denkar13 Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Καλημερα.Ποια εκδοση firmware εχετε;Γιατι αυτο το προβλημα το ειχε η v10b.Κολουσε το wi fi παρα πολυ συχνα.Στην v10a και στην v10c δεν μου το εχει κανει ποτε. Την 10c έχω...Ελπίζω να λυθούν στο 2.3 γιατι όταν το χρειάζεσαι είναι σπαστικό να πρέπει να κάνεισ restart...παρεπιμπτόντος έχουμε καμία ενημέρωση για το πότε θα βγεί η 2.3?Επίσης ξέρουμε αν θα πάρει 2.4 σαν τα 4G και το Nexus S ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Την 10c έχω...Ελπίζω να λυθούν στο 2.3 γιατι όταν το χρειάζεσαι είναι σπαστικό να πρέπει να κάνεισ restart...παρεπιμπτόντος έχουμε καμία ενημέρωση για το πότε θα βγεί η 2.3?Επίσης ξέρουμε αν θα πάρει 2.4 σαν τα 4G και το Nexus S ? Γιατι την 2.3 gingerbird οπως ολοι ξερουμε και δεν ειναι επισημο λεγεται για τελη Σεπτεμβριου.Για την 2.4 δεν εχω ιδεα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Καλημερα.Ποια εκδοση firmware εχετε;Γιατι αυτο το προβλημα το ειχε η v10b.Κολουσε το wi fi παρα πολυ συχνα.Στην v10a και στην v10c δεν μου το εχει κανει ποτε. εχω την 10c Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denkar13 Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Υπάρχει κάποιος music player σαν του iPod Touch για το LG Optimus 2x ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Ρυθμισεις για κοσμοτε ιντερνετ ξερουμε;δεν μπορω να μπω με τιποτα μεσο του τηλ μου ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denkar13 Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Ρυθμισεις για κοσμοτε ιντερνετ ξερουμε;δεν μπορω να μπω με τιποτα μεσο του τηλ μου ευχαριστω Πάρε στην κοσμοτέ...εμενα μπορούσε απο όταν το πήρα χωρίς να του βάλω τιποτα...Παρόλα αυτά την 3η φορά που ενεργοποίησα τα 60 τότε mb μου ήρθαν και τις εγκατέστησα...παρε τηλεφωνο στο 1313 πάτα το 9 και μετά ζήτα να στις στείλουν...αφου σου έρθουν εγκατέστησε τες και κλείσε για 5-10 λεπτά το κινητό σου και μετά ελπίζω να είσαι οκ...αλλιώς κάνε οτι κανει ο γερμανός πάντα στα κινητα...ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 30, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Υπάρχει κάποιος music player σαν του iPod Touch για το LG Optimus 2x ? Για τέτοια θέματα, απευθύνσου εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271531 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Ρε παιδια ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος απο το κινητο αυτο το πηηρα 367 απο καταστημα μεσο ιντερνετ κ πραγματικα για αυτα τα λεφτα ειναι τελειο!ενα μεγαλο μπραβο στην lg! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Είναι γεγονός οτι είναι μια πλήρης συσκευή, πολύ γρήγορη, όλα τα κάνει αρκετά έως πολύ καλά, και έχει και τα πρόσθετα της αρκετά καλής λήψης κάμερας και βίντεο και το HDMI. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denkar13 Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 (edited) Παιδιά θέλω να μου λύσετε μια μεγάλη απορία...πήγα στο ΙΚΕΑ να πάρω κάποια πράγματα για το σπίτι και μόλις μπήκα (κατα τις 5μιση αυτό) παω να κάνω ceck-in και μου λεέι αναγκαστικό κλείσιμο...Το κλείνω και πάω να το ανοίξω μήπως φτιάξει...το ανοίγω και χωρίς να με ρωτήσει γράφει S/F Upgrade Wait until the upgrade finish η κατι τέτοιο...Φαντάστικα οτι βγήκε η 2.3 η κάτι τέτοιο...Με ενόχλησε πολύ που δεν το εκανε μέσω wi-fi και το οτι εχω κάρτα και εχω μονο 120mb δωρεάν...Επίσης δεν με άφησε να κάνω κάποιο back up...για να μήν πλατιάζω πάω σπίτι το βάζω στην πρίζα για να μήν τελειώσει η μπαταρία βγαίνω να πάω να δώ την άτυχη ομάδα μου γυρνάω κατα τις 12 και ακόμη το ίδιο...με ρίσκο κατα την γνώμη μου έβγαλα την μπαταρία και το ξανανοιξα...Τώρα δουλεύει κανονικά χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα (2.2.2 ,10c κλπ)... Τι μπορεί να είναι? Να προσθέσω οτι μέσα απο το κινητό δέν βρίσκει διαθέσιμη ενημέρωση... Edited August 2, 2011 by denkar13 λεπτομέρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 3, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Δεν έχει να κάνει με κάποια αναβάθμιση αυτό που σου έβγαλε (2.3 δεν υπάρχει καν διαθέσιμη ακόμα). Μήπως όταν το έκλεισες/άνοιξες πάτησες κάποιο πλήκτρο ταυτόχρονα; Όπως και να έχει, δεν είναι πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frafra Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Παιδιά καλησπέρα, με ενδιαφέρει η αγορά του 2X σε μια τιμή γύρω στα 350€, αλλά όσα καταστήματα πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι είναι EU και όχι ελληνικής αντιπροσωπείας. Τι λέτε; Αν υπάρξει θέμα με service, καλύπτομαι; Δεν θέλω να δώσω 100+ για να το πάρω από Πλαίσιο κτλ.... Παράθεση Nothing lasts forever, but the certainty of change... Emperistatomenos' Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Παιδιά καλησπέρα, με ενδιαφέρει η αγορά του 2X σε μια τιμή γύρω στα 350€, αλλά όσα καταστήματα πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι είναι EU και όχι ελληνικής αντιπροσωπείας. Τι λέτε; Αν υπάρξει θέμα με service, καλύπτομαι; Δεν θέλω να δώσω 100+ για να το πάρω από Πλαίσιο κτλ.... Και το δικο μου απο Ευρωπη ειναι (Ολλανδια) και μια φορα που χρειαστηκε να το παω στο service μου το δεχτηκαν κανονικα χωρις κανενα προβλημα. Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 4, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Παιδιά καλησπέρα, με ενδιαφέρει η αγορά του 2X σε μια τιμή γύρω στα 350€, αλλά όσα καταστήματα πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι είναι EU και όχι ελληνικής αντιπροσωπείας. Τι λέτε; Αν υπάρξει θέμα με service, καλύπτομαι; Δεν θέλω να δώσω 100+ για να το πάρω από Πλαίσιο κτλ....Ολα τα κινητα εντος ευρωπαικης ενωσης καλυπτονται απο 2ετη εγγυηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Παιδιά καλησπέρα, με ενδιαφέρει η αγορά του 2X σε μια τιμή γύρω στα 350€, αλλά όσα καταστήματα πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι είναι EU και όχι ελληνικής αντιπροσωπείας. Τι λέτε; Αν υπάρξει θέμα με service, καλύπτομαι; Δεν θέλω να δώσω 100+ για να το πάρω από Πλαίσιο κτλ.... Καλά..!!! πήρες τηλέφωνο για να βρεις καλή τιμή..και δεν ρώτησες για το αν σε καλύπτει η εγγύηση...! και περιμένεις να πάρεις μια πειστική απάντηση, από εδώ για να προχωρήσεις στη αγορά..??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frafra Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 (edited) Καλά..!!! πήρες τηλέφωνο για να βρεις καλή τιμή..και δεν ρώτησες για το αν σε καλύπτει η εγγύηση...! και περιμένεις να πάρεις μια πειστική απάντηση, από εδώ για να προχωρήσεις στη αγορά..??? Να μη βγάζουμε συμπεράσματα.Πήρα τηλέφωνο στα μαγαζιά και μου είπαν ότι με καλύπτει η εγγύηση της LG αν στείλω το κινητό σε αυτούς. Με δεδομένο όμως ότι θα πουν οτιδήποτε, προκειμένου να πουλήσουν αυτή την περίοδο, ρωτάω κάποιο υφιστάμενο χρήστη, αν ισχύουν τα περί εγγύησης. Edited August 4, 2011 by frafra Παράθεση Nothing lasts forever, but the certainty of change... Emperistatomenos' Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 (edited) Καλά..!!! πήρες τηλέφωνο για να βρεις καλή τιμή..και δεν ρώτησες για το αν σε καλύπτει η εγγύηση...! και περιμένεις να πάρεις μια πειστική απάντηση, από εδώ για να προχωρήσεις στη αγορά..??? Αλλα να περιμενει πειστικη απαντηση απο τους μαγαζατορες;Ρωτησα τον ιδιοκτητη του μαγαζιου που πηρα το δικο μου, δυο φορες τηλεφωνικα και μια με e-mail για να εχω επισημη γραπτη αποδειξη,αν το κινητο ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας και μου ειπε ναι και τις τρεις φορες.Τελικα οταν πηγα στο μαγαζι ειδα οτι ηταν ολλανδικο αλλα και παλι το πηρα γιατι δεν αντεχα αλλη αναμονη.Δεν εχω καμια εμπιστοσυνη στους μαγαζατορες,να πουλησουν θελουν και θα το κανουν με καθε τροπο.Βεβαια υπαρχουν και εξαιρεσεις. Edited August 4, 2011 by nikos92 Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 5, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Να μη βγάζουμε συμπεράσματα.Πήρα τηλέφωνο στα μαγαζιά και μου είπαν ότι με καλύπτει η εγγύηση της LG αν στείλω το κινητό σε αυτούς. Το θέμα όμως δεν είναι αν θα στείλεις τη συσκευή σε αυτούς αλλά στην εδώ αντιπροσωπεία, αυτό θα πρέπει να σε ενδιαφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Το θέμα όμως δεν είναι αν θα στείλεις τη συσκευή σε αυτούς αλλά στην εδώ αντιπροσωπεία, αυτό θα πρέπει να σε ενδιαφέρει. Και να συμπληρώσω ότι η εδώ αντιπροσωπεία στέλνει κούριερ να το παραλάβει από τον χώρο σου και συνήθως στο επιστρέφει σε 4 εργάσιμες. Αν το παραλάβει το κατάστημα και το στείλει στο εξωτερικό (αν και δεν μπορώ να φανταστώ γιατί να το κάνει αυτό αν είναι "ευρωπαϊκό") σίγουρα θα πάρει 2 εβδομάδες να έρθει πίσω, στην καλύτερη περίπτωση. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Το θέμα όμως δεν είναι αν θα στείλεις τη συσκευή σε αυτούς αλλά στην εδώ αντιπροσωπεία, αυτό θα πρέπει να σε ενδιαφέρει. Σωστός ο athanasο...!!! αν εγώ η εσύ η οποιοσδήποτε άλλως του απαντήσουμε του φίλου καταφατικά η αντιφατικά αυτομάτως δίνουμε και εγγύηση. Εν ο μαγαζάτορας αλλά λέει και άλλα κάνει, δεν έχουμε παρά να των καταγγείλουμε στο συνήγορο του πολίτη ( 210 728 96 00 - 801 11 25 000) μπας και διορθωθούν κάποια στιγμή η έμποροι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frafra Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Μήπως να μιλήσω με την εδώ αντιπροσωπεία κατευθείαν, να έχω το κεφάλι μου ήσυχο; Παράθεση Nothing lasts forever, but the certainty of change... Emperistatomenos' Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 5, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Μήπως να μιλήσω με την εδώ αντιπροσωπεία κατευθείαν, να έχω το κεφάλι μου ήσυχο; Δεν είναι κακή ιδέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Μήπως να μιλήσω με την εδώ αντιπροσωπεία κατευθείαν, να έχω το κεφάλι μου ήσυχο; Ρωτα για να εισαι ηρεμος με το θεμα αν και δεν υπαρχει λογος..Οταν πηγα το κινητο μου στο service (το service της lg) το πρωτο που εκανε η υπαλληλος ηταν να παρει το imei και να το τσεκαρει (στο οποιο φαινεται και η χωρα προελευσης,στην περιπτωση μου Ολλανδια).. Το κινητο το δεχτηκαν κανονικα και δεν πληρωσα τιποτα. Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frafra Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 (edited) Πήρα στην αντιπροσωπεία και μου είπε ο υπάλληλος ότι αν είναι ευρωπαικό δεν τους πειράζει στο service αρκεί " το τηλέφωνο να έχει τα εξαρτήματα που χρησιμοποιεί η ελληνική αντιπροσωπεία για το service". Χάθηκα λίγο ή όχι;:wacko: edit: Εντάξει βρήκα άκρη με την kinitomania, μου είπαν ότι έχει κανονικά εγγύηση από lg..! Καλορίζικος!!! Edited August 5, 2011 by frafra Παράθεση Nothing lasts forever, but the certainty of change... Emperistatomenos' Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Πήρα στην αντιπροσωπεία και μου είπε ο υπάλληλος ότι αν είναι ευρωπαικό δεν τους πειράζει στο service αρκεί " το τηλέφωνο να έχει τα εξαρτήματα που χρησιμοποιεί η ελληνική αντιπροσωπεία για το service". Και τι σημαινει αυτο ? Υποθετω οτι καποιες χωρες χρησιμοποιουν αλλα εξαρτηματα ως ανταλλακτικα για το κινητο και αυτα δεν ταιριαζουν ? Η απλα ιστοριες της LG ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts