν κανουμε επαναφορά εργοσταστιακων ρυθμίσεων το κινητό απλά χάνει όλες τις ρυθμίσεις και τα προγράμματα που έχεις βάλει ή αλλάζει και ρομ και σε πάει στην αρχικη αρχική που είχε οταν το πηρες; πχ απο 2.3.4 στην 2.2.2 Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 1. οφισιαλ αναβάθμιση; νομίζω ναι 2. αρκεί να μην είναι ροοτ 3. απλά σβήνει τα πάντα και σε αφήνει στην έκδοση που είσαι. δε σε πάει απο 2.3.4 σε 2.2.2 δηλαδή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 ΔΛδ δε κοιτανε το baseband καθολου.. Οκ... γιατί είδα οτι έχει αρκέτες 2.3 με διαφορετικά baseband και λεω μηπως το κοιτανε Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Λοιπόν διαβάζοντας το φορουμ έχω μερικές απορίες. 1) Οταν εισαι ροοτ και κανεις αναβαθμιση πχ απο 2.2 σε 2.3 το ροοτ χανετε; 2)Αν το κινητο χρειαστει service για να ισχύει η εγγύηση πρέπει να το στειλεις με την ρομ που είχε αρχικά όταν το πήρες πχ 2.2.2 V10e; Ή μπορείς και με την 2.3 αρκεί να χει το ίδιο baseband ή το baseband δεν τους πειράζει; Δλδ πριν κανω οτι είναι να κάνω να πάρω ενα backup το κινητό οπως είναι τώρα με την αρχική ρομ του ή δεν χρειάζεται και αν χρειαστεί service περνάω απλά με smartflash την 2.3; (με το ίδιο baseband;) 3)Όταν κανουμε επαναφορά εργοσταστιακων ρυθμίσεων το κινητό απλά χάνει όλες τις ρυθμίσεις και τα προγράμματα που έχεις βάλει ή αλλάζει και ρομ και σε πάει στην αρχικη αρχική που είχε οταν το πηρες; πχ απο 2.3.4 στην 2.2.2 1) Οπως ειπώθηκε, αν γίνει με το εργαλείο της LG χάνεται το root. 2) Αν θέλεις να το στείλεις στο service πρέπει να το επαναφέρεις σε μία εργοστασιακή κατάσταση, με τον πιο εύκολο τρόπο να το φλασάρεις με το smartflash. Με τον τρόπο αυτό αλλάζει και η baseband. Οπότε είσαι κομπλέ. 3) Το πρώτο. Σβήνονται όλα τα δεδομένα σου και το στήνεις από την αρχή. Δεν αλλάζει η rom. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinbad Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 καποιος παιζοντας μου κλειδωσε την οθονη (δεν μπορω να σβησω τιποτα μου γραφει 'screen lock') - εχω ' ex launcher' - παρακαλω πειτε μου πως το διορθωνω - ευχαριστω help κανεις ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 (edited) δεν το εχω συναντησει...!Ποιον ex launcher εχεις?go,adw? Edited February 23, 2012 by agekalp ορθογραφικο καραμπαμ.... Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisisss Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Καλησπερα παιδες!Εχω να σας κανω μια ερωτηση.εχω βρει ενα galaxy sII στα 330 ευρω και σας ρωταω...να δωσω το 2Χ κανα 200αρι και με αλλα 130 να παρω τον γαλαξια ή δεν αξιζει μια τετοια κινηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις. Και κατι ακομα. 1)Όταν κανουμε αναβαθμηση (official) ή περναμε καποια ρομ πρέπει η μπαταρία να ειναι πληρως φορτισμένη για να μην υπάρχει προβλημα μετά ή δεν χρειάζεται; 2)Από το μαρκετ για να αγορασουμε εφαρμογες μονο μεσω πιστωτικής γίνετε; Δεν υπάρχει άλλος τρόπος; Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Καλησπερα παιδες!Εχω να σας κανω μια ερωτηση.εχω βρει ενα galaxy sII στα 330 ευρω και σας ρωταω...να δωσω το 2Χ κανα 200αρι και με αλλα 130 να παρω τον γαλαξια ή δεν αξιζει μια τετοια κινηση? τελειως προσωπικη σου υποθεση φιλε μου. Για 200 ευρω το σκοτωνεις το δικο σου κατα την γνωμη μου. Αν και ειχα μια σχετικη τετοια ευκαιρια, ειμαι τοσο ευχαριστημενος που ειπα οτι το επομενο μου θα ειναι τετραπυρηνο.. Μαζεψε τα λεφτα σου για τα καινουργια γομαρια με tegra 3 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 @dionisiss Συμφωνω απολυτα με το vlachaquito. @georkouk 1)Δεν ειναι κανονας.Εγω με unofficial updates δε το εχω ποτε full φορτισμενο και απλα μετα του κανω καλιμπραρισμα(μονο αν εισαι root).Καποιοι λενε πως με το καλιμπραρισμα δε βλεπεις διαφορα αλλα εγω βλεπω...(placebo effect???) 2)Oχι δε γινεται αλλιως.Προταση μου ειναι να πας να βγαλεις μια prepaid και να εχεις λιγα χρηματα μεσα μονο για αυτο το σκοπο(και γενικα αγοροπωλησιες στο internet) Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvolt Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Καλησπέρα σας. έχω πάρει ενα p990 και ακουω συνεχεια για root. τι είναι αυτό και που μπορεί να με βοηθήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 (edited) Καλησπέρα σας. έχω πάρει ενα p990 και ακουω συνεχεια για root. τι είναι αυτό και που μπορεί να με βοηθήσει? Αργά η γρήγορα θα το κάνεις...! και αν χρειαστείς (ου μη γένοιτο) να πας για service.... επανέρχεται...! Τι είναι root? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306146#post3645021 Πώς να κάνουμε root το LG 2X http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=300529 Edited February 23, 2012 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις. Και κατι ακομα. 1)Όταν κανουμε αναβαθμηση (official) ή περναμε καποια ρομ πρέπει η μπαταρία να ειναι πληρως φορτισμένη για να μην υπάρχει προβλημα μετά ή δεν χρειάζεται; 2)Από το μαρκετ για να αγορασουμε εφαρμογες μονο μεσω πιστωτικής γίνετε; Δεν υπάρχει άλλος τρόπος; 1) Δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο. Αρκεί να έχεις αρκετή μπαταρία να μην μείνει στα μισά! Σύμφωνα με τεχνικούς της google το λεγόμενο καλιμπράρισμα της μπαταρίας με το remove battery stats δεν έχει κανένα νόημα ή αξία. (Για όσους νιώθουν διαφορά είναι καθαρά placebo :p) 2) Όπως αναφέρθηκε, μόνο με πιστωτική Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvolt Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου... ελπίζω να μην το ανατινάξω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisisss Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 ευχαριστω για τις απαντησεις:)μαλλον θα ακολουθησω τη συμβουλη σας και θα περιμενω τα 4πυρηνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
votis Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Μετά από 1 μήνα χρήσης του2χ,αποψη μου είναι ότι για συσκευές με ομολογκασιον εκτός Ελλάδας το ρουτ είναι μονόδρομος (το δικό μου βονταφ γερ)με άλλη ρομ αναγνωρίζει τη σιμ αυτόματα 3τζ μμς, έφυγαν και τα λόγκο της βοντα είχε ακόμα και σελιδοδείκτες οι οποίοι δεν διαγραφόταν ,τα κάνει μόνο του όπως πρέπει για 1σμαρτφον,το μεγάλο πρόβλημα της χαμηλής έντασης ακουστικών κ ηχείου με το απ volume+ ΤΕΛΟΣ θέλει ρουτ.tsiaglis είμαι με cm7 σε αναμονή εχω 210 +ram περίσσια με μαμά πάλευα στο 160+ σταντμπαι.Ειχα ifone 3g,για τα λεφτά του είναι το 2χ κορυφή αφού το φέρεις μετά παραπάνω στα μέτρα που πρέπει. Νομίζω άλλαξα συσκευή με αυτές τις αλλαγές αξίζει με το παραπάνω μπράβο στα παιδιά του φόρουμ που βοηθούν εμάς τους ανίδεους ,οβερκλοκ δεν έκανα (μπόρεσα) με παιχνίδια ελάχιστα ασχολούμαι. Καμία βοήθεια για οβερ λέω για 1,2 με 1,3 εχω antutu cpu master romtoolbox αλλά δεν μπορώ να την ανεβάσω τι πρέπει να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Μετά από 1 μήνα χρήσης του2χ,αποψη μου είναι ότι για συσκευές με ομολογκασιον εκτός Ελλάδας το ρουτ είναι μονόδρομος (το δικό μου βονταφ γερ)με άλλη ρομ αναγνωρίζει τη σιμ αυτόματα 3τζ μμς, έφυγαν και τα λόγκο της βοντα είχε ακόμα και σελιδοδείκτες οι οποίοι δεν διαγραφόταν ,τα κάνει μόνο του όπως πρέπει για 1σμαρτφον,το μεγάλο πρόβλημα της χαμηλής έντασης ακουστικών κ ηχείου με το απ volume+ ΤΕΛΟΣ θέλει ρουτ.tsiaglis είμαι με cm7 σε αναμονή εχω 210 +ram περίσσια με μαμά πάλευα στο 160+ σταντμπαι.Ειχα ifone 3g,για τα λεφτά του είναι το 2χ κορυφή αφού το φέρεις μετά παραπάνω στα μέτρα που πρέπει. Νομίζω άλλαξα συσκευή με αυτές τις αλλαγές αξίζει με το παραπάνω μπράβο στα παιδιά του φόρουμ που βοηθούν εμάς τους ανίδεους ,οβερκλοκ δεν έκανα (μπόρεσα) με παιχνίδια ελάχιστα ασχολούμαι. Καμία βοήθεια για οβερ λέω για 1,2 με 1,3 εχω antutu cpu master romtoolbox αλλά δεν μπορώ να την ανεβάσω τι πρέπει να κάνω; Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να αφήνεις κενά στα γραφόμενά σου για να μας διευκολύνεις να διαβάζουμε πιο εύκολα τι γράφεις. Δεν είναι επίπληξη, να το λάβεις σαν παράκληση. :) Για να κάνεις OC πρέπει να περάσεις κάποιον custom kernel, προσωπικά έχω μείνει ικανοποιημένος μονο από τον IronkrnL του SetrioN. Διαλέγεις κάποιον από αυτούς που είναι για GB και όχι για ICS. Εγώ "φοράω" αυτόν "ironkrnL48_GB-20120223h1601-uv-jrnl-cam-app.zip" μόνο που έχω σβήσει το "-jrnl" από το όνομα για να μην αφαιρέσει το journaling από το file system To "-cam" αλλάζει την κάμερα και βάζει την hackαρισμένη stock με ψηλό frame rate (30fps) στο 1080p και πολύ καλό bitrate. Οπότε προτείνω να το αφήσεις. το "-uv" αφορά το undervolt για οικονομία, αν έχεις κάποιο θέμα με BSOD τότε το σβήνεις. το "-app" είναι για να επιτρέπει την εγκατάσταση όλων των εφαρμογών (αν δεν κάνω λάθος είναι ένα τικ που μπορείς να το κάνεις από τις επιλογές) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sterios89 Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 (edited) Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να αφήνεις κενά στα γραφόμενά σου για να μας διευκολύνεις να διαβάζουμε πιο εύκολα τι γράφεις. Δεν είναι επίπληξη, να το λάβεις σαν παράκληση. :) Για να κάνεις OC πρέπει να περάσεις κάποιον custom kernel, προσωπικά έχω μείνει ικανοποιημένος μονο από τον IronkrnL του SetrioN. Διαλέγεις κάποιον από αυτούς που είναι για GB και όχι για ICS. Εγώ "φοράω" αυτόν "ironkrnL48_GB-20120223h1601-uv-jrnl-cam-app.zip" μόνο που έχω σβήσει το "-jrnl" από το όνομα για να μην αφαιρέσει το journaling από το file system To "-cam" αλλάζει την κάμερα και βάζει την hackαρισμένη stock με ψηλό frame rate (30fps) στο 1080p και πολύ καλό bitrate. Οπότε προτείνω να το αφήσεις. το "-uv" αφορά το undervolt για οικονομία, αν έχεις κάποιο θέμα με BSOD τότε το σβήνεις. το "-app" είναι για να επιτρέπει την εγκατάσταση όλων των εφαρμογών (αν δεν κάνω λάθος είναι ένα τικ που μπορείς να το κάνεις από τις επιλογές) Tsaglis, θα ήθελα να σε ρωτήσω, 1) αν βάλω άλλο kernel μπορώ μετά να επιστρέψω στο kernel που έχει ο temasek χωρίς να χάσω ό,τι έχω αποθηκευμένο στο κινητό ή πρέπει να κάνω full wipe; (Δηλαδή επαφές κτλ.) 2) Επίσης, το journaling τι είναι; Δεν το πολυκατάλαβα από το wikipedia :worry: 3) Μπορώ να μην το κάνω OC ή undervolt αν αλλάξω kernel, σωστά; 4) Τέλος, για ποιο λόγο βγαίνει το BSOD και τι γίνεται αν βγει το BSOD; Πρέπει να αλλάξω πάλι kernel; Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) Edited February 24, 2012 by Sterios89 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 @sterios89 σου απανταω εγω(μιας και ειμαι ευκαιρος) και συμπληρωνει ο Αλεξ 1)Δε χρειαζεται wipe απλα τον φλασαρεις. 2)Αυτο που καταλαβα απο τη wiki ειναι πως οτιδηποτε αλλαγη κανεις στη μνημη του κινητου(εγγραφη,αποθηκευση,σβησιμο δεδομενων κτλ) μπαινει σε ενα "προσωρινο" χωρο πριν γινει αυτη η αλλαγη ουσιαστικα στο συστημα.Σαν να "προετοιμαζει" το συστημα για την αλλαγη που θα γινει.Χονδρικα χονδρικα και προσωπικη κατανοηση απο αυτα που διαβασα 3)Για του vadonka δε ξερω...!Του setiron(ironkrnl) ειναι OC στα 1.3 το οποιο πολυ ευκολα αλλαζει αλλα τα βηματα χρονισμου που εχει επιλεξει πανε απο τα 912 στα 1100 οποτε τα "μαμα" 1000 δε μπορεις να τα πιασεις.Το undervolting παλι αλλαζει πολυ ευκολα αλλα μπορεις να το αποφυγεις απο την αρχη αφαιροντας το -uv flag απο το ονομα του kernel. 4)Για πολλους και διαφορους....!Αν βγει απλα βγαζεις μπαταρια και ξανανοιγεις το κινητο.Μετα μπορεις να δοκιμασεις αλλο kernel η να περιμενεις καποια αναβαθμιση που θα λυνει το προβλημα... Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts